Dodaj do ulubionych

Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolencje

18.04.10, 18:32
Zachowanie Marszałka Komorowskiego podczas składania przez korpus dyplomatyczny kondolencji, było delikatnie mówiąc niestosowne. Pękający uśmiech od ucha do ucha jest nie na miejscu. Co innego premier Tusk, który potrafi zachować się odpowiednio.
Obserwuj wątek
    • Gość: radyjo Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: 109.243.134.* 18.04.10, 18:43
      michal_1970 napisał:

> Zachowanie Marszałka Komorowskiego podczas składania przez korpus dyplomatyczny
      > kondolencji, było delikatnie mówiąc niestosowne. Pękający uśmiech od ucha do u
      > cha jest nie na miejscu. Co innego premier Tusk, który potrafi zachować się odp
      > owiednio.

Ty natomiast jesteś bardzo stosowny. To co wprowadzamy ten stan wyjątkowy o
      który wydzierałeś ryj na początku tygodnia?
      Lecz się gościu..
      • radson10s.e Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen 18.04.10, 19:03
        Co w takim razie powiedzieć o Jarosława Kaczyńskiego który wczoraj nie podał ręki córce brata Marcie?
        • Gość: myga Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 15:47
          pochowanie L.Kaczyńskiego na Wawelu to nic innego tylko snobizm brata ,nie
          liczył się pewnie stary kawaler z uczuciami córki,która chciałaby odwiedzać ze
          swoimi córeczkami grób rodziców i dziadków , on jej to odebrał
          • Gość: babcia Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.iplus.com.pl 20.04.10, 14:19
            myga napisał(a):

> pochowanie L.Kaczyńskiego na Wawelu to nic innego tylko snobizm
            brata ,nie liczył się pewnie stary kawaler z uczuciami córki,która
            chciałaby odwiedzać ze > swoimi córeczkami grób rodziców i
            dziadków , on jej to odebrał

myga zgadzam sie z Tobą .
            Wszyscy krytykują zachowanie Komorowskiego a jak postąpił Jarek ?
            W obliczu takie osobistej tragedii wykorzystał śmierc brata
            politycznie .
            Dla celów politycznych wymyślił pochówek na Wawelu.
            Kto z krakusów go tam odwiedzi ?
            A w Warszawie pewnie i w tym tygodniu miał by świeże kwiaty ...
            A tak pozwolił na to ,aby Śniadek urządził capstrzyk na trumną !!!
            • Gość: xxxx Re: Zachowanie J Kaczyńskiego na pogrzebiePutry IP: *.21.pl 20.04.10, 20:12

W pełni zgadzam sie z przedmówcą co do pochówku na Wawelu.
              Jaruś już dzisiaj pokazał swoje prawdziwe oblicze przemawiając na
              pogrzebie wicemarszałka Putry.
              Jego nienawiśc nigdy nie przeminie.
      • Gość: oj Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 19:15
        wstydz się radyjo za swojego prostaka komora
        • Gość: radyjo Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: 109.243.134.* 18.04.10, 19:57
          Z wieści gminnych:

"Widzieliście jakie cieszące i zadufane oczka miał Jaruś Kaczyński nawet nad
          trumną swojego brata"?

Nie trzeba było widzieć,można się było domyśleć,że można robić kampanie wyborczą
          nawet z dramatu...wszystko jasne.
          • Gość: A. Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 22:39
            Jak Ci nie wstyd?! Jak można w ogóle mówić coś takiego!! Ten człowiek jest
            wykończony, powiedział, że "życie się dla Niego skończyło"... Tyle co On
            przeszedł w ciągu ostatniego tygodnia, to Ty zapewne przez całe życie nie
            przeszedłeś skoro śmiesz mówić coś tak okrutnego! WSTYD!
            • Gość: alterego Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 13:07
              To jakiś prostak - oni nie odczuwają wstydu bo brak im poczucia przyzwoitości.
              • Gość: Bielinek W jakim celu Bielan opublikował IP: 109.243.215.* 19.04.10, 13:23
                zdjęcia na swoim twitterze z Krypty,wkrótce po pogrzebie?
                Niezły burak,a ta część uroczystości miała być rodzinna i dla przyjaciół zmarłej
                pary prezydenckiej.

"Panie Prezesie! Melduję...Wawel nasz! "
                Kampania ruszyła pełną parą
                • Gość: lukasz Re: W jakim celu Bielan opublikował IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.10, 17:15
                  to jest obliczone - ta cała gra na emocjach ma na celu wyniesienie Kaczyńskiego
                  na fotel prezydenta. oby ludzie szybko otrzeźwieli i wyciągnęli wnioski. tak jak
                  z bicza gówna nie ukręcisz, tak z Jarosława nie będzie lepszego człowieka. nawet
                  śmierć brata i bratowej ani najbliższych współpracowników tego nie zmieni.
                  przeczeka największe zainteresowanie mediów swoją osobą, a później zacznie się
                  jątrzenie, wyciąganie gówien z szamba i wzajemnie się nim obrzucanie. tylko taki
                  model polityki preferuje Kaczyński.
    • Gość: de Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 19:13
      komorowski przy odbieraniu kondolencji zachowywał się jakby przyjmował
      gratulacje...i takie nic chce zostać prezydentem naszego kraju
      • Gość: konrad Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 20:24
        Z wszystkich osób przyjmujących kondolencje największe wrażenie na
        mnie sprawiła wnuczka prezydenta.
      • Gość: Marek K. Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 20:27
        radyjo - ile masz lat ?
        Ile czasu dziennie siedzisz przed internetem ?
        Ojciec i mamusia maja pod sufitem w porządku ?

Kaczyński stracił brata i bratową. Matkę ma w szpitalu na wykończeniu, a ty
        mówisz o kampanii.
        Rozumiem, że Pan Komorowski według ciebie jest bardzo wzruszony utratą
        Prezydenta Kaczyńskiego ?

Lecz się, lecz.
        • Gość: radyjo Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: 109.243.134.* 18.04.10, 20:41
          Gość portalu: Marek K. napisał(a):

> radyjo - ile masz lat ?
          > Ile czasu dziennie siedzisz przed internetem ?
          > Ojciec i mamusia maja pod sufitem w porządku ?
          >
          > Kaczyński stracił brata i bratową. Matkę ma w szpitalu na wykończeniu, a ty
          > mówisz o kampanii.
          > Rozumiem, że Pan Komorowski według ciebie jest bardzo wzruszony utratą
          > Prezydenta Kaczyńskiego ?
          >
          > Lecz się, lecz.

Od mojej rodziny to Ty się .. fanatyku

Nikt nie ma wątpliwości,nikt logicznie myślący,że Jarosław Kaczyński poprzez
          naciski w sprawie pochówku na Wawelu, chce ugrać na tym dramacie jak najwięcej.
          • Gość: maryjo Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 22:40
            idiota.
          • Gość: dortifan Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 10:41
            do szkoły marsz!
        • Gość: falko Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 12:38
          komorowski miał gębę wykręconą od uśmiechów..po prostu wsiok,któremu brak ogłady
    • Gość: lukasz Kampania się rozpoczęła!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.10, 20:31
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7783532,Uroczystosci_pogrzebowe_w_Krakowie__Dzien_dziewiaty.html

jak nazwać to zachowanie? ledwo wyszedł ze mszy, a już publikuje zdjęcia w
      necie. pis chce jak najwięcej ugrać na dramacie jaki się wydarzył. już widać, że
      społeczeństwo daje się zrobić w konia i wierzy w wielkość, dokonania byłego
      prezydenta.
      najbardziej drażni mnie to, że jeszcze 8 dni temu większość ludzi może nie
      wyśmiewała, ale nie miała dobrego zdania o Lechu, a teraz wszystko obróciło się
      o 180 stopni. powiedzieć, że to hipokryzja to mało.
      był mocno przeciętnym prezydentem, wręcz słabym. a teraz nagle okazuje się, że
      był świetny? ciekawe czy tak samo mówiono by o nim gdyby przegrał kolejne
      wybory. odszedłby zapewne w niesławie, ale jak widać ludzie mają krótką pamięć i
      wystarczy im jedno, nie ukrywam - dramatyczne, wydarzenie, żeby wszystko puścić
      w niepamięć.
      • the-only-bodzio Re: Kampania się rozpoczęła!! 18.04.10, 20:42
        Rozpoczęła się tuż po wypadku w Smoleńsku.Bardzo mi się podobało
        Oleksy , Kwaśniewski w pierwszych rzędach w kościele.Może sie tu
        wiecej nawróci .
        • Gość: wolak Re: Kampania się rozpoczęła!! IP: 109.243.134.* 18.04.10, 20:47
          the-only-bodzio napisał:

> Rozpoczęła się tuż po wypadku w Smoleńsku.Bardzo mi się podobało
          > Oleksy , Kwaśniewski w pierwszych rzędach w kościele.Może sie tu
          > wiecej nawróci

Jeżeli Twoją miarą człowieczeństwa jest bycia katolikiem to nikt nie powinien
          mieć wątpliwości,gdzie powinieneś wylądować.

Korpus dyplomatyczny z krajów muzułmańskich,premier Maroka,odtąd mają przyjmować
          katolicyzm,bo tez uczestniczyli w nabożeństwie..myślałem,że jesteś fanatykiem
          tylko a teraz to już nie wiem jak Cię nazwać..
        • Gość: obiektywny Bodzio dewoto kiedy znikniesz ? IP: *.chello.pl 19.04.10, 13:51
          bodzio a ty jesteś nawrócony ?
          na ile ??
          by mięchem rzucać w dniu pogrzebu na forum ???
          Dewoto - współczułem Tobie ale teraz dochodzę do wniosku, że nie[potrzebnie bo
          skoro taki bodzio rozsiewa swój materiał genetyczny to wielu Was będzie podobnych
      • Gość: dortifan Re: Kampania się rozpoczęła!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 10:42
        przestań ogladać TVN i czytać wyborczą to Ci przejdzie
    • there.there Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen 18.04.10, 20:42
      jasne, Komorowski powinien sie zalewać łzami...Weź sie opanuj, może fryzure tez miał zbyt radosną? Po co szukać dziury w całym? Któryś z gości podszedł do niego z uśmiechem, więc co mial zrobić? odwzajemnil usmiech, to normalne. Nawet na pogrzebie pojawia sięuśmiech by pocieszyć
      • Gość: lukasz Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.10, 20:50
        umarł król, niech żyje król. oby tylko lepszy!
      • Gość: jas Re: ludzie są przemeczeni IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.04.10, 20:51
        Dajcie spokoj ludziom , oni od tygodnia tkwią w tej trudnej sytuacji. Kaczyński
        nawet zasnął w kościele, i co w tym złego, i tak dzielnie wytrwali do końca.
        Człowiek jest człowiekiem, a nie robotem.
        • Gość: zcv Władze RP zachowywały się bardzo stosownie IP: *.apus-net.pl 18.04.10, 20:56
          Władze RP zachowyały się bardzo stosownie. Zarówno Tusk, Komorowski,
          Sikroski itd. nie prowadźmy takich dyskusji.
          • Gość: warlock Re: Władze RP zachowywały się bardzo stosownie IP: 195.205.202.* 18.04.10, 21:03
            A pachujec siedzi i klawiaturuje ile moze :-)
          • Gość: nika Re: Władze RP zachowywały się bardzo stosownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 01:57
            Dla mnie zbolała mina Sikorskiego na zawsze pozostanie szczytem obłudy;
            podobnie jak zbolałe miny redaktorzyn ze Szkła Kontaktowego i innych dziennikarzyn, co zawsze starali się jak najbardziej poniżyć Prezydenta. Pytanie (retoryczne), skąd w archiwum GW mieli tyle normalnych zdjęć Prezydenta - zawsze myślałam, że oni mają tylko takie, kadrowane od dołu, dosłownie i w przenośni..

I jeszcze, mądra lektura:
            www.rp.pl/artykul/461351_Krasnodebski__Juz_nie_przeszkadza.html
            • Gość: lukasz Re: Władze RP zachowywały się bardzo stosownie IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.10, 08:23
              przyznaj się - intelektem nie grzeszysz. twoim zdaniem minister spraw zagranicznych miał się śmiać? miał się cieszyć, że zginął prezydent i całe mnóstwo jego znajomych z ław sejmowych? kolegów z wojska? czy redaktorzy ze Szkła Kontaktowego tak samo mieli się cieszyć z tej tragedii? zastanów się i dopiero potem pisz. też miałem w poważaniu prezydenta, bo uważałem i nadal uważam go za miernego urzędnika, ale po śmierci jest po prostu przykro i nawet ja zapłakałem przed telewizorem. obłuda?? tylko według ciebie.
              • Gość: nika do łukasza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 14:41
                Widzisz, łukasz... czasem są takie sytuacje, że już nic nie możesz zrobić, bo twoje wcześniejsze zachowanie zakwalifikowało cię jako błazna. I z taką sytuacją mamy do czynienia tutaj: jasne, że obecnie jedyną dopuszczalną miną sikorskiego mogła być ta zbolała; rzecz w tym, że jego "zbolenie" i wszelkie inne gesty, narzucone przez protokół, są całkowicie niewiarygodne, są całkowicie bez znaczenia w zestawieniu z jego wcześniejszym zachowaniem i słowami kpiny pod adresem Prezydenta; on mógłby dzisiaj nawet słaniać się od łez, a i to już w niczym nie zmieni jego wcześniejszego wizerunku;
                ergo: myśl, co robisz i mówisz, bo może się okazać, że strzelasz sobie w kolano...

Podziwiam natomiast postawę i autentyczny żal Putina.
                • Gość: lukasz Re: do łukasza... IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.10, 15:16
                  rozbrajasz mnie. w takim razie w glowach Polakow powinien pozostac portret prezydenta nieudacznika, osoby, ktora skloca, maci i przeszkadza w rzadzeniu, a nie dobrego dyplomaty, ojca i meza. bo caly czas tak przedstawiano go w mediach, a on sam zreszta niewiele robil, zeby swoj wizerunek poprawic. i to tygodniowe gadanie o dobrym prezydencie mozna o kant dupy rozbic, bo przez tyle lat zle o nim mowiono. amen.
                  • Gość: Bielinek Re: do łukasza... IP: 109.243.215.* 19.04.10, 15:47
                    Najgorsze jest to,że fanatycy mylą obowiązki prezydenta jako urzędnika z
                    zasługami. A zasług to on miał tyle,co kot jarka napłakał.
          • Gość: dortifan Re: Władze RP zachowywały się bardzo stosownie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 10:46
            o jakiej stosowności mówisz żółtodziobie,
            my Krakowianie nie nagradzamy brawami hipokryzji, nawet jeśli jest
            podyktowana protokołem
            • Gość: Bielinek Re: Władze RP zachowywały się bardzo stosownie IP: 109.243.215.* 19.04.10, 13:29
              Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował. I popatrzył nań
              Kościuszko i się zwymiotował. /Konstanty Ildefons Gałczyński/

Większość krakowian wyjechała na ten czas z miasta,albo siedziała w domach.
              Tylko przyjezdni z różnych wiosek bądź Warszawy mogli klaskać.

150 tysięcy? A podobno na 15 sierpnia przychodzi więcej pielgrzymów do Częstochowy.
              Plan zadufanego Dziwisza nie wypalił.
        • the-only-bodzio Re: ludzie są przemeczeni 18.04.10, 21:05
          Żałoba żałobą Wiekszość oszołomów moze tylko pomarzyć o Wawelu.Tyle
          mszy i kazań w ciągu tygodnia,że przez telewizję zostanę świętym.Już
          mam łaski jak paru bezbożnikom odpiszę.Wracamy do życia.Czekam
          jeszcze na wyniki śledztwa wobec wypadku.Myślę ,że to wyjasnią.Mógł
          żyć ,jak by zmienili to latające trumny jak tupolew na inny.Ale taki
          niejaki waloch lub aldi podnieśli by larum .A tak koszta jeszcze
          większe i cierpienia rodziny.
          • Gość: bodzioberet Re: ludzie są przemeczeni IP: *.prenet.pl 18.04.10, 21:19
            the-only-bodzio napisał:
            już mam łaski jak paru bezbożnikom odpiszę.

No to jestes w bledzie , bo nie jestem bezboznikiem :) Zastanow sie nad soba

"Mógł żyć ,jak by zmienili to latające trumny jak tupolew na inny"

Sam uwielbial latac tupolewem . A co jak to prezy-end kazal ladowac ??? Kogo
            wina do chol..??? Nie bedzie na kogo zgonic

"Ale taki niejaki waloch lub aldi podnieśli by larum"

Nie aldi tylko bodzioberet . Zawsze do uslug

Miał spocząć w Pokoju , spoczął w przedpokoju

• Gość: GoSC Re: ludzie są przemeczeni IP: 213.241.95.* 18.04.10, 22:20
              prenet faktycznie cie ten beret uciska .Ja uwielbiam ty uwielbiasz
              my uwielbiamy.pisalem do budy.
              • Gość: jakub wujek przyjął sakrament komunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 22:23
                wpisując się tym samym również w krąg tradycji chrześcijańskiej
                • domislawa Re: przyjął sakrament komunii 19.04.10, 02:48
                  mnie najbardziej uderzyła myśl, że był to pierwszy pogrzeb który widziałam, na
                  którym ludzie klaskali i wiwatowali :/
                  • Gość: iuzeczek Re: przyjął sakrament komunii IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.04.10, 09:45
                    Wszyscy są winni że ; oddychają , kaszlą, pierdz., i td. Teraz wiem dlaczego
                    ludzie nienawidzą się nawzajem i są samotni
                  • Gość: zz Re: przyjął sakrament komunii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 12:45
                    mnie też zaskoczyło ale kto to wyreżyserował to pokazał debilność takiego zachowania
          • Gość: no to co Re: ludzie są przemeczeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 13:40
            mnie to wali gdzie został pochowany,a smród z prezydentury niemały
          • Gość: obiektywny Bodzio Faszysto .......... IP: *.chello.pl 19.04.10, 13:57
            i stara wypaczona śpiewka Bodzio pytałem ty to czynisz na złość ?
            bo raczej czcze intencje nie powinny mieć żadnego podłoża -ciebie cieszy fakt -
            bo stało się inaczej niż protestowali przeciwnicy - tu również nie pojąłeś
            intencji protestu. Raczej kierujesz się swoim zakorzenionym światopoglądem -
            wyrwanym z rozgłośni ojca Rydzyka
            lada moment i na Żydów zaczniesz "nadawawć"
            zresztą ten beton zawsze będzie żył w przekonaniu, że jest etalonem katolicyzmu
            ....
    • Gość: woli golfa Obama - fan gry w golfa...... IP: *.apus-net.pl 19.04.10, 10:45
      "(...) Prezydent Stanów Zjednoczonych Barack Obama znalazł sobie
      alternatywne zajęcie po odwołaniu swojej wizyty na pogrzebie Pary
      Prezydenckiej w Polsce. Zamiast uczestniczyć w uroczystościach
      żałobnych, Barack Obama udał się na pole golfowe - informuje "The
      Washington Times".
      Barack Obama miał przylecieć na pogrzeb Lecha i Marii Kaczyńskich.
      Jednak ze względu na unoszący się nad Europą pył wulkaniczny, Obama
      niemal w ostatniej chwili odwołał swoją wizytę.

Według "The Washington Times", czas który prezydent miał poświęcić
      na uczczenie pamięci i oddanie hołdu tragicznie zmarłej polskiej
      Parze Prezydenckiej, spożytkował na... grę w golfa (...)"

wiadomosci.wp.pl/kat,1023303,title,Polska-plakala-na-pogrzebie-a-
      Obama-gral-w-golfa,wid,12185667,wiadomosc.html?
      ticaid=1a042

• Gość: dzikitezczlowiek? gaz łupkowy już mu peło oddało za bezcen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 11:03
        więc ma nas w czarnej dziurze.
    • emerytwojsko Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen 19.04.10, 13:47
      Ja, i cała moja rodzina, jako wg Pana Bartoszewskiego tzw. "bydło"
      na pewno nie będę głosował na Pana Komorowskiego.
      • Gość: Bielinek Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: 109.243.215.* 19.04.10, 13:53
        emerytwojsko napisał:

> Ja, i cała moja rodzina, jako wg Pana Bartoszewskiego tzw. "bydło"
        > na pewno nie będę głosował na Pana Komorowskiego.

Z perspektywy czasu,diagnoza profesora Bartoszewskiego okazuje się trafna. Tylko
        bydło wrzeszczy na pogrzebie.Cywilizowani ludzie stoją w zadumie.
        • radson10s.e Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen 19.04.10, 14:02
          "Bydło" pomyliło wiec z pogrzebem!
          • Gość: dzikitezczlowiek? Okazało się, że dziki nie oba ma, ale wcale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 14:11
            i tyle w temacie.
            • Gość: aga Re: Jak śmiał pokazać się na pogrzebie R.Sikorski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 14:23
              Ja na miejscu rodziny wyprosiłabym go z pogrzebu.Jak on teraz śmie spojrzeć w
              oczy rodzinie po wygłoszonym przemówieniu ,tak upokarzającym PREZYDENTA. On
              przeszedł tam samego siebie szkoda że Kaczyński nie zdążył mu odpowiedzieć że
              jest WIELKI jak brzoza a głupi jak koza. NA PO - NIE GŁOSUJĘ.
              • Gość: nika Re: Jak śmiał pokazać się na pogrzebie R.Sikorski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 14:46
                Aga, zgadzam się z Tobą.
              • bogini.mokosz Re: Jak śmiał pokazać się na pogrzebie R.Sikorski 19.04.10, 15:15
                Nie bądź świętsza od papieża. Kaczyński potrafił wyrazić się równie niestosownie
                (przykłady: spieprzaj, dziadu; małpa w czerwonym).
                Śmieszycie mnie z tym robieniem z niego na siłę wielkiego męża stanu. Był
                człowiekiem jak my: może wielkim patriotą, ale i małym w normalnym życiu:
                potrafił się obrazić, rzucić inwektywami, działać pod wpływem emocji.
                A wracając do tematu wyborów.
                Uważam, że Komorowski to nie jest dobry kandydat. Przynajmniej dla mnie, ale
                jeśli Kaczyński bis będzie miał ambicje, żeby kandydować na prezydenta RP - mogę
                nie mieć wyboru i głosować na Komorowskiego jako na mniejsze zło.
                Sorki, ale bracia nie przekonali mnie do swojej wizji Polski i do swojej
                ograniczonej fobiami polityki.
              • Gość: lukasz Re: Jak śmiał pokazać się na pogrzebie R.Sikorski IP: 172.28.252.* 19.04.10, 17:10
                czy mówienie prawdy może upokorzyć? chyba tylko karłów moralnych.
    • Gość: gosc Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 14:43
      cale zamieszanie na forum sieje wlasnie elita peesowcow i
      ateistow.Nie sluchajcie tych obludnikow .ktorzy wlasnie sa ludzmi
      wyksztalconymi wieczorowo za pieniadze .a rozumu zero.Lepiej
      zachowuja sie ludzie z SLD jak oni .dajcie juz swiety spokoj tym
      biednym Ludziom ktorzy zgineli tak tragicznie.Para Prezydencka
      zasluzyla na taki wlasnie pochowek,awy geby na klodki i amen.
      • Gość: Bielinek Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: 109.243.215.* 19.04.10, 15:00
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> cale zamieszanie na forum sieje wlasnie elita peesowcow i
        > ateistow.Nie sluchajcie tych obludnikow .ktorzy wlasnie sa ludzmi
        > wyksztalconymi wieczorowo za pieniadze .a rozumu zero.Lepiej
        > zachowuja sie ludzie z SLD jak oni .dajcie juz swiety spokoj tym
        > biednym Ludziom ktorzy zgineli tak tragicznie.Para Prezydencka
        > zasluzyla na taki wlasnie pochowek,awy geby na klodki i amen.

Mały człowieku,fanatyzm najpierw rozum odbiera, później pojawiają się problemy
        ze wzrokiem a na koniec to już p... się co ślina na język przynosi.
        Wrzeszczące bydło,które się nie potrafi zachować na pogrzebie chce pouczać tutaj
        ludzi,co mają pisać i kto ma pisać.

• radson10s.e Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen 19.04.10, 15:05
        Jacy ateiści??? To kraj w 99% katolików co widać po jednomyślności...
    • Gość: babcia Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.iplus.com.pl 19.04.10, 15:04
      A mnie się nie podobały oklaski i okrzyki poczas ceremonii
      pogrzebowej .
      Śmierc powinno się przeżywac w zadumie ,w ciszy i w spokoju
      ,a nie robic z tego wiecu .
      Całe zorganizowane autobusy z terenu ciągneły do Warszawy i
      Krakowe .Krakusy wyjechali z miasta ,lub zamkneli się w domu .
      I jeszcze wyrządzic Lechowi taką krzywdę .
      Pochowac warszawiaka w Krakowie , przecież w tej krypcie pies z
      kulawą nogą go nie odwiedzi ...
      Tylko jego śmiertelny wróg mógł to wymyslic
      • Gość: ja Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 15:42
        bardzo trafne spostrzeżenie babciu ,a jest takie porzekadło"jak Pan Bóg chce
        kogoś ukarać to mu rozum odbiera"
      • gienek.emeryt Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen 19.04.10, 15:52
        Gość portalu: babcia napisał(a):

> przecież w tej krypcie pies z
        > kulawą nogą go nie odwiedzi ...

już Ty się o to nie martw
        • Gość: BABCIA Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.iplus.com.pl 19.04.10, 16:31
          gienek.emeryt MASZ RAJCE tylko santo subito natychmiast !!!!

• Gość: xyz Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.apus-net.pl 19.04.10, 23:03
      no cóż żałoba się kończy, czas zacząć kampanię prezydencką
    • Gość: Jacuś Niesiołowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 23:19
      ten dopiero się zachował.
      Na pogrzebie Kaczorowskiego miał uśmiech jakby dowcip opowiadał wdowie, a nie
      składał kondolencje.
      • Gość: Bielinek Re: Niesiołowski IP: 109.243.215.* 19.04.10, 23:34
        Gość portalu: Jacuś napisał(a):

> ten dopiero się zachował.
        > Na pogrzebie Kaczorowskiego miał uśmiech jakby dowcip opowiadał wdowie, a nie
        > składał kondolencje.

Niesiołowski nie jest gwiazdą muzyki tylko politykiem,który w takim momencie
        zachowuje się naturalnie. Choć każde oko widzieć chce co chce widzieć.

W takich przypadkach nie potrzeba specjalistów od wizerunku,która będzie uczyła
        polityka mimiki twarzy czy innej formy komunikacji niewerbalnej.

W innych przypadkach,takich jak orędzia,wystąpienia głowy państwa itd. wymaga
        się pewnego nienaturalnego a więc aktorskiego zachowania,bo polityk jest osobą
        medialną.
        • Gość: Jacuś Re: Niesiołowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 23:39
          Bielinek jesteś z PO?
          Tylko fanatyczny zwolennik PO może bronić tak skandalicznego zachowania ...
          • Gość: Bielinek Re: Niesiołowski IP: 109.243.215.* 19.04.10, 23:53
            Gość portalu: Jacuś napisał(a):

> Bielinek jesteś z PO?
            > Tylko fanatyczny zwolennik PO może bronić tak skandalicznego zachowania ...

Fanatyk to powinna być nazwa zastrzeżona dla takich jak Ty.Wy przecież
            nie widzicie innych ofiar tej tragedii,poza parą prezydencką.
            Zginęło tak wielu posłów PIS,nie wnikam,że ich nie popierałem,ale to byli
            ludzie,którzy też pracowali dla tego kraju.
            A Wy fanatycy Jarka,zwracacie uwagę na jakieś gesty,miny..przecież to
            błazenada..ogarnijcie się trochę...czy Wy nie macie choć trochę przyzwoitości?!
            Tylko Jarek,Jarek..szukanie haków...kto jak stał,jaki miał kapelusz..żałosne.

Tak jak powiedziałem..to był pogrzeb,każdy zachowywał się naturalnie.Bez
            teatralności.

Podaj jakiegoś linka z nagraniem to ocenię. Na razie nic nowego nie wnosicie do
            dyskusji.Pomówienia,haki,a jedna baba drugiej babie....
            Czekam zatem na linki,zdjęcia...w przeciwnym razie uznaję to za pomówienie,ale
            to Wasz styl. Ludzie mali i bez zasad a więc karły moralne...
            • Gość: obiektywny do Bielinka o Jacusiu IP: *.chello.pl 20.04.10, 00:05
              Poza tym z naszej tradycji na gruncie katolicyzmu wyrasta wiarą w życie poza
              grobowe. Zatem sam fakt śmierci nie powinien być do końca przygnębiający (a skąd
              w naszej tradycji ranga stypy). Życie toczy się dalej istotne jest to by
              wyciągnąć właściwe wnioski, by z refleksją nad śmiercią zmarłych - określić nową
              scenę polityczna.
              Ale Jacuś z miną (pozowaną cierpiętnika będzie pouczał). Naprawdę to takie
              dulskie....
              • Gość: Bielinek Re: do Bielinka o Jacusiu IP: 109.243.215.* 20.04.10, 00:10
                Panu Bogu świeczkę i diabłu ogarek...bym powiedział a kołtuneria w istocie jak u
                Dulskiej :)

• Gość: obiektywny do Jacusia IP: *.chello.pl 19.04.10, 23:58
            to jest specyfika nas Polaków pouczamy, moralizujemy ....sami nie będąc w
            porządku jesteśmy w znacznej części hipokrytami
            Jacusiu kolego, a dlaczego ty skupiłeś się na twarzach polityków a nie na samej
            ceremonii ????
            • Gość: warlock Re: do pajaca IP: 195.205.202.* 20.04.10, 02:00
              cytujac <to jest specyfika nas Polaków> Napisał pachujec. A jakim Polakiem
              jestes Ty (?) Jak mozna dostac paszport w stanie wojennym (?) sprzedawałes
              kolezanki z uczelni (?) jak to sie robi (?) Panie ,jak to sie robi :-)
              • Gość: iza Re: Przemówienie Śniadka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 10:51
                Najgorsze było przemówienie Śniadka.
                Co on tam w Bazylice Mariackiej robił? Kto mu na to pozwolił?
                Jego wystąpienie miało znamiona wiecu związkowego, do tego
                klakierzy wyraźnie mu sprzyjający.

