19krzychu21 08.01.11, 23:54 Hej, szukam taniego stolarza w Częstochowie który wykona mi skrzynkę (kojec drewniany) dla szczeniaków pilnie! Jeśli znacie jakiegoś którego możecie mi polecić, to czekam na odp ;) z góry dziękuje Pozdrawiam AVE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
19krzychu21 Re: Szukam stolarza! 09.01.11, 00:10 A Ciebie pogieło? po prostu zadaje pytanie, a kto chce to moze odpowiedziec o której chce. Akurat teraz siedzę na komputerze to piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 222 Re: Szukam stolarza! IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 00:31 Hahaha a ile masz w skarabonce.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Szukam stolarza! IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 04:10 ale prostak, a dechy w lape i sam zbij sobie łosiu. Chyba ze to problem jakis. Odpowiedz Link Zgłoś
19krzychu21 Re: Szukam stolarza! 09.01.11, 13:56 zapytałem tylko o stolarza czy ktoś zna a ci odrazu z mordą, to jest właśnie ta częstochowa:/ ? medalik ja trzymam je w szufladzie od lozka taka na posciel ale juz jest za mala. sam bym sobie zbił ale wszystkie deski wydałem znajomemu do spalenia bo mi tylko zagracały miejsce w piwnicy. Mam same panele ale to się rozleci :) dlatego szukam stolarza który mi to szybko i tanio wykona. nie wszyscy chcą takie coś wykonywać, dlatego poprosiłem was o pomoc, ale widzę, że to był błąd :/ AVE RACOVIA ! dla tych wporządku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Szukam stolarza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 20:53 Kiedyś trzymałem szczeniaka w "kojcu" z drewnianego łóżeczka dziecięcego(tylko nogi odciąłem).Może to da Ci coś do myślenia bo takie łóżeczka tanie ,a nawet za darmo można dostać(w rubrykach ogłoszeń oddam za darmo).p Odpowiedz Link Zgłoś
esperynek Re: Szukam stolarza! 09.01.11, 21:11 Zakład stolarski jest przy ul. Godebskiego (między blokami ulic Armii Krajwoej, a kościołem św. Jadwigi przy ul. Zajączka). Telefonu nie znam, bo na szyldzie jest tylko "Zakład stolarski świadczy usługi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: Szukam stolarza! IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 23:24 dzieki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Szukam stolarza! IP: *.netcominternet.pl 10.01.11, 10:03 ul.lakowa ja mam od niego okna ale nie polecam bude to ci zklici .oglasza sie w posredniku euro okna Odpowiedz Link Zgłoś