kata-man 08.09.10, 16:35 Proszę Tylko tu wklejać ogłoszenia: -oddam -przyjmę -wymiany - sprzedaży -kursów -korepetycji inaczej będą usuwane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kata-man Angielski Niemiecki 08.09.10, 16:43 Zapraszam dzieci od 7 roku życia na zajęcia indywidualne i grupowe Szczegóły : www.germanglo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia34-0 Re: Ogłoszenia tylko TU! 14.09.10, 20:14 sprzedam wózek chicco pomarańczowo-szary z nosidełkiem i fotelikiem samochodowym +foli ochronne gratis cena 800 zł Odpowiedz Link Zgłoś
youmou TERAZ MAMA! czyli miej Kobieto chwilę dla siebie 19.10.10, 15:23 Dawno już nie miałaś czasu, by pomyśleć, co by Ci sprawiło przyjemność? Czujesz się samotna? Tęsknisz za towarzystwem innych matek? Chciałabyś podzielić się doświadczeniami, poradzić się, zostać wysłuchaną, wspólnie pośmiać się czy popłakać? Te spotkania są dla Ciebie! Będziemy się dzielić tym, co nas smuci i cieszy. Piękno i siła grupy tkwi w tym, że w miejscu zetknięcia różnych perspektyw, osobowości i doświadczeń, można odkryć prawdziwe bogactwo i my właśnie będziemy z niego czerpać garściami. Da nam siłę do pokonywania kolejnych wyzwań, jakie stawia przed nami macierzyństwo. Wspólnie wybierzemy tematy kolejnych spotkań tak, by odpowiadały naszym potrzebom. Jeśli pojawi się taka chęć, zaprosimy specjalistów, którzy pomogą rozwiać wątpliwości i lepiej zatroszczyć się o nasze o siebie i nasze Skarby. Poniżej przedstawiam kilka swoich propozycji: 1. Przekonania dotyczące macierzyństwa – jak odczarować te, które nam nie służą 2. Praca z afirmacjami – stworzymy sobie przekonania, które dodadzą nam skrzydeł 3. Na tropie swoich potrzeb - troszczymy się o dzieci, męża, o całą rodzinę. Czy z podobną troską zajmujemy się swoimi potrzebami? Czy w ogóle wiemy, czego potrzebujemy? 4. Zadbaj o siebie na co dzień - w codziennej krzątaninie będziemy szukać czasu dla siebie i konkretnych sposobów, by uczynić swoje życie piękniejszym. 5. Zosia Samosia, czyli nauka proszenia o pomoc - będziemy uczyć się prosić o pomoc. Jak przełamywać lęk przed odmową lub przekonanie, że ze wszystkim powinnam poradzić sobie sama oraz jak zwiększać szansę, że ktoś spełni naszą prośbę z radością. 6. Jak zadbać o związek, gdy świat staje na głowie – będziemy szukać sposobów, jak zatroszczyć się o związek, gdy na świecie pojawia się dziecko 7. W gąszczu „dobrych” rad - rozprawimy się z najbardziej dotkliwymi uwagami i radami dotyczącymi wychowywania dzieci, z którymi stykają się uczestniczki Korzyści: Mam nadzieję, że warsztaty przyczynią się do tego, że: - nawiążesz ciekawe znajomości, a może przyjaźnie - będziesz lepiej rozumiała siebie i innych - odnajdziesz odpowiedzi na trapiące Cię pytania związane z macierzyństwem - otrzymasz wsparcie, jeśli go potrzebujesz Uczestnicy: matki dzieci w wieku 0-3 lata Prowadząca: Alicja Szuchnik Z wykształcenia jestem psychologiem. W Szkole Trenerów Rozwoju Osobistego przy Dojrzewalni Róż uczę się, jak wspierać innych w rozwoju. Niezmiennie od 4 lat fascynuje mnie metoda komunikacji Porozumienie bez Przemocy, która pomaga docierać do naszych najgłębszych potrzeb oraz szczerze o nich mówić, pozostając jednocześnie otwartym na potrzeby innych ludzi, co sprzyja budowaniu głębokich, pełnych radości i bliskości relacji. Jestem mamą półtorarocznej Ani, która każdego dnia dostarcza mi mnóstwo radości, obaw, frustracji oraz życiowych wyzwań. Moim marzeniem jest stworzenie przestrzeni, w której matki małych dzieci mogłyby się spotykać, szczerze porozmawiać i wspierać się nawzajem w tym pięknym, ale i trudnym okresie. Informacje i zapisy: www.kangurek.net Odpowiedz Link Zgłoś
centrumkangurek Hallowen w Kangurku 27.10.10, 09:10 Ostatnia szansa na zgłoszenie obecności. Straaaszne bajeczki w Kangurku to zabawa oswajająca lęki bez zbędnych strachów i potworów. Uczestnikom udostępniamy przebrania za free. Start jutro (czwartek) o godz. 17.00. Koniecznie potwierdź rezerwację miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Fotelik samochodowy 9-25 coneco zenith 31.03.11, 16:12 allegro.pl/fotelik-coneco-zenith-9-25-bezwypadkowy-i1537623747.html Odpowiedz Link Zgłoś
rescue112 Kurs pierwszej pomocy przedmedycznej dla rodziców 15.04.11, 16:57 Zapraszam do zapoznania się ofertą firmy MEDsafe z Częstochowy. Strona firmy MEDsafe - kliknij TUTAJ<< Polecam szkolenie dla rodziców małych dzieci - właśnie zbieramy grupę na kolejne szkolenie. Info o szkoleniu >>KLIKNIJ TUTAJ<< tel.502 - 417 - 172 Odpowiedz Link Zgłoś
maja2005 Warsztaty dla rodziców dzieci trudnych 21.07.11, 21:51 W dniach 23, 24 i 25 sierpnia odbędą się w Katowicach wakacyjne warsztaty dla rodziców, Tematy warsztatów to: Redukcja napięcia emocjonalnego u dziecka nadpobudliwego Gdy dziecko unika nauki i szkoły - praca z dzieckiem Jak radzić sobie z własnym stresem Organizatorem jest COACH PROGRAM Centrum Trenerów Biznesu a prowadzone są przez specjalistów z Narodowej Sieci Leczenia Traumy i Zaburzeń Regulacji Emocji NLST oraz przez Specjalistów Systemu Opieki nad Dzieckiem i Rodziną SOnDiR. Więcej informacji znajdziecie Państwo na stronie www.program.org.pl w zakładce "Oferta wakacyjna dla rodziców" lub mailowo biuro@program.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
witoro fotelik - nosidełko 28.07.11, 21:46 Sprzedam fotelik-nosidełko waga 0-13 granatowy z białym wzorkiem, daszek z materiału cena 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pure-love Wózek wielofunkcyjny stan sklepowy, dodatki 22.02.12, 10:08 Mam do sprzedania rewelacyjny wózek wielofunkcyjny Częstochowskiej firmy Akjax w stanie sklepowym. Używany zaledwie ok 3 miesięcy. W razie czego serwis blisko i ewentualne części, naprawy również. Nie posiada gwarancji. Koła są duże pompowane na łożyskach. Wózek posiada wkład dla noworodka- nosidełko z budlą i przykryciem. Spacerówka ma podstawek na kubek itp, pasy 5-punktowe, regulowany podnóżek i oparcie (chyba 5 poziomów nachylenia). Wózek posiada torbę, parasol, pokrowiec (rozpinany na boku), folię, moskitierę, duży kosz na zakupy. Rączka jest przekładana o regulowanej wysokości. Tył budy jest odpinany (pozostaje moskitiera) by w upały zapewnić odpowiedią cyrkulację powietrza. GraTis karuzelka nad łóżeczko z projektorem, melodyjką, śliczne maskotki. JAKO GRATIS RÓWNIEŻ DLA CHĘTNYCH FOTELIK SAMOCHODOWY 0-13KG Delti- zależy mi na szybkiej sprzedaży... ;) Zdjęcia na mail a najlepiej zobaczyć go osobiście- Częstochowa. Pozdrawiam, najlepiej proszę o kontakt na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikawozniak.net fotografia dziecięca i ciążowa 07.03.12, 16:02 Witam drogie Mamy, robię zdjęcia maluszków, zdjęcia ciążowe, ślubne, portretowe i inne okolicznościowe. Serdecznie zapraszam do mojej galerii i do kontaktu ze mną: www.weronikawozniak.net Pracuję w Żarkach, woj. śląskie, ale mogę podjechać do Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Wózek Chicco ct04 MULTIWAY sprzedam 06.05.12, 09:56 allegro.pl/wozek-chicco-ct04-multiway-okrycie-palak-folia-i2303995970.html Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Sprzedam krzesełko do karmienia 29.06.12, 20:03 Sprzedam allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-baby-point-2w1-rozkladane-i2457154304.html Odpowiedz Link Zgłoś