Dodaj do ulubionych

Jest nowy fejs Częstochowy

10.01.11, 17:03
Znalazłem ten profil klikając w link na stronie Urzędu Miasta:
www.facebook.com/czewa
Bo wyszukiwarka FB pokazuje mi trzy strony "Częstochowa", ale inne. Może miasto powinno zgłosić te pozostałe jako naruszenie swoich praw do wizerunku? Bo szczerze mówiąc inaczej nie rozumiem, po co tyle różnych stron. Są też strony niezgodne z regulaminem FB, założone jako strony prywatnych osób, a mające "Czestochowa" w nazwie. Te ewidentnie można zgłosić jako profile fałszywe, nie będace profilami osób fizycznych.
Obserwuj wątek
    • mmaly Re: Jest nowy fejs Częstochowy 10.01.11, 17:05
      Oto przykład takiego niezgodnego z regulaminem profilu:
      www.facebook.com/profile.php?id=1796319701
    • Gość: Bonzo Żartownić w UM IP: *.54.175.136.tvksmp.pl 10.01.11, 17:14
      "Częstochowa - miasto biznesu, nauki, kultury i dobrej zabawy."

Za pierwsze zdanie (bo dalej ze śmiechu nie miałem już sił) gratuluję niesamowitego poczucia humoru osobie redagującej ten krótki opis miasta.
      Nie ma to jak wspaniała wizja zacofanej dziury na pograniczu śląska, którą z łaski na uciechę odwiedzają raz do roku na kilka godzin tłumy kultystów z całego kraju.
      • Gość: xx Re: Żartownić w UM IP: *.icis.pcz.pl 10.01.11, 18:21
        Czestochowianie (czesc przynajmniej) sa nieuleczalnie zakompleksieni.
        Zawsze beda przepraszac innych że żyja i istnieja.

Tyle w tym temacie
        • Gość: :-)) Re: Żartownić w UM IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.11, 23:17
          autor tych anonimowych wypocin chyba nie wie o czym pisze. Na facebooku jest jedynie przekierowanie na strone UM :_))))))) NOooooo dialog jak diabli Autor widać nie jest czestochowianinem i nie mieszka w Czestochowie, jest oderwany od rzeczywistości, bo sztandaroiwym zarzutem wobec Wrony wszystkich ugrupowan opozycyjnych był przerost propagandy, PR-u , marketingu politycznego i narcystyczna chec przypodobania sie każdemu.
    • fly79 Jest nowy fejs Częstochowy 10.01.11, 20:35
      aż się prosi o link w artykule
      • Gość: yy Re: Jest nowy fejs Częstochowy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.01.11, 20:40
        Popieram! Jak mamy trafić na ten profil?
      • Gość: edukator Re: fejs ? IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.11, 20:45
        A co to jest fejs, panowie redaktorzy? Zapomnieliście języka polskiego?
        • Gość: xx Re: fejs ? IP: *.icis.pcz.pl 10.01.11, 21:03
          W jezyku polskim jeszcze niestety nie powstało słowo odpowiednie do tego zjawiska i nie wiem czy powstanie.

Tak samo jest z linkiem cociaz tutaj powstał odnosnik, ale nie zawsze za pomocą odnosnika mozna wyrazic wszystko co trzeba.
    • benio-net Jest nowy fejs Częstochowy 10.01.11, 20:59
      Co to jest "fejs"? Jakieś nowe słowo polskie,czy wolskie.Tak sobie myślę,że to jednak wolskie.
      Przecież prezio Częstochowy,jest wolakiem.Wolak,to takie cuś,co chce być Polakiem i uzurpuje sobie prawo rządzenia. Prawo,oczywiście,że jest narzucone.Do strzeżenia tego prawa,są przecież służby mundurowe. Co będzie,gdy tych "służb" zabraknie i to nagle? Ja tylko przypominam,że w dawnej Polsce,nie było złodzieji i kłamców.Nie było zbrodniarzy,jak nam to przedstawiają media.Media są przecież w ufoludkowych łapkach.Ufoludkiem jest ten,kto ma nos pinokia,bądź duże uszy,lub brak proporcji w budowie ciała. W ogólności,to takie "cuś' nie ma aury i żyje na kredyt. Ja tylko przypominam,że kredyt się skończył!W Częstochowie, dawnej stolicy Polski,znów urząd obejmie Regent. Nie będzie ufoludków w Polsce.Bedzie,jak dawniej-spokój.Jestem 44!
      • Gość: Aligator Re: Jest nowy fejs Częstochowy IP: *.net.stream.pl 10.01.11, 21:08
        Podaj mi namiar na swojego dealera, bo to co palisz daje naprawdę niezłego kopa.
        Pozdrawiam
      • Gość: piotr Re: Jest nowy fejs Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 11:16
        Ale bredzisz
      • Gość: cowboy Re: Jest nowy fejs Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.11, 14:10
        bio-net co wpis to inny nick, ale o spacji dalej durniu zapominasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka