Dodaj do ulubionych

Czy śmierć ks. Jankowskiego podzieli Polaków ?

12.07.10, 21:28
Z pewnością nie będą to tłumy jak podczas ceremonii pogrzebowych osób, którzy
zginęli w katastrofie samolotu pod Smoleńskiem.
Z pewnością ten pogrzeb i już kolejne wkrótce podzielą na zawsze społeczeństwo
polskie tych w kraju oraz i tych żyjących na obczyźnie.

Ile zła dokonał, to tylko wie on sam i jego stwórca oraz ludzie, którzy mu
ulegli. Mają teraz życie z bagażem doznań - doznań nie tylko cielesnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: s Re: Czy śmierć ks. Jankowskiego podzieli Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 21:42
      Poprawne politycznie byloby wybudowac jakas swiatynie na jego czesc.
      Po zwietrzy biznes i pewnie o tym pomysli.
      • Gość: gosc Re: Czy śmierć ks. Jankowskiego podzieli Polaków IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.10, 22:21
        co ma dzielic spoleczenstwo jest podzilone od okraglego stolu na biednych i bogatych ale bogaci dziela sie na dwie grupy tych co zasuwali od rana do nocy i tych co mieli ukady z budrzetowka a sp ksiadz mial jedno i drugie przez to byl bogaty
        • rowan_bean Re: Czy śmierć ks. Jankowskiego podzieli Polaków 12.07.10, 22:39
          No nie mów!
          rydzyk też ma układy z budrzetówką?
          Cokolwiek by nie powiedzieć, to też walczył z komunistami. Ponieważ był
          mądrzejszy od błogosławionego od styropianu, to nie dał się zabić! No i zyskał
          pewną fortunę.
    • Gość: Es Re: Czy śmierć ks. Jankowskiego podzieli Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 00:23
      Na Wawel!!!!
      • Gość: ricardo53 Miejsce pochówku ? IP: 193.138.241.* 13.07.10, 06:48
        Wymieniony został już WAWEL.
        Czy są jeszcze bardziej atrakcyjniejsze miejsca pochówku "tak zasłużonej
        cieleśnie osobistości" ?

Czy podczas mowy pożegnalnej będą słowa przebaczenia, słowa o czynieniu drugiemu
        zarówno dobra jak i zła ? I kto wypowie te słowa ? Chyba nie ks. Nytz ?
        • dyziek_o Re: Miejsce pochówku ? 13.07.10, 08:02
          Nie Nytz ale Petz.
          Dostał już odpust za bzykanie kleryków od samego szefa więc....
          Dyzio.

ps.
          Mnie nie podzieli bo mam jego i całą tą bandę w ........
          • Gość: ricardo53 Re: Miejsce pochówku ? IP: 193.138.241.* 13.07.10, 15:25
            dyziek_o napisał:

> Nie Nytz ale Petz.
            > Dostał już odpust za bzykanie kleryków od samego szefa więc....
            > Dyzio.
            >
            > ps.
            > Mnie nie podzieli bo mam jego i całą tą bandę w ........

Masz rację chodziło o tego pedała , ale ja do takich osób podchodzę lekceważąco,
            bowiem to są ludzkie strzępy, ale jeszcze nie pochowane.

Dyzio uważaj, bo oni są blisko składnicy uryny i tylko patrzeć jak będą
            łaskotali Ciebie ludki od pisuaru.
            Napełnisz pęcherz i możesz trafić do ich partyji.
            Lepiej unikaj śmierdzącego pisuaru, bowiem jest tyle krzaczków.
            Tego też możesz olać ode mnie, bo jest tego wart.
    • Gość: ziutek Re: ricardo mózg ci zlasowało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 23:26
      ricardo co ty pieprzysz. Zmień dilerta bo to paskudztwo, które teraz wpierdzialasz całkowicie przycmiło twoj i tak załośnie marny rozumek.
      • Gość: m podzieli, podzieli napewno podzieli IP: 92.23.127.* 14.07.10, 04:11
        na tych ktorzy juz maja wyroki przeciw niemu a tych ktorzy jeszcze na nie czekaja.

Jednego pedzia i zlodzieja mniej

teraz do piekla , niech sie smazy
        za dekalog!!!!
        • Gość: ricardo53 I tak się ucisza ideę Solidarności. IP: 193.138.241.* 14.07.10, 07:17
          Niby czysty ruch społeczny walczący z ówczesną władzą i w każdym dążeniu
          doprowadzający do obalenia komunizmu, ale i nie tylko, bowiem następuje upadek
          czystości wiary.
          Ludzie widząc tyle obłudy i zakłamania mają już dość i oczekują na stanowcze
          kroki Watykanu, by rozprawił się ze swoimi zaniedbaniami dotyczącymi czystości
          wiary. Bo jeśli wezmą się za to wierni, to wyjdzie tak jak we Wrzosowej. I KTO
          miał rację ?
          • Gość: to ja Re: I tak się ucisza ideę Solidarności. IP: *.prenet.pl 14.07.10, 08:53
            a kogo obchodzi jakiś ksiądz ?
    • Gość: na wakacjach Administratorzy, wywalajcie wpisy tego "ricardo" IP: *.apus-net.pl 14.07.10, 09:10
      administratorzy, wywalajcie wpisy tego "ricardo". osobnik ten
      opanował forum i zaniża jego poziom, dyskutuje sam ze sobą. staje
      się już nudny z tym oddawaniem moczu do pisuaru. ciagle tylko
      wydalanie i toalety mu w głowie
      co ludzie z innych miast pomyślą, jak wejdą na forum częstochowskie.
      że częstochowianie to zaburzone "pustostany"?
    • Gość: kos Re: Czy śmierć ks. Jankowskiego podzieli Polaków IP: *.prenet.pl 14.07.10, 11:32
      Polacy mają parę ważniejszych spraw na głowie,a nie roztkliwianie się nad ks.Jankowskim.Przy bardzo śmiałym założeniu,że miał przyjaciół, ma go kto opłakiwać.Moim zdaniem nie był to dobry ksiądz,tym bardziej człowiek.To jego upodobanie do dużej kasy, biznesy....jakieś "inne"historie,ubrania , samochody ,bankiety..........,antyżydowskie hasła.Sprawiał wrażenie człowieka chorego,ale nie na cukrzycę.Nie podziwiam jego życiorysu,a jego śmierć jest mi kompletnie obojętna.
      • Gość: max Re: Czy śmierć ks. Jankowskiego podzieli Polaków IP: *.chello.pl 14.07.10, 16:12
        Święte słowa .Kulturalnie i dobitnie.
        • Gość: Oszolom Re: Czy śmierć ks. Jankowskiego podzieli Polaków IP: *.mobile.project4.pl 14.07.10, 20:28
          Rysku jako czołowa szmata tego forum i wieczne problemy z prostatą moźe podzíelić ale swoje jajka na pół Reszta ateistów teź moźe naskoczyć bo tylko tacy tu piszą.Bez nie go moźecie pluć i charkać bo net jest wolny Jankowski komunie się nie kłaniał a źe wzbudzał róźne odczucia Jak kaźdy wybitny człowiek Solidarność go opusciła Cześć jego pamíęci. A tu ci sami ku... i złodzieje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka