Dodaj do ulubionych

kurtka N3B pytanie

16.09.10, 11:54
Witam, mam pytanko odnośnie kurtki N3B.
MFH, Fostex, Mil-tec, Rothco, Alpha - to firmy z którymi się spotkałem przy szukaniu w internecie.
Z tego co udało mi się ustalić najlepsza będzie Alpha tyle że cenowo bardzo odbiega od pozostałych, może jest coś dobrego - jakiś produkt dobry jakością i bez przesady z ceną.
Ktoś znalazł firmę "spiewak" i napisał że jest lepsza od Alphy - zgłupieć można.
Macie jakieś doświadczenia jeżeli chodzi o jakość tych kurteczek?
Co kupić, czego unikać i dlaczego...
Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki.
Dzięki i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: tutajitam Re: kurtka N3B pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 16:04
      las rąk i odpowiedzi.
      cała polska tańczy z gwiazdami, potrafi oceniać tango, walczących w mma już przynajmniej połowa chłopaków (sądząc po bluzach i koszulkach) w ogóle jesteśmy narodem który się zna na wszystkim a tu jedno malutkie pytanko i cisza.................................

Kolego - ALPHA to nr 1
      rothco jest ok, mil tec sobie daruj - podpinka lata po całej kurtce, fostex jak rothco
      MFH trochę słabsze - przymierzysz w sklepie FORT w alejach i tyle.
    • Gość: lukasz Re: kurtka N3B pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.10, 11:49
      Unikaj Mil-tec`a. Miałem alaskę N2b tej firmy. Sztywna, niewygodna, istny worek. Do tego jakieś przetarcia koloru białego na rękawach. Po roku kupiłem Ma-1 Hooded firmy ALPHA (z kapturem). Materiał, wykonanie, bomba. Jeden mankament wg. mnie: w kurteczce jest zimno jak na typowego fleka. Kilkanaście lat temu na targu kupiłem zwykłą podróbkę ma-1 firma bodajże COMET(?). I co ciekawe - kopia ALPHY ma-1 była cieplejsza od samego orginału!!!!
    • Gość: tom Re: kurtka N3B pytanie IP: 178.56.1.* 28.09.10, 11:14
      mam N3B fostexa i napiszę tak
      kurtka leży super, wielki regulowany ocieplany kaptur, wszystko na swoim miejscu
      jestem zadowolony na 100%, miltec odpuść bo słaba jakość, MFH to jak miltec - słabo leży bo przymierzałem.
      jedyne na co trzeba uważać w fostexie to rozmiar - mam 185cm ważę 105 kg i wziąłem MEDIUM bo w L już wyglądam jak w worku więc mniejsi panowie mogą mieć problem bo kurteczka podobno leci rozmiarówką aż do XXL :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka