paulinaf74 19.06.10, 13:14 jaka jest wasza opinia o gimnazjum nr 11 w gnaszynie? chce posłać dziecko do jakiegoś gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gogo Re: gimnazjum nr11 IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.10, 13:20 Szkoła w miarę bezpieczna (porównując z innymi gimnazjami), poziom średni częstochowski. Dzieciaki, o ile wiem czują się tam dobrze. To mój rejon i raczej poślę tam mojego syna, o ile nic się przez kilka lat nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: gimnazjum nr11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 18:29 A moim zdaniem coraz gorzej dzieje się w gimnazjum Dlatego należy zapytać kilka pytań. *Kto rządzi w tej szkole - jeszcze dyrektor, nauczyciele czy już uczniowie? *Czy nauczyciele mają wpływ na stawiane oceny? *Czy nauczyciele są przymuszani przez przełożonego do stawiania wyższych ocen niektórym uczniom? *Czy niepostawienie żądanej oceny konkretnemu uczniowi oznacza początek końca pracy nauczyciela w tym gimnazjum? *Czy zdarzył się już taki przypadek? *Czy są nauczyciele niewygodni dla dyrektora? *Czy tacy nauczyciele powinni się liczyć z tym, iż za jakiś czas będą musieli szukać nowej pracy bo zostaną wymienieni na "lepszych" czyli tych, którzy wykonają każde polecenie przełożonego? *Czy jesteśmy świadkami budowania „nowego” porządku pedagogicznego w tej szkole? *Czy w gimnazjum zdarza się podważanie autorytetu nauczyciela przed uczniami przez innego nauczyciela? *Czy spożywanie alkoholu z uczniami jest etyczne? *Czy da się pracować w takiej szkole gdzie nauczyciel nastawiany jest przeciwko drugiemu nauczycielowi w jednym z gabinetów? *Jak rozmawiać z dyrektorem szkoły, który przyjmuje prawdę jedynie od "swoich" nauczycieli? *Czy dyrektor jakieś szkoły może okłamywać swoich nauczycieli? *Czy taka szkoła będzie się cieszyć autorytetem nie tylko uczniów, ale i samych rodziców? *Czy po tych niewinnych pytaniach rozpocznie się polowanie na "czarownice" A jak jest w waszych szkołach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Patologie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 08:59 zasugerowane przez " ona " występują licznie i w innych gimnazjach i to nie tylko częstochowskich . Niż demograficzny oznacza równie3ż dramatyczne zmniejszenie popytu na prace w szkole jest , obok polityki tzw postępaków , powodem tych patologii . Na razie nie widać żadnych oznak , że ktoś chce to zmienić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAKÓW gimnazjum nr 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 21:58 MNIE JUŻ DYREKCJA SZKOŁY KAZAŁA WPISAĆ LEPSZE OCENY UCZNIOM NIŻ WYCHODZIŁO TO Z CAŁOROCZNYCH ICH OCEN. CÓŻ MIAŁAM ROBIĆ CHCĄC PRACOWAĆ MUSIAŁAM SIĘ ZESZMACIĆ I WPISAŁAM LEPSZE OCENY UCZNIOM KTÓRZY PRZEZ CAŁY ROK LEKCEWAŻYLI SZKOŁĘ I MNIE. DYREKCJA MYŚLI, ŻE TAKIE POSTĘPOWANIE PODNIESIE POZIOM SZKOŁY W OCZACH PRZYSZŁYCH UCZNIÓW NIC BARDZIEJ ZGUBNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-t-o-s-6 Re: gimnazjum nr 11 IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.06.10, 14:09 Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haem Re: gimnazjum nr11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 05:17 No to w 11 ładna ściemka u nas w szkole gadają, że pani dyrektor naszej szkoły podniosła oceny swojemu synkowi i ażeby nikt nie zczaił to nam wszystkim tesz podnieśli oceny i jest cool. Piotrek dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnaszynianka Re: gimnazjum nr11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 17:03 Mamm wrażenie, że gimanzjum 11 ma coraz słabszy poziom nauczania. Mójsyn wyszedł z tego gimnazjum w tym roku i wiem, że w ogóle sie nie uczył a będzie miał dobre stopnie. Kiedys mi tylko powiedział że się nie musi uczyć i tak mu dadza dobre stopnie bo teraz tak jest w kazdej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: gimnazjum nr11 IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.06.10, 19:38 Każda szkoła jest taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś