Dodaj do ulubionych

firma kurierska Siódemka

23.12.10, 10:55
Pilnie potrzebuję numer telefonu do firmy kurierskiej Siódemka !!!!
Kolejny dzień śledzę w necie moją przesyłke , kurier rano ją pobiera - wieczorem zwraca do magazynu i następnego dnia sytuacja się powtarza a jak nie miałam przeysłki tak nie mam .
Jutro wigilia a w przesyłce prezent dla dziecka :( ( zamówiony na początku grudnia )
kurier nie zostawił avizo .
Centrala w Warszawie podała mi taki numer 34 378 34 77 ale niestety po kilku sygnałach przekierowuje do Warszawy .
Jeśli ktoś ma inny numer to bardzo proszę o podanie .
A ha i życzę wszystkim spokojnych świąt :)
Obserwuj wątek
    • Gość: r0bs0n Re: firma kurierska Siódemka IP: 94.254.212.* 23.12.10, 11:12
      Proponuję podjechać osobiście na Przejazdową 42. Tel.: (34) 368-32-57
      • Gość: jajacek Re: firma kurierska Siódemka IP: 195.88.29.* 23.12.10, 21:37
        JEDNA WIELKA TRAGEDIA- chamstwo, brak szacunku dla klienta, dziadostwo!!!!
        najgorsza firma przewozowa na świecie!! zły nr ulicy podany w internecie, na telefony przez 4 dni nikt nie raczy odpowiadać-zły nr podany przez kuriera, kurier kłamca i oszust...
        to chyba wszystko....
        • Gość: katherinne Re: firma kurierska Siódemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 22:17
          a nie wiecie czy pracują jutro ?
          • Gość: tak Re: firma kurierska Siódemka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.10, 02:24
            pracuja
    • Gość: k. Re: firma kurierska Siódemka IP: *.net.stream.pl 23.12.10, 11:32
      Ja miałem jeszcze ciekawiej, ale nie chce mi się opowiadać...
      • Gość: jagienka Re: firma kurierska Siódemka IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.10, 14:00
        W zeszłym roku ja miałam podobnie z prezentem dla dziecka. Kurier z 'siódemki' po moim telefonie powiedział, że on drugi raz do mnie do domu przyjeżdzał nie będzie skoro mnie raz nie było a do pracy też mi paczki nie podwiezie bo to nie jego rejon. Moja praca jest oddalona od mojego domu o 4 minuty jazdy samochodem i jest PO DRODZE do ich bazy.
    • Gość: . Re: firma kurierska Siódemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 15:33
      to firmy kurierskie awizo zostawiaja?? 0.o to jest tak ze zaden kurier jakiego znam nie pojdedzie drugi raz, tzreba sie pofatygowac osobiscie..znajdz ich adres i jedz z jakims dokumentem tozsamosci..moze go przegapiłas za pierwszym razem, a jakis numer telefonu twój maja?? bo poinien chociaz telefonicznie sie skontaktowac ze byl i nikogo nie zastal i ze paczke mozna odebrac osobiscie
      • Gość: a Re: firma kurierska Siódemka IP: *.alfanet24.pl 23.12.10, 15:55
        Zgodnie z kodeksem cywilnym zostawiają awizo. Jak każdy przewoźnik rzeczy.
        • Gość: xxx Re: firma kurierska Siódemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 22:17
          a nie wiecie czy pracują jutro ?
    • Gość: realista Re: firma kurierska Siódemka IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.12.10, 22:43
      dwie przesyłki mi wysłali niestety za och pośrednictwem, jedna zaginęła, drugą dostałem po 14 dniach... a właściwie nie dostałem bo kazałem kurierowi sobie ją wsadzić...
      Niestety czasu brak, żeby opowiedzieć tą barwną historię, w skardze do siódemki wyszło 2 strony a4.
      Zwróciłem uwagę, że pociąg kolei transsyberyjskiej jedzie z Moskwy do Władywostoku (ponad 9 000km) w 6 dni, a oni 200 z Warszawy do Częstochowy 14 dni, zasugerowałem jakieś szkolenia u rosyjskiej kolei. :)
      Ostatnio widziałem swojego kuriera z rejonu, chciałem mu dać po ludzku po ryju ale niestety uciekł zbyt szybko :(
      • Gość: Łukasz Re: firma kurierska Siódemka IP: *.net.stream.pl 23.12.10, 23:04
        Takie czasy. Czasy dawania w mordę.
      • Gość: max Re: firma kurierska Siódemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 16:28
        to obrze ,że uciekł bo byś dostał ty po ryju
        psisynu
    • Gość: Damian Re: firma kurierska Siódemka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.10, 02:23
      Powiem tylko tyle ze u mnie jest to samo.... i zaczynia mnie juz to wku.... chyba przejade sie 40 km i sam odbiore ta paczke z magazynu.... tragedia z ta firma kurierska...
    • Gość: max Re: firma kurierska Siódemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 02:47
      a po co buraki kupujecie przez internet -nie stac was na zakupy w normalnych sklepach -za drogo ?????
      to mniej prace zarobisz wiecej i wtedy bedzie juz tanio
      omijac zakupy prze internet
      hhhaaaahahahahahhahaha
      ciekawe jakie bedzie miec prezenty pod choinke -AWIZA OD KURIEROW????
      HhhHAHAHAHAHAHAHAH
      • Gość: market Re: firma kurierska Siódemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 03:56

> to mniej prace zarobisz wiecej i wtedy bedzie juz tanio

Czytałeś to co napisałeś??
        Bierz inne pigułki, może niebieskie zamiast czerwonych. Będzie Ci lepiej.
        • Gość: Maniek Re: firma kurierska Siódemka IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.10, 12:00
          Ja zawsze dzwonię do kuriera i umawiam się w konkretnym miejscu a jeśli jestem w domu to ustalamy godzinę mniej więcej o której będzie u mnie. Numer pozyskuję dzwoniąc do bazy w częstochowie. Kosztuje mnie to parę groszy i 5 minut czasu i zawsze przesyłkę otrzymuję.
        • Gość: MAX Re: firma kurierska Siódemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 11:06
          TO ZMNIEN PRACE WIĘCEJ ZAROBISZ
        • Gość: MAX Re: firma kurierska Siódemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 11:07
          -dupku troche inteligencji zgubiłem jedną literę i ty masz juz problem
          ZMIEŃ
          • Gość: lol Re: firma kurierska Siódemka IP: *.netcominternet.pl 25.12.10, 11:20
            no niestety ty (celowo z malej) jestes dupkiem. Zarobisz pewnie ze 3kzł na rękę i wielki Pan z ciebie. Poczekamy jak bedziesz mial zone, dzieci i kredyt na dom. Okaże się, że te twoje 3kzł ledwie na dzieci starczy. Dla mnie jestes burak. Mam 5 kzł co miesiąc, a i tak będę kupował przez net (tyle, że z wyprzedzeniem) bo nie mam zamiaru tuczyć Częstochowskich pijawek, a zresztą wybór towarów w naszym mieście jest bardzo słaby (szczególnie elektronika i tak trzeba czekać po tydzień na sprowadzenie).

Galeria to dno, z cenami z kosmosu w porównaniu choćby do Złotych Tarasów.
            • Gość: aaaaaaaaaaaaa Re: firma kurierska Siódemka IP: *.alfanet24.pl 25.12.10, 13:36
              To sie przeprowadz do Warszawy, bedziesz wielkim mieszczuchem, a pod ręka Złote Tarasy, z krajowym albo i miedzynarodowym wyborem towarów.
            • Gość: E. Re: firma kurierska Siódemka IP: 188.33.153.* 26.12.10, 21:00
              jak tak czytam twoje wypociny o "tuczeniu Częstochowskich pijawek" to dochodze do wniosku że dupkiem to jesteś ty - może i zarabiasz 5 tys ale co robisz? - kupujesz w necie bo taniej a mimo że cię stać to ludziom uczciwie zarobić nie dasz. Czy ty zdajesz sobie sprawę, że ludzie siedzą po kilkanaście/kilkadziesiąt godzin w pracy żeby zarobić na chleb i conajmniej kilka razy w ciągu dnia słyszą w swoim sklepie , że "na allegro jest taniej"? Oj, życzę ci żebyś zaznał takiego życia i żebyś miał tą "przyjemność" posiedzenia i posłuchania tego jak "ludzie zarabiający 5 kzł co miesiąc" traktują stacjonarnych sprzedawców. Ja niestety mam to na codzień i mimo, że starałam się bardzo to koszty utrzymania lokalu mnie zjadły i po roku od otworzenia sklepu muszę go zamknąć.
              • Gość: taki tam Re: firma kurierska Siódemka IP: *.net.stream.pl 27.12.10, 17:44
                Na Allegro wcale nie jest taniej.Cenę towaru rekompensują kosztami przesyłki i wychodzi drożej niż w sklepie.
    • Gość: x6 Re: firma kurierska Siódemka IP: *.realestate.net.pl 26.12.10, 14:38
      być może Twoja paczka jest tutaj:
      www.youtube.com/watch?v=CIlh4kxrApA
      Pozdrawiam
      • Gość: ha Re: firma kurierska Siódemka IP: 212.87.229.* 28.12.10, 17:38
        jest fajna
    • studniaa Re: firma kurierska Siódemka 07.01.11, 15:57
      Już opisywałam moje siódemkowe rewelacje, ale jestem tak oburzona, że jeszcze w tym miejscu złożę hołd "czcigodnej siódence". Otóż... Tydzień przed Świętami dzwoni domofonem kurier Siódemki i pyta, czy mogę zejść po paczkę, ja mu na to, że nie bo jestem sama z dzieckiem i nie mogę wyjść, a on do mnie UWAGA..."to spie...j!". Ręce mi opadły, szok!!! Żadne skargi nic nie dały! Nawet słowa przeprasza nie usłyszałam ani od kuriera, ani od kierownika- żenada!!!
      A dzisiaj. Mąż dzwoni do 7 bo wiemy, że sprzedawca wysłał już prawie tydzień temu paczke i wiemy, że od wtorku jest na magazynie w Kielcach, pyta kiedy dojedzie kurier, a kobietka mu na to, że paczka jest od wtorku na magazynie i nie wie dlaczego nie została wydana kurierowi...!!!
      Żadnych więcej paczek Siódemką!!! Dużo rzeczy kupujemy przez internet i wiele firm dostarcza paczki, ale tylko z 7 jest problem.
    • Gość: * Re: firma kurierska Siódemka IP: *.146.127.140.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.01.11, 21:38
      Ta firma to PORAŻKA. Tydzień czasu ,,krążyła'' moja paczka i niby nikogo w domu nie było jak kurier przyjeżdża,ł a tak się składa że przez ten czas nie wychodziłam nawet na minutę z domu. I sprawdzałam jak moja paczka krąży. Nawet oberwało się sprzedawcy. Wkońcu jak ustaliłam co i ja,k to zadzwoniłam do tej firmy i po godzinie moja paczka dojechała. Sami kłamcy są z tych kurierów, pobierają paczki a potem niby to nikogo nie było, a kto ich wie co oni w tym czasie robią. NIGDY WIĘCEJ!!!!!
    • Gość: TOMTOM Re: firma kurierska Siódemka IP: *.alfanet24.pl 14.01.11, 10:48
      BANDA KŁAMCÓW I NIEROBÓW I OSZUSTÓW
      Nadawając paczke za pobraniem pan mi powiedział że koszt nie większy niż 30-40zł.
      Paczka waga około 2 kg szer 50 cm wys 90 grób 5cm.
      Odbiorca zgodził sie na taki koszt.
      Paczka dotarła do niego na drugi dzień ALE KOSZT 115zł.
      Dzwonie numer nie taki jak na necie próbuje do centrali pani pytam w 7 czemu takie koszty???
      Jakieś opłaty paliwowe dopłata za to że odbiorca nie mieszka w centrum.
      SZOK JAK CI ZŁODZIEJE TAK ROBIĄ.A pobranie na konto weszło szóstego dnia roboczego od odebrania paczki.ODRADZAM Z DALA OD TEJ FIRMY SZKODA NERWÓW i KASY NA TEL BO U NICH NIC NIE JEST WAŻNIEJSZE OD KASY..A KLIENTA TRAKTUJĄ JAK ŚMIECIA...A DPD IDENTYCZNE.
      • Gość: CZS Re: firma kurierska Siódemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 17:36
        WSZYSCY CO TU PISZA TO POPROSTU PECHOWCY NA OK 100TYŚ PACZEK JEST WAS 10-CIU NIE ZADOWOLONYCH.KURIER MA PLACONE OD DOSTARCZONEJ PACZKI A NIE OD AWIZA BARANY WIEC JAKI MA CEL ZOSTAWIC AWIZO NIE ZADZWONIC I JESZCZE RAZ JECHAC DO WAS TO WTEDY JZ JEDZIE ZA DARMO WY PÓŁMÓZGI GOWNO WIECIE O PRACY KURIERA.-NAWET 1/3 BYSCIE NIE ROZWIEZLI BARANY!!! SZKODA GADAC I CZY SIODEMKA CZY UPS CZY DPD TO WSZYSTKO JEST TO SAMO PACZKI IDA NA TIRY I JADA A JAK JEST ZIMA I DROGI NIE PRZEJEZDNE TO CO PRZESKOCZYC MAJA- IDZICE KUPOWAC BURAKI DO SKLEPOW KUPOWAC ......SZKODA MI CZASU PISAC Z WAMI --------ZNAJOMY KURIERA 7 POZDRAWIAM SZACUN ZA PRACE
        • Gość: on Re: firma kurierska Siódemka IP: *.xdsl.centertel.pl 05.02.11, 23:07
          sam jesteś baran, te firmy kurierskie to syfiarstwo, o czym świadczy sposób zatrudniania i ciągłe rotacje, nie wspomnę o dostarczaniu paczek. Do mnie przesyłka szła 2 tygodnie z odległości 50km, więc baranie nie broń tego syfu, Ty cioto
        • Gość: Heh Re: firma kurierska Siódemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 15:31
          My jesteśmy półmózgi,za to ty z twoim kolegą nawet tym pochwalić się nie możecie.Podobnie jak reszta kurierów z 7,jak się dziś przekonałam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka