Dodaj do ulubionych

Dziurawe chodniki w Alejach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 20:04
Ja nie bede tak dokladny jak Wy, wymienie tylko jedna dziure ale dosc duza
CZESTOCHOWA !!! nic dodac nic ujac.
Obserwuj wątek
    • Gość: vito Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: 168.215.57.* 17.03.04, 20:48
      Nie zgadzam sie z Toba to miasto jest, z ogromnym potencjalem na przyszlosc a
      to co teraz widzisz to jest spuscizna po tym kwiecistym systemie od 1945 roku.
      Jest duzo malych miast w Europie ktore maja duzo uroku i mieszkancow ktorzy za
      nic by nie zamienili ich "dziury" na Paryz czy tez Barcelone.
      • Gość: xx Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.man.poznan.pl 18.03.04, 21:43
        Popieram w calej rozciaglosci.

Kocham Czestochowe - to miasto ma cos w sobie.

I mam nadzieje, ze wladze zrozumialy wreszcie co dla Czestochowy oznaczaja
        Aleje.

Pozdrawiam,
    • Gość: 1921 Zapraszam wszystkich na mecze Rakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 22:34
      Zapraszam wszystkich na mecze RAKOWA !!!
      W Częstochowie TYLKO RAKOW !!!
      • Gość: pp Re: Zapraszam wszystkich na mecze Rakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 22:38
        W każdym mieście jest dramat pozimowy z dziurami. Sukcesywnie pewnie je będą
        reperować, ale najsmutniejsze jest to, że nasza wyborcza nie ma żadnych tematów
        i wiecznie się czepia tego jednego - dyżurnego- dziury!
    • Gość: czestochowianin Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 23:02
      mam propozycje prostą i do natychmiastowej realizacji - jesli uwazasz ze miasto
      w ktorym mieszkasz to dziura, to spierdalaj i to szybko. jak sie nie podoba to
      sobie znajdź prace i mieszkanie w wiekszej metropolii. nie umiesz uszanować
      swojego gniazda tylko potrafisz w nie srac - to wypieprzaj. Moze i tu nie ma
      Pałacu Kultury i tych przemądrzałych egoistycznych warsiawiaków - ale sa za to
      normalni uczciwi, twórczy ludzie.
      • Gość: hahahaaaa Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 00:15
        Tu są twórczy i uczciwi ludzie.....buchahahahaaaa.,nie rozpierdalaj mnie.
        Czestochowa stoi na złodziejstwie i prosperuje dzieki temu,u nas jest
        zasadą ,Upierdolić słabszego a nie!!!
        Co ty człowieku mówisz,zadupie takie ze głowa mała,dwie ulice na krzyż i nic
        wiecej.Cała masa wystraszonej populacji bojącej sie wychilic nosa i powiedziec
        co tak na prawde myslą...
        JA tu mieszkam bo niestety musz ale jak tylko bede miał okazję to nie tylko
        spieprze ale SPIERDOLE zx tego popapranego miasta i nie bedzie miał kto zgasic
        za mną światła... i z pewnościa jest wiecej takich jak ja i moja rodzina...
        I nie myśl sobie ze jestem jakimś hipokrytą z wypaczonymi zasadami zdrowego
        rozsądku.Czy to miasto wnosi coś do struktury tego Państwa czy daje przyszłośc
        młodym ludziom,NIESADZE!!!!!
        I Błagam Cie nie wqrwiaj mnie już wiecej swoimi banałami...
        NAwet nie potrafiliście Wy Wszyscy tacy zazarci wojownicy postarac sie o to by
        nasze tak marginalne i tak, miasto zostało województwem...
        i co teraz mamy Wiekszą dziure niz w intelektach naszych zacnych władz...
        Kielce mogły być silniejsze...
        Ale co mi tam..
        Przepraszam Wszystkich za te przekleństwa ale prowokacją mi tu zalatuje i nie
        powiem ale mnie to wqrwia jak odzywa sie jakis napuszony ,Urzedas który tylko
        patrzy ile zapierdolić i sie obławić jak najwiecej...
        Widzisz przyszłośc tu młodzieży...??
        Pytanie i odpowiedz...
        Tu nie ma przyszłośćia powiem wam jeszcze i Tobie "zacny " Człowieczku ze
        jestem młodą osobą ,nie rozpuszczona przez rodziców i nie mająca rodziców
        niezmiernie bogatych..
        Zresztą ...

NARRRRRRA!!!!!!!
        • Gość: xx Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.man.poznan.pl 18.03.04, 21:56
          Ja przyjechalem do Czestochowy z Opola po wczesniejszych studiach w duzym
          miescie, wlasnie dlatego m.in. ze podobaja mi
          sie Czestochowianie. Oczywiscie nie wszyscy - czesc tutaj urodzonych takich jak
          hahaha wkurza mnie strasznie swoja zasciankowoscia i stosunkiem do swojego
          miasta - ja jestem dumny ze jestem Czestochowianinem i medalikiem, podkreslam
          to wszedzie i widze ze ludzie z zewnatrz pozytywnie reaguja na Czestochowe.

Nie bojmy sie byc Czestochowianinami - tak jak niektorzy.
          • Gość: Chahahahaaaaa Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 23:39
            W pierwszym momencia jak sie połapiesz ze srają ci na głowe pomyslec Ci
            pozostanie czy aby ta nasza czestochowa i ludzi tu mieszkający są warci
            nostalgii...??
            Nie sądzę..
            Ale ciesz sie puki głowe masz czystą bo jak ktoś Ci pierdnie to padniesz...

Tak Czy inaczej
            NARRRRA!!!!
            • Gość: xx Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.icis.pcz.pl 20.03.04, 12:33
              Jezdze ostatnio duzo sluzbowo po Polsce i swiecie i nie bede ukrywal - zawsze
              tesknie do Polski, do Czestochowy, do domu, do pracy.

Fajna jest ta nasza Czestochowa.
      • Gość: czestochowianka Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 18:08
        a moze Ty koles troche wyluzuj i pohamuj swoje slownictwo co?? a moze
        twierdzisz ze nasza Czestochowa jest najwspanialszym miastem w Polsce?? moze tu
        wszystko Twoim zdaniem jest w porzadku i wszyscy wszystko robia zeby bylo
        lepiej?? widac zyjesz chyba marzeniami jesli tak twierdzisz. a uczciwych ludzi
        znajdziesz wszedzie tyle samo i egoistow w Czestochowie znajdziesz rowniez az w
        nadmiarze. no ale kazdy ma prawo do wlasnej opinii wiec nastepnym razem wyrazaj
        sie z szacunkiem naleznym kazdemu czlowiekowi, bez wzgledu na to czy ktos ma
        takie poglady jak Ty czy wrecz przeciwnie. swoja droga ciekawe czy aby sam
        kiedys stad nie wyfruniesz w poszukiwaniu pracy bo moze sie okazac ze tu w
        Czewie braknie jej nawet dla Ciebie.
      • Gość: Diabelek Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 18:08
        Jaka perspektywa ?? o czym Ty mowisz ?? Klasztor na Jasnej ( w sumie do twarzy
        mi w czarnym) :))) ?? Kiedy byles u nas w kinie :))) ?? Kumpel skonczyl
        informatyke i co ?? zawija linki jako drelich za kilkaset zloty mesiecznie!!
    • Gość: przestaje czytac co z wami ludzie?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 23:23
      ta gazeta to kompletne dno. najpierw było że zimą pada śnieg, potem że śnieg
      stopniał i pokazało się coś spod niego. Teraz dziennikarze śledczy gazety
      szukają ruchomych płyt chodnikowych. k... mac. to nie ma juz innych tematów w
      tym miescie? co z hutą? co sie dzieje z najwieksza partia w miescie czyli
      SLD,bo słyszalem że sie dzielą?co robią dla miasta ci posłowie?
      • Gość: xx Re: co z wami ludzie?!? IP: *.man.poznan.pl 18.03.04, 21:47
        To bardzo pozyteczna akcja Gazety.

To sa najwazniejsze sprawy miasta i tymi sprawami Gazeta powinna sie zajmowac.

Zebysmy mogli byc dumn z Czestochowy.

• Gość: ser Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 23:53
      Ten tekst jest pozbawiony sensu. Gazeta nie jest rejestrem służb naprawiających
      chodniki. Powinna być do czytania. A jest do dupy. Lepiej zostawić białe plamy,
      ludzie sobie sami coś napiszą.
      • Gość: :):) Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 00:10
        i na tym nalezy zakoćzyc ten smutny watek. jak myslicie, cy wydrykuja te teksty
        a jsli tak to co z tego wybiora?:):0:)000000000000000
    • Gość: ser Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 00:45
      Neoplus! Nie odchodź, bo umrę tu z nudów! Wracaj Bracie (Siostro), jak miło
      spotkać człowieka:))
    • Gość: Częstochowianin Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: 217.97.140.* 18.03.04, 09:03
      Cóż, nie chcę polemizować jeżeli chodzi o skrajne poglądy.
      Dzisiaj żyjemy w Częstochowie dla siebie i dla naszych najbliższych. To Nam
      powinno zależeć na rozwoju miasta i jego promowaniu. Zróbmy coś żeby takie
      tematy znikały z łam gazet ale nie dlatego że ktoś je umyślnie zdejmie ale
      dlatego że drażliwe tematy zostaną pozytywnie załatwione. Po prostu ich już nie
      będzie.
      Wracając do meritum. Sądzę że w wielu miejscach naszego miasta sprawdziły się
      chodniki wyłożone kostką brukową. Dlaczego w reprezentacyjnych Alejach nie
      idzie się do końca tym torem. Co roku powraca temat „dziur”, chwiejących się
      dużych betonowych płyt chodnikowych epoki „wczesnego Gierka”. Czy władze
      miasta /lub ludzie za to odpowiedzialni/ uczestniczą w jakimś rankingu i
      zdobywają rok w rok punkty w temacie – „znów odnawialiśmy wielką płytę
      chodnikową w Alejach”.
      Gdzież nam do Europy. Wyśmieją nas zaraz po wizycie w naszym mieście. Bo ze
      wszystkiego należy wyciągać wnioski, nawet z własnych błędów.
      Teraz nieco ironicznie dodam iż raz ułożony dobrze chodnik z kostki brukowej w
      następnym roku nie da już pracy w tym samym miejscu firmie która już chyba zna
      każdy jego cal. To jest pomysł – specjalizacja w układaniu płyty chodnikowej
      rok w rok, w tym samym miejscu. Po 10 latach można by nawet taką ekipę na
      prestiżowy konkurs wysłać. To tyle chyba w tym temacie. Ciekawe co nam ten rok
      przyniesie. Może nie będzie tak źle. Może nastąpi w końcu przełom. Gazecie
      ubędzie jeden z drażliwych i powracających tematów. A My mieszkańcy Częstochowy
      w końcu suchą stopą i cali przemierzymy z uśmiechem na twarzy naszymi Alejami.
      Z góry dziękuję.
      • Gość: Krakoo Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 15:03
        A widziales droge rowerowa (z kostki) mieszy szajnowicza-iwanowa a lodzka ???
        Kostka nie jest lepsza wcale. Moze i ladnie wyglada ale trzeba umiec ja polozyc
        dobrze...
        • Gość: Diabelek Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 18:15
          Cze brahu :))) Takie pytanko Krakoo, gdzie masz sciezki rowerowe mowisz o tych
          kilku kilometrach ?? jedyne poczciwe sciezki to Sokole i Zloty Potok, ale tam
          jakies rowy sa pokopane, zreszta pamietasz zapewne :)))))
          • Gość: Krakoo Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 18:37
            Yo Bruder :) Mi chodzilo tylko o ten kawalek o ktorym pisalem, a po ktorym
            jadac mozna rozwalic sobie stawy (nadgarski, barki itp.) bo taki jest rowny ten
            kawaleczek.
            Drogi rowerowe w Czewie? Wez mnie nie rozsmieszaj... (dopiero co obiad jadlem)
            buahahaha
    • Gość: Bubu ja-pyrdole.da.ru - Nietypowa zemsta na nauczycielu IP: *.tkdami.pl / *.pl 18.03.04, 09:31
      Takiej zemsty jeszcze nie było
    • Gość: rs Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.i.czest.pl 18.03.04, 09:41
      Dzieki takim ludziom jak ty to miasto jest właśnie takie. Wieczne jęki i
      marudzenia, że dziura, prowincja. Najlepiej nic nie robić co? Skoro to taka
      dziura to przecież zawsze możesz do stolycy jechać, tam to przecież jest
      metropolia. Zaraz lepiej ci się zrobi na sercu, a nam odpadnie jeden malkontent.
      Pozdrowienia.
    • Gość: czytelnik Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 10:29
      Słychać tylko nażekania że dziura że sranie w banie, że kradną. A przecież sami
      wybraliście sobie przedstawicieli w Radzie Miasta. Miejcie teraz tylko do
      siebie pretensje. życzę miłego dnia
      • Gość: Filip Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: 69.156.224.* 19.03.04, 00:13
        proponowal bym by postale dziury w hodnikach w skutek pekniecia plyt nie
        uzupelniac ponownie plyta betonowa tylko moze ciekawsza kompozycja z
        napisem "Czestochowa A.D 2004" powierzchnie.
        Albo przy sporzadzanu betonowej plyty wkomponowywac w nia plaskie odlewy z
        brazu czy mosiadzu ksztalty plazow, ryb, zabki, gwiazdek, lisci itd.
        Ladnie takie kompozycje wygladaja szlifowane obcasami przechodnow.
        Wogole estetyka ulic. Brak jest w Polsce wszelkich dekorujacych odciskow
        uformowanych z blachy miedzianej na wykanczanie dachow, rynien nie mowiac juz o
        fontannach ogrodkowych, odgodzeniach, ozdoby gram, odlewanych naroznikowych
        wzmocnieniach kamienic, estetycznych kratach sciekowych, ozdobnych slupkach i
        slupach, odlewanych pieknych lawkach.
        • iwonnkaa Re: Dziurawe chodniki w Alejach 19.03.04, 22:26
          Częstochowa to może i ładne miasto tylko jakoś ludzie niezbyt nadobni, nie nie
          o urodzie mowa tylko o morale i wrażliwości, i tu widzę siostro że macie burdel.
          • Gość: Filip Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: 69.156.224.* 19.03.04, 23:16
            A co temat ma wspolnego z ta reklama butow ?
            • Gość: Chahahahaaaaa Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 23:34
              Kazdy kto powie ze to miasto jest z perspektywami bądz przyszłościowe dla
              zagranicznych inwestorów jest tak żemujący ze mnie aż nerwy noszą...
              Taki ktos musi być jakimś skończonym biurokratą który patrzy ile jeszcze
              zapier... Upst...postaram sie nie denerwować..:)
              Zagarnać do swojej kieszeni a tacy są tylko w naszym czestochowskim rzadzie
              Dlaczego nikt nie potrzafi znaleźć meritum rozpatrzanego temetu i słów
              wniesionych w wątek..
              Wszyscy tylko piszą co myślą na temat tego czy owego...
              A może Do Qrwy zbuntujmy sie i wysadzmy co niektórych z ciepłychj posadek bo
              mają za dobrze...
              No to juz czuję jak mnie oplujecie co niektórzy ..Ale wiecie cooo???
              Lata mi to obok jednej ze strategicznej czesci ciała ....
              Gdyby nie to ze nasze władze potrafią z wszystkiego co dotkną zrobić WIELKĄ
              KUUUPĘ albo jak kto chce GÓWNO to było by inaczej w tym popapranym Mieście i
              Kraju...
              Kto siedzi na jakimś stołeczku to tylko modli sie by nie spaćś z niego bo już
              nie bedzie miał złotych gór...
              Nie PAROBY !!!!!????

Lata mi to ze ktoś namierzy moje IP przynajmniej ja potrafire powiedzieć co
              czuję i jak bardzo zbiera mnie na wymioty jak widzę zasrane działania naszego
              Częstochowskiego i NAszego Państwa Rządu.....

Kto jest odpowiedzialny za trwonienie pieniędzy podatnika bezsensownie,No
              odpowiedzcie mi kto...
              Wiecie co ja wam powiem..
              Ci co najwyżej siedzą najbardziej nas omamiają a co za tym idzie najbardziej
              nam Srają na głowe !!!!!!!

Ale nie będzie u nas ludzi którzy powiedzą NIE....
              Dla mnie jesteście Żałośni i jak mówiłem wczesniej ,mając mozliwośc Spierdalam
              do Krakowa z moją rodziną i Partnerką a Was (mówie o naszym zacnym rządzie)
              Osrać bym nie chciał bo szkoda KUPY.

Pamietajcie ze jest Demokracja i Wolność Słowa...
              Zobaczymy co przyniesie nowy dzień tylko nie dla Rządu a dla Mnie.....

Szacunek Dla Iwonkaa bo sie należy.
              No i czekam na odpowiedzi ...Oplujcie mnie no czekam...
              a jak nie to stańcie sie mocni i w jednosci...
              Ale nie macie takiej siły.
              Pozdroooo dla ziomków....
              • Gość: xx Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.icis.pcz.pl 20.03.04, 12:35
                Masz problemy z soba, to sam sobie je rozwiazuj, a nie wylewaj swoje zale na
                innych.
                • Gość: Chahahaaa Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 17:03
                  czy ty sobie ze mnie jaja robisz ,??
                  nawet jak mam problemy to powiem ci tak przyjacielsko bo powinienem z góry
                  traktować cie jak panów z rzadu,to nie ze soba samym tylko z tym ze np sam ty
                  nie zauwazasz problemów które maja zwykli obywatele...
                  dodam jeszcze ze nie powinienes sie przejmować takim kimś jak ja skoro mówisz
                  ze wylewam swoje smuty na łamach forum.Skoro komentujesz to co pize znaczy ze
                  jakis sposób cie to uraziło.
                  powiem ci tak urazona duszyczko,wiekszośc z ludzi mieszkających w tym mieście i
                  w tym kraju musi przetrwac miesiecznie za minimum z trudnością wiąząc koniec z
                  końcem mówiąc o faktach to chodzi o kwote czesto 700 - 900 zl biorąc pod uwagę
                  iż mają rodziny i dzieci które sie ucza...
                  powiem wiecej Kretinno,nasi qrwa panowie w rzadzie maja diety dzienne po 240
                  euro a miesiecznie porafią miec 16tys na zycie i po prostu szastanie qrwa
                  patrzac jak niektórzy przymieraja głodem.
                  ja przynajmniej wiem jak to jest zaczynac coś od zera bo nie miałem bogatych
                  rodziców którzy rozpieszczali mnie ale uporem chce być w życiu kimś.
                  pozatym powiem ci że śmieszy mnie twoja postawa i nie masz prawa mówić mi co
                  mam robić bo jjestes załosny MAXMALNIE.
                  moim zdaniem jestes któryms z urazonych urzedasów,coooo bał bys sie stracic
                  posadke cooo..???
                  nawet jak nie jestes urzednikiem to powiem ci ze mam w głębokim powazaniu to co
                  o mnie napiszesz ,powiedział bym wiecej ale nawet dla ciebie to strata mojego
                  czasu i energii.niech wszyscy zrozumieja o co mi chodzi...
                  takich jak ja jest wiecej tylko boją a sie wychylic...

"...A co to Qrwa,powiedział ktoś z tłumu"

NARRRA!!!!!!
                  • Gość: krzychu Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 17:23
                    Piszesz pięknie i walisz ostro tylko tak dalej. Podniosłeś moją siłę i czoło,
                    nie milknij
                    • Gość: CZWIK Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 14:02
                      Gościu pisz dalej. Nie odpuszczaj,moze ktos cos zrozumie
                      • Gość: Chahahaaa Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 00:19
                        WIedzcie ze ja nie chce niczego zmieniac bo sam to mogę.....
                        Tylko chciałbym aby co niektóre TĘPE MÓZGI zrozumiały co sie w tym mieście
                        dzieje i jakie sa realia życia.

Powiedziałem już raz,postarajmy sie wszyscy ,jak z wielkim impetem co
                        niektórych qrwa urzedasów pyski pospadają z ciepłych posadek na chodnik to sami
                        zobacza jaki on dziurawy...

Szacunek dla ludzi myślących oraz Iwonkaa bo sie należy!!!!!!!!!!

Jestes najwspanialszą z znanych mi ludzi i trzymaj sie Ciepło bo naprawde warto
                        mieć marzenia.

Dla reszty TĘPAKÓW w rządzie.....NARRRA!!!!!!!

"...A co to Qrwa ,powiedział ktoś z tłumu"
                        • Gość: xx Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.icis.pcz.pl 22.03.04, 11:22
                          Tyle tylko ze na poziomie wyzwisk i przeklenstw trudno jest prowadzic
                          jakakolwiek normalna dyskusje. I cokolwiek na tej podstawie budowac.

Jeszcze nikt z takiego materialu nie zbudowal. Buduje sie z wiedzy, kultury,
                          pomyslow, wysilku itd.

• Gość: Chahahaaa Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:15
                            To sobie buduj jak taki mądry jestes,ja dzieki temu ze byłem dla ludzi
                            uoprzejmy dostałem takiego kopa w DUPĘ zre mi sie czkawką odbija do dziś...
                            Tak na marginesie to ma gdzies kto co mówi a nie pitol mi ze na podstawia tego
                            co pisze mozesz sobie zrobić obraz tego jaki jestem!!!!

Zapomnij jestem indywidułum które ma wszelakie konwenanse w powazaniu ale
                            zdrowy rozsądek posiadam i szacunek również ale tylko dla tych którzy na to
                            zasługują...
                            Dlaczego nie piszesz o kulturze tych co nas okradają ,No tak przeciez nie klną
                            Ci w twarz ,a moze jestes jednym z nich....

Tak czy inaczej nie masz prawa insynuować niczego co moze trafić w moje pojęcie
                            dobrego smaku oraz zachowania.

tak Czy inaczej......

"...A co to Qrwa,powiedział ktoś z tłumu"

NARRRRRA!!!!!
                            • Gość: xx Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.icis.pcz.pl 22.03.04, 21:45
                              Wiec nie nauczaj innych jak sam nie masz nic do powiedzenia poza wyzwiskami i
                              obelgami.

Z tego jeszcze nikt na swiecie niczego wartosciowego nie ulepil.

Ja swoje czterdziesci pare lat przezylem i dobrze juz wiem ze z chamstwa
                              powstaje tylko chamstwo i BIEDA. BIEDA zwyklych ludzi.

• Gość: xx Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.icis.pcz.pl 22.03.04, 21:48
                              To jest sposob myslenia godny lumpow i mam tylko nadzieje, ze nie zdominuje on
                              naszego kraju.
                              • Gość: Chahahaaa Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:31
                                Po pierwsze to nie wyzwałem Ciebie jako osobę która jest takim samym
                                człowiekiem jak ja,
                                Nasz kraj zdominowały takie gęby jak Twoja która jak osmielę sie domyślać
                                nauczone są tylko kraść i nic wiecej czy powiesz z podniesionym czołem ze życie
                                przechodzisz w prawy i godny nazwania Uczciwym...,Sposób??
                                Według mnie jestej jakimś.Dlaczego nie skomentujesz podstawowych faktów które w
                                tym wątku poruszam tylko doczepiasz sie do mego lumpiarskiego tonu
                                wypwiedzi...??
                                Czyżby Suma została urażona,dla mnie jesteś nikim skoro to co sie dzieje w
                                czestochowie uznajesz za zło konieczne.

Człowieku,masz napewno dzieci które sie jeszcze uczą bądz edukację kończą i
                                powiedz mi co będą miały w tym krajy...
                                Albo nakradłeś tyle ze mozesz im zapewnić byt i godne życie albo masz
                                znajomości które to wkręcą potomstwo na jakieś intratne posadki...
                                Mój punkt widzenia odbiega od Twojego gdyż widze ten popaprany świat nie przez
                                różowe okularki ciesząc sie ze Ojczulek mi załatwi tylko realistycznie krocze z
                                dumą mogąc powiedzieć ze z mojej strony nikomu sie krzywda nie stała i jesli
                                tylko mi pozwalają na to mozliwości to ludzią którzy mają u mnie jakieś
                                wartości zawsze znajdą pomocną dłoń.

Opamietaj sie co ty piszesz chcesz mnie kilkoma słowami uciszyć i pokazać jaki
                                to niedorozwuj intelektualny jestem..??
                                Nader uczciwy człowieczku a raczej SUBSTANCJO LUDZKA ,mam w gronie swych
                                przyjaciół ludzi z którymi prawdopodobnie nie dogadał bys sie bo poziom
                                kulturowy i intelektualny oraz zasobnośc słownictwa Twojego jest tak ubogi ze
                                rozśmieszasz mnie .Jesli ktokolwiek powie ze dostało mi sie to niech i tak
                                będzie ale dla Ciebie Tępaku ślepy na Realia a władający sokolim wzrokiem na
                                bluzgi,
                                Nie jestem i nigdy nie bede patriotą doputy dopuki kraj ten nie zapewni ludziom
                                bytu i nalezytego szacunku.Skoro kradną miliardy na górze upadlając szarego
                                obywatela to człowiek rozsadnie myslący nie bedzie sie starał wkładać w kieszeń
                                budżetu który i tak jest ostro nadszarpniety ale to nie przez nas maluczkich
                                tylko Palantów którym wciąż jest mało...

Ale Ty tego nie zrozumiesz bo masz za mały móżdżek....

Potraficie tylko widziec dobro dla siebie,a nam i tak Wrona nasra na głowę.
                                Bez szacunku dla parlamentarzystów i wszelakiej natury wadczej...

To jest mój ostatni post i Cieszcie sie plując na mnie ale wiecie co....
                                to wy dajecie sobie srac na głowę,powodzenia...
                                bo ja sobie dam rade w zyciu bez złodziejstwa i oszustwa.

Iwonkaa...... Dzięki Tobie jestem takim jakim jestem...i chwała Ci za to

a dla reszty

"...a co to Qrwa,powiedział ktos z tłumu,
                                to ptak czarny - odpowiedziałem dając chusteczke na wytarcie gówna"
                                • Gość: xx Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.icis.pcz.pl 23.03.04, 01:17
                                  Do wszystkiego doszedlem o wlasnych silach, nikt mi niczego za darmo nie dal i
                                  wiem, ze na demagogii i wyzywaniu innych nikt niczego jeszcze nie zbudowal.

To sa proste reguly, ale w naszym kraju czesc ludzi wierzy w cuda i woli zawsze
                                  wyzywac innych wierzac w magiczna sile takich zaklec. Przykladem jest kariera
                                  oszoloma Leppera.

• Gość: Chahahaaa Re: Dziurawe chodniki w Alejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 09:50
                                    Czy tobie naprawde padło na wzrok,przeciez napisałem o co mi chodzi co do
                                    szacunku to wypowiedz uwazam za jasna bo mają go Ci którzy na to zasługują.

Dobra lae niewazne,widze ze cały sens jest bolescią o moje słowa...

Spadam bo tu sie nie da...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka