ania_1979 30.05.10, 23:25 Proszę napiszcie, w której przychodni można usunąć nadżerkę na kasę chorych oraz napiszcie opinie na ten temat. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: Nadżerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 13:42 nie wiem, ale podbijam. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Nadżerka IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 31.05.10, 19:48 Spróbuj w przychodni Matki i Dziecka na Sobieskiego.A tak na marginesie to nie polecałabym na kase.podejrzewam ze w prywatnym gabinecie jest to zabieg wliczony w cene wizyty.Np dr Muskała przyjmuje na Nałkowskiej i jest znakomitym specjalistą(specjalistką bo to kobieta).Ona tez własnie przyjmuje na SObieskiego ale tylko do 21 roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Nadżerka IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.10, 22:32 Ojj wliczony w cenę wizyty to ten zabieg nie jest na pewno.Koszt zabiegu wykonanego w prywatnym gabinecie to ok 250-300zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kasi Re: Nadżerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 12:24 chyba przesadziłaś z tą ceną, ja robiłam też prywatnie i płaciłam 130 zł ... nic nie bolało, szybko się zagoiło i jak na razie czuję się świetnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Nadżerka IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.10, 16:59 Nie przesadziłam!Ponieważ właśnie tyle zapłaciłam za zamrażanie w prywatnym gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
brzuchaczek Re: Nadżerka 31.05.10, 23:17 ul.Kiedrzyńska ,dr.Jagielski przyjumuje(w poniedziałki i piątki ale nie pamiętam godzin ) ,ja miałam ponad rok temu wypalania ,ale już siostra (niedawno całkiem ) mrożenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wiadomosci Re: Nadżerka IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.06.10, 11:43 Moja babcia też miala nadeżerke 7o lat temu wielkości monety,nie poszla nigdzie, i nadzerka i sama się zeżarła, a moja babcia żyje juz 84 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekaze babci Re: Nadżerka IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.06.10, 08:56 Dzieki babcia jest zdrowa, i przeżyje wiele lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Nadżerka IP: *.116.125.177.tvksmp.pl 02.06.10, 10:36 Witam,ja miałam wymrażaną nadżerkę w zeszłym roku na kasę chorych w przychodni na Kopernika 45 u dr.Wilkowskiego.10 minut zabiegu,zero powikłań i bólu.Do tej pory nie ma śladu,wszystko ładnie i szybko się zagoiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: Nadżerka IP: 212.87.244.* 02.06.10, 17:26 na kasę chorych przychodnia na Stradomiu ul. Piastowska, dr Agnieszka Ściegienna. bez usypiania z miejscowym znieczuleniem troszkę boli, ale da się wytrzymać Odpowiedz Link Zgłoś