Dodaj do ulubionych

Tani notariusz

12.03.10, 16:47
Witam,

Szukam taniego notariusza w naszym mieście.. czy ktoś z Was może mi
kogoś polecić...???

Pzdr!
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaa Re: Tani notariusz IP: *.alfanet24.pl 12.03.10, 16:51
      Taksa notarialna jest chyba ustalona rozporzadzeniem, a wiec nie
      wiem czy znajdziesz "najtanszego".
      • Gość: mim Re: Tani notariusz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.10, 17:05
        tak samo chyba jak cena leku urzędowa jest ceną maksymalną.
        Szukaj, dzwoń i pytaj, a znajdziesz. Ja jechałem do Olesna do kancelarii bo było 1000 PLN taniej niż w Częstochowie. Notariusz z tamtąd, czy stąd ma taką samą "wartość" urzędową.
      • may.qa Re: Tani notariusz 12.03.10, 17:09
        Rozporządzenie mówi o stawkach maksymalnych. U każdego notariusza można się
        targować. Ja polecałabym notariusz Katarzynę Biewald (kancelaria na
        Dąbrowskiego, o ile nie przenieśli).
    • Gość: vox populi Re: Tani notariusz - to chyba jakiś oksymoron! IP: *.chello.pl 12.03.10, 21:04
      Widział ktoś kiedyś taniego notariusza? Ja nigdy! To tak jakby
      powiedzieć tania polska autostrada - takie zjawisko wogóle nie
      występuje!
    • Gość: macho Re: Tani notariusz IP: *.superkabel.de 13.03.10, 00:09
      notariusz to nie wiem, ale znam tanie dziwki bulgarskie, dobrze
      ciagna lache.
      • Gość: Do macho Re: Tani notariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 07:11
        No widzisz, kmiotku, zapieprzasz u bauera przy krowach i stać cie tylko na tanią bułgarkę. Z ciebie taki macho, jak ze mnie papież.
        • Gość: Do "do macho" Re: Tani notariusz IP: 94.254.139.* 20.04.10, 12:45
          Ale mu dogadales:)))) niezle:)))Ciekawe czy przemysli co napisal czy
          dalej bedzie swirowal?
    • Gość: Halina Re: Tani notariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 20:16
      Mieliśmy z rodziną sprawy notarialne i załatwialiśmy u notariusza Szkurłata na
      Kilińskiego obok teatru. Jesteśmy zadowoleni i z obsługi i z ceny. Daje się
      dogadać.
    • Gość: mamamia Re: Tani notariusz IP: 212.87.244.* 19.04.10, 23:02
      ja również radze się wybrać do Olesna, tam jest taniej i terminy sa krótsze.
      • emerytwojsko Re: Tani notariusz 20.04.10, 13:15
        Ja skorzystałem z opcji "skasujcie". Ciekawe, czy skasują tego
        człowieka pierwotnego.
      • Gość: Gość Re: Tani notariusz IP: 83.17.130.* 16.11.10, 09:16
        a czy mogłbyś podać nazwisko tego notariusz z Olesna? Bo jest ich tam kilku
      • Gość: abc Re: Tani notariusz IP: *.sfc.pl 05.12.11, 20:26
        Marek Stec - ul. Dąbrowskiego, polecam, cenowo to samo co w Oleśnie, możliwość negocjacji taksy.
    • Gość: ywon1 Re: Tani notariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.10, 13:19
      tani notariusz? - ha ha ha ha ha ha ha
    • Gość: titak Re: Tani notariusz IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.10, 17:19
      Ja polecam Notariusz Ewę Rokowską, ma kancelarie naprzeciwko sądu na dąbrowskiego.
      • Gość: Adik Re: Tani notariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 20:03
        W Olesnie zdecydowanie!
        • Gość: taki tam Re: Tani notariusz IP: *.rev.masterkom.pl 16.11.10, 09:57
          Też polecam notariuszy z olesna w sumie pojechałem tam tylko podpisać a wszelkie dokumenty można było wysłać lub zeskanować i wysłać na maila na koniec tylko z oryginałami do wglądu. To jest kawałek od Czestochowy ale cena duuuuuuuzo mniejsza
          • Gość: monia Re: Tani notariusz IP: *.54.174.97.tvksmp.pl 19.11.10, 19:24
            a moze wiesz ile tam w Oleśnie kosztuje testament z wydziedziczeniem ?Dzięki
            • Gość: Prawnik Re: Tani notariusz IP: 217.8.177.* 20.11.10, 09:12
              Wszyscy notariusze w Częstochowie ostatnio się potanili, bo zwiększyła się ich ilość
      • Gość: :) Re: Tani notariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.11, 10:58
        także słyszałem dobre rzeczy o Rokowskiej
    • Gość: ktoś Re: Tani notariusz IP: *.czest.pl / 192.168.1.* 23.11.10, 19:48
      Dzwoniłam do Olesna i faktycznie połowa tej ceny co w Cz-wie.
      • Gość: Ana Re: Tani notariusz IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 10:43
        Ja o tym z Olesna słyszałam, że bierze trochę mniej ale to masowka i potem ludzie mają problemy bo w akcie było coś nie tak i po sądach teraz muszą latać.
        Ja szczerze mogę polecić z Częstochowy notariusz Kryńską ma kancelarie zaraz przy sądzie. Szczegółowo wyjaśniła mi wszystkie prawne zawiłości i cena też byłą mniejsza niż ta maksymalna i zawsze liczą całość opłat i nie ukrywają jakiś podaków i innych pobocznych.
    • Gość: wud Re: Tani notariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 19:03
      notariusz nie może być tani... przeanalizuj jaką drogę trzeba przebyć aby tym notariuszem zostać
    • Gość: Monika Re: Tani notariusz IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.11, 09:19
      Ja polecam kancelarię notariusz Krystyny Jastrząb - ul. Kilińskiego naprawdę niższe ceny niż gdzie indziej chodziłam i sprawdzałam i można się dogadać bez problemu a do tego bardzo miła obsługa i wszystko tłumaczą załatwialiśmy tam dość trudną sprawę i było ok
      • Gość: mama dajcie namiary na tego notariusza z Olesna! IP: *.realestate.net.pl 06.07.11, 23:28
        dziekki
        • Gość: Maniek Re: dajcie namiary na tego notariusza z Olesna! IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.11, 07:46
          W oleśnie u notariusza zapłaciłem 700zł mniej niż u najtańszego w czewie. Na to wychodzi że taksówką by mi sie opłaciło tam jechać.
          • Gość: olik Re: dajcie namiary na tego notariusza z Olesna! IP: *.realestate.net.pl 07.07.11, 09:07
            Maniek poodaj namiary na najtańszego w Częstochowie i tego w Olesnie jeśli możesz. Każdy pisze że był zapłacił tanio ale namiarów nie da. Ludzie to jacyś tajni notariusze czy jak?
    • Gość: gość Re: Tani notariusz IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.07.11, 15:57
      Nazwa: Krzysztof Jończyk
      Adres: ul. Sądowa 1, 46-300 Olesno
      Telefon: tel.:(34) 358 36 82, 350 40 37, fax: 350 40 38
      • Gość: Maniek Re: Tani notariusz IP: *.ip.netia.com.pl 07.12.11, 09:53
        Gość portalu: gość napisał(a):

> Nazwa: Krzysztof Jończyk
        > Adres: ul. Sądowa 1, 46-300 Olesno
        > Telefon: tel.:(34) 358 36 82, 350 40 37, fax: 350 40 38

Dokładnie u niego byłem
    • Gość: marcinex Re: Tani notariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 20:40
      Zależy czego szukasz. Niektóre rzeczy są bardzo tanie i nie trzeba nigdzie jeździć. Ja tam mogę polecić notariusza Szkurłata. Kancelaria koło teatru. Ma najlepsze opinie jak popytasz w sądzie i chce mu się zajmować klientem. Takie jest moje odczucie ale też paru znajomych.
      • ba-ia Re: Tani notariusz 05.12.11, 19:55
        Forumowicze, proszę się zastanowic wcześniej, czy w kwestii tak istotnych spraw jakim są akty notarialne warto oszczędzac i szukac TANIEGO notariusza. Radziłabym zapytac o DOBREGO notariusza.
        • penutka Re: Tani notariusz 03.01.12, 18:31
          A p. Materniak-Andrecka, czy jest droga, czy tania? Mam dość prostą sprawę spadkową i nie chciałabym przepłacać.
      • Gość: dav Pani Kalus IP: *.getta.trustnet.pl 06.12.11, 23:16
        Ja polecam Panią Kalus naprzeciwko sądu wcześniej była adwokatem także wiedzę ma ogromną ,a poza tym jest bardzo miłą osobą.
        • Gość: Kalus ? Re: Pani Kalus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 14:20
          Ja też tam byłam. Katastrofa. W sumie to postawmy sobie pytanie - czy lekarza, adwokata, mechanika itp. też wybieramy najtańszego ?
          • Gość: olo Re: Pani Kalus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 16:56
            W MOIM PRZYPADKU BYŁO TAK WYBRAŁEM ADWOKATA MIAŁ BYĆ DOBRY ALE DROGAWY. OKAZAŁO SIĘ ŻE TO ZWYKŁY CWANIAK I HOCHSZTAPLER.
    • jedker20 Re: Tani notariusz 22.07.14, 12:30
      Mi bardzo wyczerpująco pomogła Pani Marta Jędrak z kancelarii Notarialnej przy ulicy dąbrowskiego. notariusz Częstochowa - to adres witryny do jej strony. Plusem jest to że bardzo wyraźne potrafi zaakcentować problem prawny i wytłumaczyć go w sposób przyswajalny dla zwykłego gościa z ulicy. Opłaty są standardowe jak u wszystkich - pytanie jest zawsze takie czy danemu notariuszowi chce się w sposób przyswajalny przedstawić daną formę prawną - jej się chce ! : )
      • nog66 Re: Tani notariusz 22.07.14, 18:12
        Jak brakuje na notariusza zapraszam
        Pożyczki na oświadczenie do4tys z zaświadczeniem do25tys
        690999189
        Również jak masz firmę bez zaświadczeń z zus krus us do 4tys
    • chojnakowska Re: Tani notariusz 03.09.14, 16:06
      Wszyscy mają w miarę przybliżone ceny - pytanie bardziej w usługach notarialnych liczy się "kto lepiej wytłumaczy daną zawiłość prawną i pokieruję Ciebie na odpowiednie rozwiązanie" ja w Częstochowa Notariusz byłam na Dąbrowskiego 17
    • 5rudy Re: Tani notariusz 08.09.14, 23:44
      szkurłat odradzam winiarska
    • windykacjaterenowa.eu Re: Tani notariusz 10.09.14, 11:48
      Proszę o kontakt!
    • jacek1951 Re: Tani notariusz 27.10.14, 18:51
