Gość: iwohank IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 04.04.04, 21:20 BRAWO AZS!!! I tak jesteście najlepsi. NIC SIĘ NIE STAŁO!!! AZS NIC SIĘ NIE STAŁO!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: corecktor Re: Będzie piąty mecz siatkarzy Pamapolu AZS i Iv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 22:04 W pierwszym akapicie jest napisane Krzysztof Gabrych a powinno być Piotr Gabrych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Będzie piąty mecz siatkarzy Pamapolu AZS i Iv IP: *.magma / *.magma-net.pl 04.04.04, 22:21 Szkoda wielka szkoda. Trudno bedzie wygrac w Jastrzebiu zwlaszcza ze nie bedzie juz naszych liniowych sedziow ;) Ech taka szanse wypuscic z rak. Chociaz jeszcze nie wszystko stracone - poki pilka w grze .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Gruszka Grzegorz Nowak IP: *.w81-251.abo.wanadoo.fr 04.04.04, 23:21 Witam serdecznie kibicow AZS.rzadko pisze komentarze ale po ogladnieciu zdjecia po meczu na ktorym jest Nowak z Jastrzebia i pokazuje kibicom "palca".Uwazam ze to jest skandal.powinien dostac kare.A ze kibice AZS mu tego nie zapomna nie mam watpliwosci.Pozdrawiam i zycze powodzenia we wtorek.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kt Re: Grzegorz Nowak IP: *.icpnet.pl 05.04.04, 09:39 No nie to przesada co za wieśniak z tego Nowaka, Do leśnych dziadków co obraduja przy stołach - to tak można sie żachowywać zawodnikom??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Grzegorz Nowak IP: *.n4u.krakow.pl 05.04.04, 11:03 Pozdrowienia dla Piotrka - czekamy na Twoj powrot do AZSu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt istotny Re: Będzie piąty mecz siatkarzy Pamapolu AZS i Iv IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 00:47 Błagam tylko nie powiedzcie po piątym przegranym meczu, że po czwartym straciliście wiarę w sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caolinek Re: Będzie piąty mecz siatkarzy Pamapolu AZS i Iv IP: *.adm.pcz.czest.pl 05.04.04, 07:48 Pokonajcie ich chłopaki! W niedzielę daliśmy z siebie wszystko na trybunach, niektórzy z nas mają chrypkę do dzisiaj, opadlismy z sił po powrocie do domów, a mimo to się nie udało. Jastrzebie nie jest w stanie zagrac lepszego meczu, wy- owszem! Pokonajcie ich w 5 meczu, cała Częstochowa jest z wami sercem. Macie najlepszych kibiców na świecie, pamiętajcie o nas kiedy wyjdziecie we wtorek do walki o finał! Jesli będzie ciężko, nie zwracajcie uwagi na to co się dzieje wokół. W waszych myślach i sercach niech pozostanie atmosfera hali Polonia z końcówki IV seta, kiedy ponad 4000 widzów niosło was w oszałamiajacym, nieprawdopodobnym dopingu: AZS, AZS, AZS! Wygrajcie to chłopaki, zasługujecie na grę o złoto. Boją się was jak nikogo w tej lidze. Zróbcie to dla nas !!! AZS, AZS, AZS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Będzie piąty mecz siatkarzy Pamapolu AZS i Iv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 12:36 Pamietajcie, ze nie wazne co sie w Jastrzebiu wydarzy wasi kibice- my kibice dalej bedziemy was dopingowac! Ale we wtorek dajcie z siebie wszystko, nie przegrywajcie tego meczu "w głowach"! Pamietajcie, ze to my wsa kochamy, bo AZS zawsze był, jest i bedzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi AZS Re: Będzie piąty mecz siatkarzy Pamapolu AZS i Iv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 12:56 Caolinek brawo za komentarz. Jak go czytałem i przypomniałem sobie jak było to normalnie ciarki mi przeszly po calym ciele. Chlopaki dla nas juz jestescie mistrzami, bez wzgledu na to co sie stanie. Należy Wam się mistrzostwo jak żadnemu innemu klubowi, bo to Wy spisani na straty przed sezonem pokazaliscie swoja klase. Łatwo jest wygrać coś sprowadzając do klubu "gwiazdy". Wy pokazaliście, że liczy się determinacja i wiara w sukces, pokazaliście swoje umiejętności. Wierze w Was chłopaki, walczcie w Jasrzębiu na luzie to oni powinni martwić się o wynik. Szczerze powiem że ten sezon w Waszym wykonaniu podobał mi się bardziej niż poprzeni. Chciałbym abyście przeczytali te komentarze przed meczem dodadzą Wam otuchy, ale wiem że to niemożliwe. Co do G.Nowaka to ja rozumiem emocje itd. ,ale mimo to, tak nie zachowuje się zawodowiec, pan jest poprostu amatorem, co by było gdyby trafił pan na hamskich kibicow panie Nowak???, niech sobie to pan wszystko przemysli. Pozdrawiam chlopakow z AZS i wszystkich kibicow Naszej drużyny. Trzymajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdesperowany Co to ma znaczyć?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 14:56 Prosze zobaczyc na pierwsze zdjecie, na tej stronie - siatkarz Ivettu pokazuje piekny gest w kierunku naszych kibicow. Ham, głupek, depil - co za skur.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-Bie Re: Co to ma znaczyć?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 17:52 Miał racje frajerze zasrany jak sie zachowywaliscie przez cały mecz tylko buczeliscie na niego i wogóle !!! Też bym tak zrobił! JASTRZĘBIE FOREVER ! cfaniak z ciebie przyjedź na mecz nogi do jastrzębia to obadamy czy będziesz taki mądry w gębie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor z cz-wy Re: Będzie piąty mecz siatkarzy Pamapolu AZS i Iv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 22:53 Nowak tymi paluszkami to sie w 4 literach podrap,chciałem ci tylko powiedzieć że jak byś trafił na hamskich kibiców to bys do domu nie trafił.A tak wogóle nigdy ci tego nie zapomnimy wsioku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś