Dodaj do ulubionych

Radny M.M. to ma klawe życie

01.02.11, 17:48
Radny M.M. potrafił dobrze ustawić się już za prezydenta T.W. Dieta radnego, dobra pensja za pracę w MPK (spółka Miasta), żona na dobrze płatnej, bezpiecznej posadce w Urzędzie Miasta. Radny M.M. czuje się pewnie nawet przy obecnej władzy.Radny M.M był jest i będzie. Jest to oczywiście jeden z wielu przykładów z życia częstochowskich elit politycznych.
Obserwuj wątek
    • Gość: regent Radny M.M. to ma klawe życie IP: *.privacyfoundation.de 01.02.11, 18:31
      Zrobić w Polsce lustracje pochodzeniowa, majątkowa, polityczna, patriotyczną! Od teraz i od razu, i gwarantuję że nie będzie takiego bezrobocia, a i kryzys nam będzie straszny! No i nerw nie będzie z powodu oglądania tych samych mord na arenie politycznej, kulturalnej i społecznej!
      Pozwalniają tylko Polaków, swojaki wyborcze zostaną, ze swoimi lepiej się kręci lody. Po co jakiś goj ma patrzeć na ręce.
    • Gość: gogo Re: Radny M.M. to ma klawe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 22:45
      dziwne , że na Jasnej Górze nie pracuje - biegał tam co tydzień ;)
      • Gość: wilk Re: Radny M.M. to ma klawe życie IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.11, 10:47
        Czy pracuje na JG tego nie wiem, natomiast ma audycję w radiu Jasna Góra.
    • Gość: wer Re: Radny M.M. to ma klawe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 23:17
      Wazelina, brak kompetencji, poziom pomysłów godny ignoranta. Żona pracuje w UW. Nepotyzm układy to wszystko.
    • wallanderkurt Re: Radny M.M. to ma klawe życie 02.02.11, 17:10
      Oj tak ma klawe życie ulubieniec byłego prezydenta. Dziś musi jednak szukać nowego patrona, który pokieruje jego dalszą karierką.
      • Gość: Radna dzielnicy Re: Radny M.M. to ma klawe życie IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 12:14
        Nie musi szukać patrona - to On będzie kreował politykę i ludzi.
    • Gość: gwiazda Komuchy odbijają piłeczkę IP: *.play-internet.pl 02.02.11, 17:19
      Jakie to żenujące.

Banda SLDowskich oszołomów i kłamców publicznych, chce niby zwrócić uwagę opinii publicznej jakie to stanowiska pełni jeden z radnych z otoczenia Wrony.

Może jednak warto zwrócić uwagę na siebie i zauważyć towarzysze,że jesteście grabarzami częstochowskiej budżetówki.

Takie skurw...a Częstochowa nigdy nie widziała. Zwalnia się bądź nie przedłuża umów na czas określony zatrudnionych w jednostkach samorządowych.Najczęściej ludzi młodych to dotyka.

Tym czasem Krzyś zatrudnia i to za ciężkie pieniądze nieudaczników,kolesi ze Śląska.
      • Gość: ale jaja Re: Komuchy odbijają piłeczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 17:34
        Człowieku, przecież czekali na do długo. Należy im się. Trzeba zrobić miejsca dla swoich. SLD uber alles. ;-)
        • Gość: obserwator Re: Komuchy odbijają piłeczkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.11, 13:17
          No, nie do końca zwalnia młodych, nareszcie udało mu się podziękować za pracę panu Szymie, który podobno rzuca się,jak małpa w kąpieli, nie chce odejść, podobno twierdzi,że i tak będzie prezesem w CzPK i nikomu nie odda posady.Śmieszny facet, Wrona dawał mu przez tyle lat utrzymanie, ten Wronie robił kampanię,teraz przydzedł inny właściciel i Szyma nie może zrozumieć, że jego czas minął. Żałosne.
    • olka.r Re: Radny M.M. to ma klawe życie 03.02.11, 16:59
      Ludzie przestańcie się czepiać. Marcin Maranda to wspaniały człowiek. Zam go od wielu lat. Pracowałam z nim i wiem jaki to wartościowy człowiek. Częstochowianie mogą być zadowaleni że mają tak pracowitego i kompetentnego radnego. Jest lokalnym politykiem niezależnym od nikogo, samodzielnie i mądrze myślącego. Dobrze wykonuje mandat radnego i wierzcie mi byłby dobrym posłem. Szczerze jednak mówiąc, mam nadzieję, że wkrótce zostanie prezydentem miasta zastępując K.Matyjaszczyka dla dobra nas wszystkich. Marcinie nie przejmuj się złymi językami. Idź naprzód
      • Gość: kolo Re: Radny M.M. to ma klawe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 18:25
        Idioci i zazdrośnicy, żona M.M. pracuje w urzędzie od dawna zanim poznała Marcina. Jednak szczekaczki wolą robić czarną propagandę a nóż się uda zniszczyć człowieka - nie uda się
        • Gość: ja Re: Radny M.M. to ma klawe życie IP: *.play-internet.pl 03.02.11, 18:28
          A ja go pamiętam z czasów,jak był narzeczonym pewnej radnej I.N.,i mam o nim całkiem inne zdanie,niestety bardzo złe.
          • Gość: Przyjaciółka Re: Radny M.M. to ma klawe życie IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 20:13
            Iza nie była narzeczoną M.M. Odwalcie się od niej.
        • rajtar3 Re: Radny M.M. to ma klawe życie 03.02.11, 18:34
          Tak? Poznali się w pracy w UM i zamiast pracować gruchali jak dwa gołąbki zamiast uczciwie pracować?
          • Gość: Niewodniczański Piszczyk ? IP: *.apus-net.pl 03.02.11, 20:21
            Rataj3 uprawiasz ordynarne plotkarstwo nic więcej. Jesteś taki dzisiejszy Piszczyk z "Zezowatego Szczęścia".
            Pamiętasz jak on skończył?
            • Gość: jm Re: Piszczyk ? IP: *.159.48.129.static.crowley.pl 03.02.11, 20:31
              Dzizas Christ!
              • Gość: ludzie ! Re: Piszczyk ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 22:47
                Jak można pisać , że Pan Maranda jest od nikogo niezależny jeśli popierał Wronę i był jednym z jego współpracowników ?
    • barczysty90 Re: Radny M.M. to ma klawe życie 04.02.11, 02:04
      Co... pan.Marcin Ci za skórę zalazł? Czy poprostu od tak, chcesz zaistnieć na forum jako "wykrywacz" wszystkiego co złe i fałszywe?
      Stuknij się w czoło :)
      • Gość: gosc Re: Radny M.M. to ma klawe życie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 10:11
        Drugi następca Wrony, pierwszym obwołał się Głębocki.
        • barczysty90 Re: Radny M.M. to ma klawe życie 04.02.11, 12:12
          A trzecim Krzysztof Świerczyński... i tak można by wymieniać i wymieniać , nie wnosząc nic ciekawego do dyskusji, oprócz zawiści i buty.
          • Gość: gosc Re: Radny M.M. to ma klawe życie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 12:20
            Maranda,Głębocki i Świerczyński.... więcej już naprawdę nic, tylko tylu.To jest koniec Wspólnoty, na szczęście.
            • Gość: pytanie? Re: Radny M.M. to ma klawe życie IP: *.alfanet24.pl 05.02.11, 09:13
              To jest ten co to wołał, że bedziemy miec komisarza z Katowic??? Heheheh!
              • Gość: gosc Re: Radny M.M. to ma klawe życie IP: *.play-internet.pl 06.02.11, 09:54
                Tan sam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka