Gość: Tommy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 10:20 Witam mam prosbe mozecie mi polecic dobrego pediatre zaufanego!!! z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tato Re: SZUKAM DOBREGO PEDIATRY !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 15:22 Z czystym sumieniem mogę Ci polecić doktora Zimoloąga - przyjmuje na ul. Brzeźnickiej - tel 603876527. Jeszcze się na nim nie zawiedliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Wójcik Re: SZUKAM DOBREGO PEDIATRY !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 17:50 Polecam dr Wójcika z ulicy Hutników. Leczyłem u niego dwoje dzieci. Stawia trafne diagnozy i prowadzi prawidłowe leczenie, jest bardzo symapatyczny zarówno wobec dzieci jak i dla rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: SZUKAM DOBREGO PEDIATRY !!!!!! IP: *.pl / 80.48.252.* 22.04.04, 18:05 Tylko dr Marek Jaszczak - ordynator od noworodków w szpitalu na Mickiewicza, ale jezdzi te| prywatnie do domu. Moje nastoletnie dzieci byly od urodzenia pod jego opieka. Nigdy si nie pomylil, przewidywal rozwój wypadków, byl baaaardzo ostrozny z antybiotykami. Udzialal rad, traktowal rodzicow jak ludzi, tzn wszystko tlumaczyl a nie wychodzil z zalozenia ze nie warto nas -laikow - informowac o czymkolwiek. Pisze w casie przeszlym, bo juz mi wstyd wzywac speca od noworodkow do dzieci ktore maja 15 i 12 lat !!! Ale uprzedzam - trzeba miec do niego zaufanie, bo czesto stosuje metody niezbyt konwencjonalne.Naszego zaufania nigdy nie zawiodl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagienka Re: SZUKAM DOBREGO PEDIATRY !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 18:31 Hej, polecam dra Krzysztofa Wójcika z ul. Hutników. Przyjmuje w przychodni na Olsztyńskiej. Jest fachowy i sympatyczny. Wiem, bo chadzam do niego z moimi dwoma maluchami. Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: SZUKAM DOBREGO PEDIATRY !!!!!! 22.04.04, 18:48 A ja polecam dr Beskę z przychodni na ul.Michałowskiego 6 (Północ B) Świetna lekarka! Chodze od niej od kilku dobrych lat,bardzo sympatyczna i kontaktowa lekarka, na której się nie zawioadłam i mimo ukończonych już 18 lat nadal do niej chodzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowiczka Re: SZUKAM DOBREGO PEDIATRY !!!!!! IP: 82.160.21.* 22.04.04, 19:12 A ja z czystym sumieniem moge polecic dr Marię Łuniewską. Chodze do niej ze swoim 1,5 rocznym maluchem. Jest lekarka po 50 t-ce z dużym doswiadczeniem i idealnym podejsciem do dzieci. Dla mnie jest to bardzo ważne że nie szprycuje od razu dzieci antybiotykami lecz antybiotyk traktuje jako ostateczność. Przyjmuje w Przychodni przy ulicy Orkana ale nr nie pamietam, tak po skosie od kościoła, czy przyjmuje prywatnie to sie nie orientje. Pozdr. forumowiczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Re: SZUKAM DOBREGO PEDIATRY !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 21:37 Najlepszy jest dr Gałkowski. Zawsze się spieszy. Czasami nawet przyjedzie nie do tego dziecka co potrzeba. Omijaj go. Odpowiedz Link Zgłoś