Dodaj do ulubionych

Dwie ofiary w BMW

07.09.10, 19:25
To był moim zdaniem wypadek ale z udziałem innego ścigającego się w tym wyścigu. Stał później od 1 września na zbiegu ulic Kościuszki i Leśnej bordowy ford mondeo. Zastanówmy się nad tym. Może to jednak były wyścigi a nie tylko szybka jazda bez tablic rejestracyjnych?
Obserwuj wątek
    • Gość: Konrad Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.54.173.140.tvksmp.pl 07.09.10, 19:32
      Skoro pasażerowie siedzieli na tylnich siedzeniach to nie wiem czy uczestniczyli w wyścigu samochodowym , sekcja zwłok da odpowiedź
    • ele_gancki Dwie ofiary w BMW 07.09.10, 19:44
      Bóg jest Sędzią sprawiedliwym. Za dobro wynagradza. Za zło karze.
      • Gość: MANIEK Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.10, 20:14
        ele_gancki napisał:

> Bóg jest Sędzią sprawiedliwym. Za dobro wynagradza. Za zło karze.

Cóż ten kaczor uczynił że bóg zabrał z nim tylu niewinnych ludzi??

• Gość: Wicher Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 20:22
          BMW czyli Blachownia Moja Wieś. Teraz może choć troche bezpieczniej. Może mniej piratów drogowcyh będzie jeździc naszymi ulicami zdaje się, że tych panów zgubiła przebudowa ulicy Sienkiewicz slalom ich wyrzucił z jezdni
          • Gość: blacharz okazja BMW nie bite nie topione ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 20:27
            ciekawe w którym komisie pojawi się ta beta jako nie bita,topiona, pierwszy wł, tylko 90k przebiegu :))
          • Gość: do wichra Re: Dwie ofiary w BMW IP: 195.205.171.* 07.09.10, 22:58
            Co znów musisz odreagować po tym jak cie tato gwałci ???
        • Gość: Kierowca Mamoń Gamoń ! ! ! IP: *.centertel.pl 08.09.10, 12:20
          Mamoń ale z ciebie matoł. Od dawna mówi się o tym, że pismaki z gazetki piszą takie głupoty, że szkoda słów. Wasze wypociny nie są warte przysłowiowego grosza.
      • Gość: tyom Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.10, 20:44

dwa chwasty mniej
      • Gość: asdsa Re: Dwie ofiary w BMW IP: 109.95.24.* 08.09.10, 13:37
        masz jeszcze coś mądrego do powiedzenia?
    • Gość: dorotka Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 20:29
      Redaktor Mamoń jak zwykle świetnie zorientowany. Jeśli wierzyć jego słowom to utopiły się dwa samochody jeden w zalewie w Blachowni a drugi w Mlachowni.
      • Gość: Lakiernik Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.net.stream.pl 07.09.10, 20:36
        JAK NA MOJE OKO TO SIE WYKLEPIE
      • Gość: laweciarz Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 20:45
        Dobrze mówisz lakernik autko się wyklepie wzdłuż strzeli się biały pasek i policja będzie miała czym ścigać złodziei samochodów
        • Gość: wrzód Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 20:50
          Blachownia to ma szczęście albo nas opisują w kontekście kłótni w radzie i odwoływania przewodniczącego Kościelnego albo jakieś wypadki śmiertelne. Nic pozytywnego o naszej Blachowni.
          • Gość: ANIELICA Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 20:59
            A PROPOS CZY KTOŚ WIE CZY JACEK KOŚCIELNY JESZCZE ZAJMUJE MIEJSCE W RADZIE CZY NADAL ZACHOWUJE SIĘ NIEGRZECZNIE W STOSUNKU DO NASZEJ PANI BURMISTRZ?
    • bujaka_jamajka Dwie ofiary w BMW 07.09.10, 20:43
      A ja się pytam, jak udało im się kierować samochodem z tylnego siedzenia?
      • hanzel_gretyl Re: Dwie ofiary w BMW 07.09.10, 21:24
        z tylnego siedzenia mogli kierowac, z bagaznika to juz by byl klopot..
    • cromka Dwie ofiary w BMW 07.09.10, 21:52
      Nie wiem czy to policja czy sam Pan dziennikarz zapędził się w wyciąganiu wniosków, ale te podane w artykule wykluczają fakty. Bo skoro w wyniku koziołkowania miała wypaść komórka i kurtka, to z pewnością któraś z szyb musiała być otwarta/wybita. A to z kolei oznacza, że auto natychmiast napełniłoby się wodą w momencie zanurzania i wyjście z niego byłoby możliwe.

Problem z opuszczeniem tonącego auta pojawia się, gdy szyby są zamknięte - wtedy różnica pomiędzy ciśnieniem powietrza w szybko tonącym aucie, a ciśnieniem wody uniemożliwia otwarcie drzwi ani nawet odsunięcie szyb już po krótkiej chwili od rozpoczęcia zanurzania.

Ewidentnie nie wygląda to więc na "nieszczęśliwy wypadek".
      • Gość: ... Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.54.171.56.tvksmp.pl 07.09.10, 22:12
        Cromka,

Przy takiej sile, koziołkowaniu i nie zapiętych pasach też byś nie wyszedł z auto chociażby wszystkie drzwi odpadły - z prostej przyczyny - obrażenia i utrata przytomności
        • cromka Re: Dwie ofiary w BMW 07.09.10, 22:37
          No widzisz, miałem wrażenie, że coś mi mogło umknąć, bo pisząc swój wywód ze zmęczenia ciężko mi było się wysłowic nawet ;-)
          Dzięki za sprostowanie.
          • rdbckm Re: Dwie ofiary w BMW 07.09.10, 22:55
            Mój znajomy był jednym z tych płetwonurków którzy szukali i zaczepiali samochód na dźwig.
            Jedno co mogę powiedzieć na 100% to to, iż goście nie "leżeli" na tylnym siedzeniu lecz byli wkomponowani w tylną szybę, a dopiero przy wyciąganiu z wody "spłynęli" na siedzenia tylne.

Co do reszty to kontrowersyjnie, policja podobno szacuje, że wpadli do wody przy 100km/h... hmm cóż, na prostej drodze?;/

A co do gapiów z blachowni, podobno tyle ludu to na koncercie dody nie było jak przy wyciąganiu tego złoma!...
        • Gość: MN Re: Dwie ofiary w BMW IP: 109.243.83.* 07.09.10, 22:52
          Jakie tam obrażenia. Pod Smoleńskiem spadł samolot i ci, co się otrzepywali z kurzu, byli dobijani przez KGB, więc jeśli BMW spadło do zalewu po zaledwie kilku koziołkach, to na pewno wszyscy powinni wyjść z niego cało.
          • Gość: gościuuu Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.2.8.74.tvksmp.pl 07.09.10, 22:59
            Gość portalu: MN napisał(a):

> jeśli BMW spadło do zalewu po zaledwie kilk
            > u koziołkach, to na pewno wszyscy powinni wyjść z niego cało.

Jeden z wieżowca skoczy i przeżyje a drugiemu doniczka z półki na głowę spadnie i trup na miejscu. Każdy wypadek jest inny więc nie baw się w znawce.
            • Gość: MN Re: Dwie ofiary w BMW IP: 94.254.214.* 08.09.10, 20:20
              Trzeba umieć wyczuć ironię znawco.
      • Gość: Częstochowa Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.116.125.42.tvksmp.pl 08.09.10, 08:02
        Gdyby nie kradli to by żyli. Sami siebie ukarali.
    • Gość: Gienek emeryt Re: Dwie ofiary w BMW IP: 195.205.171.* 07.09.10, 22:53
      Lumpy z Rakowa na wycieczce ha ha ha!!!
      • Gość: Syn Gienka Emeryta Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.09.10, 00:38
        tak racja Tato, u mnie w sródmieściu co piątek i sobotę szpanują te wiesniaki w bmw i golfach... SKL , SCZ , ERA - same wiochy szpanują gratami...gady wszedzie
        • Gość: córka Gienka Re: Dwie ofiary w BMW IP: 83.238.29.* 08.09.10, 12:20
          ale za to ci z Rakowa mają największe pprzyrodzenia i potrafią najlepiej zadowolic kobietę.
    • Gość: Nemo5 Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.xdsl.centertel.pl 08.09.10, 11:59
      Sprawiedliwość musi być
    • asmaxxx Dwie ofiary w BMW 08.09.10, 15:10
      Pomijając błędy ortograficzne autora artykułu, trzeba zauważyć że szanowny Pan nie wie naprawdę o czym pisze. Blachownia to nie "Mlachownia" a Jednostka Ratownictwa Wodno Nurkowego OSP Częstochowa, to nie "OSP w Częstochowie" .
    • Gość: w Mlachowni Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.09.10, 15:29
      w Mlachowni gratuluje coraz wyższego poziomu !!
      • Gość: ulinka Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 22:51
        Redaktor Mamoń to wybitna jednostka częstochowskiego journalism. Kiedyś napisał, że radny Kułakowski został komisarzem w Blachowni i że decyzja zapadła na sesji. Potem sie okazało, że sesji nie była, a pan Marek nie został komisarzem. Proponuje redaktora Mamonia wpisać do wielkiej encyklopedii. To jest mój ulubiony dziennikarz teraz z pasją będę czytała jego wypocinki.
    • Gość: barnaba Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 17:32
      po 1. co robiło bmw w Blachowni,
      po 2. co robiło dwóch mężczyzn w bmw,
      po 3. co ci mężczyźni robili na tylnym siedzeniu bmw,
      po 4. gdzie jest krzyż????
      • Gość: jjj Re: Dwie ofiary w BMW IP: *.rev.masterkom.pl 15.09.10, 17:55
        Ciekawe czy złapali juz kierowce ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka