Dodaj do ulubionych

Komorowski bawi się

03.06.10, 00:50
sztucznym penisem

Obserwuj wątek
    • Gość: meski Re: Komorowski to pedal! IP: *.lnk.telstra.net 03.06.10, 03:11
      To ma byc prezydent ?
      meski
      • Gość: Nie Re: Komorowski to ??????? IP: *.lnk.telstra.net 04.06.10, 05:53
        Nie ! Nie ! On nie mazy wygrac wyborow !
        Nie
        • Gość: qqqqq Drażni mnie to jego kreowanie się na szlachetkę IP: *.apus-net.pl 04.06.10, 08:37
          drażni mnie to jego kreowanie się na "szlachetkę". jakieś dworki,
          pochodzenie, może jeszcze herby. myślałby kto. słyszałem, że
          polowania lubi.
          szlachta Polskę przesr.ała. I znowu do władzy się pcha.
          prezydent musi być z ludu. a nie jakiś hrabia, co to gów... o
          potrzebach społeczenstwa wie.
          • Gość: Polak Re: Drażni mnie to jego kreowanie się na szlachet IP: *.lnk.telstra.net 08.06.10, 06:55
            To komunista !!!!!
            Polak
            • Gość: Ala Re: Drażni mnie to jego kreowanie się na szlachet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:08
              on strzela do zwierząt :(
            • bluegrazyna Re: Do prawdziwego obywatela!!! 26.06.10, 10:26
              Gość portalu: Polak napisał(a):

> To komunista !!!!

Polak a kto jest komusta? kto się brata z trochę starszymi
              towarzyszami? , kto w stanie wojennym nie był aresztowany ,ani
              inetrnowany, komu jedynemu w prlu sfałszowano lojalkę ? .
              No kto , no powiedz kto???

• Gość: ricardo53 Re: Komorowski bawi się IP: 193.138.241.* 08.06.10, 07:36
      eryk.pl napisał:

> sztucznym penisem

To jest gra wstępna.
      To na co go będzie stać, pokaże po wprowadzeniu się do Pałacu Prezydenckiego,
      bowiem wówczas znając życie zaczną budować za niego dom, pozwolą mu posadzić
      drzewko zielonym do góry i ...
      Oby nie doszło do gwałtu na ... na narodzie.
    • Gość: HE Re: Komorowski bawi się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 08:27
      Komorowski odznaczył milicjantów
      - Działania smoleńskiej milicji na każdym powierzonym jej odcinku doczekały się pozytywnych ocen. Z postawionymi zadaniami funkcjonariusze poradzili sobie godnie. Uwag pod ich adresem nie było - oznajmiło MSW FR.
      MSW dodało, że pełniący obowiązki prezydenta Polski, marszałek Sejmu Bronisław Komorowski, nadał czterem smoleńskim milicjantom wysokie odznaczenia państwowe. Miało to być podziękowanie za ich pracę przy likwidowaniu następstw katastrofy i wyjaśnianiu jej okoliczności.
      Już odznaczamy Rosjan za wyjaśnienie katastrofy hm.......
      • dyziek_o Re: Komorowski bawi się 08.06.10, 08:46
        A Ty byś pewno chciał/chciała, by odznaczano tylko Amerykanów......
        Dyzio.
        • Gość: HE Re: Komorowski bawi się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 09:17
          Dlaczego coś mi wmawiasz nie lubię USRAELA a wracając do tematu to za co odznaczono tych Rosjan? za niezabezpieczenie terenu katastrofy, okradanie ofiar itp.?
          • Gość: Oszolom Re: Komorowski bawi się IP: *.mobile.project4.pl 08.06.10, 23:02
            Dyziek ty masz wachania jak stara popierdułka.toc to facio z Polskí i do tego hrabia he he .tylko dwóch się liczy.bo twojemu .napieraĺskiemu to nogie poda
            • rowan_bean Re: Komorowski bawi się 09.06.10, 00:42
              bodzio o tysiącu nickach - ty nie masz wahań!
              Ortografia, interpunkcja, czytanie ze zrozumieniem!
              Twój stan jest bez wahań, stabilny.
              Ogólnie można określić go (łagodnie zresztą) jako matołectwo!
              • Gość: Oszolom Re: Komorowski bawi się bo on jest z całej Polski IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 20:43
                fasolka matołectwo to jest wpisywanie się pod nickiem
                hrabia.Matołectwo to jest plucie na Częstochowę i Jasną Górę.Można
                być ateistą ale trzeba mieć klasę.A taką w części posiada walnięty
                oczywiście pod nickiem Dyzio.Nie widziałem żybyś stanął w obronie
                tego miasta , tylko judzisz.Można nie zgadzać się z paulinami i jak
                ty to piszesz panienko klerem .Ale miasto , w ktorym się urodziłeś
                jest twoje.A tam bydło zrobiło nagonkę , a ty im
                wtórowałeś.Matolectwo to jest twój guru zwany palikotem .Ten cieć ma
                jeszcze czelność się pokazywać.Ale fajno bo robi za woła i takim
                zostanie.Matolectwem to być taki zatwardziałym.panienko nie masz
                klasy i jesteś tylko fasolką.
                • Gość: xx Re: Komorowski bawi się bo on jest z całej Polski IP: *.icis.pcz.pl 25.06.10, 21:45
                  Jasna Gora jest wazna dla Czestochowy, ale jest tez duzym problemem dla naszego
                  miasta.

Za bardzo dominuje nad samym miastem, przytlacza go.

Stad m.in. bierze sie glosowanie na lewice w Czestochowie.

Interesy Czestochowy i Jasnej Gory tylko czesciowo sa zbiezne. W znacznym
                  stopniu sa niestety rozbiezne.
                  • Gość: cc Re: Komorowski bawi się bo on jest z całej Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 06:56
                    Jasna Góra była zanim Ty się tu zamieszakłeś.
                    Jeśli nie pasuje Ci, to zmień miasto.

Człowiek jest tylko PROCHEM i w proch się obróci. A wiara w Boga przetrwa.
                    • Gość: xx Re: Komorowski bawi się bo on jest z całej Polski IP: *.icis.pcz.pl 26.06.10, 12:22
                      Ja nie wyobrazam sobie Czestochowy bez JG.

Ale prawda jest ze Jasna Gora przez wielu Czestochowian postrzegana jest negatywnie.

Wiara w Boga to calkiem cos innego niz zycie doczesne i doczesne interesy.
                      Trzeba umiec to rozrozniac.

Ja miasta nie zmienie, ale z tego powodu wielu rdzennych Czestochowian zmienia
                      miasto.

Wiara w Boga przetrwa, JG tez przetrwa, ale czy przetrwa
                      Czestochowa ?
    • Gość: Wyczesław Re: Komorowski bawi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 13:30
      Wybierzcie Bronka a będziemy niewolnikami we własnym kraju.Zresztą już
      jesteśmy,płace niskie ,praca na czarno ,bo pracodawcy tacy biedni ,ZUS zżera
      nasze składki itd
      • Gość: Polak Smutna prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 13:36
        Jak media przedstawiały prezydenta Kaczyńskiego po tragedii - takim jakim był. Wielki patriota - ja chcę mieć prezydenta patriotę a nie marionetkę na usługach obcych mocarstw. Mniejszość żydowską w Sejmie a nie farbowane lisy itp.
        • rowan_bean Re: Smutna prawda 25.06.10, 21:58
          Tak samo argumentowało swoje postępowanie warcholstwo w XVII i XVIII wieku, a
          później były efekty.
          • Gość: obywatel J,Kaczynski prezydentem 2010r. IP: *.lnse3.win.bigpond.net.au 26.06.10, 03:04
            Komorowski niech sie bawi kut....!
            obywatel
            • Gość: wyborca Re: J,Kaczynski prezydentem 2010r. IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.10, 09:15
              Dla Komorowskiego stopień marszałka to za dużo ,a co dopiero
              prezydent.
              • Gość: @ Re: J,Kaczynski prezydentem 2010r. IP: *.net.stream.pl 26.06.10, 11:06
                www.pardon.pl/artykul/11852/komorowski_juz_nie_jest_hrabia
              • Gość: xx Re: J,Kaczynski prezydentem 2010r. IP: *.icis.pcz.pl 26.06.10, 12:23
                A dla kontrkandydata ?

• Gość: babcia Re: J,Kaczynski prezydentem 2010r. IP: *.iplus.com.pl 26.06.10, 12:42
                  J,Kaczynski prezydentem 2010r. ale wtedy nie będzie mógł byc
                  premierem .
                  Naprawdę życzysz mu tego !!!!
                  • Gość: obywatel Re: J,Kaczynski prezydentem 2010r.-zyczymy jemu ! IP: *.lnk.telstra.net 28.06.10, 06:10
                    Tak to najlepszy czlowiek na prezydenta Polski 2010roku !
                    Komorowski to ruski czlowiek i podany D. Tuskowi i reszta
                    cwaniakow "Gra hazartowa " - afera !
                    Oni juz dawno nie mieli byc we wiezieniu !
                    obywatel
                    • Gość: babcia Re: J,Kaczynski prezydentem 2010r.-zyczymy jemu ! IP: *.iplus.com.pl 28.06.10, 15:40
                      i zgodnie z wolA JK nikt cię nie przekona że "Białe jest białe a
                      Czarne czarne "
                      głosuj jak chcesz ,masz jak każdy obywatel jeden głos .tylko
                      pózniej nie narzekaj na człowieka ,którego przodek mógł byc
                      carskim oficerem !!!
    • n.i.p.69 Re: a ja myslałem, że... 28.06.10, 08:49
      .... kaczką:-)
      • Gość: Maniek Re: a ja myslałem, że... IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 16:58
        A kaczor się bawi od lat swoim. :)
        • Gość: FC Re: a ja myslałem, że... IP: 195.88.28.* 28.06.10, 17:04
          tfu świntuchu, nie podglądaj...
          • Gość: krzyś Re: a ja myslałem, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 17:41
            Każdy sądzi według siebie
        • n.i.p.69 Re: a ja myslałem, że... 28.06.10, 19:35
          ....to czym bawi się kaczor, jest powszechnie wiadome..... ale dopiero teraz
          zdałem sobie sprawę, że to już tyle lat!!!:-)
          • Gość: Jerzy Re: a ja myslałem, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 19:48
            Mały off topic.
            Oglądam teraz na TVN wywiad z Wałęsą.
            ,można o nim mówic różne rzeczy,ale gośc
            politycznym spojrzeniem wyprzedza o dekadę naszych polityków.
            Musieli go strasznie nienawidziec jak on ,prosty elektryk
            ustawiał ich po kątach.
            • Gość: Oszolom Re: a ja myslałem, że... IP: *.mobile.project4.pl 28.06.10, 20:11
              Moźna o nim mówić .Szkoda że dał síę omamić.I za prezydentury sb dyktowało mu co ma robić największe afery za jego prezydentury
              • n.i.p.69 Re: najwieksze..... 28.06.10, 21:42
                ..... a do czego przymierzałeś?
              • rowan_bean Re: a ja myslałem, że... 03.07.10, 04:55
                Oczywiście drogi bodzio-oszołomie wiesz, kto grał przez pewien czas pierwsze
                skrzypce jako doradca Prezydenta Wałęsy? Czy to byli ci podpowiadający sbecy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka