niewiemcowybrac 08.10.10, 00:07 Super ! Uwielbiam historię Czestochowy i okolic ! Dla mnie niepojęte jest ,że mieszka się w danym mieście lub okolicy X czasu i nic nie wie się o historii miasta itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lee-zack Wielka kolekcja starych map 08.10.10, 12:57 Fajnie, w pon lece po "Gazete" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Wielka kolekcja starych map IP: *.net.stream.pl 08.10.10, 15:38 mi też się podoba inicjatywa, ale - na jakim papierze będą mapy? mam nadzieję że nie wydrukowane na dwóch środkowych stronach gazety. Ile trzeba będzie dopłacić? Odpowiedz Link Zgłoś
gad_z_rakowa Wielka kolekcja starych map 09.10.10, 16:49 mam tamte stare mapy i wiele dodatkow wydawanych z roznych okazji przez gw, ciesze sie ze nie zarzuciliscie tych pomyslow, czekam na wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Wielka kolekcja starych map 10.10.10, 01:48 niewiemcowybrac napisał: > Super ! Uwielbiam historię Czestochowy i okolic ! Dla mnie niepojęte jest ,że m > ieszka się w danym mieście lub okolicy X czasu i nic nie wie się o historii mia > sta itp. A jest jakis powod dla ktorego dotad "sie NIC nie wie o historii miasta"? Tak na dobra sprawe, to w archiwum GW w Czwie jest cos takiego jak przewodnik po miejskich ulicach sporzadzonych przez red. Haladyja i rozbudowany przez uzytkownikow forum. Odpowiedz Link Zgłoś