Gość: meski Re: Komorowski to pedal! IP: *.lnk.telstra.net 03.06.10, 03:11 To ma byc prezydent ? meski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Re: Komorowski to ??????? IP: *.lnk.telstra.net 04.06.10, 05:53 Nie ! Nie ! On nie mazy wygrac wyborow ! Nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqqqq Drażni mnie to jego kreowanie się na szlachetkę IP: *.apus-net.pl 04.06.10, 08:37 drażni mnie to jego kreowanie się na "szlachetkę". jakieś dworki, pochodzenie, może jeszcze herby. myślałby kto. słyszałem, że polowania lubi. szlachta Polskę przesr.ała. I znowu do władzy się pcha. prezydent musi być z ludu. a nie jakiś hrabia, co to gów... o potrzebach społeczenstwa wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Drażni mnie to jego kreowanie się na szlachet IP: *.lnk.telstra.net 08.06.10, 06:55 To komunista !!!!! Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Drażni mnie to jego kreowanie się na szlachet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:08 on strzela do zwierząt :( Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re: Do prawdziwego obywatela!!! 26.06.10, 10:26 Gość portalu: Polak napisał(a): > To komunista !!!! Polak a kto jest komusta? kto się brata z trochę starszymi towarzyszami? , kto w stanie wojennym nie był aresztowany ,ani inetrnowany, komu jedynemu w prlu sfałszowano lojalkę ? . No kto , no powiedz kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricardo53 Re: Komorowski bawi się IP: 193.138.241.* 08.06.10, 07:36 eryk.pl napisał: > sztucznym penisem To jest gra wstępna. To na co go będzie stać, pokaże po wprowadzeniu się do Pałacu Prezydenckiego, bowiem wówczas znając życie zaczną budować za niego dom, pozwolą mu posadzić drzewko zielonym do góry i ... Oby nie doszło do gwałtu na ... na narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HE Re: Komorowski bawi się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 08:27 Komorowski odznaczył milicjantów - Działania smoleńskiej milicji na każdym powierzonym jej odcinku doczekały się pozytywnych ocen. Z postawionymi zadaniami funkcjonariusze poradzili sobie godnie. Uwag pod ich adresem nie było - oznajmiło MSW FR. MSW dodało, że pełniący obowiązki prezydenta Polski, marszałek Sejmu Bronisław Komorowski, nadał czterem smoleńskim milicjantom wysokie odznaczenia państwowe. Miało to być podziękowanie za ich pracę przy likwidowaniu następstw katastrofy i wyjaśnianiu jej okoliczności. Już odznaczamy Rosjan za wyjaśnienie katastrofy hm....... Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Komorowski bawi się 08.06.10, 08:46 A Ty byś pewno chciał/chciała, by odznaczano tylko Amerykanów...... Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HE Re: Komorowski bawi się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 09:17 Dlaczego coś mi wmawiasz nie lubię USRAELA a wracając do tematu to za co odznaczono tych Rosjan? za niezabezpieczenie terenu katastrofy, okradanie ofiar itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: Komorowski bawi się IP: *.mobile.project4.pl 08.06.10, 23:02 Dyziek ty masz wachania jak stara popierdułka.toc to facio z Polskí i do tego hrabia he he .tylko dwóch się liczy.bo twojemu .napieraĺskiemu to nogie poda Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Komorowski bawi się 09.06.10, 00:42 bodzio o tysiącu nickach - ty nie masz wahań! Ortografia, interpunkcja, czytanie ze zrozumieniem! Twój stan jest bez wahań, stabilny. Ogólnie można określić go (łagodnie zresztą) jako matołectwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: Komorowski bawi się bo on jest z całej Polski IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 20:43 fasolka matołectwo to jest wpisywanie się pod nickiem hrabia.Matołectwo to jest plucie na Częstochowę i Jasną Górę.Można być ateistą ale trzeba mieć klasę.A taką w części posiada walnięty oczywiście pod nickiem Dyzio.Nie widziałem żybyś stanął w obronie tego miasta , tylko judzisz.Można nie zgadzać się z paulinami i jak ty to piszesz panienko klerem .Ale miasto , w ktorym się urodziłeś jest twoje.A tam bydło zrobiło nagonkę , a ty im wtórowałeś.Matolectwo to jest twój guru zwany palikotem .Ten cieć ma jeszcze czelność się pokazywać.Ale fajno bo robi za woła i takim zostanie.Matolectwem to być taki zatwardziałym.panienko nie masz klasy i jesteś tylko fasolką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Komorowski bawi się bo on jest z całej Polski IP: *.icis.pcz.pl 25.06.10, 21:45 Jasna Gora jest wazna dla Czestochowy, ale jest tez duzym problemem dla naszego miasta. Za bardzo dominuje nad samym miastem, przytlacza go. Stad m.in. bierze sie glosowanie na lewice w Czestochowie. Interesy Czestochowy i Jasnej Gory tylko czesciowo sa zbiezne. W znacznym stopniu sa niestety rozbiezne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Komorowski bawi się bo on jest z całej Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 06:56 Jasna Góra była zanim Ty się tu zamieszakłeś. Jeśli nie pasuje Ci, to zmień miasto. Człowiek jest tylko PROCHEM i w proch się obróci. A wiara w Boga przetrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Komorowski bawi się bo on jest z całej Polski IP: *.icis.pcz.pl 26.06.10, 12:22 Ja nie wyobrazam sobie Czestochowy bez JG. Ale prawda jest ze Jasna Gora przez wielu Czestochowian postrzegana jest negatywnie. Wiara w Boga to calkiem cos innego niz zycie doczesne i doczesne interesy. Trzeba umiec to rozrozniac. Ja miasta nie zmienie, ale z tego powodu wielu rdzennych Czestochowian zmienia miasto. Wiara w Boga przetrwa, JG tez przetrwa, ale czy przetrwa Czestochowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyczesław Re: Komorowski bawi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 13:30 Wybierzcie Bronka a będziemy niewolnikami we własnym kraju.Zresztą już jesteśmy,płace niskie ,praca na czarno ,bo pracodawcy tacy biedni ,ZUS zżera nasze składki itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Smutna prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 13:36 Jak media przedstawiały prezydenta Kaczyńskiego po tragedii - takim jakim był. Wielki patriota - ja chcę mieć prezydenta patriotę a nie marionetkę na usługach obcych mocarstw. Mniejszość żydowską w Sejmie a nie farbowane lisy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Smutna prawda 25.06.10, 21:58 Tak samo argumentowało swoje postępowanie warcholstwo w XVII i XVIII wieku, a później były efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel J,Kaczynski prezydentem 2010r. IP: *.lnse3.win.bigpond.net.au 26.06.10, 03:04 Komorowski niech sie bawi kut....! obywatel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: J,Kaczynski prezydentem 2010r. IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.10, 09:15 Dla Komorowskiego stopień marszałka to za dużo ,a co dopiero prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: J,Kaczynski prezydentem 2010r. IP: *.net.stream.pl 26.06.10, 11:06 www.pardon.pl/artykul/11852/komorowski_juz_nie_jest_hrabia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: J,Kaczynski prezydentem 2010r. IP: *.icis.pcz.pl 26.06.10, 12:23 A dla kontrkandydata ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: J,Kaczynski prezydentem 2010r. IP: *.iplus.com.pl 26.06.10, 12:42 J,Kaczynski prezydentem 2010r. ale wtedy nie będzie mógł byc premierem . Naprawdę życzysz mu tego !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: J,Kaczynski prezydentem 2010r.-zyczymy jemu ! IP: *.lnk.telstra.net 28.06.10, 06:10 Tak to najlepszy czlowiek na prezydenta Polski 2010roku ! Komorowski to ruski czlowiek i podany D. Tuskowi i reszta cwaniakow "Gra hazartowa " - afera ! Oni juz dawno nie mieli byc we wiezieniu ! obywatel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: J,Kaczynski prezydentem 2010r.-zyczymy jemu ! IP: *.iplus.com.pl 28.06.10, 15:40 i zgodnie z wolA JK nikt cię nie przekona że "Białe jest białe a Czarne czarne " głosuj jak chcesz ,masz jak każdy obywatel jeden głos .tylko pózniej nie narzekaj na człowieka ,którego przodek mógł byc carskim oficerem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: a ja myslałem, że... IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 16:58 A kaczor się bawi od lat swoim. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC Re: a ja myslałem, że... IP: 195.88.28.* 28.06.10, 17:04 tfu świntuchu, nie podglądaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: a ja myslałem, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 17:41 Każdy sądzi według siebie Odpowiedz Link Zgłoś
n.i.p.69 Re: a ja myslałem, że... 28.06.10, 19:35 ....to czym bawi się kaczor, jest powszechnie wiadome..... ale dopiero teraz zdałem sobie sprawę, że to już tyle lat!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: a ja myslałem, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 19:48 Mały off topic. Oglądam teraz na TVN wywiad z Wałęsą. ,można o nim mówic różne rzeczy,ale gośc politycznym spojrzeniem wyprzedza o dekadę naszych polityków. Musieli go strasznie nienawidziec jak on ,prosty elektryk ustawiał ich po kątach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: a ja myslałem, że... IP: *.mobile.project4.pl 28.06.10, 20:11 Moźna o nim mówić .Szkoda że dał síę omamić.I za prezydentury sb dyktowało mu co ma robić największe afery za jego prezydentury Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: a ja myslałem, że... 03.07.10, 04:55 Oczywiście drogi bodzio-oszołomie wiesz, kto grał przez pewien czas pierwsze skrzypce jako doradca Prezydenta Wałęsy? Czy to byli ci podpowiadający sbecy? Odpowiedz Link Zgłoś