Dodaj do ulubionych

Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman Wy...

• byly_szef Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman Wy... 03.03.11, 08:19
      Witam. Chyba wybrałem zły nick bo nastała cisza w eterze :):). Więc oświadczam Wam że nie byłem nigdy żadnym szefem i nie będe :). Ten nick to czysty przypadek. A gdybym wybrał nick "papierz" , to wszyscy by się modlili ? :). Powiem więcej , pracowałem baaardzo długo w MPK i zawsze byłem pracownikiem fizycznym , aż do podłego podstępu Pana Nabrdalika na który wyraziły zgodę wszystkie 4 związki zawodowe . Dlatego nie czuję sympatii do tych osób. Mógł bym nawet wymienić nazwiskami osoby na które trzeba uważać w tym zakładzie , bo za kilka lat dodatkowej kariery (obijania) potrafią Was sprzedać. Lecz nie chce podgrzewać atmosfery bo napewno ich znacie .
      • Gość: Tomek Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman IP: *.net.stream.pl 03.03.11, 08:40
        Należy wręcz do obowiązków uczciwego człowieka wymienienie mętów i szumowin a jest tego dużo oj dużo w tym zakładzie i a sprzedawczyków jeszcze więcej należy się tej spuścizny wronio nabrdali Jędrulo poklepywaczy jak najszybciej pozbyc za brame lub do miotły szprzątać przystanki jeszcze w kamizelkach byłem mętem i szumowiną pracuję za grzechy
        • Gość: panczen Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 10:29
          Pracownicy wierzą że nowy Prezes zrobi porzadek z tymi wazeliniarzami którzy dzięki znajomościom z krzyskiem i jędrulą do dnia dzisiejszego pelnią swoje funkcje. Bierni ale wierni taka dewiza przyswiecała tym dwóm możnowładcom przy obsadzaniu stanowisk. Jedrula jak ty możesz pracownikom patrzeć w oczy
          • Gość: Tomek Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman IP: *.net.stream.pl 03.03.11, 20:12
            Jędrula nikomu nie patrzy w oczy to psychol co boi się ludzi i dlatego ich niszczy a że jest śmieciem który powinien trafić do kosza i na wysypisko śmieci do Sobuczyny
            • Gość: emeryt Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman IP: *.net.stream.pl 04.03.11, 16:39
              Oj co prawda to prawda powinien trafić na wysypisko odpadów niebezpiecznych do utylizacji wapnem
              • quasi-modo Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman 06.03.11, 09:10
                Zobaczymy co będzie dalej . Wypowiedzi , niektórych tu obecnych to lista pobożnych życzeń do której również się przyłączam . Co do faktów przedstawionych niema wątpliwości . Zamilkli związkowcy i ich pieski . Brakło im argumentów przeciwstawnych . Odezwał się jeden pobabraniec . W prymitywny sposób szkalował Henia . Oczywiście pojechałem po gnoju . Osobiście uważam , że tylko jeden cymbał to zrobił - niejaki " PROCA" . Gdyby ktoś nie kojarzył , to już podpowiadam . Ten co nagrywa i donosi . Tylko jego stać na takie zachowania . Świadczy to również o tych , którzy dopuszczali tego debila przed swoje oblicze i pozwalali mu na składanie donosów .
    • drugi_ugibugi Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman Wy... 06.03.11, 10:48
      No no "proca" to kawał palanta.Każdy to zapewne wie.No każdy czeka na dalszy rozwój sytuacji ale myśle ze ona bedzie toczyła sie po myśli tej dobrej na która wszyscy czekamy.
      • Gość: panczen Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.11, 11:28
        Proca wykonuje pracę na dole czyli donosi ryżemu to o czym się mówi a ten siedzi sobie wygodnie w swoim pokoju i po co ma rozmawiac ze swymi owieczkami .Ale załoga doskonale już wie kim są ci "panowie",ale kiedy otrząsną się inni?
        • Gość: gonzo Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman IP: *.net.stream.pl 06.03.11, 13:49
          Romek popełnił moim zdaniem wielki błąd odrzucając propozycje Cezara teraz nie wiadomo w jakim kierunku potoczą się sprawy trochę to jeszcze potrwa ale to był jedny GO co miał możliwości bardzo duże i mógł bardzo pomóc R rozbić cały ten układ myśle ze jeszcze R przemyśli tę sprawę i przedstawi inna propozycje w tym temacie to dla niego byłaby duża pomoc bo tak to zapewne będa nowe przetasowania
          • quasi-modo Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman 06.03.11, 23:16
            Do -gonzo . Chciałbym uwierzyć przyjacielu w taki scenariusz jaki przedstawiasz . Ale jestem sceptykiem ponieważ tu ma miejsce gruba polityka . A ta potrafi zaskoczyć . Z całym szacunkiem dla Ciebie i wszystkich nastawionych optymistycznie . Pozdrawiam i czekam na wasze wypowiedzi . To nasze forum i brudy należy prać . -
            Quasi
            • Gość: emeryt Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman IP: *.net.stream.pl 07.03.11, 17:13
              Jak będą wywozić togo śmiecia Jędrulę to dajcie mi cynk to przyjadę smieciarką z kilkoma workami wapna i wywiozę to smierdzace guwno prosto na wysypisko i od razu zutylizuje żeby sie smród nie roznosił po okolicy bo to strasznie śmierdzi jak byłem w pobliżu biurowca to straszny odór czuć pewno znów zrobił w pampersa
              • Gość: Tomek Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman IP: *.net.stream.pl 08.03.11, 13:48
                W najbliższych dniach dział KGB kontroli wewnetrznej zostanie zlikwdowany a dwóch puszacych sie agentow wyladuje za brama podoby los spotka jeszcze trzech kierowników do spraw zbytecznych szykowane są juz odpowiednie papiery
                • Gość: AGENT "Stasi" Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman IP: *.net.stream.pl 08.03.11, 17:57

P. Nabrdalik i "jego" komputery.

Z wielką pompą wprowadzony system "elektronicznych biletów" nadal
                  przynosi "chlubę" jego częstochowskiemu twórcy. Wielokrotnie komentowane
                  w loklalnej prasie przypadki różnych wpadek (niedoskonałości wprowadzonego
                  systemu) - nie doprowadziły do poprawy jego funkcjonowania.
                  I kto odpowiada za sprawność funkcjonowania systemu ? - NIKT !

Jako stały klient punktu "doładowywania" biletu (na Błesznie) wielokrotnie
                  słyszałem od obsługi punktu o zakłóceniach działania komputera i musiałem
                  rezygnować z doładowania biletu, jeżdżąc do "Jagiellończyków"; ale ileż tak można?
                  Dzisiaj ( 8 marca) podobno od samego rana komputer był "skiszony" i wielu
                  klientów nie było obsłużonych - więc gdzie ta dbałość o jakość obsługi
                  klientów i finanse firmy, głoszona przez rzecznika Marandę ku chwale swojego
                  "objawionego idola" Nabrdalika ?
                  Dopiero po odwołaniu "nieomylnego" prezia, pupilka Wrony wyłażą wszelkie g...

Szkoda tylko, że wszelkie perypetie odczują mieszkańcy (pasażerowie) a odwołany
                  prezio udając "świra" - ma się zupełnie komfortowo. Żadnej odpowiedzialności !!!

Ciekawe dlaczego ci agenci "z działu KGB kontroli wewnętrznej", którzy jeździli na
                  kontrole wszystkich punktów - nie "wywąchali" psujących się komputerów i systemu ???
    • bilx Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman Wy... 08.03.11, 14:32
      Domyślam się że to Panowie MB , WR. Prywatnie to ten pierwszy jest spoko ale rubinsztajn to dno i należy mu sie . Ciekawe którzy to kierownicy od spraw zbytecznych :) ?.
      • Gość: panczen Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 17:46
        Agent W.R. za rządów krzyśka i jędruli miał rajskie życie .dosłownie nie robił nic. Ale najważniejsze że był kolegą tych dwóch karierowiczów
        • Gość: Tomek Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman IP: *.net.stream.pl 08.03.11, 18:48
          wkrótce podam namiary kierowników do spraw zbędny którzy pojdą do odstrzału również dział ka i szef M B umoczona za wziątki podczas przyjmowania nowego personelu kopertówki dla Jędruli które brał też osobiscie jak chodzą słuchy cała ta osmiornica która to wszystko oplotła i nad wszystkim panowała lewa kasa pod stołem to wszystko musi zostać ukrucone i wyczyszczone całe to szambo które tak potwornie fetoruje że cuć w UM musi zostac oprużnione to jeszcze troche potrwa ale efekty byc muszą
    • drugi_ugibugi Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman 09.03.11, 18:14
      Tomku podaj podaj te osoby z miła chęcią większość z nas by poznała tych judaszy i kto zajmie ich miejsca.Ale Ru(b)inSZTAJN to juz był gość pełna gęba nic ale naprawde nic nie robił. 7-15 leżycho.Ale takich jest wiecej i powinno sie to wytępić a wsadzić osoby które bedą działac.Tak wiec czekamy wszyscy na te informacje.
      • Gość: Tomek Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman IP: *.net.stream.pl 10.03.11, 10:22
        Na naradzie u Wodza padły pewne propozcje zmian personalnych mających na celu wyeliminowanie patologi ale jeszcze wszystko będzie zależeć do Cezara czy to zaakceptuje myśle ze w ciągu tygodnia bedzie cos wiecej wiadomo osoby co do których są zastrzeżenia i to poważne to sprawa jest raczej znana beda przesuniecia wewnątrz i dojdzie troche ludzi o czystych rękach ale to wymaga troche czasu 15 tego dojdzie do spotkania pewnych ludzi zainteresowanych w całej tej sprawie i pewnie zostana pojęte decyzje personalne nie podam na chwile obecną personaliów bo wszystko trzeba dobrze przygotowac aby nie doszło do niepotrzebnych przecieków ktore tylko skompliowały by cała "operację''ale co do Jędruli to on jest już pogrzebany na całego
        • Gość: zmotoryzowany Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.11, 11:37
          A od jakiego lekarza ma zwolnienia Nerobradlik
        • Gość: panczen Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.11, 18:48
          Gdy zabraknie jędruli to ryży pewnie się pochlasta na znak żałoby
          • Gość: Łyżwa Re: Nabrdalik odwołany. Nowym prezesem MPK Roman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 19:32
            Piszecie i piszecie,i bijecie pianę.Kto kim jest ---zainteresowanym wiadomo."Nowy" prezes-czy lepszy?? Czy już z nami rozmawiał? Ma nas w dupie jak poprzednik !
            Nikt nie rozmawia ze słabeuszami jakimi jesteśmy, niestety z własnej winy!
            Proszę , nie piszcie więcej o Andrzeju, bo to nudne. Jak był u nas wchodziliście mu do d... bez mydła!
            Piszmy o konkretach. Nie rozmawiamy na zajezdni bo strach?! I nadal tak będzie!
            Zostało nam to forum. Ustalmy cokolwiek! Może ubezpieczenie!! Odmówimy? Co?-to są tematy , anie Jędrula i Jędrula.

"Nowy-stary" czyta i rechocze; super skłóceni ; takimi rządzić to pestka.
            ZWIĄZKI jak jesteście obrażeni na załogę to "ch" lub "h" wam w ............
    • drugi_ugibugi r 10.03.11, 20:00
      ubezpieczenie słyszałem ze ma byc kontynuowane a moze i nawet na lepszych warunkach bedziemy je mieć.Tak wiec moze bedzie taniej i lepiej.No temat jedruli przesadzony juz to na bank jak pisze tomek tak wiec koniec z nim.POdobno nowy prezes pojawił sie na wydziale kierowcow tez takie sluchy chodza.Moze jezeli to czyta to przemysli sprawe i pojawi sie kiedy jest wiecej pracowników na wydziale a nie pare osob.
      • quasi-modo Re: r 11.03.11, 01:29
        Teraz można zauważyć jakąś aktywność w związkach . Tylko gdzie byli przedtem ? Jeśli chodzi o Jędrule , to dlaczego ma mu wszystko uchodzić bezkarnie ? To samo tyczy się nabrdalika . Trochę za dużo fantazji na forum . To prawda , że na zakładzie nikt nic nie mówi bo jeden boi się drugiego , a przefarbowańców i donosicieli nie brakuje . Więc jak można nas traktować z respektem i poważnie , jeśli sami sobie potrafimy skakać do oczu . Nabrdalikowskie fatum jeszcze działa . Ale zrozumcie , że ten sk.....n już nigdy tu nie wróci . Mimo to jescze paru sk...nów powinno polecieć razem z jędrulą na czele .Mamy pretensje do związków . Więc wypiszmy się wszyscy jak jeden i po nich . Zawsze można stworzyć nowy alternatywny związek . Z tego co widzę to nawet ludzie boją się wypisać . Więc dalej utrzymują zakłamańców i nierobów .
        • Gość: gonzo Re: r IP: *.net.stream.pl 12.03.11, 08:40
          Wszystko co pisze quazi jest zgodne z prawda a zwykłe bandziory jak K N i A G bazyliszek powinni i musza ponieść zasłużoną karę tak być musi i tak się stanie bez względu na wszystko ale to wymaga czasu bo zdążyli dużo o bardzo dużo nakraść i wziąść lewizny a za kasę dużo można i bandyci doskonale o tym wiedza ale i tak prawda musi zwyciężyć wcześnie czy póżniej ale tak będzie co do związków to wiadomo że się sprzedali bandziorom i teraz są w martwym punkcie bo zawsze można im powiedzieć braliście pod stołem a teraz co ? jesteście w takim samym szambie jak my to teraz ratujcie nam dupę bo sami utoniecie z tego oc styszałem od jednego dobze poinformowanego Gościa w tym tygodniu dojdzie do pewnych rozstrzygnieć po spotkaniu na szczycie
          • Gość: Naiwni Re: r IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 09:53
            Tyle, że quasi-modo nie jest związkowcem. Nawet nie jest pracownikiem MPK. Dlaczego podszywa się pod pracownika MPK? Zależy mu na zamieszaniu? Przecież quasi-modo to jeden z lokalnych polityków, najpewniej radnych.
            • Gość: BYŁY WÓDZ Re: r IP: *.net.stream.pl 12.03.11, 20:11
              MAM zwolnienie od psychiatry od specjalisty z RYBNIKA z możecie mnie wszyscy pocałować tam gdzie słońce nie dochodzi szalom
              • bilx Czy to KN ? 15.03.11, 09:09
                Gość portalu: BYŁY WÓDZ napisał(a):

> MAM zwolnienie od psychiatry od specjalisty z RYBNIKA z możecie mnie wszyscy po
                > całować tam gdzie słońce nie dochodzi szalom
                Czy to ten człowiek o którym myślę ?.Czy to on narozrabiał i uciekł jak szczur. Przez wiele lat kłamał i kradł , a teraz napisał na forum - możecie mnie pocałować w d.... . Jeśli faktycznie to on ,to świadczy jedynie o nim i o jego koleszkach którzy jeszcze zostali w zakładzie .Mam na myśli jego zastępce i słynnych przewodniczących związków. Do tego wchodzą ludzie z kadr , i kontroli wewnętrznej zakładu.Zapomnieliście już o machlojkach w dziale biletowym ?.Za kare pewna pani została zdegradowana na stanowisko umysłowe i śmieje się prosto w oczy wszystkim do tej pory.Takich anomalii w zakładzie jest więcej i wszystko za zdodą KN i jego elity.Część ludzi ciężko pracuje a reszta ślizga się na ich plecach.
            • quasi-modo Re: r 13.03.11, 09:48
              Gość portalu: Naiwni napisał(a):

> Tyle, że quasi-modo nie jest związkowcem. Nawet nie jest pracownikiem MPK. Dlac
              > zego podszywa się pod pracownika MPK? Zależy mu na zamieszaniu? Przecież quasi-
              > modo to jeden z lokalnych polityków, najpewniej radnych.

Tak się składa , że związkowcem nie jestem , politykiem nie jestem a pracownikiem jestem . Nie wiem dlaczego jestem podejrzewany o fuchę radnego . Gdyby tak było to interesowałaby mnie dietka anie to co się dzieje w MPK . Miałbym to w nosie zapewne . A jednak jestem dobrze zorientowany co się dzieje w zakładzie .
              • quasi-modo Re: r 13.03.11, 10:18
                Dodam jeszcze jedno . Związkowcem nie jestem i nie chcę być . Z prostej przyczyny - mnie się nie da kupić . Dlatego proponowałem olać związki i założyć coś alternatywnego i patrzeć po rękach co robią . W chwili obecnej kontrola nad związkami jest niemożliwa . Robią co chcą za naszymi plecami . Przecież przyznałem się , że nie wpisałem się na listę pod petycją za Heniem . Dotarłem do gościa "na kłopoty". Ale on już tego się pozbył i oddał gdzie trzeba . Niech to potwierdzą "gonzo" , "drugi _ ugi bugi . Byłem nieobecny i sam się pytałem na forum o listę .
                • Gość: gonzo Re: r IP: *.net.stream.pl 13.03.11, 11:30
                  Potwierdzam to co pisze modo a co do tych bandziorów jak były K N nie jestem rasiśtą ale uważam ze miejsce Żydów jest głęboko pod powierzchnią najlepiej na kierkucje gdzie spoczywa jego ''Fater''na którego zreszta pogrzebie nie był bo jest przechszta to samo z tym psycholem z zespołem aspergera Jędrulą wel bazyliszkiem to człowiek bezwzgłedny psychopata dużo wiem na jego temat ale to nie jest temat na dzisiaj bezwzglednie powinien zostać postawiony pod sąd za przekręty którę robił z Nabrdaliki w Pankach skąd pochodzi go dobrze znają co wyczyniał co to za kanalia na wszystko są papiery i wszystkie przekręty można udowodnić nie wszystko zdołali zniszczyc i wyczyścic bo K N nie spodziewał sie ze go wyjebja do tej pory był nietykalny bo korumpował ludzi z kręgu miescowej władzy nie wspominając już o czarny ptakach ''T W ''ale korumpowali równiez ludzi z miejscowego sądu i prokuratury zawsze stali ponad prawem a to nagle się zmieniło i zostali bez parasola
                  • Gość: prorok Re: r IP: *.net.stream.pl 13.03.11, 11:42
                    W tym tygodniu dojdzie do spotkania dwóch Panów człowieka który dużo może z nowy Prez od jego wyników będzie zależeć jak to dalej się potoczy czy znowu Częstochowa zostanie sparaliżowana jak onegdaj i zarobią taryfiarze wszystko teraz w rękach K M amen
    • drugi_ugibugi r 13.03.11, 16:32
      NO to jak nic z tego nie ywjdzie znowu 1 kwietnia bedzie należał do TAXI.:):) moze wszyscy beda miec co chca.A ten człowiek K.M to kto???? bo nie kojarze???
    • drugi_ugibugi t 13.03.11, 16:33
      NO to jak nic z tego nie ywjdzie znowu 1 kwietnia bedzie należał do TAXI.:):) moze wszyscy beda miec co chca.A ten człowiek K.M to kto???? bo nie kojarze???
      • quasi-modo Re: t 14.03.11, 01:46
        Problem tkwi w tym , że ja też nie kojarzę . Dlatego pewne wypowiedzi staram się przyswajać ale trudno mi jest sklecić to w całość . Może skupmy się bardziej na naszym MPK- skim podwórku . Wiem , że kreatury czytają nasze wypowiedzi i modlą się żebyśmy przestali uświadamiać nieświadomych i zastraszonych . Po prostu te świnie ( nie ubliżając prawdziwym świniom ) chcą przetrwać i jak zwykle pozamiatać swoje krętactwa pod dywan . I najlepiej dla nich , żeby wszyscy im odpuścili i zapomnieli . Ale ta ich bajka i ten chamski eden rozsypuje się . Nic nie może trwać wiecznie . Mnie na przykład nie obchodzi skąd pochodzi jędrula . Olewam to . Bardziej obchodzi mnie to jak taki swołocz może dalej udawać , że deszcz pada i nic się nie stało . To zwykły beton ( nie ubliżając prawdziwemu betonowi ) . Zwykły piesek krzysia , który reagował na komendy : - Do nogi ; -Waruj ; - Do budy . No i robił w gacie ze strachu . Był w stanie sprzedać każdego aby utrzymać dupę na powierzchni . Nadal się gnojowi wydaje ,że przetrwa .
        • Gość: gonzo Re: t IP: *.net.stream.pl 14.03.11, 08:57
          Swołocz Bazyliszek gotów sprzedać własną matkę żeby tylko być przy korycie takiej świni jak on to toporem muśieli by odcinać ryj a ryj i tak by został przy korycie nawet jak świnia padnie to najgorszy gnój w całym MPK gorszy nawet od tego bandziora co go wyjebali to wsciekły pies co kąsa wszystkich dookoła bo inny Pan wszedł na jego podwórko a psychopaci do wszystkiego są zdolni ale psychopatą tez się zajmą i wsadza w kaftan bespieczeństwa . KM to nowa władza na Ślaskiej może dużo zmienić i zrobić pod warunkiem że będzie chciał ale babranie się w sambie do przyjemnych nie należy a czy Romek sobie z tym poradzi śmiem w to wątpić
          • Gość: fred żylasty Re: t IP: *.net.stream.pl 15.03.11, 18:25
            Biednemu Bazyliszkowi za wierna służbę psa łańcuchowego dali parę tygodni zaległego urlopu żeby nie stał pod drzwiami i nie przystawiał gumowego ucha no w końcu nawet psu należy się trochę spuszczenia ze smyczy oczywiście o ogrodzonym kojcu najlepiej z drutem kolczastym u góry żeby zwierzątko teraz bez pana kogo nie ugryzło bo kto będzie odpowiadał jak były pan już go nie kontroluje bo sam schronił się na lewe zwolnienie od psychiatry no może nie lewe bo on cały czas miał żółte papiery ale czarnym ptakom było to na rękę bo GO ustawili i odpalał im dole z przetargów i innych przekrętów no i smrodu tak jakby mniej bo brakuje pamperśaka nawet jego przyboczni pretorianie poznikali nie maja kogo w dupkę całowac trzeba podsunąć pomysł Romkowi aby na jego drzwiach powiesił zdjęcie pośladkow bez odzienia to chociaż na tym będą składać wierno poddańcze pocałunki i niech zamowi dezynsekcje wraz z deratyzacja do odkarzenia gabinetu bo następca może paść od zaduchu
            • Gość: prorok Re: t IP: *.net.stream.pl 15.03.11, 20:36
              Po dzisiejszym spotkaniu na szczycie pewne sprawy się już wyjaśniły i niebawem dojdzie do pewnych roztrzygnieć personalnych o wszystkim zostaniecie poinformowani w odpowiednim czasie jeśli zajdzie taka potrzeba sam osobiście będę zmuszony podjąć się tej niewdziecznej roli oczyszczenia całego bałaganu jeśli nowy stary nie będzie sobie z tym radził przegład stanowisk i dopasownie potencjalnych potrzeb do zasad rynkowych jest nieodłączna cecha tego procesu nie możemy płacic za podpisnie listy obecności wypicie kawki i przejrzenie prasy ludzie maja pracować ośiągać wyniki i mieć za to płacone redukcja kadry zbędnej nalecjałości i pasibrzuchów nastąpi zgodnie z wytycznymi konsolidacja i przesuniecia całkowicie zbednego personelu zużywającego tylko papier toaletowy zostanie przeprowadzona amen
              • quasi-modo Re: t 16.03.11, 01:44
                Oby tak się stało . Amen ! Ale jak już ewentualnie tak się stanie - to niech jeszcze to skundlone bydło rozliczą . A tu nie wiadomo czy to możliwe . Bydlęta z pod znaku wrony liczą na to , że im się umsknie .
                • Gość: gonzo Re: t IP: *.net.stream.pl 17.03.11, 07:49
                  Układ przestępczy Wronio Nabrdali doskonale zdawali sobie sprawę ze ich wyjebią i od dawna już czyścili papiery i niszczyli dokumenty związane z przekrętami i innymi oszustwami te pozostałości układu co zostały w MPK przyczaiły sie na chwile obecna i czekają na dogodny moment do kontr akcji co prawda nie ma chwilowo gumowego ucha i być może już nie wróci więcej ale jeszcze paru gości (gnidy pasibrzuchy klakierzy i wszelkiej maści inna hołota ) związanych z układem musi zostać rozliczonych przygotowano wstępna weryfikację na wczorajszym zebraniu Prez przedstawił pewne kwestie ale problem musi zostać rozwiązany kompleksowo jest zgoda Cezara i Wodza na rozwiązanie tego problemu nawet przy użyciu metod specjalnych problem zbędnych kierowników tez musi zostać rozwiazany chociaż to wymaga pewnego czasu lista juz trafiła do zatwierdzenia i po akceptacji bedą robione odpowiednie kroki
                • Gość: fred żylasty Re: t IP: *.net.stream.pl 17.03.11, 20:03
                  Bydło to kijem i zagonic do zgrody z drutem kolczastym i kratami
    • drugi_ugibugi t 17.03.11, 17:51
