Dodaj do ulubionych

Sala szkoleniowa

29.08.10, 21:37
Gdzie wynajmę najtaniej salę szkoleniową lub konferencyjną na ok.20
osób?
Obserwuj wątek
    • Gość: Emka Re: Sala szkoleniowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 21:11
      Bardzo ładną salę ma POLONTEX S.A przy ul.Rejtana /wraz z
      zapleczem/ale nie wiem jaka jest cena wynajmu.
    • malgorzata9103 Re: Sala szkoleniowa 07.05.14, 07:53
      W Bydgoszczy w samym centrum miasta. Niedrogo
      bydgoszcz.lento.pl/sale-do-wynajecia,1830643.html
    • wyanajemsal-poznan Re: Sala szkoleniowa 17.08.16, 13:20
      W Poznaniu polecam Archeion! poznan.wynajemsal.com/
    • alter-ego.pl Re: Sala szkoleniowa 25.08.16, 12:17
      Sala szkoleniowa Alter Ego, samo centrum Częstochowy - KWADRATY. Niedrogo.
    • hotel4klimek Re: Sala szkoleniowa 28.09.16, 11:18
      Polecamy Hotel Klimek ****SPA w Muszynie. Posiada sale konferencyjne na najwyższym poziomie, składające się z klimatyzowanych, przestrzennych dużych sal, a także powierzchni wystawienniczych. Prosimy zapoznać się z nasza ofertą.
      www.hotelklimek.pl/hotelklimekspa/biznes/konferencje-eventy
    • bydgoszcz-wynajemsal Re: Sala szkoleniowa 13.07.17, 16:51
      W Bydgoszczy polecam serdecznie rzetelną firmę Archeion. Organizują szkolenia w całej Polsce! Polecam :) www.wynajemsal.com/oferta/bydgoszcz
    • jaankaa2 Re: Sala szkoleniowa 26.09.18, 23:07
      W Warszawie dobre ceny ma Centrum Żoliborz. A sale fajne, w naprawdę dogodnej lokalizacji
      • jaankaa2 Re: Sala szkoleniowa 21.10.18, 19:48
        Rzeczywiście jest tam naprawadę ok. Lokalizacja super bo przy metrze, ale i dla samochodów są parkingi
        • olexanderr Re: Sala szkoleniowa 27.11.18, 22:51
          No tak, Centrum Żoliborz jest godne polecenia, ale wątek jest na Częstochowe ;p
          • alda12 Re: Sala szkoleniowa 30.12.18, 00:20
            ale wyszukiwarka moze pokazac komuś Centrum Żolborz, nawet jesli bedzie szukał w Warszawie ;p
    • biznespoz Re: Sala szkoleniowa 29.04.19, 13:59
      Niedawno byłam na warsztatach z autoprezentacji zorganizowanym w sali szkoleniowej firmy Life Architect. Trzeba przyznać, że wynajmujący zwracają uwagę na szczegóły. Był dostęp do najróżniejszy rodzajów herbat, mnóstwo jakiś nerkowców, owoców i czekolady. Zwykle, gdy jeździłam na warsztaty to trudno było mi w całości odbyć szkolenie przez plecy. Pierwszy raz siedziałam 8 godzin praktycznie bez bólu. W sumie to chciałam się zapytać, czy ktoś zna miejsce, w którym kupiłabym takie świetne fotele: lifearchitect.pl/sala-szkoleniowa-poznan/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka