Dodaj do ulubionych

Fama w Częstochowie

28.04.10, 22:52
Zapraszam na Festiwal Artystyczny Młodzieży Akademickiej, który odbędzie się
29 i 30 kwietnia od godziny 14:00 w klubie studenckim Rywal. Będzie można
usłyszeć około 30 młodych zespołów, a dla publiczności przewidziane są
konkursy z nagrodami!!! WSTĘP WOLNY!!!
Obserwuj wątek
    • misha_88 Re: Fama w Częstochowie 28.04.10, 23:47
      Fajnie, że się coś zaczyna dziać w klubach studenckich:)
      • Gość: hhhh Re: Fama w Częstochowie IP: *.prenet.pl 29.04.10, 14:40
        kiedyś też się działo, tylko nie wszystkich studentów to interesowało...
    • Gość: a Re: Fama w Częstochowie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.04.10, 19:32
      napewno odwiedze
    • ciekawski121 Re: Fama w Częstochowie 29.04.10, 23:04
      Zespoły całkiem całkiem, najbardziej podobał mi się występ zespołu Małe Kino,
      mam nadzieję że jutro wystąpią również świetne zespoły. No oby tak dalej z tym
      klubem:)
    • 1ninja Re: Fama w Częstochowie 29.04.10, 23:26
      Byłem dzisiaj na famie i stwierdzam że bardzo fajnie bo dawno nie było tyle
      zespołów, a i ludzi było też sporo(miejsca siedzące się skończyły) co do klubu
      rywal to trzeba przyznać że to bardzo sympatyczny klubik i w końcu coś się tam
      zaczęło dziać - oby tak dalej!!!
    • irokez90 Re: Fama w Częstochowie 30.04.10, 12:24
      Jestem mile zaskoczony tegoroczną "Famą", było naprawdę sympatycznie, ludzi
      sporo, a artyści nietypowi. Mam nadzieje że drugi dzień Famy będzie równie
      ciekawy co wczorajszy ;)
      • kazalkumek Re: Fama w Częstochowie 30.04.10, 17:29
        No i dziisaj trfa drógi dzień tego festiwalu, wczoraj tam byłem. Zabawa była super, pełen profesjonalizm naszych studentów. Jednym słowem bomba, zapraszam naprawdę warto, studenci w Częsochowie jednak coś potrafią
    • truthmaker Re: Fama w Częstochowie 01.05.10, 15:58
      Popieram każdy rodzaj inicjatywy studenckiej, ale nie oszukując się to problem jest z samymi studentami do których kierowane są tego typu imprezy. Zainteresowanie jest znikome, co mnie bardzo dziwi. Mieszkańcy akademików wolą ochlać mordę na dworze albo w pokojach zamiast usiąść wygodnie w klubie, wypić piwko i posłuchać muzyki. Czy to naprawdę wymaga tyle wysiłku, aby przejść się kawałek, albo w przypadku "Malucha" zejść zwyczajnie na dół i zobaczyć co się dzieje. Czy studenci Częstochowscy specjalnie omijają organizowane dla nich imprezy?
      Miałem przyjemność zobaczyć, przynajmniej część FAMY i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony - przede wszystkim tym, że jest grupa ludzi starających się coś zmienić w życiu akademickim Częstochowy i oby tak dalej.
    • Gość: famowicz Re: Fama w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.10, 20:12
      Szanowni Panowie Studenci. Wytłumaczcie mi, czy te występy w klubach studenckich to już "Fama", czy przegląd zespołów z których zostanie wyłoniony wykonawca na prawdziwą "Famę" w Świnoujściu. Bo tak to drzewiej bywało, a "Famą" nazywano cykl imprez kulturalnych i rozrywkowych (oj nieźle rozrywkowych)dziejących się w lipcu w Świnoujściu.
      • Gość: xx Re: Fama w Częstochowie IP: *.icis.pcz.pl 01.05.10, 20:28
        FAMA to zawsze bylo jedno i drugie. I eliminacje do FAMY i potem imprzey w
        Swinoujsciu.
        • keri35 Re: Fama w Częstochowie 02.05.10, 12:19
          Tegoroczne eliminacje regionalne w Częstochowie to prawdziwy sukces lokalnych
          artystów. Główną nagrodę uzyskał zespół Kid Brown, został bezpośrednio
          zaproszony do udziału w finale Famy w Świnoujściu. Rekomendacje natomiast
          otrzymali: Krzyż Kross, Małe Kino i Perspektywa.
    • Gość: a Re: Fama w Częstochowie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.05.10, 17:22
      napewno sie wybiore
    • komandor-tarkin Re: Fama w Częstochowie 05.05.10, 23:12
      Dla mnie bomba. Widzę, że po długim okresie wegetacji nareszcie coś zaczęło się
      na miasteczku akademickim dziać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka