Dodaj do ulubionych

Koniec procesu byłego proboszcza

15.01.11, 08:56
Każdy zwykły śmiertelnik już dawno miałby wyrok i siedział w więzieniu za to co zrobił, ale ksiądz to ktoś niezwykły który nie musi pracować ,płacic podatków i ma gdzieś prawo bo zawsze może liczyć na swojego przełożonego biskupa który z pod sutanny wyciągnie kase i wszystko załatwi Może wreszcie ktoś zrobi porządek z tą bandą nierobów i ich opodatkuje i przyjrzy się interesom jakie robią Na koniec dodam że jestem człowiekiem wierzącym ale w Boga, a nie w klera
Obserwuj wątek
    • Gość: bratjg Re: Koniec procesu byłego proboszcza IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 15.01.11, 11:34
      biedny ateisto jesteś sam
      • Gość: a Re: Koniec procesu byłego proboszcza IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 11:39
        To braciszkowie od rana na kompach??:)
        • Gość: R Dość naduzyć tych zboczeńców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 12:08
          To są ateiści przebrani w czarne kiecki, które zapewniają im status urzędników państwowych. Nawet emeryturki mają z budżetu państwa. Ja już dawno przestałem wierzyć w to, co mówią, jak zobaczyłem jak ksiądz posuwa starą ohydną babę dla kasy. Oni sami nie wierzą w żadnego boga, tylko w mamonę, a teraz mają raj na ziemi, bo nikt im się do dopy nie dobierze, bo kasa rządzi sądownictwem. Gwałcą kalekie dzieci i sieroty i co ich za to spotyka? Przeniesienie do innej parafii. A powinno się im jaja wyrywać zaraz po święceniach.
          • Gość: jacek Re: Dość naduzyć tych zboczeńców IP: *.pcz.pl 17.01.11, 06:47
            popieram w 100 %
      • sportowiec-2 Re: Koniec procesu byłego proboszcza 15.01.11, 14:42
        Gość portalu: bratjg napisał(a):

> biedny ateisto jesteś sam
        Czy ty wogóle wiesz kto to jest ateista Jak nie wiesz bo przez tyle lat molestowaleś swoich młodszych braci w zakonie a nie nie poswięcaleś czas na nauke za nasze pieniądze to ci odpowiem Ateista to jest człowiek który nie wierzy w żadnego Boga Ja napisałem w pierwszym swoim komentarzu braciszku z Jasnej Gory że w Boga wierze tylko nie wierze w waszą czarną mafie także mysle że teraz już zrozumiesz Myśle że jeszcze dozyje czasow że będziecie żebrać na ulicy o pare groszy ,ale odemnie dostaniecie jedynie dobre słowo czyli DO ROBOTY NIEROBY
        • the-only-bodzio Re: Koniec procesu byłego proboszcza 16.01.11, 07:36
          Robisz wykładnię ze nauk internetowych .Najwięcej to na wiarę katolicką napylają różne odłamy wiary czyli odmieńcy.Oczywiście nic nie mam przeciwko protestantom ,ewangielikom ,siódmego dnia i świadków jehowy.Sorrki ,że nie wymieniam wszystkich.Ale ateiści to dobrzy ludzie , pomocni .Nie odwracają głowy na wszelaką biedę.I co mnie cieszy ,widzą tą róznicę między wyznaniem kościoła ,a nauczającymi.Zresztą zawsze sobie można poczytać fakty i mity ,tam tego na kopy.
      • Gość: ateista Re: Koniec procesu byłego proboszcza IP: *.acn.waw.pl 15.01.11, 19:58
        a ja popieram opodatkować przynależność do kościołow zarejestrowanych w Polsce. Wtedy dopiero zobaczymy: ilu faktycznie Polaków popiera kościół katolicki, jak będą musieli płacić podatek na jego rzecz. Obawiam się,że nie będzie 95-% katolików jak twierdził kiedyś w mediach p.Glemp.
      • Gość: gość Re: Koniec procesu byłego proboszcza IP: *.net.stream.pl 15.01.11, 21:48
        Ty księżulo pewnie jesteś bardziej święty niż najświętsi, oczywiście we własnym mniemaniu, ale jakoś dziwnie czuję że człowiek którego nazwałeś ateistą, jest bliżej Boga niż Ty obłudna pijawko.
    • Gość: tocika Re: Koniec procesu byłego proboszcza IP: *.146.127.203.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.01.11, 12:04
      w pełni przychylam się do wywodu sportowca. Co gorsze gdybym udał się na spowiedż do takiego księdza dobrodzieja co czyni sam takie czy podobne przewinienie,zapewne nie dałby rozgrzeszenia i prawił dużo morałów.Ksiądz jest zawsze rozgrzeszony.
      • Gość: awohcotsęzc Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 12:19
        Dlaczego księża pozwalają na zażywanie leków i sami je przyjmują? Przecież to działanie niezgodne z naturą, przeciw woli Boga? Dlaczego tak niespieszno im na rajskie ogrody?
    • Gość: apage Re: Koniec procesu byłego proboszcza IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 17:03
      Żeby tylko wymiar tzw. sprawiedliwości nie oskarżył dziewczyny o gwałt na proboszczu. W Klechistanie każdy wyrok jest możliwy, gdy niezawisły, oczywiście, sąd ma do czynienia z czarną siłą kierowniczą.
      • Gość: ratel Re: Od wtorku kawał Jagiellońskiej zamknięty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.01.11, 16:08
        " W Klechistanie każdy wyrok jest możliwy, gdy niezawisły - oczywiście- sąd, ma do czynienia z czarną siłą kierowniczą." - To zdanie powinno służyć jako motto na 1 roku studiów prawniczych, aby adepci palestry wiedzieli dla kogo jest prawo w tym kraju - niestety.
    • Gość: czestochowa Re: Koniec procesu byłego proboszcza IP: *.54.172.24.tvksmp.pl 16.01.11, 17:35
      kto zna tego księdza bardziej i osobę która została rzekomo zgwalcona, bardziej sklania się ku prawdopodobieństwu ze to byl romans za pieniadze, a jak pieniadze sie skonczyly i skonczyl sie romans to biedna niewiasta poleciala prosto po "gwalcie" odrazu na policje, bo ponoc znalazla sie tam w pol godziny po dokonanym gwalcie, a podobno kobiety zgwalcone tak bardzo sie tego wstydza, ta sie jakos nie wstydzila i zamaist do domu poszla na policje?? nie mnie to oceniac ale znam obydwie osoby i uważam ze ksiadz tez czlowiek i byc moze cos bylo na rzeczy ale nie wierze w gwalt, bo pamietam w tej parafii gorszych ksiezy ktorzy nie kryli publicznie swojego zainteresowania kobietami
      • Gość: jacek ty świnio zamknij mordę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 21:11
        nie było cię tam, a to, że kogoś znasz-niczego nie dowodzi. gdybym był ojcem tej dziewczyny to bym mu jądra wyłuskał. powinno się takiemu zboczeńczowi rozerwać odbyt i tyle w temacie
        • the-only-bodzio dzisiaj jest jacuś też fajne. 16.01.11, 21:25
          Znaczy się neoplus ty tam byłeś.Nerwy ci puściły.Myślę ,że długo jeszcze ojcem nie będziesz .Bo kto takiego potwora zechce.
          • rowan_bean Re: dzisiaj jest jacuś też fajne. 16.01.11, 21:36
            Inaczej byś stękał budowniczy, jakby ci wielebny wnuczkę wykorzystał, nawet pełnoletnią!
            Serdecznie życzę ci takiego niewątpliwego zaszczytu!
            • Gość: jacek byłem w seminarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 21:50
              i dałem stamtąd nogę. teraz widzę, że miałem rację, bo większość moich kolegów, po tym jak przelożony sprawdzał czystośc pod napletkiem, to alkoholicy i zboczeńcy innej maści. Vale
              • the-only-bodzio Re: byłem w seminarium ja jacuś 16.01.11, 22:07
                Zdrowie to podstawa.Powinneś się podać drogie dziecko obrzezaniu.Na pewno Matka Boska nasza jedyna Częstochowska nie była by zgorszona.Jedynie dwa razy .Pierwszy raz jak rosyjski czołg wjechał na schody jasnogórskie .Drugi raz jak Komorowski prezydent przyjechał.Ale nie martw się jacuś to nie boli , bardziej myślenie.I nie trzymaj za długo telefonu komórkowego przy uchu,bo stracisz męskość.
                • Gość: czestochowa Re: byłem w seminarium ja jacuś IP: *.54.172.24.tvksmp.pl 17.01.11, 01:48
                  jacek z tego co pamietam o czym pisano w gazetach po tym zdarzeniu (ale nie wiem bo przescieradlem nie bylem ) to cala rzecz miala miejsce wieczorem na plebani, gdy ta kobieta chciala zalatwic jakas sprawe parafialna wiec ja dlatego sklaniam sie bardzieej ku romansowi niz ku gwaltowi, poniewaz zastanowilo mnie od kiedy to sie chodzi zalatwiac sprawy parafialne wieczorem do ksiedza na plebanie?? bo ja zawsze bylam przyjmowana w kancelarii w godzinach otwarcia kancelarii
                  • Gość: Lucio Re: byłem w seminarium ja jacuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 22:51
                    Spojrzyj w lustro i wszycho będzie jasne..
      • Gość: myslacy Re: Koniec procesu byłego proboszcza IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 22:14
        Ksieza to najgorsi ludzie na tej podlej Ziemi a szczegolnie w grodzie Częstocha. Ludzie przejrzyjcie na oczy nie dajcie soba manipulowac!!!!!
    • bransoletkaa Re: Koniec procesu byłego proboszcza 16.01.11, 23:20
      Przykre...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka