Dodaj do ulubionych

szybki kurs tańca - co polecacie?

15.01.11, 17:04
Chodzi o zajęcia indywidualne dla kogoś kto kompletnie nie potrafi tańczyć, a chciałby poznać trochę kroków, żeby na weselu, czy sylwestrze nie było obciachu, interesuje mnie kurs w miarę szybki i niedrogi i najlepiej żeby był skuteczny :)
Obserwuj wątek
    • Gość: młody dziadzio Re: szybki kurs tańca - co polecacie? IP: 46.113.91.* 16.01.11, 17:14
      Ja też chciałbym aby przez sobotę i niedziele mnie ktoś nauczył tańczyć odpłatnie-
      przecież karnawał długi-walentynki nie długo -pomocy szukam.Tańce tradycyjne -bez wygibusów.
    • Gość: Krzysztof Re: szybki kurs tańca - co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 13:03
      Polecam szkole tańca Dobrowolskich. Za 100 zł jest 6 spotkań po 1,5 godziny. Świetny instruktor, i bardzo dobra atmosfera.
      • Gość: Agata Dobrowolscy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 21:02
        Ja tez polecam szkołe Dobrowolskich, chodzilam z narzeczoym przed weselem, a teraz chodze na Latino dla Pań, super zajecia, przesympatyczna Pani istruktorka, która tańczy ech:)tez tak chce;) a przede wszystkim ma podejscie do kursantek, ktore roznia sie wiekowo od 20 latek do 60 latek:)
        • czesiek.z.bleszna Re: Dobrowolscy:) 20.01.11, 21:15
          zapytam tam, tylko jak pisałem wcześniej chodzi mi o zajęcia indywidualne tzn. tylko ja i nauczycielka
          • Gość: Agata Re: Dobrowolscy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 22:12
            To nie wiem czy tak owe sa;)ale zapytac mozna;)
          • aspirata Re: Dobrowolscy:) 20.01.11, 22:36
            Oczywiscie. Zawsze to taniec.
            Zajecia indywidualne, z partnerka pod okiem instruktora tanca.
            To sporo kosztuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka