emerytwojsko 30.07.10, 09:45 Zainstalowałem sobie internet w telefonie. Wspaniała rzecz. Korzystając z okazji pozdrawiam serdecznie moją ukochaną żonę Lusieńkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maniek Re: Internet w telefonie IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.10, 10:24 Ja też mam ową wspaniałą rzecz. Chciałbym pozdrowić moją teściową Bogusię oczywiście korzystając z okazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Internet w telefonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 13:58 Ja tez mam internet i pozdrawiam swoją żonę Betunie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrowiona żona Re: Internet w telefonie IP: 85.202.144.* 30.07.10, 14:35 Czy was goście pogięło???? Nie macie czym zapychać netu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Internet w telefonie IP: 212.87.246.* 30.07.10, 15:18 "Dla sympatycznej panny Krysi z turnusu trzeciego od sympatycznego oczywiście niewątpliwie pana Mietka: bucio! bucio!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internautyk Re: Internet w telefonie IP: *.net.stream.pl 30.07.10, 20:10 Zainstalowałem sobie internet w kalkulatorze. Jest jeszcze lepszy niż ten w telefonie. Z tego miejsca chciałbym pozdrowić sąsiada, który za godzinę wychodzi do pracy, a ja zaopiekuję się jego żoną (którą również pozdrawiam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo_79 Re: Internet w telefonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 20:21 u mnie internet chodzi po domu sam, rewelacja sprawa, tylko jak dzisiaj przyszedłem z pracy to gdzieś uciekł - nie widział ktoś? Internet wróć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Internet w telefonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 21:58 Ja zainstalowałem internet w sedesie. Wiecie jaka to przyjemność s... na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Interman Re: Internet w telefonie IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.10, 17:33 A ja cały internet ściągnąłem sobie na pendriva i zaglądam do niego kiedy i gdzie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: Internet w telefonie 02.08.10, 08:32 A fe! Krzyś takie ładne imię a tak brzydko się wyraża. Może ktoś mógłby podpowiedzieć, jaki telefon wybrać, żeby mógł zastąpić laptopa? Dużo podróżuję motocyklem i chciałbym mieć internet przy sobie. Oczywiście w rozsądnej dla emeryta cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo_79 Re: Internet w telefonie IP: 193.138.240.* 02.08.10, 13:23 zobacz sobie coś takiego... gsm.magazyn.pl/telefony-komorkowe/Sony-Ericsson/XPERIA-X10-mini/sonyericssonxperiax10mini Odpowiedz Link Zgłoś