      przejdzcie sobie do Stec-Cekiery, polecili mi ją znajomi. Przeżyłem szok. Da się być miłym, kompetentym i nie zedrzeć z człowieka. A do tego w sekretariacie dziewczyna uśmiechnięta i życzliwa. Szok
    • 1tomas123 Re: Tani notariusz 31.10.14, 14:53
      Piotr Banach, nowy i młody
    • mario575 Re: Tani notariusz 28.05.15, 10:45
      A mnie polecono notariusz Ewelina Nowakowska-Sperka na Śląskiej, sympatyczna, życzliwa dokładnie wszystko tłumaczy. Byłem polecam wszystkim.
    • aga-1971 Re: Tani notariusz 09.09.15, 15:42
      Ja byłam u nowej notariuszki Wlodarczyk koło zusu. Najważniejsze dla mnie było że jest parking w podwórku i nie musiałam szukać miejsca ani kupowac biletu, a poza tym miło i z dnia na dzień załatwiliśmy sprawę
    • linkorn1306 Re: Tani notariusz 17.11.15, 11:21
      Witam, polecamy Kancelarię Iwony Materniak-Andreckiej. Bardzo przystępne ceny, profesjonalna i bardzo miła obsługa, nasza umowa była skomplikowana i ze względu na to kilku notariuszy odmówiło jej sporządzenia. Natomiast P. Iwona Andrecka poświeciła nam bardzo dużo czasu i sporządziła akt z największą starannością. Sąd bez żadnych problemów dokonał wpisu. Gorąco polecamy !! Monika i
      Paweł
    • leszkram Re: Tani notariusz 23.11.15, 18:20
      Ja z polecenia kolegi byłem u Pani notariusz Eweliny Nowakowskiej-Sperka naprawdę polecam wszystkim , podejście do klienta i obsługa na najwyższym poziomie
    • leszkram Re: Tani notariusz 23.11.15, 18:24
      Kolega polecił mi notariusz na ulicy Śląskiej Panią Ewelinę Nowakowską-Sperka i się nie zawiodłem , rzetelne podejście do klienta i bardzo profesjonalna obsługa , wyczerpująco pomogła mi rozwiązać mój problem ze spadkiem , jeszcze raz polecam wszystkim
    • 1krzysiek.l Re: Tani notariusz 04.12.15, 16:39
      Witam zdecydowanie polecam Piotra Banacha ma kancelarię przed sądem na dąbrowskiego. Korzystałem już 2 razy. Najpierw normalna czynność zakup domu, jakość usługi, wytłumaczenie wszystkiego, czas poświęcony - bajka, później robiłem już dużo bardziej skomplikowana czynność wraz z dalsza rodziną której żaden notariusz nie pomógł rozwiązać sprawy. Pan Piotr Banach zdiagnozował sprawę, rozwiązał, wyprowadził nam wszystkie sprawy, aż postanowiłem zamieścić ten wpis bo nie wiem jak dziękować. Szczerze polecam!
      • taniarada Re: Tani notariusz 14.04.17, 09:25
        1krzysiek.l napisał(a):

> Witam zdecydowanie polecam Piotra Banacha ma kancelarię przed sądem na dąbrowsk
        > iego. Korzystałem już 2 razy. Najpierw normalna czynność zakup domu, jakość usł
        > ugi, wytłumaczenie wszystkiego, czas poświęcony - bajka, później robiłem już du
        > żo bardziej skomplikowana czynność wraz z dalsza rodziną której żaden notariusz
        > nie pomógł rozwiązać sprawy. Pan Piotr Banach zdiagnozował sprawę, rozwiązał,
        > wyprowadził nam wszystkie sprawy, aż postanowiłem zamieścić ten wpis bo nie wie
        > m jak dziękować. Szczerze polecam!
        Ja też szczerze dziękuję za tanią reklamę .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka