heniekroman 26.11.10, 19:47 Podobno już się dogadali... Nic się nie zmieni w tym mieście. W przeciwieństwie do Wspólnoty i PO mają większość:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barczysty90 Re: Matyjaszczyk = PiS 26.11.10, 23:15 Właśnie na TVN24 podali że miało miejsce tajne spotkanie J.Kaczyńskiego z Kwaśniewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Matyjaszczyk = PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 23:27 A ja wiem na pewno, że ani PO ani PIS nie zawrą dobrowolnych porozumień z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WD Re: Matyjaszczyk = PiS IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 23:39 A ja Cipo wiem, że będzie głupi i najgłupszy ten PiS, jak nie zawrze umowy z SLD. To będzie początek jegoż końca w kraju, bo powstają stowarzyszenia narodowe i one nigdy z PiS-em nie zadziałają. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-modo Re: Matyjaszczyk = PiS 27.11.10, 01:38 To by nie było takie głupie . Nawet jest realne . Oczywiście jak się jaruś nie sprzeciwi . A może jak się dowie to go wreszcie szlak trafi i będzie spokój . Quasi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WD Re: Matyjaszczyk = PiS IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.10, 01:42 Jest to ostatnidzwonek dla uratowania PiSu, a jak nie - to ch... z nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Matyjaszczyk = PiS IP: 84.10.129.* 28.11.10, 22:40 Oczywiście można posmarować śledzia marmoladą. Ale zjeść to i nie porzygać się, to raczej niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WD Re: Matyjaszczyk = PiS IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.10, 11:49 No to nie będzie ani śledzia ani marmolady, a naród i tak dokona wyboru, tylko PiS-wi to już będzie koniec. Nigdy się nie podniesie. W wyborach parlamentarnych zdobędzie najwyżej kilkadziesiąt mandatów i zajmie miejsce PSL-u. Bardzo się będę cieszył! Czemu w tym PiS-ie tacy tępacy?? Odpowiedz Link Zgłoś