karolekuczen 23.08.10, 10:04 Możliwe, że ......Tadeusz Wrona dziennik.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1213:kto-zostanie-prezydentem-czestochowy-mozliwe-ze-tadeusz-wrona&catid=69:raport-dziennika&Itemid=189 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartekbluszcz Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 10:17 Widze, że wątki dotyczące kandydatów na prezydenta naszego pięknego miasta, mnożą się jak grzyby po deszczu. Mamy już Kasprzyka, Matyjaszczyka i Wrone z pewniaków. Później być może Leszczyne i Majera...ktoś jeszcze?ale moim zdaniem Wrona ma największe szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: częstochowianie Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 11:43 Można wymyślać i wymyślać, tylko po co! Jak na dłoni widać, ze Kurpios się nie sprawdził,a najlepszym prezydentem po 1989 r był Tadeusz Wrona. Jeśli się ktoś ze mną nie zgadza, to albo nie mieszkał w Częstochowie przez tak długi okres, albo ma jakieś końskie klapki na oczach Odpowiedz Link Zgłoś
comon6 Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? 23.08.10, 11:59 -"najlepszym prezydentem po 1989 r był Tadeusz Wrona" najlepszym wedlug kogo..!!!!??? Ciebie, moze nie zamurowales drzwi z tylu domu i jest z Ci z tym dobrze :D ta pozycja biorco/dawcy. Nie czuje sie koniem co mi zarzucasz bo nie zgadzam sie z Toba!!! Skoro zostal odwolany to chyab cos to znaczy a moze urokliwy was Cie kreci ;). Zapytam tak bezposrednio z ktorego folwarku sie urwales...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terl Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: 212.87.241.* 23.08.10, 23:54 Referendum pokazało T. Wronie, że musi zmienić ludzi na lepszych. Wygra i miasto ruszy nowym życiem Odpowiedz Link Zgłoś
mirage75 Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? 25.08.10, 07:50 Terl, Jaki Ty jestes naiwny i interesowny zarazem. Nie patrzysz na Czestochowe oczyma mieszkancow,lecz oczami aparatczyka,fanatyka.Zawsze w jednym kierunku,bez proby glebszej refleksji. Ale coz? Nie dziwie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.10, 13:06 Częstochowa do cna skona, Gdy do władzy wróci Wrona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3r Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 12:50 oby nie matyjaszczyki, wrony ani leszczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.w Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.prenet.pl 23.08.10, 13:11 jak można dopuścić do kandydowania dziada, który został odwołany w referendum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.51.57.168.tvksmp.pl 23.08.10, 13:42 odniesienie się do oferty "karnet wypoczynkowy 3-dniowy firmy BALANS, współpracującej z EKO-LIVE pozdrawiam "pakiet" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.net.stream.pl 23.08.10, 15:46 Jeżeli uzyska poparcie i wróci do Urzędu, osiągnie swoje. Jeżeli nie przejdzie w wyborach potwierdzą się wyniki referendum listopadowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakowiak Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.chello.pl 23.08.10, 16:40 Małe sprostowanie dla inteligentnych i znających Naszą rzeczywistość ... Tadka w referendum odwołała 1/6 mieszkańców więc ci którym sierp, młot i czerwony kolor jest przyjazny ... Wybory pokażą, że Częstochowa zasługuje na Prawego Prezydenta, którym bez wątpienia jest Tadek ... Prawda jest taka, że alternatywy nie ma :/ Będę za Tadkiem chociażby dlatego, że nie chcę miasta komunistycznego ! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.net.stream.pl 23.08.10, 16:51 Jeżeli nie przejdzie w wyborach,pogrąży się jeszcze bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
polnocniak Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? 23.08.10, 16:52 Gość portalu: Rakowiak napisał(a): > Małe sprostowanie dla inteligentnych i znających Naszą rzeczywistość > ... Tadka w referendum odwołała 1/6 mieszkańców więc ci którym sierp, > młot i czerwony kolor jest przyjazny ... Wybory pokażą, że Częstochowa > zasługuje na Prawego Prezydenta, którym bez wątpienia jest Tadek ... > Prawda jest taka, że alternatywy nie ma :/ Będę za Tadkiem chociażby > dlatego, że nie chcę miasta komunistycznego ! Pozdrawiam ! Cóż..chłopczyku nie jesteś jednak zbyt inteligentny. Tadzika-proboszczowego klęcznika,odwołało więcej ludzi,niż go wybrało. W skrócie oznacza to,że mieszkańcy pokazali jemu i jemu podobnym środkowy palec. Tak na marginesie nie obrażaj szmotku osób,które wzięły udział w referendum,by odwołać ministranta. Referendum to był głos całego,zdrowo myślącego społeczeństwa,nie zaś lewicy,komuny itp. Nie jestem zwolennikiem ryżego ani też tadzika-ministranta. Jak dla mnie największą komunę mieliśmy w Częstochowie za rządów Wrony. Komuna jak ... j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Maria W. Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.net.stream.pl 23.08.10, 17:49 Patrząc na te przedwyborcze układanki - przepychanki, zastanawiam się,jaka w tym wszystkim jest rola zwykłego mieszkańca Czestochowy, który nie opowiada się za żadną z wymienianych partii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvvv Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.54.174.97.tvksmp.pl 23.08.10, 17:55 Uważam ,ze tylko Tadeusz Wrona ,a cóż zrobił Kurpios ?nic ,a co było zimą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisaczek Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 21:47 Ja na prezydenta proponuje pana Kulawika. To co pisze w gazecie Poniedziałek jak promuje ludzi z lewicy jest nawet wesołe i śmieszne. Czy to prawda, że ten tygodnik rozchodzi się jak ciepłe bułeczki w zakładzie psychiatrycznym w Lublińcu? Mam hasło dla pana Kulawika. "Ze mną będzie śmieszniej". A propos jaki zegarek i za ile nosi naczelny tej gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaj Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 10:15 a co cię to plotkarzu interesuje jaki kto zegarek nosi,czy szanowna mamusia nie nauczyła waść,że nie wolno wchodzić z buciorami w prywatne życie,? pilnuj swojego wyrka bo nie wiesz przecież czy tylko ty w nim śpisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 10:27 Plotkarzu??Twoj Mistrz Kulawy Leszek wlazi buciorami w pprywatne zycie innych ludzi, sam wycoiaga kto i za ile ma jaki zegarek w Urzedzie Miasta a co to k....go obchodzi?wiec Ty nierżnij takiego zatroskanego o prywatnosc innych bo Twoj szef robi to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Komitety Wyborcze Wyborców receptą na zmiany 24.08.10, 22:31 Rola zwykłego mieszkańca może być bierna lub definiując precyzyjniej akcepująca lokalny układ polityczny, kiedy zdecyduje się poprzeć kandydatów reprezentujących komitety wyborcze partii politycznych lub organizacji społecznych albo aktywna, kiedy zaangażuje się w zorganizowanie i działanie komitetów wyborczych wyborców, które mogą wyłaniać i zgłaszać kandydatów na radnych do samorządu lokalnego oraz prezydenta miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakowiak Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.chello.pl 23.08.10, 22:27 Panie "polnocniku" czytając Pana wypociny stwierdzić mogę, że jest Pan naprawdę ewenementem jeśli chodzi o antykomunizm :) widać Pana wrogość do Ryżego tym co Pan piszę :) tak szczerze mówiąc "szmotkiem" jesteś ty pisząc takie rzeczy do 80% katolików mieszkających w Częstochowie. Pisząc o osobach mało inteligentnych myślę o ludziach twojego pokroju którzy nienawiścią walczą z kościołem opierając się po pierwsze na jakiś plotkach po drugie na podstawie osób które rzeczywiście psują wizerunek kościoła w Polsce itp. Pamiętaj "szmotku" Polska ma dość czasów Gomułki Gierka Kani i innych leszczy ! Co zrobił Pan Komisarz po referendum ? Napisz mi co zrobił ? Ludzie otwórzcie oczy ! Tadek ratuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
polnocniak Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? 24.08.10, 00:01 Gość portalu: Rakowiak napisał(a): > Panie "polnocniku" czytając Pana wypociny stwierdzić mogę, że jest > Pan naprawdę ewenementem jeśli chodzi o antykomunizm :) widać Pana > wrogość do Ryżego tym co Pan piszę :) tak szczerze mówiąc "szmotkiem" > jesteś ty pisząc takie rzeczy do 80% katolików mieszkających w > Częstochowie. Pisząc o osobach mało inteligentnych myślę o ludziach > twojego pokroju którzy nienawiścią walczą z kościołem opierając się > po pierwsze na jakiś plotkach po drugie na podstawie osób które > rzeczywiście psują wizerunek kościoła w Polsce itp. Pamiętaj > "szmotku" Polska ma dość czasów Gomułki Gierka Kani i innych leszczy > ! Co zrobił Pan Komisarz po referendum ? Napisz mi co zrobił ? Ludzie > otwórzcie oczy ! Tadek ratuj ! 80% katolików w Częstochowie? Skąd te dane? Wyskoczyłeś wprost z łóżka swojego proboszcza? To takie proste... wręcz prostackie:) To dane wyssane z palca.Praktykujących mogę się założyć,że na pewno nie :) Jesteś mało inteligentny do tego analfabetyzmem jedzie na odległość. Nie jestem komuchem szmotku. Pisząc o ryżym miałem na myśli pewnego polityka z Częstochowy,resztę sobie sam dopowiedz,jak potrafisz..w co wątpię.. Pamiętaj wroni przygłupie..w Polsce zaczął się pewien proces laicyzacji społeczeństwa i całe szczęście.Dzięki takim Rydzykom,Dziwkiszom,Paetzów od męskich rozporków...czy skundleniu na rodzimym podwórku upolitycznionego Nowaka czy też Skubisia..to jest ten cały kościółek.. Nie trzeba być komuchem,by być przeciwnikiem Wrony i czarnej zarazy Dotarło szmotku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do chello Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 10:19 80%? ale cię katabas rozjechał Odpowiedz Link Zgłoś
rambowczewie do Rakowiak 24.08.10, 20:29 do podcieraj se dupy katolikami że niby ich 80%!!!chyba w USC, a poza tym od 3 sierpnia mamy Kościół Chrześcijański bez kleru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 18:32 widzisz kolego. Sierp i młot wcale mi nie jest bliski, a również odwołałem Tadka, jak mówisz. Co do prawości p. TW lepiej pominąć to milczeniem. Jako obserwator życia społecznego z pewnej odległości mogę jedynie stwierdzić, że czas p. TW był czasem wyrzucania pieniędzy w przysłowiowe błoto. III Aleja zrobiona byle jak (jeżeli chodzi o wykonanie), sypiące się zaraz po remontach fragmenty ulic, WC w parku za 650 tys. zł (ludzie z zachodniej części kraju wciąż nie dowierzają, że można w kiblu utopić tyle pieniędzy), kolejne astronomiczne 350 tys. za barierki na wiadukcie w I/II Alei (przy założeniu, że za jakiś czas ma być remont tej części arterii). Ostatni artykuł o drodze na Złotą Górę, jedynie dlatego, że miał tam stanąć krzyż - kolejny ukłon w stronę kurii i klasztoru. Dalej - spieprzony plac Daszyńskiego, miejsce które powinno być z założenia miejscem publicznym, a nie miejscem pamięci dla ludzi jednej religii (w tym kraju są jeszcze ateiści i członkowie innych kościołów, którzy niekoniecznie chcą się "potykać" o leżący krzyż (ewenement w skali świata) i podziwiać figurę papieża-starca, nie mającą z nim samym wiele - wizualnie - wspólnego. A przecież obok przed katedrą jest plac - kościelny, gdzie można było zamontować ową częstochowską instalację... I można mnożyć i mnożyć. Strach podwładnych, poddaństwo. To były złe rządy. To nie był dobry prezydent. Miasto dalej stawało się zaściankiem i stawać się będzie. Bo rozwój i nowe myślenie tkwi w ludzkich umysłach. Pan TW otoczony ludźmi takimi jak JK, stanął w pewnym miejscu, którego przeskoczyć ani nie umiał, ani nie chciał. tyle PM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.mobile.project4.pl 23.08.10, 21:19 Komuna Wronę odwołała Jezu dlaczego niegrzmisz A pan Wrona prezydentem był bylejakim.Takźe działaczem Solidarności . A źe go odwołali komuchy bractwo kurkowe ateiści To była mniejszość Co się przyczyniło.Ta szara jego mać czyli przyjaciele tadka .Których olał .Bo poczuł się księciem Czewy. Olał młodzieź bo muszą szukać pracy poza miastem Bo waźniejszy mu kamień węgielny z biskupem niź z szarym człowiekiem Powodzenia tadziu ale nie w tym dobrym Mieście.To nie dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.146.107.11.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.08.10, 21:39 jak tak czytam niektórych wypociny to już nawet mi nie jest do śmiechu. Jak można być tak naiwnym (żeby nikogo nie obrazić nie piszę tępym). Te puste frazesy o klęcznikach, ministrancie itp. Ludzie czy jeszcze wam się nie znudziło takie brednie powtarzać albo w nie wierzyć. Rację mają Ci co piszą twarde argumenty. III aleja jak ktoś mówi, że źle wykonana to chyba nie widział np. Al. Jerozolimskich lub innych tego typu miejsc. Ważne jest to, że została zmieniona przestrzeń centrum, dzięki temu już tworzy się tam inny klimat sprzyjający spacerom i rekreacji. Teraz mimo, że już jest kasa na pozostałe aleje nic się nie robi. To jest wymierna jakość władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humor Re: Palikot prezydentem Czestochowy 2010roku! IP: *.meb801.vic.optusnet.com.au 23.08.10, 22:54 Tak sie stanie , poniewaz mieszkancy Czestochowy sa leniwi! Do urn wyborczych idzie 18% wyborcow !! To skandal . humor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziura Re: Palikot prezydentem Czestochowy 2010roku! IP: *.chello.pl 23.08.10, 23:10 Konkrety poproszę - jeżeli ktoś zrobił więcej dla Częstochowy to kto z byłych prezydentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 23:27 Jeżeli pijesz do mnie. Widziałem Aleje Jerozolimskie i niewiele mnie to interesuje w jaki sposób stolica wydaje pieniądze mieszkańców. Pan TW i rada miasta wydawała pieniądze moje i mojej rodziny, więc mogę się wypowiadać, czy coś jest schrzanione, czy nie. Problem w tym, że wszystkie miejskie inwestycje były, po pierwsze niedoszacowane (przypadek?), po drugie psuły się pierwszego-drugiego dnia po ich świetlistym otwarciu (fontanna na Skwerze Solidarności zaczęła się rozpadać w tym samym dniu; drogi panie radny Ulisses, czy ktoś rozliczył partactwo na Berka Joselewicza, nie widzę zmian w stosunku do pierwotnej fuszerki?), po trzecie wymyślali je idioci (?) (np. lampy w parkach pod klasztorem, lampy krasnoludowe). Co do wydatków, nie można zapomnieć niebotycznych kwot, jakie pochłonął remont kamienicy kupieckiej (kiedy miasto zarobi na tę inwestycję). Można by strzępić język w nieskończoność. Poprzednia władza była symbolem zaściankowego myślenia. Częstochowy powiatowej, miasta ludzi starych (ba! przecież to potencjalny elektorat). Kosmetyka centrum miasta może być działaniem na miarę małych miasteczek. W wielkim organizmie, jakim chcąc, nie chcąc jest Częstochowa myślenie powiatowe nie wystarcza. Zapomniałem jeszcze o wybitnych miejskich specjalistach czasu p. TW, typu KA. Spece od wszystkiego. Bo przecież drogownictwem Częstochowa stoi. To miasto nie ma szczęścia. Nie ma szczęścia przede wszystkim do zarządzających. No i nie rozumie, że świat idzie naprzód, a młodzież i jej wymagania są podobne w Poznaniu, Wrocławiu, Gdańsku, Rzeszowie i tu na miejscu. Doprowadzono do tego, że odpływ ludzi stał się nieunikniony, a zasilanie miasta ludźmi z okolicznych gmin na niewiele się zda... można pisać i pisać, ale po co? Wracając do wyborów, można wybierać między kiłą, a rzeżączką. Nikt nie będzie mi wmawiał, że muszę postawić krzyżyk na TW, bo był dobry. W mojej ocenie nie był dobrym, ale miernym prezydentem. A ja nie zamierzam popierać mierności. Chciałbym móc wybrać. Niestety prawdopodobnie nie będzie między kim... PM Odpowiedz Link Zgłoś
rambowczewie do PM 24.08.10, 20:35 brawo JK/TW nieźle 3 X NIE chyba że będa w kościołach wycierczki rozdawać bo tak na ludzi plują niech JK napisze prawdziwa hisrtorię własnego życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terl Re: do PM IP: 212.87.241.* 24.08.10, 21:55 @ rambowczewie Nie pisz głupot, zaniżasz poziom forum, jak nie masz nic do powiedzenia to tylko czytaj. Taka moja rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 18:54 ty chello cały czas się produkujesz pod różnymi nickami wychwalając tego nieudacznika santo tadeo,ale próżny trud bo większośc ma swoje zdanko na temat tego jegomościa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terl Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: 212.87.241.* 23.08.10, 23:51 Dość prawdziwy artykuł. T. Wrona jest klasycznym samorządowcem, ponadpartyjnym ale z ogromnymi kontaktami w parlamencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 17:31 Jeżeli jest takimk samorządowcem, to dlaczego łazi po sejmie i żebrze o poparcie wszystkich znajomych mu posów będących kiedyś w samorządach? Dlaczego b łga o poparcie PiS-u? Jeżeli jest taki ponadpartyjny, to niech się nie błaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terl Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: 212.87.241.* 23.08.10, 23:56 Oczywiście że wygra, ludzi docenią to jak wiele zrobił dla miasta Odpowiedz Link Zgłoś
polnocniak Do wroniego szamba forumowego 24.08.10, 00:05 Nie łudźcie się. Spłyniecie już za 3 miesiące. Referendum do końca nie wypłukało szamba,ale wybory ładnie oczyszczą to co zostało. Oczyścić trzeba dom ze śmieci..oczyścić dom dzieci jak w twórczości wieszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humor Re:Jakie wpisy na forum takie wybory w Czestoch! IP: *.meb801.vic.optusnet.com.au 24.08.10, 01:23 Jakie wpisy na forum czestochowskim taka obecnosc na wyborach w Czestochowie .Jak rowniez taki prezydent czestochowski ! humor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakowiak Re: Do wroniego szamba forumowego IP: *.net.stream.pl 24.08.10, 09:47 Panie polnocniku prosze grzecznie oddac glos na Pana Ryzego pasujecie do siebie komuchy ! :) Pozdrawiam tych ktorzy potrafia normalnie polemizowac ! PRECZ Z KOMUNA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakowiak Re: Do wroniego szamba forumowego IP: *.chello.pl 01.09.10, 20:12 polnocniak słuchaj ty komunistyczna świnio ! PRECZ Z KOMUNĄ ! Zobaczysz co sie stanie z Wami teraz w wyborach ! Boicie się bo wiecie, że Częstochowa tylko dla Prawicy ! Jestem katolikiem i trzymam z katolikami ! jestem przeciwnikiem czerwonej zarazy ! CZĘSTOCHOWO BĄDŹ MĄDRA GŁOSUJ ZA WOLNOŚCIĄ ! WALKA Z KOMUNĄ ROZPOCZĘTA SZMOTKU POLNOCNIAKU ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakowiak Re: Do wroniego szamba forumowego IP: *.chello.pl 01.09.10, 20:13 Jesteś zerem ! Czerwona marionetko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.08.10, 21:28 Terl ty znowu tu miałeś iść się leczyć i tak nic nie wskurasz więc turlaj się pajacu.Pa ,pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terl Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: 212.87.241.* 24.08.10, 21:50 @cccr Jesteś chamem i zarazem trolem. W zasadzie nie komentuje takich chamskich i wieśniackich wpisów jak twoje ale zrobie dla ciebie wyjątek. Nie zwracaj się do mnie więcej bo nie życzę sobie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.08.10, 21:55 Terl właśnie pokazałeś swoją inteligencję idź ty jednak do specjalisty (choć wątpię że cię ktoś lub coś uzdrowi)i zażyj tabaki to ci polepszy pustaku.Pa pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Maria W. Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.net.stream.pl 26.08.10, 09:59 Nie byłam zwolenniczką odwołania prezydenta przed upływem kadencji, ale nie chce mi się wierzyć w to,że przejdzie w wyborach ponownie. Ma prawo czuć się pokrzywdzony w końcu ta praca była jego życiem. Prezydentura nie jest jednak zawodem, to prestiżowa funkcja niczym puchar przechodni i z tym należy umieć się pogodzić. Ludzie tracą zatrudnienie z powodu różnych przyczyn i także wkładają w swoją pracę lata życia, poświęcenie, zdrowie i nigdy już nie wracający czas, by zmienić swoja drogę w życiu. Pięknie rozbrzmiewające, szumne słowa to dzisiaj nie nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_po Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? 24.08.10, 09:23 Jeszce raz zwracam uwagę wszystkim mówiącym o ministrantach, klęcznikach, sutannach aby zrobili krótkie resume: kto tak naprawdę najwięcej zrobił w Częstochowie? Przecież nie Rozpondek, nie Janik, nie Maras i nie ksiądz proboszcz (z otwartym rozporkiem czy też nie) - tylko Tadeusz. Przecież nie to całe kulawe stowarzyszenie - a wręcz odwrotnie - bo przez jego rokosz wiele inwestycji stoi odłogiem bo się PEFOWI nie chce przed wyborami swojej marki psuć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 09:48 Ksiądz Infułat razem ze swoim "szefem" wytłumaczą Wronie,aby poszukał sobie innego zajęcia i przestał "brudzić" Kościół.Nie ma się czym podniecać-Tadzik nie będzie startował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Częstochowa wolna? IP: *.182.77.96.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.08.10, 21:40 Terl ma racje i nie jest żadnym oszołomem, można czytać spokojnie jego analizy i co ważne są logiczne i sensowe.Czy komuś się podobają czy nie ale są prawdziwe. TW ma szansę wygrać jak przedstawi nową ofertę zarządzania miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brygadzista Re: Częstochowa wolna? IP: *.chello.pl 24.08.10, 22:12 TAK dla Tadeusza Wrony ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Częstochowa wolna? IP: 195.88.28.* 24.08.10, 22:20 TW 8 lat rządził beznadziejnie do czego ostatnio przyznał sie nawet na własnej stronie i co?? olśnienia teraz dostał i będzie już dobrym gospodarzem?? to chyba jakaś kpina!! Odpowiedz Link Zgłoś
kicia-076 Re: Częstochowa wolna? 24.08.10, 22:57 Tak bedzie dobrym gospodarzem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iroo Re: Częstochowa wolna? IP: 212.87.241.* 25.08.10, 07:31 Prezesunio też zmienił się na czas wyborów prezydenckich. A co jest teraz każdy widzi .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msol Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 17:49 bredzisz-najwięcej zrobił...dla kleru chyba a kto spier...sprawę strefy bezcłowej pod częstochową??tadziu miało tu stanąc kilka zakładów ,mdzyin.Press Glas,gdzie ludzie z palcem w ...zarabiają 2500(miejsc pracy ok 1500-ale po co... dzięki,jak mówisz dobremu prezydentowi,stefę dano pod Radomskiem w końcu to tadziu (celowo z małej) chciał czwe zrobic na modłę np Fatimy czy Lourdes-czy młodzi out,zostają tylko mohery dzięki temu zamiast miejsc pracy mamy ...kościoły-np.na północy na przeciw św.Wojciecha stanął drugi kościół no ludzie... samymi modlitwami sie nie wyżywimy tadziu,tobie juz podziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
marco_10 Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? 25.08.10, 12:38 Ważne są inne pytania; dlaczego Tadeusz Wrona kandyduje, na co liczy szczególnie w drugiej turze ? Co się urodzi z zapowiedzi powstania różnych komitetów wyborczych? Czy jest możliwa koalicja-porozumienie anty -wronie ? Kto to jest Jacek Kasprzyk ? Czy mamy szanse na NOWOCZESNĄ CZĘSTOCHOWĘ ? A tak na marginesie przestańcie na siebie ujadać, trzeba wygrać referendum !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 14:28 Jakie referendum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.zana.trustnet.pl 25.08.10, 17:12 Być może Tadeusz Wrona nie był najlepszym prezydentem, brakowało silnej ręki,a za bardzo skupiał się na swoim wizerunku i poprawności, dziwnie pojętej, bo zbyt układnie odnosi sie do władz kościelnych.. ale to co sie dzieje w mieście po przejęciu władzy przez jego przeciwników to żarty z wszystkich częstochowian. Jesli obecne władze na serio podeszłyby do referendum, powinny mieć plan działania od zaraz, tymczasem od listopada nic się nie wydarzyło. Wszystkim obecnym rządzącym chodzi tylko o władzę, nie widzę dobrego kandydata w naszym mieście. Moim zdaniem, bardziej nawet niz były prezydent, spaleni są obecni włodarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYM Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.chello.pl 25.08.10, 17:16 jak to kto tez mi pytanie no JA i Tylko JA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 19:02 czy ty tymonie zrezygnowałeś z głosowania na tadka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Święta prawda Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.chello.pl 25.08.10, 21:36 znalazłam kolejną opinię dotyczącą kandydatów na prezydenta. Uważam, że to święta prawda. [url=http://www.youtube.com/watch?v=5VB_V00htRg]Tekst linka[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
polnocniak Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? 25.08.10, 22:02 Maranda jak zwykle gada bez sensu i o dup..gada a tyle co ślub brał..a tu taki przypadek słowny...z podświadomości seksualnej Powiedzmy sobie szczerze.Lepszy wyrazisty kandydat choćby partyjny niż nijaki Wrona. Niby poglądy jak Kaczyńskiego a jednak nie PIS,bo Wrona lubi wszystko od tyłu robić i tylnym wejściem chce wrócić do Urzędu Miasta jako prezydent. Jednego możemy być pewni. Gwiazdorzenia i włażenia klerowi też od tyłu i w tą samą część ciała. Nie zapominajmy,że Wrona to przecież też były poseł AWS Swego czasu Wspólnota straszyła Katowicami,komisarzem ze Śląska teraz straszy wzorcami warszawskimi. Wspólnota strachu czy Wspólnota tonąca? Krzyk rozpaczy ludzi mdłych i wewnętrznie podzielonych. Maranda pilnuj lepiej koryta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neonówka Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.10, 23:14 Czy to prawda,że kasjer wrony, który kieruje autobusami chce mocno finansowo wesprzeć swojego kandydata?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakowiak Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.chello.pl 01.09.10, 20:16 Chłopie ogłupiaj swoich towarzyszy jeczcze bardziej ! Widzę, że tylko chamstwem jestem w stanie do ciebie dotrzeć ! Więc chamsko ci napiszę, że PRECZ Z KOMUNĄ !! :) :) SZMOTKU ! Odpowiedz Link Zgłoś
danton2009 a może ktoś z najbliższego otoczenia Tadeusza Wro 25.08.10, 22:11 może ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszczuch Re: a może ktoś z najbliższego otoczenia Tadeusza IP: 195.88.28.* 25.08.10, 22:33 Merenda się pieni bo po wyborach Wspólnoty już w Radzie Miasta nie będzie a tym samym i jego też nie, podobnie skończy się rzecznikowanie w MPK... a miastem miejmy nadzieje nie będzie rządzć Pełolandia... sieroty Wrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Maria W. Prezydentura nie jest zawodem to puchar przechodni IP: *.net.stream.pl 26.08.10, 11:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotnik Re: Prezydentura nie jest zawodem to puchar przec IP: 195.88.28.* 26.08.10, 16:55 ja będe głosował na PełO by żyło sie lepiej wszystkim... Chatysom i innym kolegą z jedynej słusznej partii!! by częstochowa rosła w siłę a ludowi pracującemu żyło się godnie;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prezydentura nie jest zawodem to puchar przec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 17:34 NIE ! - dla Tadeusza W.Nigdy wuięcej kłamstw, hipokryzji i obłudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Prezydentura nie jest zawodem to puchar przec IP: 94.254.252.* 26.08.10, 20:27 Myślę,że gdyby Wrona posiedział teraz trochę w kącie i popracował, ale tak naprawdę popracował na rzecz miasta, jako jakiś urzędnik,czy wykładowca na którejkolwiek uczelni,gdyby pokazał,jak się zmienił,oczywiście jeżeli wogóle potrafi się zmienić, to może zyskałby jakieś uznanie w oczach częstochowian. Ale nie, on nie może zejść z piedestału, on nie może komuś podlegać,on teraz udaje ,że będzie inny, a potem pokazałby tylko gest Kozakiewicza. Już ja go dobrze znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prezydentura nie jest zawodem to puchar przec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 21:09 Niestety Wrona jest już za stary, żeby przeczekać. 60-tka na karku. To jest jego ostatni gwizdek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepinie Re: Prezydentura nie jest zawodem to puchar przec IP: *.vodafone-net.de 26.08.10, 23:34 wrona juz pokazal co potrafi. TERAZ NAWET KUKURUZNIKI byly ciszej przez cale lato jak wrony nie bylo nad miastem. KRZYSZTOF MATYJASZCZYK --NA PREZYDENTA NIECH KAZDY MIESZKANIEC O TYM PAMIETA STAWIAMY na mlodosc, i jasnosc umyslu a starzy niech ida juz do KOMISU i nie trujcie juz o wronie, bo nie wierze zeby byl taki swiniowaty, zeby nie wiedzial ze jak pluja to deszcz nie pada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roch Re: Prezydentura nie jest zawodem to puchar przec IP: *.chello.pl 27.08.10, 12:47 Starzy będziemy wszyscy,a rudzielcem jest się całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livo Re: Prezydentura nie jest zawodem to puchar przec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 12:27 a chello idiotą się zrodził i takim zemrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Prezydentura nie jest zawodem to puchar przec IP: *.chello.pl 01.09.10, 19:23 Może,może ...ale coś w pacynie trzeba mieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosc Jacek Kasprzyk IP: 94.254.167.* 27.08.10, 21:37 Mam nadzieje że wygra Jacek Kasprzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Jacek Kasprzyk IP: *.chello.pl 27.08.10, 22:07 A kto na niego zagłosuje!??Przecież nic nie wiemy o jego pracy zawodowej i umiejętnościach,a to, że był posłem to zbyt mało żeby zarządzać miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbląg To oczywiste. że T. Wrona IP: *.elblag.vectranet.pl 27.08.10, 23:07 Wiemy o tym nawet w Elblągu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: IP: 195.88.28.* 31.08.10, 23:15 jak można ufać człowiekowi który się "farbuje"?? każdy dobrze wie jakiej barwy włosy ma pan poseł Matyjaszczyk, stąd jedna z jego ksywek "czerwony hełm" a na oficjalnej stronei pan Krzysiu włosy ma jakby był brunetem czy cos kolo tego podobnie ostatnie zdjęcie w "Poniedziałku", wiadomo nic to niby nie znaczy ale jak dodamy brak odpowiedniego przygotowania do rządzenia miastem to wychodzi miernie... podobnie jak Wroniasty, Pan Komisarz i Isabel L. Odpowiedz Link Zgłoś
micchaleq Re: 31.08.10, 23:43 Zdecydowanie w przyszłych wyborach poprę Pana Matyjaszczyka, ponieważ tylko on w aktualnych wyborach jest godzien uwagi. jego głównym atutem jest to, że ma nic wspólnego z aktualnym zadłużeniem Częstochowy. A czy jak się dorwie do władzy to czy dalej będzie pchał Częstochowę w długi o tym się teraz nie dowiemy, ale w końcu może się coś zmieni. Miejmy nadzieje bez względu na to kto wygra, że w końcu ktoś coś zrobi i zamiast kraść będzie dobrze zarabiał za dobrze wykonywaną prace. Odpowiedz Link Zgłoś
micchaleq Re: 31.08.10, 23:50 Tak w nawiasie co was interesuje co przyszły prezydent robi z własną osobą żyjemy w 21 wieku dziś 14latki mają już tipsy, faceci używają fluidów chodzą na solarium itd. Czy były prezydent zrobił z naszych mieszkańców już takich zaściankowych ludzi, że nie wiedzą co się dzieje na ulicach? Wrona nie farbuje włosów ale za to niezłą kasę z pewnością trzepie z przetargów. Więc kompletnie nie rozumiem wypowiedzi kto co robi z własną osobą i jak dba o siebie. Czy każdy uważa, że ryży to wredny a 13 piątek to nieszczęśliwy dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: IP: 195.88.28.* 01.09.10, 00:08 no pewnie kto nie za matyjaszczykiem ten jest zaściankiem. jakie doświadczenie ma ten pan aby być zdolnym do rządzenia ponad 200 tys miastem?? tylko prosze mnie nie oskarżać o popieranie Wrony, z przyjemnościa uczestniczyłem w referendum i byłem na Tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stangor Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 14:51 Ad. Robinson. Popieram w całości. Jak już pisałem na innych forach należy jeszcze doprowadzić do likwidacji wyborów wójtów, burmistrzów, starostów. prezydentów miast i wojewodów. Na tych stanowiskach nie powinni być ludzie z przypadku a wybrani w konkursie. Stanowiska te są podwładnymi rad i sejmików czyli wykonawczymi zadań uchwalonych przez te nadrzędne. Ludzie na tych stanowiskach mają za zadanie wykonanie zadań im powierzonych zgodnie z prawem. Ktoś tutaj pomylił zasady demokracji. Wybory samorządowe powinny być tylko do rad i sejmików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 00:11 Wg mnie= Kurpios jest najlepszym prezydentem miasta,spokojnym, zrówmnoważonym, normalnum dla ludzi -dlatego go kochamy go i wierrzymy w to ,ze wygra.Oj wygrał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IP: 188.33.152.* 01.09.10, 10:16 choćby Wrona uruchomił 1000 forumowiczów, choćby wykupuł 1000 gazet, choćby starał się o poparcie wszystkich samorządowców i księży w Polsce, nic mu to nie da! Ten człowiek jest obłudnikiem i hipokrytą, i to zaważyło o jego przegranej w referendum. Za rok na pewno się nie zmienił, znowu chce nas okłamać , zakładając maskę. Maki mamy już za sobą, wiemy, co następuje po jej zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent Re: prezydentem kobieta !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 22:00 Ja zagłosuję na jakąś energiczną kobietę. Przecież Częstochowa to dobre miasto... i zasługuje na twórczy spokój. Mam dość spoconych i kłócących się facetów, zwłaszcza tych z obłędem w oczach. Co 4 lata jest okazja wybrać rozsądnie, więc się skupmy i już. Która partia wystawi kobietę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do.. Re: prezydentem kobieta !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 11:11 a co ty absolwenie po zawodówce wystawiasz baborę z peło" niedoczekanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robinson Re: Kto zostanie prezydentem Częstochowy? IP: *.szymanowskiego.trustnet.pl 01.09.10, 22:38 OGŁOSZENIE REKRUTACYJNE Stanowisko : Prezydent Miasta Pracodawca: mieszkańcy Obowiązek główny: Skuteczne i efektywne zarządzanie miastem dla dobra jego mieszkańców. Wymagania (bezwzględne do spełnienia): nieskazitelna uczciwość, wysokie kompetencje menadżerskie, wysoka kreatywność, twórcze pojmowanie powierzonych zadań, bardzo dobre umiejętności negocjacyjne, doświadczenie w zarządzaniu dużą grupą pracowników, bezwzględna lojalność wobec pracodawcy, odwaga, odporność na bardzo wysoki poziom stresu i liczne narażenia psychofizyczne, umiejętność logicznego myślenia, analizowania i podejmowania samodzielnych decyzji, zachowanie zdrowego rozsądku, wykształcenie min. pełne wyższe, biegła znajomość j. angielskiego + inny j. nowożytny (sprawdzane testem). Preferowane osoba posiadające certyfikat ukończonej szkoły przetrwania w warunkach ekstremalnych oraz inne dokumenty potwierdzające wysokie kompetencje (będą sprawdzane przez pracodawcę w procesie selekcji). Brak przynależności partyjnej – warunek bezwzględny! Pracodawca zapewni: Wynagrodzenie (może nie, ale jednak) zadowalające. Nieprzyjazną atmosferę pracy. Ciekawą, pełną wyzwań i silnie stresującą pracę. Ograniczone narzędzia konieczne do realizacji zadań. Samochód, komputer (z systemem DOKMAN) i telefon służbowy. Opiekę medyczną, w tym karnet do SPA. Wsparcie Coacha. Pracę w godzinach nienormowanych z licznymi nadgodzinami. Pełną codzienną kontrolę. Pracę na czas określony, z możliwością jej przedłużenia lub wcześniejszego rozwiązania. Uwaga! Proszę zamieścić klauzulę o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z przepisem ……. Odpowiemy tylko na wybrane oferty spełniające wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Konkurs nie wybory 03.09.10, 10:43 Mógłbym się ewentualnie zgodzić, ale wborcy musieliby bardziej chcieć niż ja, a Prezydent Bronisław Komorowski musiałby uchylić łajdackie wyroki częstochowskich sądów wobec mnie. Ani Prezydent Aleksander Kwaśniewski, ani Lech Kaczyński tego nie zrobili. A całkiem poważnie - do zarządzania miastem potrzebny jest menager, nie polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
mirage75 Re: Konkurs nie wybory 03.09.10, 11:11 To jest wlasnie to czego sie boja tzw.politycy zerujacy na naszych podatkach.Ludzie ktorzy nie zgodza sie na takie rozwiazanie poniewaz wybranie czlowieka kompetentnego,majacego za cel zarzadzanie Czestochowa i ciagniecie jej w strone rozwoju,przyszlosci,mogloby zachwiac cala struktura powiazan biznesowo,towarzysko administracyjnych,ktore wysysaja pieniadze z budzetu jak pompa o ogromnej przepustowosci. Glosy z roznych obozow jak PO,PIS,SLD i inne tylko potwierdzaja taka teze. Konkurs polaczony z kontraktem bylby najlepszym rozwiazaniem,ale co kasta polityczna zrobila by ze swoimi ukladzikami bardzo podejrzanego zabarwienia. Poslanka I.L powiedziala ze bez zaplecza nic sie nie da zrozbic! Oczywiscie ze nie da jezeli bedzie sie takie rozwiazanie swiadomie bojkotowac. W polityce wbrew zapewnienieniom konkurencja jest bardzo niemile widziana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mirage Re: Konkurs nie wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 11:18 Masz dużo racji w tym, co piszesz, ale: - po pierwsze trzeba by było zmienić prawo - po drugie każdy , kto ma władzę wchodzi w układy różne , czy tego chce czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Kandydaci-analiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 11:46 Kandydowanie T.Wrony prowadzi do tego,że prezydentem może zostać kandydat lewicy.Wyobraźmy sobie drugą turę Wrona-Matyjaszczyk-kto wygra? Nie mam wątpliwości,że Matyjaszczyk.Napieralski w Częstochowie uzyskał ponad 20%.Jeśli Wrona nie wystartuje,to druga tura dla Matyjaszczyka z każdym kandydatem jest przegrana.Nie wiem kogo wystawi PO i kogo PiS,ale to będą liczący się kandydaci i Matyjaszczyk przegra z każdym.PO ma słabych kandydatów,nie znam zupełnie kandydatów PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
mirage75 Re: Konkurs nie wybory 04.09.10, 08:03 Prezydent Gdyni jest osoba bezpartyjna. Wystarczy popatrzec jak rozwija sie Gdynia a jak nasza osada pod J.G. Masz racje,te ukladziki moga miec rozna nazwe,w Czestochowie jest to najgorszy uklad. W gdynni na ktora sie powoluje na szczescie nie maja takiej zaleznosci,ktora szczegolnie teraz jest bardzo widoczna i bardzo uciazliwa kiedy prezydent jest dwulicowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Konkurs nie wybory IP: 195.88.28.* 05.09.10, 21:38 Kandydatem PiSu na Prezydenta Częstochowy jest Ryszard Majer. według mnie jeda z najsensowniejszych osób w tej chwili do tego stanowiska, człowiek z doświadczeniem i nie populista.. ale jak zdecydują nasi mieszkańcy zobaczymy w grudniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Konkurs nie wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 21:57 A kandydatem PO Iza Leszczyna-super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nostradamus Re: Konkurs nie wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 21:23 Na dzisiejszym spotkaniu miejskiego koła PO jej członkowie potwierdzili w głosowaniu to co zień wcześniej napisła GW. Szefem nowym Halina kandydatem Leszczyna. Iza to konkretna osoba. Zmień urząd niech juz nie patrzymy na te same twarze od ponad 10 lat. Dobierz swoich ludzi i rządź tym miastem bo Piotruś lichutko lichutko jakby mu się nie chciało. A za te pieniądze mógłby choć robić dobre wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Jednak Wrona! IP: *.apus-net.pl 06.09.10, 21:31 Fajnie, PO sprytnie poparło Tadeusza Wronę. Wystawiając kogoś bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nostradamusa Re: Konkurs nie wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 21:31 A ty nie walcz znowu ze swoimi Odpowiedz Link Zgłoś
mirage75 Re:Meritum problemu 06.09.10, 21:57 ........... Ale najwiekszym problemem jest to, że na horyzoncie nie widać kandydata z wizją rozwoju Częstochowy. Osoby, która doprowadzi do normalnych, partnerskich stosunków z Kościołem, odrzucając jednocześnie poddańczy wobec hierarchów styl zarządzania miastem. Odpowiedz Link Zgłoś