• Gość: xyz Re: Zachowanie Komorowskiego na Wawelu - kondolen IP: *.realestate.net.pl 20.04.10, 20:37
      W 2009r. w listopadzie na tysiącleciu mieszkanie 30m2, 65% zniżki 25 tys. zł.
      razem z notariuszem.
      • Gość: gosc do ciemnej Izy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.10, 14:22
        Przemowienie Sniadka bylo wspaniale jedyny ktory powiedzial
        prawde ,widzialas ciemna Izo oklaski
        • Gość: Obiektywny Re: do ciemnej Izy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 15:11
          PYCHA ,SKŁÓCANIE,AROGANCJA -tak się kojarzą NAM członkowie PIS-u Nie jestem zwolennikiem PO ale, i pan Komorowski i pan Tusk co by nie zrobili podczas wykonywania swoich obowiązków państwowych i tych związanych z tragedią, bedą krytykowani przez Was -PIS .Zresztą niczego innego spodziewać się po Was nie można. Nawet ta tragedia nie wzbudza w was odrobiny skruchy. Tacy są zagorzali katolicy? Ja widzę jedynie i wyłcznie kandydata na Prezydenta pana CIMOSZEWICZA.
          • Gość: do PObiktywnego Re: do ciemnej Izy IP: *.net.stream.pl 21.04.10, 15:15
            www.youtube.com/watch?v=JfDEAjoo1f4
            • Gość: sowa Re: do ciemnej Izy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 19:55
              A tak miło być,.....," Nie będzie mądremu rządzić w kraju"
          • Gość: babcia Re: do ciemnej Izy IP: *.iplus.com.pl 22.04.10, 10:53
            Gość portalu: Obiektywny napisał(a):

> PYCHA ,SKŁÓCANIE,AROGANCJA -tak się kojarzą NAM członkowie PIS-u
            Nie jestem z
            > wolennikiem PO ale, i pan Komorowski i pan Tusk co by nie zrobili
            podczas wyk
            > onywania swoich obowiązków państwowych i tych związanych z
            tragedią, bedą kryty
            > kowani przez Was -PIS .Zresztą niczego innego spodziewać się po
            Was nie można.
            > Nawet ta tragedia nie wzbudza w was odrobiny skruchy. Tacy są
            zagorzali katolic
            > y? Ja widzę jedynie i wyłcznie kandydata na Prezydenta pana
            CIMOSZEWICZA

Wydaje mi się,że masz rację!!1
        • Gość: babcia Re: do ciemnej Izy IP: *.iplus.com.pl 22.04.10, 08:38
          portalu: gosc napisał(a):
          Przemowienie Sniadka bylo wspaniale jedyny ktory powiedzial
          > prawde ,widzialas ciemna Izo oklaski

Oklaski na pogrzebie !!!!
          To miałbyc cyrk ,czy katolicki pochówek
          Ogładałam w Tv pochówek na którym przemawiał jarek
          Wyastapił wojownik ,żero emaptii .
          Czy człowiek , który stacił w katastrofie brata
          tak się zachowuje .nawet łza mu z oka nie poleciała ,
          głos nie zadrżał .
          To wojownik ,który szykuje się do boju ,wykorzystują poległych w
          katasrofie !!!
          • Gość: do babci Re: do ciemnej Izy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 10:39
            " Jarkowi "nawet do piet nie dorastasz.Dawniej mowiliscie ze wam
            wstyd za Prezydenta ?Jak po smierci caly swiat Go uhonorowal
            wsiedliscie na " Jarka" ?Niczego sie nie nauczyliscie ! nienawisc
            wam zaslania dalej oczy !A zarzucacie to Pisowi ?
            • Gość: do blue... babcia=bluegrazyna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.10, 10:42
              Chyba tak. Te same błędy, bełkot i brak poglądów.
              Co babciu powiesz o częstochowskim MPK i kontrolerach?
              • Gość: baska Re: babcia=bluegrazyna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.10, 14:07
                Babciu ty lepiej nie zabieraj glosu bo jestes ciemna jak tabaka w
                rogu .Jarus Kaczynski -Najlepszy Kandydant na Prezydenta tylko i
                wylacznie On
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka