Dodaj do ulubionych

Siara w kuluarach

01.10.10, 11:17
Przeczytałem dzisiaj, że zabroniono realizacji programu rozrywkowego Siara w kuluarach. Nie dostał zgody na wejście ekipy do Sejmu. He, he. Muszę to obejrzeć w niedzielę, czy ktoś z Was to oglądał ?

Może by Siarę do Łomianek zaprosić. Też możnaby się pośmiać.

Obserwuj wątek
    • lomek2 Re: Siara w kuluarach 01.10.10, 11:33
      Od kiedy Rewiński okazał się być zwykłym wszawym pisiorem, straciłem dla niego resztki sympatii.
      Swoją drogą ciekawe czy TVP podzieli losy Orbisu, w dobie potrzeby zaciskania pasa i nie wyrzucania grubych milionów w błoto?
      • supermauzer Re: Siara w kuluarach 01.10.10, 13:14
        Stał się ohydny, obrzydliwy.
      • supermauzer Re: Siara w kuluarach 01.10.10, 13:16
        Przecież PO odzyskało już TVP. Teraz już trzeba płacić abonament:)
        • lomek2 Re: Siara w kuluarach 01.10.10, 14:09
          Od czasów PPPP nie przepadałem za Rywińskim. Romansem z PiS się pogrążył ostatecznie.
          A TVP nadal jest w mackach PiS, Samoobrony i LPR, nic się nie zmieniło. Bo wbrew oskarżeniom (każdy sądzi swoją miarą) PO nie wycięło wrogów w pień. Ja bym tak zrobił od razu, ale Donald ma za miękkie serce, co udowodnił choćby zostawiając Kamińskiego.
          Zresztą wystarczy że PO ma wsparcie telewizji prywatnych, które i tak mają większą oglądalność. Twardzi widzowie TVP, podobnie jak klienci PKO BP są na wymarciu w przenośni i dosłownie.
        • roberto19633 Re: Siara w kuluarach 01.10.10, 18:08
          supermauzer napisał:

> Przecież PO odzyskało już TVP. Teraz już trzeba płacić abonament:)

Abonament, a w jaki sposób?, -nie jest formą podatku ,więc jak? Masz narzędzia do ściągnięcia?
          Dopiero gdy wejdą dekodery cyfrowe na zwykłą TV , jest szansa na ściągalność.

• marmit1 Re: Siara w kuluarach 04.10.10, 10:12
        > Od kiedy Rewiński okazał się być zwykłym wszawym pisiorem

Aha, to wyjaśnia dlaczego nie wpuszczają go do sejmu. W takim wypadku jest "zagrożeniem dla demokracji". Teraz kabaret może robić Fedorowicz pro-platformerski. A obecną władzę należy chwalić. Śmiać się można z Kaczyńskiego, albo Leppera. Że też Rewiński tego nie pojął.
        • lomek2 Re: Siara w kuluarach 04.10.10, 20:07
          Mylisz pojęcia. Jak zwykle.
          Śmiać się można za wszystkiego i wszystkich, byle zgodnie z prawem. Ale to nie znaczy, że pajac wszędzie zostanie wpuszczony.
    • przyjaciel_siara Re: Siara w kuluarach 01.10.10, 11:55
      marmit1 napisał: Może by Siarę do Łomianek zaprosić. Też możnaby się pośmiać.

Nieustannie czuwam :)

Wasz Przyjaciel Siara
      • marmit1 Re: Siara w kuluarach 04.10.10, 10:32
        > Nieustannie czuwam :)

> Wasz Przyjaciel Siara

Teraz brzmi to śmiesznie. Jakiś czas temu niefajnie się do mnie odezwałeś na forum.

Pozdrawiam,
        • przyjaciel_siara Re: Siara w kuluarach 04.10.10, 12:01
          marmit1 napisał:
          Teraz brzmi to śmiesznie. Jakiś czas temu niefajnie się do mnie odezwałeś na forum.

Może to była pomyłka, może źle podczepiłem swój post, a może Ci się po prostu należało... Jeśli niesłusznie - przeproszę. Przypomnij mi proszę, a spróbuję się jakoś z tego wytłumaczyć. :)

Twój Przyjaciel Siara
          • marmit1 Re: Siara w kuluarach 04.10.10, 12:21
            Nie mogę teraz znaleźć. Chyba mi się pomyliło. Miałem Cię na czarnej liście, ale w dniu św. Franciszka przebaczam i proszę o przebaczenie :)

Szkoda życia na żale i kłótnie. Pozdrawiam,
            • przyjaciel_siara Re: Siara w kuluarach 04.10.10, 13:24
              marmit1 napisał:
              Nie mogę teraz znaleźć. Chyba mi się pomyliło. Miałem Cię na czarnej liście, ale w dniu św. Franciszka przebaczam i proszę o przebaczenie :)

Od razu lżej na duszy mi się zrobiło... Oczywiście. W dniu św. Franciszka - wybaczam ;)

Czekam teraz już jedynie na skruchę bryceziona, krzysioma, pwz90, e_wolyn, papirusa, anki oraz wszystkich ich klonów...

Twój Przyjaciel Siara
              • brycezion Re: Siara w kuluarach 04.10.10, 13:50
                Mam okazać skruchę ? Niby za co ? Wobec kogo ?
                • tgserwis Re: Siara w kuluarach 04.10.10, 22:07
                  Ufff, jakie to szczęście, że mnie ominął......
                  • przyjaciel_siara Re: Siara w kuluarach 04.10.10, 22:40
                    tgserwis napisał:

Ufff, jakie to szczęście, że mnie ominął......

1. "Oszczędził" a nie "ominął" :)
                    2. Napisałem "...oraz wszystkich ich klonów."

Twój Przyjaciel Siara
                    • tgserwis Re: Siara w kuluarach 04.10.10, 22:43
                      Ale ja, wbrew Twoim chęciom i przekonaniom nie jestem Ich klonem. Mam własną osobowość, własne zdanie i własne poglądy. Coś Ci się pomerdało.
                      A czy oszczędził? No nie wiem. Czy w jakiś sposób Im zaszkodziłeś? Raczej nie, przecież Oni Cię olewają. Niezależnie od wszystkiego co napiszesz.
                      • przyjaciel_siara Re: Siara w kuluarach 04.10.10, 22:49
                        tgserwis napisał:
                        ...Oni Cię olewają. Niezależnie od wszystkiego co napiszesz.

I bardzo mi z tym dobrze, uwierz :)
                        • tgserwis Re: Siara w kuluarach 04.10.10, 22:53
                          przyjaciel_siara napisał:

> tgserwis napisał:
                          > ...Oni Cię olewają. Niezależnie od wszystkiego co napiszesz.
                          >
                          > I bardzo mi z tym dobrze, uwierz :)
                          Z całego serca gratuluję Ci zadowolenia z siebie. Tak trzymaj, a będę Twoim fanem.
    • esscort Re: Siara w kuluarach 01.10.10, 13:22
      Ja bym kabareciarzy do sejmu nie wpuszczał - niezaleznie od opcji.
      Sejm sam w sobie jest kabaretem. Nie ma co go psuć wypocinami gości typu Majewski czy Rewiński
      • krzysiom1 Re: Siara w kuluarach 04.10.10, 18:56

esscort napisał:

> Ja bym kabareciarzy do sejmu nie wpuszczał - niezaleznie od opcji.
        > Sejm sam w sobie jest kabaretem. Nie ma co go psuć wypocinami gości typu Majews
        > ki czy Rewiński

Sejm to nie tylko nasi śmieszni parlamentarzyści.
        Pamiętaj, że to budynek administracji państwowej w którym pracuje tłum ludzi obsługujących naszych wybrańców. Jakbyś się czuł gdyby po twojej firmie łaził Rewiński i nagabywał sprzątaczki, portierów i pracowników technicznych?
        Przecież ci ludzie pracują tam za naszą kasę i nie mają czasu na gadki z pisiorem-Rewińskim.
        • corner111 Re: Siara w kuluarach 04.10.10, 19:35
          Ależ on tam już działał swojego czasu jako poseł z ramienia PPP!
          • marmit1 Re: Siara w kuluarach 05.10.10, 09:52
            > Ależ on tam już działał swojego czasu jako poseł z ramienia PPP!

Chodzi o PPPP - Polska Partia Przyjaciół Piwa (zabrakło jednej literki), piękny rodział polskiej demokracji. Czy uczą o tym dzieci w szkołach ? Szkoda że Pietrzak nie został prezydentem.

Mimo że był szefem PPPP (byłem na kongresie założycielskim w Sali Kongresowej), to już wtedy na pewno w duszy był pisiorem. PPPP to był tylko kamuflaż.

I tak jego godziny w TVP są policzone. Jak pisał tu jeden z przedmówców publiczna telewizja została opanowana przez słuszną opcję i trwa "dorzynanie watahy".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka