laura2010 17.03.10, 19:18 Witam Serdecznie, mam pytanie czy wiecie coś na temat sali w Zawadach Paradise ? Moze mial ktos z Was tam swoje wesele lub bylisci gosci? bede wdzieczna za pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenobiusz Re: Wesele Paradise- Zawady IP: *.superkabel.de 17.03.10, 19:21 pod stolem jeszcze lezy moj paw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Wesele Paradise- Zawady IP: *.masterkom.pl 17.03.10, 20:33 byłem w roku 2008 i było ok.lokal w zadbanym lasku nad rzeką plac zabaw dla dzieci,hotel,taras z grilem,miejsce na ognisko,w środku odnowione,menu do ustalenia.Wszystko ogrodzone wejscia strzeże portier na bramce ze szlabanem.ogólne wrażenie b.dobre chociaż ostatnio widziałem lepsze lokale jak np.KARCZMA KRESOWA w Wilkowiecku przy trasie Kłobuck-Krzepice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: Wesele Paradise- Zawady IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 17.03.10, 22:19 odpuść sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onek Re: Wesele Paradise- Zawady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.11, 08:55 Lokal taki sobie, a jeśli chodzi o szefa lokalu, to niestety musze napisać, że kawał chama!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Coś dla odmiany!! IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.11, 11:28 Niedawno miałem okazję być w "Słonecznym Brzegu" w Zawadach. Właściciel moim zdaniem do miłych osób nie należy, fajnie, miło przed imprezą ale już po to słoma, pazerność wychodzi z gumowców niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: Wesele Paradise- Zawady IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 17.03.10, 22:20 odpuść sobie - kicha Odpowiedz Link Zgłoś
krataa Re: Wesele Paradise- Zawady 18.03.10, 10:56 miałam tam wesele i ja byłam bardzo zadowolona:) jedzenie super, sala ładna (teraz zresztą dodatkowo po remoncie) możliwość wynajęcia pokoi dla gośći na noc, ładne widoki dobre na zdjęcia w plenerze ja generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
laura2010 Re: Wesele Paradise- Zawady 18.03.10, 21:50 a na ile osob jest ta sala nie za maly parkiet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Wesele Paradise- Zawady IP: 217.6.213.* 18.03.10, 19:57 zaprosisz mnie na to wesele ??? jestem taki samotny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol1976 Re: Wesele Paradise- Zawady IP: *.xdsl.centertel.pl 21.07.10, 15:02 Witam!ogólnie jest fajnie sale zrobione z dobrym gustem.co do jedzenia jest przeciętne ale może być ale obsługa porażka!jak robicie tam wesele to nastawcie się że kawa i herbata jest co 5 godz bo obsługa ciągle jest zajęta paleniem papierosów!!!szef jest spoko załatwicie z nim wszystko;]jak maci jakieś pytania to piszcie chętnie odpowiem byłem na weselu w lipcu 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora Re: Wesele Paradise- Zawady IP: *.xdsl.centertel.pl 21.07.10, 21:39 cwoku, takie tematy zaklada sie tu: forum.gazeta.pl/forum/f,46390,SLUB_I_WESELE_Czestochowa.html ale ćwok nie wie widac o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wesele Paradise- Zawady IP: *.net.stream.pl 22.07.10, 01:45 dokladnie wypad z tym tematem na forum slubne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amika333 Re: Wesele Paradise- Zawady 10.08.10, 18:44 ja polecam zespół Lagap z Pajęczna,grają na żywo,skład 5 osób.Grali na moim weselu i wszyscy byli jak najbardziej zadowoleni. świetne prowadzenie,muzyka dla każdego.Polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Wesele Paradise- Zawady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 09:11 Nie jest tam żle Odpowiedz Link Zgłoś
superaniolek Re: Wesele Paradise- Zawady 10.08.10, 20:04 KOMPLEKSOWA ORGANIZACJA I OBSŁUGA ŚLUBÓW I UROCZYSTOŚĆI zapraszam www.beatricemakijaze.pl.tl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Wesele Paradise- Zawady IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 21.12.10, 21:54 Szanowna koleżanko Ja miałem. Napisze tak: w dniu wesela goście się zjechali pokoje były nie posprzątane, a żeby było śmiszniej okazało się ze czesc z nich jest wynajętych. Pani w recepcji nie wiedziała co ma zrobić wiec pobiegła do właściciela który przygrał w......ta i udał ze nic sie nie dzieje a gości to gdzie było położyć.przy płatności okazało się ze doliczył 20 procent swojej prowizji za ciasto i drugie tyle na owoce, dopłata za wazony bo kwiaty mielismy swoje- po weselu okazało się ze gośc ich nam nie udostępnił tylko wynajoł nikomu nic nie mówiąc.dotego doszła dopłata za kieliszki które miały być w cenie chlebki do żurka które też były podobno w cenie i jeszcze parę innych rzezczy. Powinno sie otakich rzeczach mówić głośno bo tak się z ludźmi nie postepuje. Drugi raz nie popełnił bym tego błedu a jak już to z dyktafonem i dobrym adwokatem Odpowiedz Link Zgłoś
1234zegarek Re: Wesele Paradise- Zawady 18.02.11, 11:40 Ja i moi znajomi z pewnością będą nie zbyt miło wspominać Słoneczny Brzeg w zawadach, sala itp. super, ale radzę pilnować tego aby przez właściciela lokalu nie dać się "nabić" w butelkę, bo to za co się płaci ląduje w/g niego w koszu lub idzie dla jego piesków - WSTYD i tyle !! Moim zdaniem należy bardzo wnikliwie się zastanowić i dokładnie to wszystko sobie pilnować aby nie dać się wykorzystać podwójnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jusstynaa9 Re: Wesele Paradise- Zawady 13.12.13, 18:11 Byłam tam na weselu i jak najbardziej polecam! Sala piękna, klasyczna, prosta, bez żadnych udziwnień, łazienki w nowoczesnym stylu, dookoła zadbany cały ośrodek, wiele miejsc w których można zrobić zdjęcia plenerowe, bardzo dużo jedzenia i do tego bardzo dobrego, dodatkowo obsługa bardzo miła, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kicha.3 Re: Wesele Paradise- Zawady 13.12.13, 19:40 jusstynaa9 napisał(a): > Byłam tam na weselu i jak najbardziej polecam! Sala piękna, klasyczna, prosta, > bez żadnych udziwnień, łazienki w nowoczesnym stylu, dookoła zadbany cały ośrod > ek, wiele miejsc w których można zrobić zdjęcia plenerowe, bardzo dużo jedzenia > i do tego bardzo dobrego, dodatkowo obsługa bardzo miła, polecam! sala z lat 80, jedzenie wstrętne, obsługa leniwa itd itp. Poza tym baranie jhak chcesz sie reklamować to nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
czening Re: Wesele Paradise- Zawady 14.12.13, 01:10 Mnóstwo mieszkańców bloków się wypowiada, ze nieładnie, ze wieś, a sami wcinają salceson z sierścią, zbierany z podłogi łopatami i pasztet z papieru toaletowego, na klatkach mają nas*ane przez psy i nie stać ich na samochód, ewentualnie zakupują telewizor w tesco na raty. Tymczasem ośrodek jest fajny, niedrogi, jak na swoją cenę ok, sala czysta, do jedzenia nie mam zastrzeżeń, natomiast część osób na tym forum reprezentuje poziom rynsztoku, mieszka w 5 osób na 40m2, jest na utrzymaniu mopsu i nie powinno się brać ich w ogóle pod uwagę w takiej dyskusji ! Odpowiedz Link Zgłoś