czubata 24.06.10, 19:21 Podobno dużo osób się rozchorowuje teraz.Takie wieści do mnie doszły,i się nie dziwie,ta pogoda sprawia że ja też jestem jakaś taka nie do końca... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chattetoutenoire Re: chad w powietrzu 24.06.10, 22:58 Też potwierdzam. Ale na głębszą analizę tego "powietrza" nie mam pomysłu Odpowiedz Link
tlenoterapia Re: chad w powietrzu 24.06.10, 23:26 Czyli na pytanie co na nasze zycie ma najwiekszy wplyw nalezy odpowiedziec ,ze pogoda Odpowiedz Link
znowusensi Re: chad w powietrzu 25.06.10, 00:50 brak słońca-deprecha,jego nadmiar tez szkodzi Odpowiedz Link
poetkam Re: chad w powietrzu 25.06.10, 12:40 Może to przez pozostałości pyłu wulkanicznego z Eyjafjallajökull? Odpowiedz Link
za_mszowe Re: chad w powietrzu 27.06.10, 16:35 > Może to przez pozostałości pyłu wulkanicznego z Eyjafjallajökull? myślę, że te pozostałości po Eyja(cośtamłamaniecjęzykowy)..przeminęły z wiatrem taka pogoda jak ta może obniżać trochę nastrój, ale szykują się upały. nic nie jest pewne. Odpowiedz Link