Dodaj do ulubionych

jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-kociak

23.06.10, 22:34
Śliczny, biało-szary kocurek, nie ma jeszcze nawet imienia...

zdjecie1

zdjecie2

To ten po prawej stronie, na dole, co próbuje wyleźć z pudełka :)
Taka krótka historia:

Skąd się wzięły te maluchy?
Ich kocia mama miała do wyboru ponad 80 piwnic w bloku, wybrała jedną... i tam
się okociła... kotka jest ewidentnie domowa... ktoś podrzucił ją do piwnic w
bloku gdy zorientował się, że jest kotna...
Dla kotki i dwóch maleństw udało się znaleźć domy...

Został jeden kiciuś...
Mały jest zdrowy, rezolutny i wesoły, pierwszy wybrał się na zwiedzanie
tajemniczych obszarów poza pudełkiem :)
To maleństwo na pewno wniesie do domu wiele radości i będzie wiernym,
wdzięcznym za okazane serce przyjacielem!

Proszę o kontakt na maila gazetowego lub pod tym ogłoszeniem.

Proszę też o nieusuwanie ogłoszenia-tu kotek ma największą szansę, że ktoś go
wypatrzy i pokocha...
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 23.06.10, 23:04
      Skontaktuj się z fundacją Elpis .Oni co sobotę i niedzielę w Kakadu organizują
      kącik adopcyjny dla kociąt i psiaków.Na pewno Ci pomogą ,kociątko jest śliczne i
      znajdzie dom .Do schroniska nie oddawaj bo pójdzie na zmarnowanie.A szkoda by
      było tym bardziej że tamtym udało się znaleźć .
      • Gość: abc Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 23.06.10, 23:05
        Oczywiście znaleźć domy...
      • afortunada Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 23.06.10, 23:31
        Dziękuję za odpowiedź, abc.
        Napiszę do tej fundacji.
        Mam nadzieję, że sierściak szybko znajdzie dom-bo naprawdę zmarnuje się w
        schronisku :(
        • Gość: abc Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 23.06.10, 23:49
          Nie pisz tylko zadzwoń.Tam na ich stronie są do dziewczyn nr.telefonów.Trzymam
          kciuki :)
        • Gość: abc Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 23.06.10, 23:54
          Nie pisz tylko zadzwoń - numery telefonów masz na ich stronie.Trzymam kciuki :)
          • Gość: abc Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 23.06.10, 23:59
            Komputer mi szaleje stąd te podwójne wpisy -sorry
    • stokrotka2201 Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 24.06.10, 00:13
      Witam
      w weekend pokazujemy zwierzaczki w kakadu w Galerii, można przynieść kociątka
      ostatnio dużo kociaków zostało przygarnietych także jest szansa, tylko proszę
      nie oddawaj do schroniska...przyjdz w weekend, pogadamy albo zadzwoń na któryś z
      nr tel na naszej stronie, nie wiem jak obecnie stoimy z domami tymczasowymi,
      tutaj nasza strona

elpis.org.pl/www/kontakt/
    • Gość: krzychu Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.chello.pl 24.06.10, 00:18
      może ja wezme kociaka na tymczas? moje gg: 10486864 email
      krzyzal@gmail.com pisz jak cos
      • stokrotka2201 Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 24.06.10, 00:20
        krzychu tam są 3 :D dasz radę 3 wziąć? swoją drogą są cudne :) mam nadzieję że w
        weekend znajdą dom
        • wonder-dog Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 24.06.10, 00:24
          stokrotka2201 napisała:

> krzychu tam są 3 :D dasz radę 3 wziąć? swoją drogą są cudne :) mam
          nadzieję że
          > w
          > weekend znajdą dom

nie no afrodyta pisała, że tylko jeden szuka domu!?
          • wonder-dog Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 24.06.10, 00:25
            pfu afortunada *

Jesli to jest jeden kociak, i malutki to go wezme na tymczas!!
    • stokrotka2201 Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 24.06.10, 00:27
      sorka nie doczytałam, faktycznie jest 1 :)
      • Gość: nana Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.54.171.110.tvksmp.pl 24.06.10, 07:21
        Ja mogę wziąć tego kotka: proszę o kontakt roxxxana@vp.pl
        • ewt1 Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 24.06.10, 07:55
          Z radością wezmę tego milusińskiego.
          W zeszłym roku straciłam wieloletniego przyjaciela, a on jest do niego podobny!
          I też "chłopczyk".
          Podaj swój mail, a przekaże Ci namiary. Adopcja natychmiast.
          Pozdrawiam :-))
          • afortunada Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 24.06.10, 12:52
            mój mail to afortunada@gazeta.pl - taki, jak login na forum :-)
            • afortunada Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 24.06.10, 19:19
              w górę, kotku!
    • afortunada Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 25.06.10, 00:53
      podnoszę wątek, proszę o kontakt na afortunada@gazeta.pl :)
    • afortunada Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 25.06.10, 10:40
      podnoszę wątek

afortunada@gazeta.pl
      • Gość: rotflmao Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.prenet.pl 25.06.10, 15:35
        a ty nie mozesz sie zaopiekowac tym kotkiem tylko szukasz frajera ?
        • Gość: rotflmao Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.prenet.pl 25.06.10, 15:35
          a jak cos to ja go moge wziasc

do wora i do dolu
          • Gość: Kaja Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.adsl.xs4all.nl 25.06.10, 16:34
            A moze Ciebie tak wezmiemy do wora i do dolu a na wierzch beton, by troll nigdy
            nie wyszedl ;)
          • Gość: do rotflmao Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.net.stream.pl 25.06.10, 16:43
            Co ci ,ty sku...synu ,przeszkadzają wątki o zwierzętach? Masz jakieś kompleksy
            na ich tle ? Pies wypieprzył twoja matkę i opuścił was przed twoimi narodzinami
            ,ze tak ich nienawidzisz ?
            • Gość: rotflmao Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.prenet.pl 25.06.10, 17:51
              xa0xa0xa0, nic mi nie zrobily, tylko mnie wku...a takie cos, jak chcecie pomoc
              to se ku... wezcie te pieski, kotki do domu, a nie bedizecie ku... kazdego
              zaczepiac zeby ktos wzial bo my jestesmy tacy dobrzy pomagamy ale do siebie nie
              wezmiemy bo to czy tamto
          • Gość: krzychu Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.chello.pl 25.06.10, 23:37
            sam idz do dołu :|
            • afortunada Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 26.06.10, 23:47
              czy ten roftlmao naprawdę musi się wypowiadać we wszystkich wątkach o
              zwierzętach...?
    • afortunada Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 25.06.10, 22:15
      roftlmao,

spieszę z odpowiedzią na Twoje pytanie, dlaczego JA nie mogę zaopiekować się
      kotkiem - otóż, widzisz, jednego kocura posiadam już w domu.
      przygarnę też do siebie matkę małych kotków, o których piszę w tym wątku.
      z prostego rachunku wynika, że w moim domu w najbliższym czasie będą już dwa koty.
      na trzeciego niestety w tym momencie brak mi funduszy.
      więc jak widzisz, nie szukam frajera, nie pozbywam się problemu, wręcz sama go
      rozwiązuję, bo kocicę, którą wezmę, poddam sterylizacji, co zapobiegnie
      nadmiernemu wzrostowi kociej populacji, która i tak jest bardzo liczna.
    • afortunada Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 27.06.10, 20:25
      kotek wciąż czeka na dom...
      • Gość: monika Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.net.stream.pl 27.06.10, 21:24
        jak to czeka wciąż na dom?? widziałam co najmniej 2 chętnych proszących o
        namiary bądź też podające je...wymiękli?? na pewno koteczek znajdzie dom, bo
        jest śliczny...
        • afortunada Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 27.06.10, 23:14
          niestety Moniko, większość osób, która zostawiła tutaj namiary, pozostawiła
          mojego maila (czy są nadal zainteresowani kotkiem) bez odpowiedzi - dlatego
          wciąż szukamy domu :)
          a może Ty byś go wzięła? :)

afortunada@gazeta.pl
          • Gość: monika Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.net.stream.pl 28.06.10, 09:18
            oczywiście, że bym go wzięła...uwielbiam koty i miałam takiego milusińskiego
            przytulacza i tęskno mi za takim zwierzem...ale teraz mam i królika i małe
            dziecko w domu, więc po prostu nie mogę...
          • Gość: monika Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.net.stream.pl 28.06.10, 09:24
            i jeszcze chciałam zapytać...co z tą fundacją, co organizuje te adopcje w
            kakadu?? pisałaś albo dzwoniłaś tam...teraz był weekend...byliście??
            • Gość: She Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.10, 14:23
              Ja bym bardzo chętnie przygarnęła kotka - tylko niestety poszukuję
              kotki.
              Mam nadzieję że Wasz kotek szybko znajdzie dobry domek.
              Korzystając z okazji napiszę że poszukuję kotki, jeśli miałby ktoś
              młodą kotkę to proszę o informację.
              Pozdrawiam
              • afortunada Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 28.06.10, 17:56
                she, czy mogłabyś zostawić tutaj swój adres e-mail? może uda mi się znaleźć dla
                Ciebie małą kotkę :)
                • afortunada Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 28.06.10, 17:56
                  przepraszam za literówkę, She z dużej miało być :)
                  • Gość: She Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 10:48
                    Mój email to karolinka86@onet.eu z góry dziękuję :) Jakby była
                    czarna to byłoby super :)
                    Pozdrawiam
                    • iwonnkaa Wstrzymaj sie nieco z oddawaniem....... 29.06.10, 22:34
                      Witam
                      Własnie syn i synowa stracili ukochanego kotka.
                      Maja co prawda drugiego ale podjeli decyzje że biora następnego.Niestety nie ma
                      ich teraz w czestochowie, wracają w czwartek wieczorem.Podeślę im Twój wątek.Być
                      może juz jest gotowa synowa na nowego młodego by go kochać.Poczekaj nieco z
                      decyzją , być może juz wezmą. Co prawda ich Bąbelek w sobotę odszedł od nas ale
                      ..........
                      Pozdrawiam Cie serdecznie
                      Ruda właścicielka dwóch dziewczynek futrzatych
                      • afortunada Re: Wstrzymaj sie nieco z oddawaniem....... 30.06.10, 22:29
                        ojej, bardzo mi przykro-a co się stało z Bąbelkiem? :(
                        • iwonnkaa Re: Wstrzymaj sie nieco z oddawaniem....... 01.07.10, 09:38
                          Witaj słonko.
                          No niestety wdała sie , mimo opieki troskliwej powikłaniowa po grypie żółtaczka
                          i ....mimo kroplówek ....nic nie dało sie zrobić.......
                          Pozdrawiam Cię słonecznie
                          Ruda
                          • afortunada do iwonnkaa 01.07.10, 22:35
                            Przykro mi z powodu Waszego ulubieńca! Gdybyście byli gotowi na przyjęcie
                            "nowego", ogłoszenie wciąż jest aktualne.
                            afortunada@gazeta.pl
                    • afortunada Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k 30.06.10, 22:21
                      dziękuję, She :) jak tylko będę wiedzieć o takiej koteczce, to dam znać! :)
                      • Gość: krzychu Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.chello.pl 30.06.10, 22:37
                        wpadnij w sobotę do kakadu mamy am młode kotki ;)) albo zajrzyj
                        www.elpis.org.pl
                        • Gość: She Re: jeśli nie znajdzie domu,trafi do schroniska-k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.10, 15:24
                          Dziękuję Wam za informację :)
                          • afortunada do She 01.07.10, 22:34
                            She-mam dla Ciebie namiary na kilka koteczek :)
    • afortunada Kotek znalazł Domek, a raczej Domek Kotka:) 03.07.10, 21:26
      Ogłoszenie jest już nieaktualne-Kotek od dziś ma nowy Dom :)))

Gdyby ktoś był zainteresowany przygarnięciem jakiegoś zwierzaka, to mogę
      pokierować w odpowiednie miejsca :)

Dziękuję za zainteresowanie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka