Dodaj do ulubionych

Szukam stolarza!

08.01.11, 23:54
Hej, szukam taniego stolarza w Częstochowie który wykona mi skrzynkę (kojec drewniany) dla szczeniaków pilnie!
Jeśli znacie jakiegoś którego możecie mi polecić, to czekam na odp ;) z góry dziękuje Pozdrawiam AVE!
Obserwuj wątek
    • car50 Re: Szukam stolarza! 08.01.11, 23:58
      pogięło cię. O tej godzinie?
      • 19krzychu21 Re: Szukam stolarza! 09.01.11, 00:10
        A Ciebie pogieło? po prostu zadaje pytanie, a kto chce to moze odpowiedziec o której chce. Akurat teraz siedzę na komputerze to piszę.
        • Gość: 222 Re: Szukam stolarza! IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 00:31
          Hahaha a ile masz w skarabonce.......:)
          • Gość: dd Szukam stolarza! IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 04:10
            ale prostak, a dechy w lape i sam zbij sobie łosiu.
            Chyba ze to problem jakis.
    • 19krzychu21 Re: Szukam stolarza! 09.01.11, 13:56
      zapytałem tylko o stolarza czy ktoś zna a ci odrazu z mordą, to jest właśnie ta częstochowa:/ ? medalik ja trzymam je w szufladzie od lozka taka na posciel ale juz jest za mala. sam bym sobie zbił ale wszystkie deski wydałem znajomemu do spalenia bo mi tylko zagracały miejsce w piwnicy. Mam same panele ale to się rozleci :) dlatego szukam stolarza który mi to szybko i tanio wykona. nie wszyscy chcą takie coś wykonywać, dlatego poprosiłem was o pomoc, ale widzę, że to był błąd :/

AVE RACOVIA ! dla tych wporządku
      • Gość: p Re: Szukam stolarza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 20:53
        Kiedyś trzymałem szczeniaka w "kojcu" z drewnianego łóżeczka dziecięcego(tylko nogi odciąłem).Może to da Ci coś do myślenia bo takie łóżeczka tanie ,a nawet za darmo można dostać(w rubrykach ogłoszeń oddam za darmo).p
        • esperynek Re: Szukam stolarza! 09.01.11, 21:11
          Zakład stolarski jest przy ul. Godebskiego (między blokami ulic Armii Krajwoej, a kościołem św. Jadwigi przy ul. Zajączka). Telefonu nie znam, bo na szyldzie jest tylko "Zakład stolarski świadczy usługi).
          • Gość: krzychu Re: Szukam stolarza! IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 23:24
            dzieki;)
            • Gość: klientka Re: Szukam stolarza! IP: *.netcominternet.pl 10.01.11, 10:03
              ul.lakowa ja mam od niego okna ale nie polecam bude to ci zklici .oglasza sie w posredniku euro okna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka