Dodaj do ulubionych

Licówki Częstochowa

01.02.11, 10:42
Witam, czy robił ktoś w ostatnim czasie licówki w Częstochowie? Jestem zmuszona na wykonanie tego zabiegu ze względu na tragiczny stan moich jedynek i dwójek. Moje finanse nie pozwalają mi na wykonanie licówek porcelanowych lub pełnoceramicznych gdzie koszt jednej licówki jest dosyć wysoki, dlatego jedynym rozwiązaniem w moim przypadku są licówki kompozytowe. Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś w miarę tani i dobry gabinet w Częstochowie? Może ktoś zna dentystę, który robi tanie licówki ceramiczne? Proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • szukajka21 Re: Licówki Częstochowa 23.05.11, 09:49
      moja ciotka robiła u Helmich i jest bardzo zadowolona, tutaj pracują prawdziwi fachowcy, mili i kompetentni polecam ci bo sama tutaj chodzę, gabinet jest na Szajnowicza-Iwanowa
      • tennka01 Re: Licówki Częstochowa 25.07.16, 23:04
        Medor niedaleko al. NMP. Miałam tam zakładane licówki, umów się na wizytę kontrolną, pierwsza jest za darmo to Ci wszystko wytłumaczą, tutaj namiar na nich medor.pl/oferta/protetyka-czestochowa
    • frosta83 Re: Licówki Częstochowa 04.05.16, 21:56
      Jakiś czas temu również szukałam dobrego dentysty w Częstochowie. Koleżanka z pracy poleciała mi Centrum Medor przy Waszyngtona. Znalazłam w internecie ich stronę, poczytałam trochę o licówkach - medor.pl/oferta/protetyka-czestochowa (częste pytania). Zadałam im pytanie przez ich stronę o wstępną wycenę, umówiłam się na wizytę i tam Pani doktor właściwie zrobiła mi przegląd uzębienia i powiedziała co mogłabym zrobić i w jakiej kwocie. Doradziła i jestem teraz bardzo zadowolona ze swoich zębów. Tak chyba najlepiej, bo jakieś określanie w ciemno może okazać się nietrafione. Zajrzyj na medor.pl/ i tam masz wszystkie ich dane.
    • cola-10 Re: Licówki Częstochowa 27.08.16, 18:39
      Również miałam zakładane licówki w Centrum Medor medor.pl/oferta/protetyka-czestochowa polecam
    • honorata_sz Re: Licówki Częstochowa 12.09.16, 18:22
      Mam leczone zęby w Medor medor.pl/ , potem mam w planach zakładać licówki medor.pl/oferta/protetyka-czestochowa dam znać jak poszło :)
      • dyziek_o Re: Licówki Częstochowa 12.09.16, 23:51
        Tanie i dobre..............a te przymiotniki się przypadkiem wzajemnie nie wykluczają.......?!
        Dyzio.
    • baska_sz1 Re: Licówki Częstochowa 23.09.16, 20:05
      Również polecam leczenie protetyczne w Medor medor.pl/ w moim przypadku wszystko idzie zgodnie z planami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka