andrzejdziaba 10.09.10, 21:30 Jeśli nie przestaniecie kasować moich wątków, złożę na Was doniesienie do miejscowej prokuratury! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawsze-inna Re: Do ancymonki i misiakilli ! 10.09.10, 22:51 widocznie łamiesz regulamin,przeczytaj go zanim zaczniesz pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Do ancymonki i misiakilli ! 10.09.10, 23:12 Nie naruszyłem żadnego z art. regulaminu (2, 4, 5 i 6), co uzasadniałoby wykasowanie następujących wątków: "Bezprawie i niesprawiedliwość" (1), "Częstochowscy psychiatrzy", "Adwokat Małgorzata Sztajner - uwaga!" oraz "WOKANDA". Naruszyłem na pewno "interesy" wymienionych w wątkach osób i korporacji, ale wcześniej te osoby i korporacje dopuściły się naruszeń prawa, moich dóbr osobistych oraz godności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuuu Re: Do ancymonki i misiakilli ! IP: *.2.8.74.tvksmp.pl 11.09.10, 14:47 andrzejdziaba napisał: > Naruszyłe > m na pewno "interesy" wymienionych w wątkach osób i korporacji, ale wcześniej t > e osoby i korporacje dopuściły się naruszeń prawa, moich dóbr osobistych oraz g > odności. To podaj do prokuratury te osoby a nie moderatorów forum. Od kiedy to sam możesz wydawać wyroki i mówić, że ten czy tamta naruszyła Twoje dobra osobiste czy godność? To tylko Twoje zdanie a od wyroków są sądy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AESkiller Re: Do ancymonki i misiakilli ! IP: 194.140.108.* 11.09.10, 16:21 Gość portalu: gościuuu napisał(a): > ... a od wyroków są sądy! Sąd sądem, prawo prawem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! Zawsze! Dopóki sandały na twoich stopach, depcz ciernie. Trzymaj się chłopie, odpierasz frontalny atak białej mafii i prymitywnych pseudopracowników korporacyjnych! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Do ancymonki i misiakilli ! 11.09.10, 17:20 Dziękuję Przyjacielu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Do ancymonki i misiakilli ! 11.09.10, 17:19 To tylko zabawa. Nie mogę podać do prokuratury Smerfów. A o sądach w praktyce mało wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚCIUUU Re: Do ancymonki i misiakilli ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 13:22 HA! Wiem więcej, niż myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Do ancymonki i misiakilli ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 22:56 alez oczywiscie ze łamie regulamin.. Odpowiedz Link Zgłoś
jatubylam Szczerze? 10.09.10, 23:14 Jak najbardziej. Forum Częstochowa nie jest odpowiednim miejscem na przeprowadzanie konsultacji psychologicznych. Nie dziw się, ze te wpisy są usuwane. Usuwanie jest normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-inna Re: Szczerze? 10.09.10, 23:19 sorry ale w Netykiecie wyraznie jest napisane; "Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców." poczytaj sobie jeszcze raz regulamin i netykiete a pozniej strasz prokuraturą moderatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Szczerze? 11.09.10, 15:10 Nie obrażam i nie atakuję swoich rozmowców. Nie masz na to dowodów. Ja byłem atakowany. To, co jest przedmiotem wątku, opieram na faktach. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Szczerze? 11.09.10, 15:07 Przeczytalem dokładnie regulamin. Nie naruszyłem go, a Forum jest miejscem, gdzie każdy może wyrazić swoje poglądy, podzielić się z innymi swoimi troskami dotyczącymi otaczającej nas rzeczywistości, rownież zwrócić uwagę na zjawiska niepokojące, patologiczne. Oprócz wmienionych wątków, które zostały usunięte, zamieścilem takie, które były i są nadal próbą refleksji nad przeszlością ("SOLIDARNOŚĆ"), czy poczucia humoru("Przedwyborczy cating"). Nie można mi zarzucić, że jestem monotematyczny, czy jednostronny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Dąbrowska Re: Szczerze? IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 11.09.10, 22:18 Cytat: "Ocena zniesławiającego charakteru informacji zależy od kryteriów obiektywnych, a nie od subiektywnego odczucia osoby, której one dotyczą. Decydujące znaczenie ma więc stwierdzenie, czy w odczuciu społecznym zarzut ma charakter zniesławienia." - [ prawnikow.pl/prawo-karne-i-wykroczenia/219308,Pomowienie---przestepstwo-z-art-212-kk.html ] Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Do ancymonki i misiakilli ! 11.09.10, 18:55 hmmm... ciekawa korespondencja, ale na przyszłość - jak chcesz coś ode mnie to napisz na maila, będzie większa pewność że wiadomość do mnie dotrze :D A dla twej informacji - posty mogą kasować: opiekunowie forum (czyli ja i misia), moderator z ramienia portalu gazeta.pl, administratorzy główni forum (głównie po interwencjach forumowiczów i kliknięcia w czerwony kosz). Czyli całkiem dużo osób. Tłumaczyłam to już wiele, wiele razy... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Do ancymonki i misiakilli ! 11.09.10, 20:09 Dobrze ancymonka. Nie wiedziałem, że Ty realnie istniejesz. Kiedy usunięto mi pierwszy spot p.t. "Bezprawie i niesprawiedliwość" (1), napisałem ponownie pod tym samym tytułem, ale bez treści artykułu z zapytaniem, czy ktoś wie, co się z nim stało? Nikt mi nie odpowiedział: ani red. Mamoń, ani Prezes Zając. A kto naciskał, aby go usunąć? Mam kolejne odcinki. Za usunięciem spotu p.t. "Adwokat Malgorzata Sztajner - uwaga!" mogła stać Pani adwokat lub szacowna ORA. A komu przeszkadzała "WOKANDA"? Dużo tych "cenzorów". Nasza demokracja rodzi się w bólu, ale nie da się jej powstrzymać, również dzięki forum. Miło mi było Cię osobiście poznać ancymonka. Pozdrów misię. A.D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AESkiller Do ancymonki i misiakilli: definicje podstawowe IP: 194.140.108.* 11.09.10, 22:05 Stawiasz sobie ambitne (i trudne) zadanie. Dużo poświęcisz aby osiągnąć swój cel, zdrowie nie powinno być jednak częścią poświęceń. Moderatorki to ciekawe osoby. Wcześniej niejaki Arystoteles napisał, że demokracja to zły rodzaj rządów bo rządzi większość, a jeszcze się nigdy nie zdarzyło aby większość była mądra. Zaś Platon stwierdził, że demokracja prowadzi do dyktatury. Aktualnie w polskim wydaniu demokracja to zakamuflowana forma totalitaryzmu! Nie każdy jest to w stanie pojąć. Ciągle te same twarze. Polska demokracja to system opresji, w którym uciskany sam sobie wybiera prześladowcę, który będzie przez najbliższe 4 lata podnosił podatki uciskanemu. Szkoda życia na Polskę, szkoda każdego dnia. Znaczenie obecnie słowa "demokracja" to inaczej dżungla! Niestety nawet naukowo potwierdzono, ze kapitalizm wyklucza demokrację bo niszczy ją przy pomocy pieniądza. Kapitalizm jest systemem jednoznacznie obchodzącym się z ludźmi, którzy np. nie wiedzą, co podpisują. Na ogólne rozluźnienie tematu i jako remedium przed zaśnięciem parę spokojnych rytmów w wykonaniu kilku moich kolegów z ogólniaka video.google.com/videoplay?docid=-4055066969603752206# Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Do ancymonki i misiakilli: definicje podstawo 11.09.10, 22:47 Jędrzej zakłada ciekawe wątki i jakieś uzasadnione żale .Ostatnio założył Solidarność przy czym nie odpowiedział na wiele ważnych pytań .Pózniej zniknął .By znów wyplynąć .Jeśli Jędrzeju piszesz pracę naukową i wciągasz tu ludzi to jesteś gburem , bo żal do adminów nieuzasadniony.Sorrki za powtórki wyrazów.Ale tak dla humoru,jak napisał AESkiller fajna ksywka hehe ,co raz ciężej się zalogować pod którymś nickiem i być anonimowy.Napisał szkoda życia na Polskę.Jak ci w życiu Polska szkodzi ,porzuć Polskę o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Do ancymonki i misiakilli: definicje podstawo 12.09.10, 00:46 Wątek "SOLIDARNOŚĆ" założyłem z istotnym pytaniem: "Co z niej zosytało"?. Nie chaciałem aktywnie uczestniczyć w dyskusji, gdyż nie miałem zbyt wiele do powiedzenia. Spór historyczny, ideowy, czy nawet moralny nad zjawiskiem społecznym interesowal mnie o tyle, o ile ma to związek z teraźniejszością, a przede wszystkim przyszlością. Rozszarpywanie "Solidarności" w stylu uprawianym przez poliyków, wzajemne dokuczanie i wyciąganie teczek, czy nawet dociekanie prawdy mnie nie inteesowało, dlatego nie odpowiedziałem na wiele pytań i wątpliwości. Nie czułem się do tego uprawniony. Bardziej mnie interesowała solidarność na co dzień i ten cel został osiągniety. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Do ancymonki i misiakilli: definicje podstawo 12.09.10, 00:38 Masz rację. Moja specjalność to sprawy trudne. Nawet w ofercie jest to podkreślone. Znasz ancymonkę i misiakilę? Mógłbyś mnie poznać. U nas rządzi mniejszość. I to jeszcze rozpędem po "okragłym stole". Te stare struktury w nowych szatkach to ewangeliczne stare bukłaki. Trzeba je zamienić nowymi. Potrzebe jest też nowe wino. Nowe wino to inna świadomość, mentalność, wymagania. Aby ta szeroko pojęta zmiana mogła zaistnieć, potrzebny jest nieskrępowany przepływ myśli, idei, pomysłów, które pod wpływem mądrych decyzji, zamieniane w czyn, dają nową jakość. To można zrobić. Bardzo wielu ludzi w Polsce wie, że jest źle, też wielu wie, dlaczego jest źle, niewielu wie, co trzeba zrobić, aby to zmienić i bardzo niewielu wie, jak to zrobić. Ja to robię. Dziękuję za spokojne rytmy w wykonaniu kilku Twoich kolegów z ogólniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Do ancymonki i misiakilli ! 13.09.10, 12:22 Tzn. myślałeś że jestem wirtualna? :))) Nie wiem kto te Twoje wątki tak namiętnie usuwa, osobiście do tego ręki nie przyłożyłam. Niestety nie ma możliwości sprawdzić kto to robi... Wątek Wokanda kwalifikował się do usunięcia, gdyż nie był to temat do dyskusji, zwykłe ogłoszenie to było w sumie. Co do reszty, szczerze, nie rozumiem. A z "misią" (choć bardziej na miejscu byłoby powiedzenie "z misiem") kontaktu nie mam, więc pozdrowień nie przekażę... Idę poszukać Twoich wątków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Do ancymonki i misiakilli ! 13.09.10, 16:04 Tak myslałem sugerując się przezwiskiem. Daruj sobie poszukiwania ancymonka. "Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy". Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zło Nie bedzie sprawiedliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 09:07 dokąd nie wymrze to stare scierwo postsolidarnościowe, tak będzie, a niestety nowe pokolenie już zostało skażone syfem kato - talibanu i martyrologii antykomunistycznej. Widać za mało krwi przelano, a wielkie internowania wyglądały jak sanatoria. Teraz banda politykierów sobie przypisuje zasługi wielu anonimowych ludzi i pod hasłami, które wtedy przyświecały zrywom społecznym próbują lansować swoją osobę skłócając naród. Kościół katolicki dokłada swoje trzy grosze, gdyż każdy grosz który zainwestuje obecnie będzie procentował później, zresztą już procentuje to co włożyli wtedy. Świeckie państwo i światłe państwo tak miało być. A mamy wielkie szambo z krzyżem w tle. Tylko, że w każdym szambie zbierają się gazy, które jak pojawi się iskra, mogą wybuchnąć. Taki wybuch już raz zdmuchnął poprzedni ustrój, może się zdarzyć, ze znów zdmuchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Nie bedzie sprawiedliwości 12.09.10, 13:44 Brutalna analiza i wizja rewolucji. Jest w tym dużo prawdy. Tamten wybuch z 1980 r. i wszystko, co się później działo, było jednak w dużej mierze pod kontrolą. Wybuch, o którym piszesz teraz, może się spod kontroli wymknąć. I to jest poważne zagrożenie. Kiedy zapytano Konfucjusza o warunki dobrego rządzenia, odpowiedział: "żywność, armia i zaufanie". Kiedy go ponownie zapytano, bez czego nie da się absolutnie dobrze rządzić, odpowiedział: "bez zaufania". Odpowiedz Link Zgłoś
sylvestriss Re: Nie bedzie sprawiedliwości 12.09.10, 17:22 brutalna ale prawdziwa analiza obecnego stanu rzeczy, 20 lat transformacji poszło na marne... Odpowiedz Link Zgłoś