      To jak juz wiemy kto i gdzie zostanie przeniesiony.A moze szykuja sie zwolnienia albo redukcje na szczeblu biurowym.Jakies konkretniejsze dane mozna uzyskać
      • Gość: gonzo Re: t IP: *.net.stream.pl 17.03.11, 20:23
        Wszystkie zmiany personalne z redukcją etatów biurowych kierowników poszły do zatwierdzenia zostaną przygotowane zmiany ale to wymaga pewnego czasu jest to w gestii Dor....nie mogę na dziś podać szczegółów bo to nie jest konieczne zainteresowani dowiedzą się w odpowiednim czasie chyba niedługim ważą się jeszcze losy M B ale wszystko zależy jaką decyzje podejmie Cezar to kwestia najwyżej tygodnia
      • Gość: kierofca Re: t IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.11, 20:26
        Czy można sprawdzić zasadność zwolnienia lekarskiego , od lekarza psychiatry jakie przedstawił Krzysztof N.
        Czy Romek nie powinien zawiadomić kogo trzeba?
        Czy chory może chodzić ?.
        • Gość: gonzo Re: t IP: *.net.stream.pl 17.03.11, 20:44
          Niestety na zwolnieniu od psychiatry można chodzić no chyba że go wezmą w kaftan bezpieczeństwa ale to należy najpierw debila sprowokować do dziwnych zachowań nie musza wcale byc głupie i wezwać karetkę powiedzieć ze świr psychol na wariackich papierach ze napadł na kogoś słownie lub fizycznie i nie robią łaski muszą go zabrać do najbliższego szpitala czyli Lublińca lub szpitala psychiatrycznego który ma dyżur np Rybnik Tworek lub inny podejrzewam że debil na to liczy i pewnie sam będzie robił taki numer jutro w nie napiszę tu gdzie bo zainteresowani wiedza jutro musi byc w pewnym miejscu ale pewnie nie bedzię a nawet jak będzie to jego zeznania będą guwno warte bo każdy biegły psychiatra je zakwestionuje i pewnie to jest jego as w rękawie osobniki których ojczyzną jest Izrael nigdy nie mówia dość Polacy to dla nich barachło juz przed wojną mowili wasze ulice a nasze kamienice i nigdy nie zmienili zdania
          • Gość: fred żylasty Re: t IP: *.net.stream.pl 18.03.11, 20:12
            Pewne sprawy się już wyjaśniły na Śląskiej jest ok a co do dalszych losów pani M B wszystko będzie zależeć od rozwoju sytuacji oraz w pewnym sensie podjętych decyzji nadzór nad całością ma CEZAR i myślę ze jego głos będzie brany pod uwagę to jego podwładni mają UM
    • drugi_ugibugi t 18.03.11, 20:28
      Fredzie powiedz mi czy te zmiany które zapadły są na korzyść firmy czy moze jedynie konkretnych osob.Jakies wieksze wiesci zapodaj
      • Gość: fred żylasty Re: t IP: *.net.stream.pl 19.03.11, 08:43
        Zmiany na lepsze są zawsze korzystne powoli zaczyna się czyścić szambo które zastał Romek ale to wymaga czasu bandziory K N i A G powoli zaczynają przegrywać kolejne potyczki nie będę tu opisywał na forum publicznym wszystko jest pod kontrolą sprawy idą w dobrym kierunku efekty będą widoczne niebawem
        • quasi-modo Re: t 19.03.11, 11:45
          Oby . Jestem zaskoczony , że znalazło się paru debili , którzy płaczą za KN i AG . Widać , że puste łby można zaagitować i wykorzystywać . Tępaki nawet nie potrafią się wypowiedzieć o co im chodzi i skąd ta miłość do tych s.........w . Ale nowego wodza się boją . Na szczęście to tylko mała garstka ćwoków . Główny ćwok i agitator (zaraz po ryżym ) wreszcie odchodzi na emeryturę . Będzie jednego pętaka mniej .
          • Gość: fred żylasty Re: t IP: *.net.stream.pl 19.03.11, 17:41
            Jest wywiad w tv Orion z Romkiem można obejrzeć jak kto zainteresowany sprawą . Bandziory przegrały kolejna sprawę w sądzie nie jestem upoważniony do przedstawiania tego na forum myślę ze sam R R o tym poinformuje co do dalszych posunięć przedstawię wnioski i zalecenia do wykonania dla UM jęśli ktoś zainteresowany w innych sprawach proszę pisać na adres meilowy który podawałem wcześniej
            • Gość: panczen Re: t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.11, 18:13
              Może po wysłuchaniu wywiadu w telewizji Orion Prezesa wypowiedzą sie wazeliniarze krzyska i jedruli ktorzy tak bronili swoich pseudo prezesów że tak pięknie prowadzili firmę. Dlaczego ryży i ten jego przydupas którzy zasiadają w radzie nadzorczej nie zabiorą głosu?
              • Gość: fred żylasty Re: t IP: *.net.stream.pl 19.03.11, 19:44
                Tu jest własnie cały ambaras że związkowy brali pod stołem byli nietykalni bo lizali dupę tym dwóm k......ią teraz na dzień dzisiejszy zostali sami jak porzucone bydlątka bez gospodarza bo jednego w...li zreszta teraz ciężko zachorzał a mizerniutki ci on ledwo co się w tym dusza kołace tak biedny cierpi za wszystkie krzywdy które wyrządził ze gotów iść on Izraelita na klanach na J G a biedny Jędrula odpoczywa po 9 latach posługi psa łańcuchowego ale Roman ma wielkie serce i dał mu odpocząć po wiernej lub wierno poddańczej służbie u obcego Pana w końcu J P II nauczał miejcie litość nawet nawet zwierzętami może zbłądziły lub poszły na manowe albo śmietnik historii tym dwóm opatrznosciowym związkowcom też postawją zarzuty ale wszystko w swoim czasie są na wszystko p....y wspudziału w ......nie są to tematy na forum
                • Gość: panczen Re: t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.11, 19:58
                  pracownicy maja nadzieje że ten karierowicz jedrula pełniacy rolę psa łańcuchowego krzyska już po urlopie nie wrówci na zajmowanego stanowisko. Sprawdzi sie jako kontroler biletowy na III zmiany - może?
                  • Gość: fred żylasty Re: Na Ryżym czapka gore. IP: *.net.stream.pl 19.03.11, 20:18
                    Znane są następne posunięcia ale nie jest to temat na forum publicznym wszystkiego się dowiecie myślę ze już niebawem niech odpowiednie służby porządkowe przeprowadzą wietrzenie gabinetu pod nieobeność vice mam na myśli dezynsekcję deratyzację i odkażanie przy użyciu markowych środków chemicznych wydać sprzątaczką odpowiednie środki ochronne z maskami pposz bo to teren skażony biologicznie radiologicznie i promieniotwórczo i niech sprawdzą pluskwy które tam zagnieżdziły jakiś czas temu pampersy do utylizacji
                    • quasi-modo Re: Na Ryżym czapka gore. 21.03.11, 15:00
                      Jednym słowem - związki zawodowe , KN i AG na stos .
                      • Gość: kierowca Staszek Re: Na Ryżym czapka gore. IP: *.net.stream.pl 21.03.11, 15:39
                        Skoro to była jedna pospolita banda i jeden układ przestępczy to pppseudo zwiazkowcy co brali kasę i zobili przekręty W CH i M N tez powinni solidarnie odpowiadać przed śądem pospolitym jak zwyki przestępcy a nie że ich chroni prawo zwiazkowe przestępćow nie może chronić żadne prawo
                        • quasi-modo Re: Na Ryżym czapka gore. 21.03.11, 15:55
                          Za nabrdalika nie było prawa . A tych chłystków chroni bezprawie .
                          • Gość: fred żylasty Re: Na Ryżym czapka gore. IP: *.net.stream.pl 21.03.11, 18:08
                            Jak dziki kraj to i dzikie obyczaje prawo jest tylko dla biednych dla bogatych i jeszcze w dodatku łotrów jest tylko bezprawie oni mogą prawie wszystko i jeszcze łobuzy każą się za przeproszeniem w dupe całować jak napisał wcześniej jeden z nich były już K N
                            • Gość: panczen Re: Na Ryżym czapka gore. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.11, 23:08
                              Sądzę że Prezes powinien na zebraniu z załogą powiedzieć jak tych dwóch wazeliniarzy i sprzedajnych ćwoków, zasiadających w radzie nadzorczej firmy doprowadziło nasz zakład do tak fatalnych wyników finansowych. Ponadto tych kierowniczków którzy tym dwóm pseudo prezesom właziło do d..y winno się od razu zmienić. Niech poznają co to praca a nie tylko branie pieniędzy za to że na każdym kroku przytakiwali tym karierowiczom. Sądzimy że jędrula już tu nie wróci
                        • Gość: pytajec Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 21.03.11, 23:57

Z treści wielu wypowiedzi można wywnioskować, że po zmianie klimatu (władzy)
                          "puściła tama" i wyzwoliła wezbraną falę krzywd i nienawiści - ale taki jest jednak
                          przywilej "ciemiężonych".

Zastanawiający jest jednak problem nadzoru nad spółkami miejskimi - charakterystyczny
                          dla wielu takich spółek. Czym faktycznie zajmują się i jak nadzorują Rady Nadzorcze
                          a także właściciel, czyli Prezydent (Burmistrz) ? Jak różne działania monitorują związki
                          zawodowe ? Czemu milczą krzywdzeni pracownicy ? Dlaczego nikt nie ponosi
                          odpowiedzialności materialnej za nieprawidłowe decyzje ?
                          Niestety potwierdzają się zaobserwowane zjawiska "polskiego piekiełka" oraz powiedzenie,
                          że: "Najwięcej krzywdy dzieje się tam, gdzie porządni ludzie milczą".

Że "kasiura" jest najważniejsza to wiedzą nawet przedszkolaki - tylko dlaczego jest
                          społeczne przyzwolenie na to aby Prezesi którzy "oszwabili" szeregowych pracowników
                          opływali w "luxusach" - kpiąc sobie z przyzwoitości i prawa; nie ponosząc żadnych
                          konsekwencji ??????????????? Czy Polska to rzeczywiście (znany cytat) "dziki kraj"?
                          "Prawo pięści" czy "prawo dzungli" a może całkowite bezprawie (oczywiście dla "wybrańców")?
                          • Gość: gosc Re: Na kim czapka gore ? IP: *.play-internet.pl 22.03.11, 06:38
                            Różni ludzie różnie mówia, w mieście huczy,że były prezes szykuje sobie żółte papiery
                            • quasi-modo Re: Na kim czapka gore ? 22.03.11, 07:04
                              Żółte papiery - Ten gnój nigdy nie był normalny . Ale przy okazji ma łapy bardzo lepkie . Zawsze mówił , że po co nam podwyżka . co roku mamy o 1% . A teraz żeby go bronić naobiecywał i nabrał paru głupków . Ćwoki razem ze zaprzedanymi przewodniczącymi związków próbowali mu dać poparcie . Debile u nabrdalika i głucha zawsze mieli wzięcie .
                              • Gość: Jolka Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 22.03.11, 12:11
                                teraz jak puściła tama to może być jak w Rumuni Słoneczko JURY jak Słoneczko Karpat na szubienicę a pretorianie szybko się rozpierzchną ale tych pomniejszych słoneczek pseudo gwiazdek było kilka to może ich pod pręgiż albo jako karę w kamizelkach z napisami byłem łotrem i sumowina nie pod eskorta sprzątają tory tramwajowe po całym miescie
                                • quasi-modo Re: Na kim czapka gore ? 24.03.11, 09:05
                                  Czyżby to już koniec zabawnego forum ? Czyżby temat się wyczerpał ? Faktem jest , że związkowcy , ich tępi pomagierzy oraz niewielka grupa żałobników po byłym "niebłogosławionym" , psychopacie , czyta to forum i irytuje się . Nie pozostawiono na nich jednej suchej nitki . Jednak brakło im argumentów aby zabrać głos na forum i honoru żeby zrezygnować z pełnionych funkcji . Dalej tkwią w rynsztoku i szukają kwadratowych jaj sypiąc sobie popiół na łby w żałobie po sielance jaką im dał poprzedni układ . A DO ROBOTY ! - ZAKŁAMANA BANDO SZCZURÓW OKRĘTOWYCH . Tylko jeden parobek uciekł na emeryturę .
                                  • Gość: TORANAGA Re: Kto ustawiał przetagi na budowę torowiska IP: *.net.stream.pl 25.03.11, 07:59
                                    Pewnego dnia w pewnym miejscu spotkało się kilku panów omawiali sprawy przetargu na torowisko i ile kto z tego badzie miał trzech bosów miejscowych firm uczestniczących w przetargu i estabiszment u Um oraz inni z mpk naczalstwo wiadomo jest kasa trzeba to rozdzielić no i przetargowe się należy chodzą słuchy ze stanęło na 12% od sumy głównej czyli skromne kilka melonów do podziału na sześć może osiem osób drobnostka kto w tym uczestniczył to tajemnica poliszynela ptaki czarne i inne pomniejsze gawrony byly wyrzucony ze swoją świtą wkońcu większość z tego to dała unia to kasa niczyja obecna władza w UM musi popatrzeć na pewne fakty i wyciągnąć stosowne wnioski
                                  • Gość: "mennica" ZŁA Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 25.03.11, 14:30
                                    Tworzony przez wiele lat klimat i atmosfera zastraszania osób o innym sposobie
                                    myślenia oraz wiernopoddańczości "wynagradzanej" stanowiskami i profitami -
                                    jeszcze przez długie lata będzie zmorą tej "tajemniczej firmy". Wszakże zgodnie
                                    z teorią kontynuacji 'życia po śmierci' duchy przeszłości (fatum) nadal będą
                                    krążyć i robić zamęt w psychice "roboli".
                                    Z wielu wpisów można wywnioskować, że głównym celem "zdziczałego" przepływu
                                    informacji w firmie (celowej dezinformacji) było wprowadzanie syndromu "mętnej wody"
                                    aby "przywódcy" mogli dokonywać "cudów". Celowo i z premedytacją wprowadzano
                                    do obiegu destruktywne plotki - aby funkcjonowały swoim życiem, siejąc kompletny
                                    chaos i dezorientację.

Dezinformacja jest bardzo skuteczną strategią, ponieważ umożliwia stosowanie podłych
                                    i bezkarnych metod działania. Przykładem mogą być niegodziwe metody wykluczania
                                    z pracy np. Pana Raczka oraz innych niespolegliwych i niesłużalczych pracowników.
                                    Całkowicie odwrócone zostało przesłanie maksymy "zło dobrem zwyciężaj". Ciekawe
                                    jak długo potrwa (i czy w ogóle jest to możliwe?) przywracanie normalności a także
                                    przemian świadomości, moralności i etyki oraz etosu pracy ???

O sposobie zarządzania firmą nie wspominam - wystarczą opinie pasażerów !
                                    Kto ma kłopoty ze zrozumieniem intencji autora wpisu - niechaj spojrzy na banknot,
                                    wówczas wróci świadomość, co doprowadza ludzi do "zgnilizny moralnej".
                                    • Gość: TORANAGA Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 25.03.11, 17:30
                                      W tajemniczym spotkaniu uczestniczyli z ramienia mpk K N jego psinka A G i jeszcze tajemniczy jegomość jak chodzą słuchy targu dobitito i działki ustalito wrony i gawrony najwięcej łyknęly bo jako właścilel pierwsze skrzypce grały póżniej po gorzale bosy się trochę wygadali ile z tego mielili i ile odstępnego za pabiedu dali wszyscy sie cieszyli ze im sie dostało bo to w koncu biedna unia na to gó... daje koniakiem zapili i wszystich szofery słuzbowymi brykami do domów rozwozili teraz wrony odfruneły sobie chen to NIKu , K N wylany na pysk z mpk u A G odpoczywa bo pana wylali dostał długi urlop nie wiadomo co dalej będa grali jak se człek oddychnie przetrze pikulary może sie okazać wraca a tu fotel mu zabrali na czy biedny siądzie może se na dupie albo go posadza w piżamce za oknem . Jedną już wylali bańkę co skręciła i biedny mops ogołociła a co zrobia z tymi pod krawacikami co skręcili baniek kilka z ładnymi uśmichami prawych wytępili lewych sie nie boja bo duże przekręty same sie wybronią
                                      • quasi-modo Re: Na kim czapka gore ? 25.03.11, 18:23
                                        -Kurde - piszcie coś na temat . Bez przerwy zagadki i ogólniki . Np . Ryży przefarbował łeb na fioletowo , albo wyłysiał z przejęcia , Ruta się nudzi , niema co robić bo już wszystkie pazury poobgryzała z wściekłości co się wypisuje na forum . Odwagi - do dzieła . Jeden kurdupel uciekł na emeryturę . Szkoda , że tylko on . Reszta zakochanych w nabrdaliku jeszcze dogorywa . Zwykła banda szmaciarzy . -
                                        Quasi.
                                        • Gość: TORANAGA Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 25.03.11, 18:48
                                          Nie można opisywać na forum czynności operacyjnych i innych podjętych w celu opróżnienia szamba to się odbywa poza na efekty trzeba trochę poczekać ale one będą Romek dostał propozycje jeśli ja odrzuci to granat wpadnie do szamba i wszystkich ochlapie a smród się rozniesie po okolicy a szambo było bardzo duże to i smród może być duży
                                          • quasi-modo Re: Na kim czapka gore ? 26.03.11, 18:57
                                            Pisanie ogródkami nic nie daje a większość nie załapuje w czym rzecz . Potem ulegają agitacji i zastraszaniu .
                                        • Gość: sudoku Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 27.03.11, 20:00

Proponuję tym bardziej zorientowanym inetrnautom przeprowadzić
                                          wyliczankę "sukcesów" byłego pREZESA:

1. pozbycie się "komuszych" kierowników - początek lat 90-tych,
                                          2. wyprzedaż łodzi, ośrodka w Łęgu i "działania" w Poraju,
                                          3. "likwidacja" bagażówek,
                                          4. "dziwnie" droga budowa ośr. w Międzywodziu; warunki dzierżawy,
                                          5. "dziwne" ceny i jakość paliw; ciekawi dostawcy,
                                          6. przekształcenie MPK w MZK,
                                          7. zwolnienie z pracy J. Sz. & Wiesława - ponoć bezzasadne,
                                          8. agitacja przedwyborcza w firmie,
                                          9. problemy z "Bussines Consulting" (finansowe ?),
                                          10. kłopoty z przeglądami autobusów (stacja diagnostyczna),
                                          11. "wylanie" z pracy Ryszarda R. (po raz pierwszy latem 1999r.)

i inne "ciekawostki" od 1990 do 1999 roku.

Należałoby wymienić "ciekawostki" od 2002 roku - kto się odważy ???
                                    • Gość: śmietnik historii Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 27.03.11, 20:27

WZLOTY I UPADKI.

Unosili się i wzlatywali "na skrzydłach" niejakiego: ( ? ?)

UPADALI....
                                      Upadali...
                                      upadali ...
                                      upadli...
                                      padli !!!

a gdy nadszedł "wiatr historii" - posprzątał i "pozamiatał"

P/s
                                      K.I. Gałczyński (1953r."Ballada o trzęsących się portkach")):
                                      " Gdy wieje wiatr historii,
                                      LUDZIOM jak pięknym ptakom
                                      rosną skrzydła, natomiast
                                      trzęsą się portki pętakom".
                                      • Gość: TORANAGA Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 28.03.11, 09:15
                                        Tych wyliczanek byłoby kilka tomów może kiedyś będą leżeć na stole sędziowskim a wylanie choćby niewygodnego dla byłego mówiącego prawdę j dlatego dla nich niebezpiecznego C B kierowcę na podstawie sfabrykowanych fikcyjnych papierów rok 2008 nie wspomnę już o pewnym mistrzu H K i o wielu inny zniszczonych i zgnojonych aby tylko układ miał władze dyktatorską wszelkie przejawy niesubordynacji były tępione dla byłych dyktatorów ,,pospolitych BANDZIORÓW,,K N i obecnie tego którego gabinet się wietrzy A G doby wróg to martwy wróg w dodatku sfora klakierów za pewne ochłapy im przytakiwała i ich kryła jak W CH , M N paru innych śmieciowych przydupasów którzy niebawem będą poddani weryfikacji
                                        • quasi-modo Re: Na kim czapka gore ? 28.03.11, 11:32
                                          Nareszcie jakieś konkrety . Cały czas myślę o odpowiednim doborze odpowiedniego i na 100 % skutecznego środka do utylizacji tych robali . Bowiem ta plaga pasożytów dalej chce się żywić nieróbstwem i schematycznie w/g nauk swojego idola "kn" i jego chłoptasia "ag" . Mianowicie bardzo mnie irytuje postawa przewodniczących związków zawodowych , którzy zasłaniają się immunitetem i są bardzo agresywnie nastawieni na krytykę ich nieróbstwa i ślepoty na bezprawie jakie miało miejsce do tej pory , gdzie obowiązywało tzw. prawo buszu w/g głównego buszmena "kn". Zaczynają się odgrażać , pałają chęcią zemsty za krytykę . Na poruszane zarzuty na tym forum jak np: zdrada załogi , nieróbstwo , ślepota na bezprawie , branie kasy pod stołem i.t.d. Odpowiadają - " A udowodnijcie nam coś ! To szczyt skrajnego chamstwa . Ale fakty mówią same za siebie . Bowiem jak jest nie tak jak powinno być - tzn . że jet kasa (lewa kasa) jak kiedyś to powiedział mój kolega (pracownik MPK) , którego szanuję . Zaraza czuje się nadal bezkarnie i dusi się bo koryto uciekło im z pod nienażartych ryjów . Winna temu jest załoga bo nie chcieliśmy poprzeć głównego terrorysty jak go wywalano na zbity pysk . Tylko nieliczna grupka zaagitowanych i zastraszonych debili dała się wykorzystać przez tzw. przewodniczących . Nawet nie splunę w ich stronę bo mi szkoda mojej cennej śliny .Podejrzewam , że musieli mieć na sumieniu jakieś grzechy , które im darował były terrorysta - więc musieli być lojalni . Oj drodzy forumowicze niema się czego bać . Niech się boją wyżej wymienieni . Trzeba zwierać szyki i wytępić te chwasty co do ostatniego . Nikt nam nie płaci za wdychanie tego smrodu . No i dlaczego naszą ciężką pracą mamy utrzymywać tą bandę nierobów , która się maskuje i śmieje nam się w twarz . Pozdrawiam i czekam na dalsze konkrety . Odwagi !
                                          • Gość: gonzo Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 28.03.11, 17:25
                                            Pani M B powinna zostać usunięta w pierwszej kolejności przekręty i kopertówki w kasach odpowiedzialni kierownicy A M i inni za sprzeniewierzenia tysięcy a może nawet milionów lewe obiegi z biletów i inne przekręty następne wyliczanki w następnym rozdaniu
                                            • Gość: gość Re: Na kim czapka gore ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.11, 11:01
                                              "Zgodnie z artykułem 212 kodeksu karnego kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. Jeżeli sprawca dopuszcza się tego czynu za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."

Uprzejmie informuję Pana (nie wiem który wybrać Pana Nick - gdyż tak często go Pan zmienia - na szczęście to żaden problem ustalić osobę piszącą), że w przypadku nie odwołania fałszywych zarzutów wobec pani M B sprawę skieruje na drogę postępowania karnego.

• quasi-modo Re: Na kim czapka gore ? 29.03.11, 12:05
                                                Ale kogoś ruszyło . A ta pani M.B. to kto ? Czyżby to jakaś dziewica orleańska ? A może oddana urzędniczka ? Tylko czy oddana pełnionej funkcji - czy może układowi ? Bo w razie potrzeby to forumowiczowi , który użył inicjałów M.B. z całego serca pomogę i zeznawać będę . Chętnie wsadzę kij w mrowisko . Strachy na lachy .
                                                • Gość: gonzo Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 29.03.11, 12:51
                                                  Znowu się zaczynają stare ubeckie metody zastraszania zaszczuwania niszczenia i gnojenia układ się broni wszelkimi sposobami oderwać,, świnki,, od koryta to wiadomo że będą kwiczeć a koryto było duże ojjjiii duże i,,, świnki,,,a raczej wieprze były dobrze utuczone to widać gołym okiem my ludzie wolni i prawi zawsze wygramy z ta hołotą wcześniej czy póżniej
                                                  • quasi-modo Re: Na kim czapka gore ? 31.03.11, 13:07
                                                    Czyżby już oszołom jakiś zastraszył wszystkich skargą do prokuratury ? Czy temat się wyczerpał ?
                                                  • Gość: gonzo Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 01.04.11, 11:37
                                                    Banda sie przyczaiła ale obserwuja kazdy krok przechodzący po korytażu czy to aby nie prokurator lub inna spec służba która przyjdzie ich wyprowadzić skutych tam gdzie powinni trafić
                                                  • quasi-modo Re: Na kim czapka gore ? 05.04.11, 11:51
                                                    Aż tak źle to z tą bandą nie jest . Tyle tylko , że nie widać kompetencji u tych niby urzędasów ślepo wiernych . Robili co im kazano bo o własne niedomyte tyłki się bali - jaskiniowcy . Przecież MPK im ratowało i ratuje życie . Gdyby coś sobą reprezentowali to powinni bez problemu znaleźć pracę gdzie indziej . Ale jak się nic nie umie po za lizaniem tyłków ,donoszeniem i wychodzeniem na przeciw głównodowodzącej kreaturze to tak było . Nawet bezprawie miało miejsce bo tak kazano . inaczej szafot i cześć .
                                                  • Gość: kierwca na emerytr Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 06.04.11, 15:24
                                                    Z szamba nie da sie wyjść w szambie się siedzi do usranej śmierci bandziory dobrze wiedza ze rozwalenie szamba spowoduje smród na całą okolce prędzej szambo zaleją betonem niz je wyczyszcza a całe mpk to jedno wielkie szambo i tak fekuje że smród na cała okolicę
                                                  • Gość: pis Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 10.04.11, 13:29
                                                    Bandziory zawsze będą bandziorami a chamy będą chamami i nic tego nie zmieni nawet noszenie biały skarpetek czy chowanie słomy wystającej w onuce
                                                  • quasi-modo Re: Na kim czapka gore ? 11.04.11, 16:00
                                                    Święta prawda . Ale nie o to w tym wszystkim chodzi . Po bydle to spływa i tak się śmieją . Twierdzą , że nic się im nie udowodni . Co tępa hołota zrobiła to zrobiła . A zaagitowane tępaki płacą bo rozumu nie mają . Yess -Yoou !
                                                  • Gość: kierwca na emerytr Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 11.04.11, 18:21
                                                    kierowcy to najbardziej tępy naród i nawet rewolucja tego nie zmieni i bandziory i ich przydupasy wiedza ze tępym bydłem łatwo jest manipulować bo bydło potrafi tylko jedna rzecz chodzić w kieracie a puszczone wolno zabije się o ścianę dlatego tak łatwo tępakami manipulować wystarczy cos im podszepnąć jaką pogłoskę a tępaki wszystko kupa no bo jak nie maja rozumu to czym mają myśleć chyba dupą ale ryżego i tak proces nie ominie z tego co chodza słuchy tu i uwdzie to jemy prorok wkrótce zacznie się dobierać do jego chamskiej dupy i nie pomoga mu te jego pieski tak jak nie pomogły bandziorowi K N
                                                  • quasi-modo Re: Na kim czapka gore ? 13.04.11, 09:36
                                                    Gość portalu: kierwca na emerytr napisał(a):

> kierowcy to najbardziej tępy naród i nawet rewolucja tego nie zmieni i bandzior
                                                    > y i ich przydupasy wiedza ze tępym bydłem łatwo jest manipulować bo bydło potra
                                                    > fi tylko jedna rzecz chodzić w kieracie a puszczone wolno zabije się o ścianę d
                                                    > latego tak łatwo tępakami manipulować wystarczy cos im podszepnąć jaką pogłoskę
                                                    > a tępaki wszystko kupa no bo jak nie maja rozumu to czym mają myśleć chyba dup
                                                    > ą ale ryżego i tak proces nie ominie z tego co chodza słuchy tu i uwdzie to jem
                                                    > y prorok wkrótce zacznie się dobierać do jego chamskiej dupy i nie pomoga mu te
                                                    > jego pieski tak jak nie pomogły bandziorowi K N
                                                    Ryżemu proces nie grozi . Ale sąd koleżeński i reanimacja związków byłaby potrzebna . Tylko kto to przeprowadzi ? Wszyscy jak zwykle potrafią tylko narzekać , rozprowadzać pierdoły i krakać jak w każdym burdelu na kółkach . Czyli nic się na lepsze nie zanosi .
                                                  • Gość: starter Re: Na kim czapka gore ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 21:35
                                                    V-ce Prezes już out - kto go zastąpi?
                                                  • Gość: panczen Re: Na kim czapka gore ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.11, 23:01
                                                    Brawo Panie Prezesie. Karierowicz jędrula już poza burtą . Uważamy że i tak delikatnie się Pan z nim obszedł. Oni z Panem tak nie postąpili
                                                  • Gość: hycel Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 18.04.11, 16:39

Do gościa "panczen":

SORRY !!!

Nie bądź aż tak łaskawy dla "tego pana", nazywając go łagodnie - karierowiczem.
                                                    Swoisty "body guard" szefa lub jeżeli ktoś woli "materac" (dla Pań wiadomego fachu)
                                                    miał jedynie podpisywać (a jednocześnie nawet nie pytać co podpisuje) !
                                                    Na dyszlu mocium panie, na dyszlu .... Nawet nie na smyczy.

P/S
                                                    Okazuje się, że wszelkie pieski są ..........niezatapialne

• Gość: hycel Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 18.04.11, 16:39
                                                    Do gościa "panczen":

SORRY !!!

Nie bądź aż tak łaskawy dla "tego pana", nazywając go łagodnie - karierowiczem.
                                                    Swoisty "body guard" szefa lub jeżeli ktoś woli "materac" (dla Pań wiadomego fachu)
                                                    miał jedynie podpisywać (a jednocześnie nawet nie pytać co podpisuje) !
                                                    Na dyszlu mocium panie, na dyszlu .... Nawet nie na smyczy.

P/S
                                                    Okazuje się, że wszelkie pieski są ..........niezatapialne

• quasi-modo Re: Na kim czapka gore ? 19.04.11, 09:21
                                                    Dwa główne chwasty zostały wykopane z za sterów . Co dalej . Bo smrodu , brudu jeszcze w bród . Jeszcze takie sylwusie , włodusie i parę innych bakterii . A my też powinniśmy zrobić generalne porządki ze związkami i ich paroma przydupasami , tymi od donosów , agitacji i dawania poparcia wykopanym wałom .
                                                  • Gość: panczen Re: Na kim czapka gore ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.11, 10:28
                                                    Taki wlodziu chodzi teraz blady gdyż jego obrońcy poszli na dno. a to przecież dzieki nim mógł nic nie robić a przy okazji nieżle zarabiac. Mógłby Pan Prezes przyjrzeć się tej sylwetce
                                                  • Gość: kierwca na emerytr Re: Na kim czapka gore ? IP: *.net.stream.pl 25.04.11, 13:28
                                                    Bandziory zostały usunięte teraz przyszła kolej na przydupasów pasibrzuchów i inną chołotę po Świetach Wielkanocnych będą robione wiosenne porządki przegląd kadry kierowników zbytecznych i będą usuwane naleciałości układu porzedniego zwyrodnienia układ związany z bandziorami złodziejami i inną plugawą patologią jako zadanie specjalne dla nowego kierownictwa musi zostać oczyszczony takie wytyczne a raczej ultimatum postawił Cezar ma to być zrobione do końca maja amen .
                                                  • Gość: odpowiadam Re: Na kim czapka gore ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.04.11, 21:15
                                                    do wszystkich piszących tu z tępymi nagrzanymi nie głowami( bo trudno to nazwać głowami) zaprzestańcie pisać głupoty, bo to może szkodzić
                                                  • Gość: kiszka Re: Na kim czapka gore ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 21:53
                                                    27 pod UM
                                                    poz.solidarnosc.czest.pl
        • Gość: były pasażer Re: chichot historii IP: *.net.stream.pl 25.04.11, 21:04

Wczoraj i dziś (niespodziewane zaproszenia od 2 znajomych) wraz z Rodziną (5 osób)
          odwiedzałem znajomych na Błesznie.
          Niemiłą niespodzianką była niemożność zakupu biletów jednorazowych w "punkcie
          sprzedaży biletów MPK" - był nieczynny. W centrum miasta też nie ma możliwości
          zakupu biletów w kioskach. Musiałem kupować u kierowców, nadpłacając 1,50 przy
          każdym zakupie (nie chodzi o kwotę tylko o zasady). Nie było informacji, że ten
          punkt będzie zamknięty - chyba ktoś zaniedbał organizacyjnie (i naraził firmę na
          pewne straty). Niby drobiazg ale o czymś świadczy .....

Nie wiem czy to prawda ale chodzą słuchy, że nowego Prezesa wrzucono do
          "dołu z wężami", gdzie pozostałości starej ekipy robią na złość nowemu Prezesowi
          i zrzucają odpowiedzialność na niego - a może to rutynowa nieudolność służb ?

Jak zwykle kłopoty i konsekwencje "spadają" na mieszkańców (pasażerów) !
          • quasi-modo Re: chichot historii 04.05.11, 16:59
            Jeśli Osama bin Laden został unicestwiony , to może teraz warto się zająć jego częstochowskim , MPK-kim sobowtórem krzysiem n. Są jak bracia z wyglądu i z działania .
            • Gość: pracownik Re: chichot historii IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.05.11, 00:17
              No i prosze, narzekaliście na Nabrdala a ta szuja wydymus już sięga do naszych kieszeni. "Świadczenie urlopowe" wypłacane z "zakładowego funduszu świadczeń socjalnych" zostanie zabrane, gdyż od 2004ego roku jest wypłacane niezgodnie z obowiązującym prawem. I już widze jak związki walczą o nasze pieniądze. Pismo na tablicy ogłoszeń z datą 06.05.2011, podpisane przez wydymusa i radce prawnego.
              • Gość: ????? Re: chichot historii IP: *.net.stream.pl 07.05.11, 11:14
                c.d. chichotu

Jeżeli okaże się "Prawdą", że "świadczenia urlopowe" były wypłacane niezgodnie
                z przepisami prawa - to taki fakt będzie świadczył o filozofii (metodach i strategii)
                zarządzania firmą municypalną. Potwierdzą się wszelkie wątpliwości dotyczące nie-
                zrozumiałych "niuansów" ciągłego braku pieniędzy (oczywiście TYLKO dla "roboli")
                a także innych "manipulacji ?" : zakupów czy przetargów (procedury i "profity ?").
                Oprócz NIEZGODNEGO z prawem a także BEZZASADNEGO, wielokrotnego (3 razy)
                zwalniania z pracy pana R. Raczka (oraz innych pracowników) - taki argument może
                świadczyć jedynie o metodologii dysponowania społecznymi środkami finansowymi
                ("dopłaty" z pieniędzy podatników) pod protektoratem poprzednich "władz".

Rodzi się kilka ciekawych pytań, które prawdopodobnie pozostaną bez odpowiedzi:
                - kto poniesie odpowiedzialność i jakie konsekwencje ?
                - kto monitorował i nadzorował działania Zarządu ?
                - jaką "rolę" odgrywały związki zawodowe ?
                - czy w ogóle istniał jakiś faktyczny nadzór nad działalnością firmy ?
                - czy była to kolejna firma miejska, na której ktoś "kręcił sobie lody" ?
                - i .....wiele innych.

Odrębną sprawą jest ilość sygnalizacyjnych (demaskatorskich ?) informacji w prasie
                lokalnej, na które nikt nie reagował ("Poniedziałek" napisał o "tajnym" przedsiębiorstwie
                więc chyba nikogo nie interesowały tajne sprawki tajnej firmy ...). Takie tajne działania
                zatrącają "zapachem" (odorem) tajemnic wokół "tragedii smoleńskiej", w której ponoć
                zgodnie ze wszelkimi procedurami zginął Prezydent państwa i elity ....
                Polskie piekiełko ???

• Gość: VIP Trzeba zrobić powtórkę z 1 kwietnia ... IP: 91.210.242.* 07.05.11, 20:41
                To już przestało być śmieszne. Robimy za nędzne pensje i wciąż jesteśmy kopani ...
                Co za chory kraj i chory system .
                • quasi-modo Re: Trzeba zrobić powtórkę z 1 kwietnia ... 08.05.11, 10:20
                  No i teraz widać efekty "pracy" poprzedniego zarządu spółki . AG i KN . O jacy to kompetentni fachowcy . Znawcy sztuki kamuflażu , ogłupiania ciemnej masy , zamiatania brudu pod dywan , bezgranicznego poddania wroniastej patologi . Potrafili jednak pilnować lewych finansów i dbać o swoją kieszeń . Dwa wały - z których jeden na L-4 ogląda białe myszki , a drugi nie nadąża z praniem obsranych gaci ze strachu . Powinno się ich wcisnąć do stalowej klatki jak małpy w zoo wystawić przed główną bramę jako okazy kompetencji , nieudacznictwa , i jawnej bezkarnej jak do tej pory obłudy . A ich nieliczni , ograniczeni fanatycy niech ów wystawę potraktują jak pomnik . Niech dokarmiają bydełko bananami , ale z własnych środków .
                  • Gość: kierwca na emerytr Re: Trzeba zrobić powtórkę z 1 kwietnia ... IP: *.net.stream.pl 10.05.11, 17:25
                    Dla Krzysztofa N I oraz tego drugiego bandziora Andrzeja G miejsce w szambie zawsze się znajdzie oni maja tam wykupiony abonament dozywotni co prawda to nie honor dla szamba aby takie ścierwa tam umieszczać ale w drodze wyjątku takie kanalie tam powinny być umieszczone
            • Gość: fred żylasty Re: chichot historii IP: *.net.stream.pl 10.05.11, 17:31
              Dla takich bandytów jak K N i AG to szkoda nawet naboju zabija się strzałem ludzi z honorem a te dwie kanalie to sa sumowiny bez żadny ludzkich odczuc takich smyków nie można traktować jak ludzi to nie są nawet ścierawa
              • Gość: szofer Re: chichot historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 15:19
                ale nudy ,nic konkretnego ,wszystko co było , a co nowego?NIC!
                Co uczynił "nowy,. stary" .....gó....
                Liczyliśmy na zmiany i co?.......gó....
                1kwietnia....... z kim?
                • Gość: pan kierowca Re: chichot historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.11, 09:46
                  jak to nic ?,jędrula zajmuje się śmieciami na zakładzie
                  • Gość: kierwca na emerytr Re: chichot historii IP: *.net.stream.pl 17.05.11, 10:31
                    Jędrule to powinni wrzućic do śmieci i wywiść na wysypiśko to kanalia jakich mało to zwykłe ścierwo nawet nie łajnno krówskie jak takiego śmiecia można trzymać w biurze przecież to smród nie do wytrzymania
    • angrusz1 Czy tu też działa ten sam mechanizm ? 01.08.11, 09:50
      wiadomosci.onet.pl/kraj/kolejne-klopoty-po-w-walbrzychu-wymusili-pol-milio,1,4809250,wiadomosc.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka