koby1981 Re: Tani notariusz 16.04.16, 17:04 Polecam Panią Notariusz Sylwie Przedzińską, ktora jest nowa na rynku i stosuje najniższe taksy notarialne. Nie potrzeba jeździć do Olesna bo mozna zalatwic wszystko taniej w Czestochowie. Jej kancelaria znajduje sie na przeciwko sądu na ul. Dąbrowskiego 30/2. Szczerze polecam. Mozna sie z nia dogadac. Nie jest lapczywa. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednaszczerzuja Re: Tani notariusz 04.10.16, 11:09 Solidny,szczegółowy przystępny dla każdego,poświęcający czas bez ograniczeń ,świetny fachowiec-polecam Pana Piotra Banacha przy ul Dąbrowskiego 28 Odpowiedz Link Zgłoś
linkorn1306 Re: Tani notariusz 08.11.16, 17:28 Tak, maksymalna taksa notarialna jest ustalona rozporządzeniem, ale można poprosić o zniżkę, aczkolwiek nie każdy notariusz się na to godzi. Mnie udało się znaleźć takiego notariusza, tzn koleżanka z pracy mi poleciła panią notariusz Andrecką na ulicy Kilińskiego, która zgodziła się obniżyć cenę aktu notarialnego kupna działki o około 30 procent. Swoją droga całkiem fajna Kancelaria, taka przyjazna, nastawiona na klienta, bo szczerze mówiąc nie wszystkie takie są. Odpowiedz Link Zgłoś
quardio Re: Tani notariusz 06.03.17, 11:22 Ja polecam Macieja Pilarza - najlepszy notariusz Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś
wrednaszczerzuja Re: Tani notariusz 14.04.17, 01:15 Witam wszystkich, należy się ta opinia Panu Notariuszowi - Piotrowi Banach - krótko mówiąc: miły, konkretny, dokładny, niedrogi, na prawdę bardzo kompetentny, wszystko to czego oczekuje się przy załatwianiu usług prawnych Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Tani notariusz 23.04.17, 12:08 wrednaszczerzuja napisał(a): > Witam wszystkich, > należy się ta opinia Panu Notariuszowi - Piotrowi Banach - krótko mówiąc: miły, > konkretny, dokładny, niedrogi, na prawdę bardzo kompetentny, > wszystko to czego oczekuje się przy załatwianiu usług prawnych Nie ma taniego notariusza. Odpowiedz Link Zgłoś
asiarok91 Re: Tani notariusz 09.12.17, 21:34 Przy kupnie mieszkania, z polecenia koleżanki skorzystałam z usług Pana notariusza Michała Pilarza z Dąbrowskiego 8/5, obok Consonni- kancelaria notarialna Częstochowa Była to dla mnie pierwsza styczność z kancelarią notarialną i nie ukrywam, że miałam z tym wiele obaw. Pan notariusz Michał Pilarz w czasie rozmowy rozwiał wszystkie moje obawy, a cała sprawa przebiegła szybko, sprawie i w bardzo dobrej atmosferze. Z tego co zauważyłam, to ceny usług tej kancelarii są w porządku, w zasadzie bezkonkurencyjne. Mogę polecić wszystkim, którzy potrzebują dobrego notariusza, który nie zedrze z człowieka. Adres witryny- notariusz Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś
jasnydzidek Re: Tani notariusz 06.01.18, 16:00 Skąd wiesz, że ceny usług są tam bezkonkurencyjne, skoro sama piszesz, że to dopiero Twój pierwszy kontakt w życiu z kancelarią notarialną??? Odpowiedz Link Zgłoś