Dodaj do ulubionych

Skandal Jelitexu z Wierzchowisk

12.05.10, 16:02
Dziwne to, ze zawsze nastepnego dnia po umieszczeniu przez mnie informacji na
powyzszy temat, watek zostaje usuniety.
Czyzby wlasciciel sie bal ze prawda o nim krazy w sieci i zaskarzyl Gazete ze
pozwala forumowiczom wypowiadac sie na forum zgodnie z zasadami wolnosci slowa?

Panie wlascielu Jelitexu, nie trzeba bylo mieszac sie z uczennicami przed
wieloma laty, toby teraz nie bylo zadnego problemu.
A tak? Coz, trzesie wlasciciel portami bo juz jego historia krazy po swiecie i
wszyscy nawet znaja jego zdjecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Skandal Jelitexu z Wierzchowisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 16:23
      a netykiete czytałas???? jezeli nie, to moze poczytaj...
      • janina.nowicka do Goscia 12.05.10, 17:21
        Konstytucyjna wolności słowa ma przewagę nad netykietą.
        A uwodzenie nieletnich nie podlega przedawnieniu, za to podlega karze więziennej.
        Czyżby właściciel Jelitexy się takowej bał???
        • Gość: goskaa23 Re: do Goscia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 17:28
          a co mnie to obchodzi, szukasz sensacji napisz do brukowca, tutaj jest forum,
          ktore sie rzadzi pewnymi prawami, a nie dział sesnacji Faktu czy innego
          szmatławca..jak ci to bardzo przeszkadza to podaj goscia do sądu i tyle a nie
          zasmiecaj forum, które nie jest od wydawania osądów!!!!
          • janina.nowicka do Goski23 12.05.10, 18:27
            Forum jest, jak najbardziej, do wydawani osądów!
    • Gość: ooo Re: Skandal Jelitexu z Wierzchowisk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 16:27
      Jest takie konto na NK nawet ze zdjęciem.
      Liceum im. J. Słowackiego, 1972-1976. Wych. Besińska.
      Może to to?
      • janina.nowicka Do ooo - tak, to wlasnie on :) 12.05.10, 19:46
    • Gość: . Re: Skandal Jelitexu z Wierzchowisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 17:39
      a tak na marginesie to masz jakies dowody??? to moze wybierz sie do sadu i tam
      szukaj sprawiedliwosci, bo ja nawet nie mam pojecia co to za facet i firma..a w
      tym momencie to chyba ty szkalujesz na forum publicznym podajac przy tym swoje
      imie i nazwisko jak dobrze rozumiem????
      • janina.nowicka Do Gościa 12.05.10, 18:32
        Dowody istnieją, a jakże.
        Na sąd nie mam zamiaru tracić kasy. Mogą to zrobić osoby zamieszane bezpośrednio
        w tą sprawę.
        Czy szkaluje na forum publicznym podając swoje imię i nazwisko? Bo ja wiem? A
        może ja sie nazywam Jan Nowicki, albo Andrzej Zabłocki, albo Matylda Szyniewicz,
        albo może nawet jestem osobą samego Jerzego Nawrockiego i wyrabiam swojej firmie
        coś w rodzaju samoreklamy?
        • Gość: blablabla Re: Do Gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 20:02
          wiesz, my tych dowodów nie widzimy, ty za to oczerniasz tu jakiegos człowieka..a
          dlaczego mamy ci wierzyc???? moze jestes z konkurencji własnie??? a na
          oczernianie publiczne tez sa paragrafy i wcale nazwiska swojego podawac nie
          musisz, wystarczy ze dojda po twoim IP.. poza tym nie widze zeby jakos
          specjalnie ekscytowała kogos ta sprawa na forum, nie wiem co chciałas/es tym
          osiagnac..tym bardziej ze firma wcale nieznana, gosciu tym bardziej, juz nie
          mowiac ze wierzchowiska to mamy dwa w okolicy...widocznie masz w tym wiekszy
          interes niz sami poszkodowani, bo gdyby cos z gosciem bylo nei tak to by chyba
          juz dawno siedzial?? a ty sie tak tutaj ekscytujesz najbardziej widze, no ale
          coz..rozne ludzie maja rozrywki..
          • janina.nowicka Do Blablabla 12.05.10, 23:04
            Nikomu nie nakazuje mi wierzyć, tylko informuje co miało miejsce w razie gdyby
            ktoś gościa znał.
            Dzięki za pomysł o konkurencji, ponieważ Jelitex na pewno ma konkurentów czy
            wspólnikow, a więc wartałoby im napomknąć o przeszłości Jerzego N. (vel Palka).
            Jeśli chodzi o IP, to istnieją kafejki internetowe gdzie "moje IP" wcale nie
            jest "moim IP" a IP kafejki internetowej, np. jednej z wielu w Częstochowie.
            Jelitex ma siedzibę w Wierzchowisku koło Mykanowa, przy ul. Tęczowej.
            Z gościem jest i było coś nie tak, a siedzieć to by pewnie i siedział gdyby nie
            wysoko postawiony w policji ojciec czy teść.
            Ludzie różne rozrywki mają, lecz moja jest lepsza o wiele od rozrywki tego z
            Jelitexu.
            • Gość: ale tu jest syf Re: Do Blablabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 09:54
              janina.nowicka napisała:
              > Jeśli chodzi o IP, to istnieją kafejki internetowe gdzie "moje IP" wcale nie
              > jest "moim IP" a IP kafejki internetowej,

hahahahha naiwna kobieto, nie takich namierzali przez kafejki internetowe :D :D :D
        • Gość: cienki bolek Re: Do Gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 20:23
          janina.nowicka napisała:
          Czy szkaluje na forum publicznym podając swoje imię i nazwisko? Bo ja wiem? A
          > może ja sie nazywam Jan Nowicki, albo Andrzej Zabłocki, albo Matylda Szyniewicz

Janina Nowicka, PhD
          Project Coordinator,
          ROPAT, Electronic Text Analysis Reseach
          Palo Alto, CA

no popatrz i jeszcze ma ludzi za idiotów... ehhh, jest cos takiego jak
          wyszukiwarka, ktora moze wiele o tobie powiedziec..
          • janina.nowicka Do Cienkiego Bolka 12.05.10, 22:53
            Imiona i nazwiska można różne podawać.
            Stopki z tytułem i miejscem pracy rownież.
            Na tym polega wolność w świecie wirtualnym.
    • Gość: fun Re: Janina Nowicka z serialu "M jak miłość" IP: *.51.57.95.tvksmp.pl 12.05.10, 20:17
      podobno poznać pana po cholewkach, ale "nick" też sporo może
      powiedzie,np o zainteresowaniach i upodobaniach do "wybitnej sztuki
      filmowej"znalazłem coś takiego-
      forum.gazeta.pl/forum/w,650,98670466,,Seksowna_bielizna_gdzie_kupic_w_internecie_.html?v=2
      erotomaństwem mi zajchało
      • janina.nowicka Do Fun 12.05.10, 22:56
        Czyżby w "M jak miłość" grała jakaś Nowicka?
        Nie oglądam tej szmiry.
        Wolę nabijać brud w porty tego z Jelitexu.
        • Gość: . Re: Do Fun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 09:34
          Boze babo daj sobie przysłowiowego "siana" nikogo nie obchodza jakies twoje
          prywatne potyczki, idz do sądu, skoro masz tyle dowodów!!!! klikam w kosz!!!
          • Gość: .gosc Do Fun IP: *.xdsl.centertel.pl 13.05.10, 10:34
            nie klikaj w kosz, ona nie ma czasu do sadu !
            moze ten gosc czas znajdzie i nauczy babe rozumu.
            • Gość: . Re: Do Fun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 10:45
              w sumie co fakt, to fakt..
      • Gość: .,ona Re: Janina Nowicka z serialu "M jak miłość" IP: *.xdsl.centertel.pl 13.05.10, 10:42
        a mnie rozwaliło to:

forum.gazeta.pl/forum/w,650,98670466,98676198,Re_Seksowna_bielizna_gdzie_kupic_w_internecie_.html

oj siana siana trza sobie dac !!

• szifty Re: Janina Nowicka z serialu "M jak miłość" 13.05.10, 10:56
          Ta pani po prostu jest biedna, dostała po tyłku i teraz ją boli. Z tyłka
          przeszło na głowę i wyrobić z bólu nie może. Pewnie jakaś ścierka.
          • janina.nowicka Dlaczego nazywacie mnie pania? 13.05.10, 16:16
            Moze jestem panem? Np. bylym kolega Nawrockiego (vel Palki)?
            • Gość: fun Re: Dlaczego nazywacie mnie pania? IP: *.51.57.95.tvksmp.pl 13.05.10, 17:33
              lepiej powiedz czego zazdrościsz facetowi, i zacznij leczyć swoje
              obsesje nieudaczniku życiowy
              • janina.nowicka Do Fun 13.05.10, 18:04
                Zazdroszcze?
                Nie ma czego bo gość jest nieciekawy.
                Podstarzały, z garbatym nosem, nieudolnie stara się ukrywać swoją łysinę
                tupecikiem....
                Zadłużony, już na niego młode dziewczyny nie lecą, śmierdzi od niego petami....

Czego tu można zazdrościć.
                • Gość: do janinki Re: Do Fun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 18:10
                  janinko juz sie wkopałas wczesniej ze jestes janinka i skoncz juz bo zrobiłas z
                  siebie posmiewisko, a ja mam ochote zadzwonic do tego pana z tej firmy, zeby ten
                  watek wykorzystał przeciwko tobie, bo za takie oczernianie na forum publicznym
                  są kratki...my na niego dowodów nie mamy, w tym co mu zarzucasz, za to przeciwko
                  sobie wystawiłas konkretne...
                  • janina.nowicka Do "do janinki" 13.05.10, 18:19
                    Czy ja wiem? Wystawiłam/łem się, że jestem Janinka? A może Malinka? A może Kalinka?

Powinienieś siedzieć tylko, że ten pan już od dawna wie, że ja o nim to pisze i
                    to nie tylko na tym forum.
                    Zna go już bardzo szerokie grono, nawet dziennikarz Faktu sie tym interesowuje
                    na bieżąco.
                    Natomiast sam pan od Jelitexu boi sie po prostu, że przeszłość go w końcu
                    dopadła i może to się skonczyć kratkami dla Nawrockiego (vel Palki).

Nie mądruj więc forumowiczu, bo nikt cie nie prosi o zabieranie głosu ani nie
                    zmusza do czytania tego wątku.
            • Gość: do janinki Re: Dlaczego nazywacie mnie pania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 18:12
              poza tym ludzie to nie sa idioci, sama sie pytałas o zboczona bielizne, zeby
              męzusiowi zrobic przyjemnosc, czyli co mamy rozumiec ze jestes jednak
              facetem???a to dobre :D wiesz cos takiego jest jak wyszukiwarka na forum :D
              • janina.nowicka Jeszcze raz do "do janinki" 13.05.10, 19:33
                Zobacz tutaj:
                forum.gazeta.pl/forum/w,427,111419080,111419080,Problem_z_lekturami.html
                Tym razem gram w roli gimnazjalisty, gnucie.
                • Gość: hmm Re: Jeszcze raz do "do janinki" IP: *.net.stream.pl 13.05.10, 19:37
                  Psychopatia doskonała...
                • Gość: do janinki Re: Jeszcze raz do "do janinki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 21:07
                  janina.nowicka napisała:

> Zobacz tutaj:
                  >
                  rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,427,111419080,111419080,Problem_z_lekturami.html
                  > Tym razem gram w roli gimnazjalisty, gnucie.

hahaha z tym ze data tego postu jest dzisiejsza :D o lol, powaznie juz sie
                  bardziej pogrązasz..ja jestem gnutem, ty chyba niezła idiotka...czegos sie
                  biedna kobitka zaczeła obawiac i nagle zrobiła z siebie w dniu dzisiejszym
                  gimnazjaliste hahahahahahhahaha :D
                  • janina.nowicka Ponownie do "do janinki" 13.05.10, 22:57
                    A jeszcze wczesniej pania profesor z Palo Alto w Kaliforni, gnucie.
                    • Gość: do autorki Re: Ponownie do "do janinki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 23:04
                      janina.nowicka napisała:

> A jeszcze wczesniej pania profesor z Palo Alto w Kaliforni, gnucie.

ehh szkoda słów, dorosła kobieta i sie coraz bardziej kompromituje..proponuje
                      zmienic nick, bo juz będziesz kojarzona z żenada na tym forum, szukałas
                      poklasku, wyszło gówienko..i jakies osobiste sprawy rozwiazuj moze z samym
                      zainteresowanym, bo takie sytuacje jak tutaj wychodza na twoja niekorzysc nie
                      tego pana, o ktorym nic nie wiadomo tak na prawde... i radze moze jakis
                      nerwosolik wrzucic i zainteresowac sie czyms - ksiazka, filmem, wyjdzie ci
                      bardziej na zdrowie, bO w tej chwili juz sie tak osmieszyłas ze troche mi ciebie
                      żal ;] ale co tam zawsze to jakas rozryweczka na forum <LOL>
                      • zagranicznyjan Re: Ponownie do "do janinki" 13.05.10, 23:26
                        A dlaczego ty jesteś taka cięta na tego gościa..zrobił ci krzywdę czy komuś z
                        rodziny?Jakiś powód musi być ,że tak pod nazwiskiem jedziesz po gościu.Jak by mi
                        córkę skrzywdził to też bym go jechał po całości.Pamiętacie gościa bodajże z
                        Litwy co rozwalił łby gościom ,którzy mu córkę bałamucili..
                        • Gość: ... Re: Ponownie do "do janinki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 23:33
                          madry człowiek szukałby sprawiedliwosci gdzie indziej, a nie na forum ot
                          co..poza tym tutaj mozna napsiac wszystko i komus podłozyc swinie, dlatego w
                          takie forumowe historie nie wierze i tyle.
                      • janina.nowicka Do "do autorkii" 13.05.10, 23:30
                        Czemu od razu film, książka? Jeśli życzysz czegoś na zdrowie to najlepszy wydaje
                        sie być spacer, np. ul. Tęczową, przed samą siedzibą Jelitexu.

Spoko forumowicze, gnut Nawrocki wywalił mnie z pracy, bo za dużo wiedziałem
                        więc pogrzebałem trochę w przeszłości gościa i dowiedziałem się całkiem
                        interesujących faktów.
                        Moja żona też u niego prace straciła, więc czemu Nawrockiego troche nie pognębić
                        publicznie.
                        • Gość: jaaaaaaaaa Re: Do "do autorkii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 23:50
                          nie pogrązaj sie juz kompletnie, nikt od tak z pracy nie wywala, chyba że nie
                          przedłuża umowy, a ma do tego prawo, a jak masz jakies ale to PIP jest od
                          tego..tak wiec idz waść, wstydu oszczędź juz.. a tak poza tym to chyba masz
                          jakas niezdrowa obsesje, proponuje psychiatre, bo widze tu równiez rozdwojenie
                          jaźni przy okazji..
    • janina.nowicka Nudno się tu robi... 14.05.10, 15:49
      Skoro nie znacie gościa to trace tu swój czas, lecz w razie gdybyście poznali to
      bądzcie ostrożni.
      Nuda, zatem powysyłamy jeszcze donosy o Nawrockim do konkurencyjnych firm
      zakładów produkujących wędliny, a potem wylegiwanka na plaży w LA.
      • Gość: eeeeeewka Re: Nudno się tu robi... IP: 195.88.28.* 14.05.10, 16:42
        ale szuja z ciebie...I do tego b.zły pracownik. Jakoś nikogo nie zainteresowały
        twoje "rewelacje" -oczerniasz,insynuujesz.Jeśli masz jakieś uzasadnione zarzuty
        to zasuwaj na policję ,do PIP .A jeśli tak sobie poniewierasz człowiekiem bo
        zwolnił cię z pracy - to ciebie powinien wspomniany poniewierany pozwać.
        (Ciebie/Cię celowo nie piszę dużą literą)
        • Gość: ja Re: Nudno się tu robi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 16:59
          ma ktos maila do tej firmy?? chętnie wysle ten watek, co to znaczy zeby kims tak
          poniewierac na forum publicznym...pani janinko czy jak ci tam - niestety nawet w
          internecie nie jest pani anonimowa, a pisane przez pania rzeczy bardzo poważne i
          groza kara pozbawienia wolnosci, radze przestudiowac kodeks..
          • janina.nowicka Do ja 14.05.10, 17:53
            Email do firmy?
            Telefon?
            Adres?
            Prosze bardzo:

Jelitex. Sp.j. Hurtowa sprzedaż jelit i osłonek neturalnych
            42-233 Wierzchowisko, Tęczowa 102a
            woj. Śląskie, pow. częstochowski, gm. Mykanów

Tel/fax: 00 48 34 3287129
            Kom: 00 48 695887288

e-mail: j.nawrocki@op.pl, jelitex@vp.pl

strona www: jelitex.w.interia.pl/
            • Gość: gościu Re: ale dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.10, 21:00
              Właściciel tej firmy powinien dać na wątek dane tej szmaty i jej
              męża, aby nikt ich nie zatrudnił.
              Chyba że w klozecie męskim, do obciągania.
              • janina.nowicka Do Gościa 14.05.10, 23:28
                A skąd taka pewność, że naprawde pracowaliśmy w Jelitexie.
                Może tak, może nie.
                Niezły tu ubaw.
                • Gość: aaanka Re: Do Gościa IP: 195.88.28.* 14.05.10, 23:47
                  idź się lecz. W psychiatryku to dopiero będziesz miał/a ubaw
                • Gość: /// Re: Do Gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 13:06
                  psychiatryk jak nic, plus rozdwojenie jazni, a ubaw po pachy ale z ciebie..mysle
                  ze zrobiłas niedziedzia robote, bardzo przekonałem sie do tego pana co prowadzi
                  ta firme..
                  • szifty Re: Do Gościa 17.05.10, 10:05
                    Ja nie koniecznie się przekonałem : ) ale także nie warto wierzyć janince. Fajny
                    temat, janina napisz coś wiecej, jakieś ciekawostki. Ładna jesteś, czy pasztet?
                    To wytłumaczyć zaistniałą sytuację. : )
                    • Gość: /// Re: Do Gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 10:25
                      przekonałem w tym sensie ze im wiecej janinka bzdur wypisuje i wiecej temu czasu
                      poswieca, tym bardziej mysle ze to sa oszczerstwa jakiejs psycholki, ktora
                      wyeciała z pracy, pewnie zasłuzenie a teraz chce sie odegrac...
                      • janina.nowicka Ale Jesteście Naiwni... 17.05.10, 18:47
                        Cyżby sami mężczyzni czytali ten wątek, bo tak bronia swojego męskiego brata,
                        pana od Jelitexu?
                        Jesteście bardzo naiwni.
                        Skoro nadal czytacie co pisze, wygląda na to, iż nadal jesteście sprawą
                        zainteresowani. A skoro jesteście zainteresowanie, to wystarczy pogadać z kimś
                        kto chodził do szkoly w Żarkach w latach 1980-tych i zapytać.
                        Swoją drogą, prawda jest jedna. Pańcio z Jelitexu miał problemy ze swoim
                        nieletnim hobby i teraz trzęsie portami bo prawda wyszła na jaw.
                        Nawet kiedyś prowadzono na ten temat bloga.
                        • Gość: . Re: Ale Jesteście Naiwni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 19:15
                          a ciebie mialo juz nie byc podobno??? nie nokogo nie znamy z Żarek i nikogo to
                          nie kreci, a ty idz sie lecz na łeb chociaz nie wiem czy juz nie za pozno...
                          • janina.nowicka Do Gościa 17.05.10, 19:26
                            Dlaczego to nadal czytasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka