Dodaj do ulubionych

remont łazienki

03.02.11, 17:11
Mam prośbę, czy ktoś się orientuje gdzie można w Częstochowie czy okolicy kupić armaturę łazienkową oraz płytki w sensownych cenach. Byłam na ul. Jadwigi wszystko rzeczywiście ładne, ale ceny z kosmosu, w Castoramie wybór nie za duży. Może ktoś robił niedawno remont i może mi coś podpowiedzieć. Dziękuję za konkretną pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: mac Re: remont łazienki IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.11, 17:18
      W CMB targuj się, cena na wystawie to jedno, jeśli potrzebujesz większej ilości zawsze trochę zjadą z ceną
      jeśli chodzi o armaturę to albo zakupy na necie (np. www.lazienkaplus.pl/pl/ -ja tam sporo rzeczy kupowalem) albo możesz zajrzeć np. na ul. Brzeźnicką lub Krakowską lub sklep na (tam też można troszkę cenę zbić)
      • Gość: abc Re: remont łazienki IP: *.play-internet.pl 03.02.11, 21:45
        Jeśli uważasz ,że w Castoramie też drogo to trudno dyskutować na ten temat.Wybór wszędzie jest różny a ceny oczywiście różne i tanio nigdzie nie jest.Zobacz w sklepie na Tartakowej -ul od kiedrzyńskiej .Jak coś ładnego to zawsze drożej.Remont łazienki to tez trudny temat.
    • Gość: mb Re: remont łazienki IP: *.womczest.edu.pl 04.02.11, 09:02
      Poszukaj w necie - tam zwykle jest znacznie taniej niż w sklepach, a i wybór nieporównywalny.
      Sama sprowadzałam dość drogie płytki z Włoch, ale można też i taniej i przy tym ładnie, np. płytki hiszpańskiej firmy Azteca linia Iris - białe - są na prawdę efektowne, a cena do przełknięcia.
      Jeśli chodzi o armatury - kupowałam w www.toplazienki.pl - błyskawicznie i niedrogo. Można się targować. Generalnie, żeby łazienka wyglądała dobrze - nie można oszczędzać na jakości. Daruj sobie kosztowne dekory. Płytkami podstawowymi ale perfekcyjnie wykonanymi można uzyskać wspaniałe efekty. Im bardziej oszczędna stylistyka - tym efektowniej łazienka wygląda.
      Pozdrawiam i powodzenia.
      • Gość: mb Re: remont łazienki IP: *.womczest.edu.pl 04.02.11, 09:07
        W Częstochowie raczej nie znajsziesz ciekawej oferty.
        Pod spodem, dla przykładu, link do płytek o których mówiłam, poszukaj więcej na stronach innych sprzedawców i się nie spiesz. Ja wybierałam płytki przez 2 miesiące - aż znalazłam dokładnie takieo jakie mi chodziło.
        www.domzbajki.pl/azteca-iris-c-20_154_739.html?page=4&sort=2a
        • Gość: ona Re: remont łazienki IP: *.apus-net.pl 04.02.11, 10:23
          myśmy remontowali łazienke jesienią, właściwie robilismy od podstaw, to płytki (podłogowe i ścienne) kupowaliśmy w castoramie i był wybór duży i ceny raczej niskie
    • Gość: ttt Re: remont łazienki IP: *.static-net.stream.pl 04.02.11, 11:13
      Możesz jeszcze zajrzeć do pozostałych marketów budowlanych: praktikera, obi i leroja.
      Na wolności za PKS-em po lewej stronie w stronę ronda na 1 maja - jest sklep z płytkami i wyposażeniem do łazienek. Warto tam zajrzeć. Armatury jest jeszcze dużo na wspomnianej Jadwigi. Spokojnie powinnaś sobie wybrać płytki i armaturę w tych sklepach.
    • Gość: miki Re: remont łazienki IP: *.2.8.73.tvksmp.pl 04.02.11, 19:31
      obi
      • Gość: fachura Re: remont łazienki IP: 212.87.246.* 04.02.11, 22:38
        zajrzyj na korczaka kolo domku smerfow :)
        • Gość: Aśka Re: remont łazienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 23:44
          Właśnie wczoraj kurier przywiózł nam płytki, które znaleźliśmy na Sikorskiego, ale cena nas powaliła. Zamówiliśmy je w internecie o 25 % taniej, więc nawet z przewodem zaoszczędziliśmy.
          • Gość: 1 Re: remont łazienki IP: *.54.168.122.tvksmp.pl 20.02.11, 17:27
            Może jakiś sklep internetowy
    • damian2508 Re: remont łazienki 23.01.16, 21:27
      Najlepiej jechać na zakupy z fachowcem, który ma upusty w sklepach i hurtowniach. Można kupić produkty wysokiej jakości w korzystnych cenach. Polecam
      hydro-complex.com.pl/
      Pozdrawiam
      Damian

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka