Dodaj do ulubionych

Ksiadz proboszcz juz sie zbliza

03.01.11, 18:51
Ksiadz proboszcz juz sie zbliza
Juz puka do mych drzwi
Pobiegne go przywitac
W mym reku wino drzy
O szczescie niepojete
Ksiadz sam odwiedza mnie
Sasiedzie wspomoz renta
Bym mogl pokazac sie
W spizarni trzymam koniak
W lodowce wodki dwie
Pobiegne po kieliszki
Ksiadz lubi napic sie
O szczescie niepojete
Ksiadz wypil flaszki dwie
Sprowadze go po schodach
Bo sam wywroci sie
Ksiadz wzial do reki krede
Napisal K plus M plus B
Na dole ministranci
Juz niecierpliwia sie
Otwieram drzwi Toyoty
Ksiadz proboszcz chwali mnie
W swej Nysce policjanci
Zyczliwie smieja sie
Ksiadz ruszyl z piskiem opon
Nie zdazyl uciec kot
Zahaczyl swiatlem o slupek
I wyrznal bokiem w plot
Ach placza parafianie
Co widzieli wypadek ten
Toyota duzo kosztuje
Znow trzeba dac na msze
Obserwuj wątek
    • Gość: Maniek Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.11, 18:59
      przestań , bo nie wiem już co mam wpisać.To jakieś chore jest.
    • Gość: xx Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.icis.pcz.pl 03.01.11, 19:15
      Nie musisz go przyjmować jak Ci nie pasuje.
      Nie ma przymusu.
    • Gość: były ministrant Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.net.stream.pl 03.01.11, 19:16
      Smutna prawda, ale prawda. :-((
    • Gość: xxx Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.prenet.pl 03.01.11, 19:18
      Do mnie się nie zbliży, bo sobie nie życzę.
      • Gość: mysz kościelna z życia wzięte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 22:39
        To jest z zycia wzięte, tyle tylko, że jeden kieckowy jak wracał na parafię rozwalił po pijaku Toyotę, którą dostał od kochanki z Częstochowy. Starej baby, która płaci mu za sex i kupuje drogie gadżety.
        • Gość: ja Re: z życia wzięte IP: 83.238.29.* 04.01.11, 12:29
          Tu lepsze historie w okolicach Częstochowy można usłyszeć, np. jak pewien niedawno zmarły proboszcz jednej z podczęstochowskich wsi przegrał w karty z innym proboszczem swoją gosposię. Albo jak odwołali pewnego proboszcza (też na wsi) to jego córka (tak, miał córkę) nawet stare firanki z okien pozrywała jak się wyprowadzał. I tych historii żadne antyklerykały typu dyziek tylko miejscowi parafianie chodzący do kościoła co niedzielę. A o sprawach typu "fundusz alimentacyjny" na Jasnej Górze to chyba już wszyscy wiedzą.
          • Gość: acotopo Re: z życia wzięte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.11, 14:34
            Fundusz alimentacyjny????
            A to na to mi biorą!
            Na pasku nie jest wyszczególnione.
            • Gość: MARIA Re: z życia wzięte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 14:50
              Tak ta wizyta duszpasterska to żebractwo od biedoty! Wstydzili by się , odwiedzają w 3 minuty dom , zabierają kopertę i jadą na wczasy. A przeważnie babinki oddają ostatnie grosze z emerytury a póżniej brakuje im na leki. Tylko pieniądz się u nich liczy, nic za darmo nie zrobią. ŻENADA TA NASZA KATOLICKA WIARA
              • Gość: ala Re: z życia wzięte IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.01.11, 16:58
                2000 lat biznesu.
                • dyziek_o Re: z życia wzięte 04.01.11, 17:04
                  Co by nie gadać, wierszyk przedni.
                  No cóż, samo życie. Ale to my sami sobie jesteśmy temu winni.
                  Do mnie się przestał zbliżać jakieś 15lat temu.
                  Dyzio.
                  • Gość: julu Re: z życia wzięte IP: 46.112.236.* 04.01.11, 17:19
                    Jakby wszyscy dawali tyle kasy co ja tym bydlakom w szlafrokach to oni chodziliby z gołą dupą!!!
                    • Gość: elmaja Re: z życia wzięte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 17:33
                      A po cholerę dajecie koperty z pieniędzmi, a potem tu narzekacie. Przecież księża się o to nie upominają. Ja przyjmuję księdza i od czasu jak mnie wywalili na wcześniejszą emeryturę nie kładę koperty z pieniędzmi na stół. Jeszcze się nie zdarzyło, aby kiedykolwiek ksiądz się upomniał o kopertę. Poza tym chcą chodzić po kolędzie to ich sprawa, a my nie mamy obowiązku za to płacić i już.
                  • Gość: arni Re: z życia wzięte IP: *.apus-net.pl 05.01.11, 13:07
                    do Ciebie się przestał zbliżać,a może Ty się oddaliłeś?
                  • Gość: AAAAA Re: z życia wzięte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.11, 14:57
                    To nie wierszyk tylko stary kawałek Piersi ....
                    A rodzinę słowem silną ktoś pamięta???? :)))
                    albo 220Volt Kazika czy El dupy :)))
          • the-only-bodzio Re: z życia wzięte 04.01.11, 19:22
            Normalnie to łeb pęka takie historia.I to można mnożyć .Ja ci powiem jedno miałem parę spotkań , z biskupem pomocniczym Musielem .Zrobili Go biskupem ,bo koleżkowie twojego taty by go ukatrupili.Od niego się dowiedziałem pierwszy raz o Katyniu.Nie z Wolnej Europy.On chował swój pierścień by go rękach nie całować.Dlaczego ateiści mają lepsze poczucie humoru .Bo nie będą wymyślać kawałów o sobie .Pa osiołku Boży.
            • the-only-bodzio Re: z życia wzięte 04.01.11, 19:25
              Oczywiście ateiści to tylko do jednego< ja >.To taki rozumny człowiek .Proszę sobie tu nie wnosić żadnych praw.
              • Gość: ja Re: z życia wzięte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 22:40
                Ty zauważyłeś, że coraz mniej osób z tobą chce dyskutować? Już nie chodzi tu o twój chory umysł i jego wytwory, ale o to że te wytwory zaczynają już nudzić. Z początku można się było pośmiać, teraz, jak już ręce wszystkim opadły po tym jak udowodniłeś że jesteś niereformowalny i choćby ktoś szczał ci na łeb to ty dalej będziesz uparcie twierdził że to deszcz pada, a to że żółty i śmierdzi to pewnie dlatego że kwaśny. Mnie też już to nudzić zaczyna i chyba znowu zrobię sobie przerwę :)
                Ale wrócę, bo lubię rebusy (jeżeli wiesz co mam na myśli ;)
                • Gość: ja Re: z życia wzięte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 22:46
                  Aha, i jak już sobie po rodzicach jeździmy to ty tyle możesz napisać o moim ojcu ile ja o twoim :) Nie znam chłopiny i nic o nim nie wiem. Może był Niemcem albo Sowietem który dymnął twoją matkę w czasie wojny? Mogę też napisać że jesteś synem jakiegoś starego żydowskiego stalinowca co to nazwisko po wojnie zmienił (bo dwóch świadków wystarczyło), albo że twoim starym jest ksiądz? A może pochodzisz z niepokalanego poczęcia? Albo że jesteś synek clowna i kobiety z brodą. I najbardziej tu chyba pasuje to ostatnie :)
                  • the-only-bodzio Re: z życia wzięte 05.01.11, 10:02
                    Jesteś najwiekszym idiotą jakiego znam.Ja nie wymagam odpowiedzi ,tylko wyłapuję takich prawdziwków jak ty .Co jego schiza się wacha od 1do 10.Już nie bedę pisał jak cię wychowali rodzice i co ci ksiądz zrobił.Bo to twoja słodka tajemnica.Patrząc tu na tych wszystkich mądrali i ich wspaniałe posty to już nie wiem ,czy śmiac się czy płakać.
                    • Gość: ja Re: z życia wzięte IP: 83.238.29.* 05.01.11, 10:36
                      To my się znamy? Sorry, ale nie kojarzę. Z kretynami staram się nie zadawać, zwłaszcza ze starymi i niereformowalnymi:) Rodzice wpajali mi takie zasady jak przede wszystkim uczciwość, dobroć, wrażliwość, pracowitość. I przede wszystkim żeby myśleć samodzielnie. I żeby je wyznawać nie jest mi potrzebny żaden ksiądz, który mi mówi jak mam żyć i jak zakładać rodzinę i wychowywać dzieci. Mówi mi też, że mam przestrzegać 10 przykazań, a sam ma je w głębokim poważaniu. I jeżeli tak bardzo Cię to interesuje to żadnej krzywdy mi nie zrobił, ja po prostu tak jak wiele innych ludzi widzę już tą obłudę i fałszywość pod maską miłości do bliźniego. Wiesz, mam kilku znajomych - kiedyś bardzo gorliwych katolików, a teraz - sami już widzą ten fałsz i mają tego dość. Ty tego nie zrozumiesz bo za stary jesteś i za głupi. Tobie ksiądz musi mówić jak masz żyć, jakie wartości wyznawać i mówi Ci przede wszystkim jak masz myśleć, a jak Ci powie żebyś strzelił sobie w łeb to też byś to zrobił (to akurat byłby pożytek). A Ty bezkrytycznie go słuchasz - w końcu to ksiądz - jak widać jeszcze autorytet dla takich małomiasteczkowych śmiesznych bezmózgich człowieczków jak Ty :)

Bez odbioru, ja pasuję, nie chcę się zniżyć do Twojego poziomu i taplać się w tym samym g..nie co ty. Takie mamy czasy, że debilizm imponuje (wystarczy włączyć TV) i zazwyczaj wygrywa, czego Ty jesteś dobitnym przykładem. Niech Ci będzie - wygrałeś :) Ale niech teraz nad tymi twoimi postami-rebusami męczy się kto inny :)
            • Gość: Mas Re: z życia wzięte IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.11, 10:46
              the-only-bodzio napisał:

> Normalnie to łeb pęka takie historia.I to można mnożyć .Ja ci powiem jedno miał
              > em parę spotkań , z biskupem pomocniczym Musielem .Zrobili Go biskupem ,bo kole
              > żkowie twojego taty by go ukatrupili.Od niego się dowiedziałem pierwszy raz o K
              > atyniu.Nie z Wolnej Europy.On chował swój pierścień by go rękach nie całować.D
              > laczego ateiści mają lepsze poczucie humoru .Bo nie będą wymyślać kawałów o sob
              > ie .Pa osiołku Boży.

Co ma garstka ofiar katynia którzy zgineli za kraj do milionów wymordowanych przez katolików w imię wiary?? Czemu hitler to zbrodniarz a katolik już nie?? JAKAŚ INNA MIARA???
              • Gość: ja Re: z życia wzięte IP: 83.238.29.* 05.01.11, 11:53
                Już mu to tłumaczyłem, nie pomaga. Lekarz żaden też chyba nie pomoże.
                Nie dyskutuj z głupim, gdyż sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem":)
                • the-only-bodzio Re: z życia wzięte 05.01.11, 21:58
                  Kto tam wchodzi ,bo ja do ja.Wara opadła dzisiaj drogi przyjacielu. Jak trochę się rozejrzałeś Jesteś trochę kumaty ,więc rozmowa z tobą jest wszelako normalna.Ale wybacz te hrabie i inne.Nie jesteś taki przygłupi , jak reszta tych ćwoków.Oaza jasnogórska się kłania.Ale dzisiaj będziesz miał pełny łeb.
    • Gość: oxoplast Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.11, 22:51
      Spotyka się dwóch kolegów. Jeden pyta drugiego:
      - Ty, ile dajesz księdzu jak przychodzi do was po kolędzie??
      - 30 sekund. Potem spuszczam psa.

I to tyle co mam do powiedzenia w temacie. :)
      • Gość: Lee Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 08:28
        A w czym problem ?Nie chcesz nie przyjmuj i nie zawracaj innym glowy .Proste ?
    • eedziaa Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza 05.01.11, 11:57
      Można przecież nie przyjmować księdza.
      • Gość: mieszkaniec Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.net.stream.pl 05.01.11, 12:33
        oczywiście że można
        tylko że po to jest forum żeby mozna było podyskutować o patologiach,zresztą w różnych środowiskach zawodowych.
        zawsze warto dyskutować i przedstawiać swoje poglądy i doświadczenia.
        • Gość: Gienek emeryt Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 13:09
          Czy ktoś wie co porabia ksiądz Andrzej - niegdysiejszy proboszcz tych gadów żyjących na Rakowie ?
          • Gość: franz kawka Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 13:31
            jest na karnej porafii w miedźnie
        • Gość: maciek Do Gienka emeryta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.11, 16:26
          Ksiadz Andrzej jest w tej chwili na leczeniu ciezkiej choroby ,jakiej sie nabawil bedac na misjach w Afryce.Bardzo fajny ksiadz modle sie o jego zdrowie.
          • Gość: Maniek Re: Do Gienka emeryta IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 13:21
            Ale śmiecie tego forum nie mogą tego pojąć.
    • Gość: CUDNE Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.11, 13:45
      CUDNE :D
    • Gość: Szatan Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.11, 15:04
      a autorem byłem JA! SZATAN! Nie Paweł Kukiz! Sprawdźcie w ZAIKS'ie!
      • taki_i_owaki wersja muzyczna 05.01.11, 18:06
        www.youtube.com/watch?v=7aGelOSUe_Y&feature=related
        • the-only-bodzio Re: wersja muzyczna 05.01.11, 22:10
          Musicie od siebie wymagać.Nawet gdyby inni od was nie wymagali J.P.II
          • Gość: mk Ciemne sprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 09:25
            jednego klechy z parafii w będzinie, ale już niedługo. Przez takich posłanników szatana ludzie tracą wiarę.
            • Gość: Bolo Re: Ciemne sprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 10:11
              Wczoraj chodził po kolędzie "ojczulek"z kościoła pod wezwaniem św.Barbary
              nie wiem i nie obchodzi mnie czy jest chory czy zdrowy ale tak na oko waży ze 150kg
              na Janą Górę jeżdzi taxi bo nie może bidula o własnych siłach wejść pod górkę z plebani Barbary na J.G.
              więc za moje pieniądze dupy nie będzie woził i zaoszczędziłem mu wejścia na III p. bo może by mu żyłka z wysiłku pękła ja zadowolony on może mniej
              a jego kolęda potrzebna mi jest do życia jak wrzód na dupie
    • quasi-modo Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza 06.01.11, 10:41
      Jaki ten światek jest naiwny . Tylu palantów wierzy w dobroć duszpasterzy . Są ich gotowi bronić do ostatniej kropli krwi . Macie dokładnie wyprane mózgi przez swoich dobroczyńców . Na szczęście coraz więcej spotykam tych , którzy widzą i na podstawie niezaprzeczalnych faktów widzą i czują , że kler to zaraza .
      • Gość: radio Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 12:37
        Dokładnie. Otwieram niedzielę, a tam wywiad z niejakim ks. zygmuntem skipirzepą. Jego pasje to podróże - a czy kogoś zainteresowało skąd proboszcza biednej (jak sam określił) parafii stać na drogie podróże zagraniczne kilka razy do roku?? Czy kogoś z przełożonych zainteresowało z kim jeżdzi po tych kurortach?
      • Gość: Maniek Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 13:19
        qu... modo,ty się nie umiesz powstrzymać.A taki dobry ,taki łaskawy.Jak kuba bogu ,tak bóg kubie zapamiętaj.
        • quasi-modo Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza 07.01.11, 02:19
          re do mańka . Przecież nie tykam Boga , tylko tą CHOLERNĄ KLESZĄ , ZAKŁAMANĄ , BEZCZELNĄ , ZAKŁAMANĄ I NIENAŻARTĄ KLESZĄ ZARAZĘ , KTÓRA TO BEZKARNIE PIERZE WAM MÓZGI . Czy już żaden opętany zacofaniec nie potrafi poprawnie interpretować tego co się pisze ?
          • Gość: Maniek quasi IP: 81.219.45.* 07.01.11, 14:10
            Jesteś zrozpaczony , znerwicowany.Pałasz jakąś nie okresloną złością i nienawiścią .Napisz mi więcej o sobie .z jakiej pochodzisz rodziny ,jakie masz wykształcenie.A spróbuję ci pomóc ,tak na serio.
            • Gość: maniek Re: quasi IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.11, 14:17
              maniek, naciąg sobie napletek na swoj tępy łeb i przestań tu śmiecisz nidijdo jedna.
              • Gość: Maniek Re: quasi IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.11, 20:34
                Puść sobie rzyga z twojego k... aż błyśniesz białą krwią i daj sobie siana.Rycerska głowo.
    • Gość: m Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 23:25
      m
    • Gość: a??a Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.11, 11:55
      Obejrzalem, wysluchalem, rece opadaja!

www.youtube.com/watch?v=K2isBQSYTl0
      • Gość: mamzdane Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.xdsl.centertel.pl 08.01.11, 00:32
        to daj na tace, opadna Ci jeszcze bardziej
        • medalikarz Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza 08.01.11, 00:40
          Nie ksiadz proboszcz zbliza sie, ale nachodzi Cie/Was poborca podatkowy:)
          • Gość: Baska Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.11, 18:32
            Wiekszosci te osoby co sie tutaj wpisuja to wyglada na to ze sa to ludzie psychicznie chorzy,nadajacy sie do natychmiastowego leczenia w zakladzie psychiatrycznym.Przeciez jak nie chcesz to wcale nie musisz ksiedza po koledzie wpuszczac przeciez na sile ci nie wchodzi do mieszkania i pieniedzy z portfela ci nie wyciaga.Smiesza nas katolikow te wasze glupie wypowiedzi.Nie myslcie ze jestem jakas dewotka itp jestem normalna osoba i normalnie sie zachowujaca.
            • Gość: mamzdane Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.xdsl.centertel.pl 08.01.11, 18:45
              Nie sądź a nie będziesz sądzona.
              Jesteś pewna że jesteś prawdziwa katoliczką? :)
              • Gość: Maniek Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.11, 20:36
                Może ona nie jest pewna siusiumajtki .Ale ja tak .Masz podnietę z tego tematu .Umówmy się ja wezmę gumową rękawiczkę i wypałuję cię .Będziesz zadowolony.
                • Gość: hej Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 20:58
                  Hej Bodzio, widzę że nicka zmienileś :)
                • Gość: mamzdanie Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza IP: *.xdsl.centertel.pl 08.01.11, 22:37
                  sobie łeb wypałuj smrodzie, do wszystkich sie dowalasz, mowisz ze wypisujemy tu te rzeczy, a kto ci kaze je czytac? Jakbyś był taki inteligentny za jakiego się uważasz to dałbyś spokój ale to nie w twoim stylu, wiec ja bede madrzejszy i nie bede czytal twoich bredni bo mi szkoda oczu psi pedzlu
                  • quasi-modo Re: Ksiadz proboszcz juz sie zbliza 09.01.11, 09:57
                    Ale jaja ! To tragedia . Fanatyzm religijny to zguba razem z zaagitowanymi fanatykami . Szanuję ludzi wierzących ale rozsądnych . To właśnie ci rozsądni są najbliżej wiary i szacunku do bliźniego. Ale ku zadowoleniu kleru fanatycy z wypranymi mózgami potrafią skoczyć każdemu do gardła . Tylko w imię czego ? Tylko poobserwujcie jak się zaraz zacznie rzucać i miotać niejaki "maniek" . Czyż ten biedny fanatyk nie dostrzega obłudy kleru ? Normalny katolik szanujący wiarę nie skoczy bliźniemu do gardła . Modląc się zwróci się do Boga bezpośrednio i jakaś zakłamana kieca udająca pośrednika za opłatą nie jest mu potrzebna .
                    • Gość: Maniek gusi już się zbliża. IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 10:15
                      Nie dam wam spokoju .Taka garstka świrów antyklerykalnych .Taka mała garsteczka .Tu nikt nie jest fanatykiem oprócz was .Którzy tu próbują coś tu zamącić.Ale się nie udaje.To znowu nowy wątek .Ta sama grupka .Wraz z walnientym , i guasi .Ich można osmieszyć z wyleniałymi postami,ale i tak dalej piszą i mówią ,że deszcz pada.
                      • quasi-modo Re: gusi już się zbliża. 09.01.11, 10:36
                        O ! A nie mówiłem . Już się miota i rzuca . Tylko w jakiej sprawie ? Dziś jest niedziela . Przychodnie są zamknięte . Udaj się biedaku do stacji pogotowia . Dostaniesz zastrzyk z "nospy" i trochę ci się ulży .
                      • Gość: ja Re: gusi już się zbliża. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 19:23
                        Bodzio (Maniek), możesz sobie walczyć, my wiemy swoje, ty wiesz to co ci ksiądz powie. Ty jesteś niereformowalny, my staramy się myśleć samodzielnie. I w sumie ta wojna nie ma sensu, bo tylko się będziemy obrażać.
                        • the-only-bodzio Re: gusi już się zbliża. 09.01.11, 19:33
                          Moja wojna , twoja wojna ,nasza wojna.Ale nie gusiego.lol
                          • Gość: ja Re: gusi już się zbliża. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 19:38
                            Dobra Bodzio, jeżeli to wojna to ja wyciągam białą chorągiew, poddaję się i wycofuję. Moje zasady mi to nakazują. Jak masz taką potrzebę to wojuj z innymi. Co nie znaczy że zmienię swoje zdanie na temat kleru.
          • Gość: Klara Spróbuj nie dać należności poborcy podatkowemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 22:28
            to zabaczysz wtedy, jaka jest różnica między księdzem a poborcą.
            Naprawde nie musisz kolego go przyjmować.
            A tym, którzy przyjmują, pozostaw prawo do wolnej decyzji i powstrzymaj się od szyderstw.
            Ja przyjmuję, mam to dam, nie mam, nie dam i też problemu nie ma, jeszcze nigdy ksiądz mi z tego powodu przykrości nie zrobił.
            • Gość: mamzdanie Re: Spróbuj nie dać należności poborcy podatkowem IP: *.xdsl.centertel.pl 10.01.11, 01:01
              owszem nie musze przyjmowac, ale to nie znaczy ze musza sie rozbestwiac, bo za dobrze maja, podczas gdy ludzie naprawde głoduja, a to ze Tobie przykrości nie zrobił to nie oznacza ze innym.
              • Gość: polo Re: Spróbuj nie dać należności poborcy podatkowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 11:09
                To nie przyjmujcie i piszcie tu głupot!
                • quasi-modo Re: Spróbuj nie dać należności poborcy podatkowem 11.01.11, 12:01
                  Wymienianie i ujawnianie oczywistych faktów obłudy kleru istotnie wywołuje u zaagitowanych i zaślepionych fanatyków emocje . Rzucają się, opluwają , złorzeczą i starają się odgrażać . Tak naprawdę nie mają żadnych argumentów na obronę bezkarnych i uprzywilejowanych kiec . To oni właśnie starają się rozpętać świętą wojnę na wyzwiska , groźby i.t.d. Nie należy ich traktować poważnie . Niestety jest to wierny elektorat takich jak wrona . Ku zadowoleniu kleru i ów elektoratu doszło do takiego bajzlu jaki teraz mamy . Niestety "głupków nie sieją - sami się rodzą".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka