Dodaj do ulubionych

pilot do bramy

08.01.11, 17:46
hej,wie ktoś gdzie w Częstochowie dorobię pilota do bramy garażowej,pomóżcie dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: pilot do bramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 19:23
      nie dorabiaj. rozkręć i zobacz częstotliwość, potem na alegro i po kłopocie.
    • Gość: gość Re: pilot do bramy IP: *.net.stream.pl 08.01.11, 20:41
      Jaki napęd do bramy, jaki odbiornik?
      Sama częstotliwość nic nie da.
      • psemul Re: pilot do bramy 09.01.11, 19:22
        hej,a gdzie ta czestotliwość jest bo ja tam nie widze zeby było coś napisane w środkuy,jakiś scalak parę innych dupereli ,a chce klona mieć zrobionego może ktoś robi albo wie jak dobrać takiego pilota bo już kupiłem w markecie identycznego pilota i on nie daje się zaprogramować,albo ja nie umiem i dlatego szukam kogoś kumatego żebym znowu kasy na darmo nie wydał
        • Gość: lol Re: pilot do bramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 20:01
          na płytce drukowanej musi być nadruk (np.434Mh.lub Mhr.MHr) i tylko częstotliwość ma coś dorzeczy. Jeżeli nie ma to musisz szukać po centralce, płytka w automacie ( dane napis na płytce centralki), miłego szukania
        • Gość: gość Re: pilot do bramy IP: *.net.stream.pl 09.01.11, 20:28
          Częstotliwość to 433.92 MHz i ciekawostka większość pilotów taką posiada.
          Nie wiem dlaczego uparłeś się częstotliwości kiedy ona nie ma znaczenia.
          Jeśli chcesz pomocy to wypada napisać jaki masz napęd.
          • Gość: MAVERIC Re: pilot do bramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 20:38
            www.zdalne-sterowanie.com/
            • psemul Re: pilot do bramy 09.01.11, 22:03
              brama to avidsen przesuwna,a pilot to taki jak w linku podanym wyżej,a na pilocie są takie tylko napisy sicet 107 a nad tym 02.05 a po drugiej stronie w rogu cf 11901 lc,zakupiłem identyczny pilot i nie moge go zaprogramowac ,a originalny sobie programowałem na różne przyciski na 1 z 4 a w tym nowym nie da się nic zrobić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka