Dodaj do ulubionych

Będzie piąty mecz siatkarzy Pamapolu AZS i Ivet...

IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 04.04.04, 21:20
BRAWO AZS!!! I tak jesteście najlepsi. NIC SIĘ NIE STAŁO!!! AZS NIC SIĘ NIE
STAŁO!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: corecktor Re: Będzie piąty mecz siatkarzy Pamapolu AZS i Iv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 22:04
      W pierwszym akapicie jest napisane Krzysztof Gabrych a powinno być Piotr
      Gabrych.
    • Gość: kibic Re: Będzie piąty mecz siatkarzy Pamapolu AZS i Iv IP: *.magma / *.magma-net.pl 04.04.04, 22:21
      Szkoda wielka szkoda. Trudno bedzie wygrac w Jastrzebiu zwlaszcza ze nie bedzie
      juz naszych liniowych sedziow ;) Ech taka szanse wypuscic z rak. Chociaz
      jeszcze nie wszystko stracone - poki pilka w grze ....
    • Gość: Piotr Gruszka Grzegorz Nowak IP: *.w81-251.abo.wanadoo.fr 04.04.04, 23:21
      Witam serdecznie kibicow AZS.rzadko pisze komentarze ale po ogladnieciu zdjecia
      po meczu na ktorym jest Nowak z Jastrzebia i pokazuje kibicom "palca".Uwazam
      ze to jest skandal.powinien dostac kare.A ze kibice AZS mu tego nie zapomna nie
      mam watpliwosci.Pozdrawiam i zycze powodzenia we wtorek.!!!
      • Gość: kt Re: Grzegorz Nowak IP: *.icpnet.pl 05.04.04, 09:39
        No nie to przesada co za wieśniak z tego Nowaka, Do leśnych dziadków co
        obraduja przy stołach - to tak można sie żachowywać zawodnikom???
      • Gość: tomek Re: Grzegorz Nowak IP: *.n4u.krakow.pl 05.04.04, 11:03
        Pozdrowienia dla Piotrka - czekamy na Twoj powrot do AZSu :)
    • Gość: Nikt istotny Re: Będzie piąty mecz siatkarzy Pamapolu AZS i Iv IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 00:47
      Błagam tylko nie powiedzcie po piątym przegranym meczu, że po czwartym
      straciliście wiarę w sukces
      • Gość: caolinek Re: Będzie piąty mecz siatkarzy Pamapolu AZS i Iv IP: *.adm.pcz.czest.pl 05.04.04, 07:48
        Pokonajcie ich chłopaki!
        W niedzielę daliśmy z siebie wszystko na trybunach, niektórzy z nas mają
        chrypkę do dzisiaj, opadlismy z sił po powrocie do domów, a mimo to się nie
        udało. Jastrzebie nie jest w stanie zagrac lepszego meczu, wy- owszem!
        Pokonajcie ich w 5 meczu, cała Częstochowa jest z wami sercem. Macie
        najlepszych kibiców na świecie, pamiętajcie o nas kiedy wyjdziecie we wtorek do
        walki o finał! Jesli będzie ciężko, nie zwracajcie uwagi na to co się dzieje
        wokół. W waszych myślach i sercach niech pozostanie atmosfera hali Polonia z
        końcówki IV seta, kiedy ponad 4000 widzów niosło was w oszałamiajacym,
        nieprawdopodobnym dopingu: AZS, AZS, AZS!
        Wygrajcie to chłopaki, zasługujecie na grę o złoto. Boją się was jak nikogo w
        tej lidze. Zróbcie to dla nas !!!
        AZS, AZS, AZS!!!
        • Gość: Monia Re: Będzie piąty mecz siatkarzy Pamapolu AZS i Iv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 12:36
          Pamietajcie, ze nie wazne co sie w Jastrzebiu wydarzy wasi kibice- my kibice
          dalej bedziemy was dopingowac! Ale we wtorek dajcie z siebie wszystko, nie
          przegrywajcie tego meczu "w głowach"! Pamietajcie, ze to my wsa kochamy, bo AZS
          zawsze był, jest i bedzie!!!
          • Gość: Rafi AZS Re: Będzie piąty mecz siatkarzy Pamapolu AZS i Iv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 12:56
            Caolinek brawo za komentarz. Jak go czytałem i przypomniałem sobie jak było to
            normalnie ciarki mi przeszly po calym ciele. Chlopaki dla nas juz jestescie
            mistrzami, bez wzgledu na to co sie stanie. Należy Wam się mistrzostwo jak
            żadnemu innemu klubowi, bo to Wy spisani na straty przed sezonem pokazaliscie
            swoja klase. Łatwo jest wygrać coś sprowadzając do klubu "gwiazdy". Wy
            pokazaliście, że liczy się determinacja i wiara w sukces, pokazaliście swoje
            umiejętności. Wierze w Was chłopaki, walczcie w Jasrzębiu na luzie to oni
            powinni martwić się o wynik. Szczerze powiem że ten sezon w Waszym wykonaniu
            podobał mi się bardziej niż poprzeni. Chciałbym abyście przeczytali te
            komentarze przed meczem dodadzą Wam otuchy, ale wiem że to niemożliwe.

Co do G.Nowaka to ja rozumiem emocje itd. ,ale mimo to, tak nie zachowuje się
            zawodowiec, pan jest poprostu amatorem, co by było gdyby trafił pan na hamskich
            kibicow panie Nowak???, niech sobie to pan wszystko przemysli.
            Pozdrawiam chlopakow z AZS i wszystkich kibicow Naszej drużyny. Trzymajcie sie
    • Gość: Zdesperowany Co to ma znaczyć?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 14:56
      Prosze zobaczyc na pierwsze zdjecie, na tej stronie - siatkarz Ivettu pokazuje
      piekny gest w kierunku naszych kibicow. Ham, głupek, depil - co za skur....
      • Gość: J-Bie Re: Co to ma znaczyć?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 17:52
        Miał racje frajerze zasrany jak sie zachowywaliscie przez cały mecz tylko
        buczeliscie na niego i wogóle !!! Też bym tak zrobił! JASTRZĘBIE FOREVER !
        cfaniak z ciebie przyjedź na mecz nogi do jastrzębia to obadamy czy będziesz
        taki mądry w gębie!
    • Gość: autor z cz-wy Re: Będzie piąty mecz siatkarzy Pamapolu AZS i Iv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 22:53
      Nowak tymi paluszkami to sie w 4 literach podrap,chciałem ci tylko powiedzieć
      że jak byś trafił na hamskich kibiców to bys do domu nie trafił.A tak wogóle
      nigdy ci tego nie zapomnimy wsioku!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka