Dodaj do ulubionych

Zacofany Terlikowski

29.11.10, 22:34
Oglądam program Lisa i zdumiewam się, że w XXI wieku są tak zacofani ludzie jak redaktor Terlikowski.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Jaskóła Re: Zacofany Terlikowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 22:54
      no patrz ... a ja nie wiedziałem, że Lis się tak spartaczy dziennikarsko. Poczytaj kim jest Waldemar Kedaj, co wspólnego ma z Hanną Lis i dlaczego Kisiel włączył go do tzw. Abecadła Kisiela ... jak zrozumiesz to daj znać. Zapytaj się czy zatem Lis ma prawo powoływać się na Kisiela wręczając nagrodę jego imienia :)
      • persona10 Re: Zacofany Terlikowski 29.11.10, 23:54
        Ja o Terlikowskim i jego przekonaniu, że używający prezerwatyw pójdą do piekła, a ty o teściu Lisa. I jeszcze jedno. Nie uważasz, że twoje "jak zrozumiesz to daj znać" nie jest eleganckie? Ale tak na ogół mają przemądrzali nauczyciele.
        • Gość: Tomasz Jaskóła Re: Zacofany Terlikowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 23:59
          o prezerwatywie nie słyszałem :) jak zrozumiesz co łączy (tutaj naprawdę bez złośliwości ... :)) ale masz rację wychodzi ze mnie zgred belfer i wcale w sobie tego nie lubię. Przepraszam :) Jeśli Terlikowski powiedział to o prezerwatywie to istotnie masz prawo tak sądzić.
          • Gość: ola Re: Zacofany Terlikowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 09:04
            To kompletny idiota,poglądy sredniowiecza , kultura pisuarów.Kto takiego pętaka prosi do programu.Przecież to kompromitacja.Za takie zachowanie powinien klęczeć na grochu latami.
          • hr.poniemirski Re: Zacofany Terlikowski 30.11.10, 09:10
            Oj, powiedział Panie Tomaszu,powiedział...., i to kilkakrotnie, z uporem maniaka udowadniając swoją tezę!
            Mało tego, kilka razy zadawał pytanie, "czy można dziecko nakarmić prezerwatywą?"!!!
            W kontekście dyskusji nad problemem ograniczenia liczby urodzin w głodującej Afryce i możliwości zabezpieczania przed chorobami rozprzestrzeniającymi się drogą płciową.
            Na koniec, w akcie desperacji, dla udowodnienia swoich tez, zakrzyczał wszystkich dyskutantów w stylu: jego prawda objawioną jest, i basta!
            Ja i moje dziecko, osłupieliśmy na takie dictum. Potem zgodnie stwierdziliśmy: maniak i.....zmieniliśmy program tv.

Życząc dalszych sukcesów w autorskim kształtowaniu świadomości młodego pokolenia, które pomimo zastrzeżeń do pańskiego światopoglądu, ma dla Pana duży szacunek.
            Pozdrawiam
            hr.j/w
            p.s. Moja progenitura, w liczbie jednej sztuki, też jest Pana fanką, mimo wychowania w innym światopoglądzie, ale dzięki takim belfrom, potrafi te dwa "światy" pokojowo połączyć i hihi...racjonalnie wykorzystać, dla swojej i społecznej korzyści.
            Za co serdecznie dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka