prim-cia 13.08.10, 11:10 Chciałabym się dowiedzieć gdzie jest największy wybór rybek w szczególności gupików, i gdzie sa najrozsądniejsze ceny z góry bardzo dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skalar zobacz w zoologicznym w AUCHAN koło Cz-wy IP: *.apus-net.pl 13.08.10, 12:00 zobacz w zoologicznym w AUCHAN koło Cz-wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: rybki akwariowe IP: *.prenet.pl 13.08.10, 15:33 zologiczne sklapy masz jeszcze na przeciwko centrum, koło maca; w 1 alei i kilka mniejszych: np na północy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: rybki akwariowe IP: *.rev.masterkom.pl 13.08.10, 16:16 Kiedyś zoologiczny był/jest w bramie na piłsudskiego. Na przeciwko dworca, tam gdzie była/jest siłownia. Tam mieli fajne ryby. Kwestia czy sklep jeszcze jest. Kiedyś rybsony akwariowe to były gdzieś tam nawet w jakimś zbiorniku za hutą gdzie wlewali ciepłą wodę ... Raz czy dwa tam gdzieś byłem i się przywoziło ryby ... ale to było ponad 20 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: rybki akwariowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 18:11 prim-cia Mam w nadmiarze dużą ilość gupików. Chętnie oddam bezpłatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: rybki akwariowe IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.10, 22:15 www.czfa.pl zajrzyj tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: rybki akwariowe IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.10, 22:39 Nie wiedziałem ze gubik lub głubik to maniek Odpowiedz Link Zgłoś
prim-cia Re: rybki akwariowe 16.08.10, 09:57 Chetnie przyjmę :) zapłacę, chociaż symbolicznie. :) Napisz proszę na pocztę, to się jakoś umówimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: rybki akwariowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.10, 18:08 Trochę sie spóźniłaś, dzisiaj rano wyrzuciłem ponad 200 sztuk do kanalizacji. Ale jeszcze niemało zostało i chętnie dam pod jednym warunkiem, że za darmo. Nie mogę napisać do Ciebie bo nie jestem zalogowany, dlatego proszę o kontakt na (email) ab48@wp.pl Umówimy się jak będziesz mogła odebrać rybki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: rybki akwariowe IP: *.trustnet.pl 16.08.10, 21:39 Sklep na Piłsudskiego nadal istnieje. Najwiekszy wybór jest w Auchan, w Galerii. W Simply market tez jest sklep zoologiczny, ponadto na pl. Daszyńskiego, w I Alei, koło Mc Donalda, także koło Sezamu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: rybki akwariowe IP: *.netcominternet.pl 12.10.10, 20:37 to ja bym je przyjal moj tel to 783170256 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćiówa Re: rybki akwariowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 20:42 W ostatnią niedzielę miesiąca w liceum im.Dąbrowskiego jest giełda akwarystyczna Odpowiedz Link Zgłoś