Dodaj do ulubionych

lokal na roczek

18.02.11, 13:32
jakie lokale możecie polecić na zorganizowanie roczku ? chodzi o obsługę, jedzenie no i ceny - termin lato 2011
Obserwuj wątek
    • Gość: tata Re: lokal na roczek IP: *.net.stream.pl 18.02.11, 14:04
      Don Kichot-laski tańczą prawie na golasa,wódy i piwa dużo-maluszkowi i kolegom napewno spasuje.
    • Gość: rotfl Re: lokal na roczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 14:19
      ludziom sie w dupach juz poprzewracało..rozumiem 18 nastke ale zeby juz roczki wyprawiac w knajpach??
      • Gość: mamuska córeczki Re: lokal na roczek IP: *.play-internet.pl 18.02.11, 14:33
        Jeśli będą lody na patyku za 1zl i kromka chleba za szmalcem i cebulą to fajny lokal jest w Kusiętach Sródmieściu po nr 112 koło poczty dogodny dojazd autobusem PKS.Młodym już nic w domu nie chce się samemu robić bo jak nic się nie potrafi to trzeba zapłacić aby ktoś zrobił a i tak za wszystko będzie musiała zapłacić babcia bo córka groszem nie śmierdzi.
        • Gość: tata Re: lokal na roczek IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.11, 15:31
          Hotel Mercure - Patria . Jedzenie super , ceny przystepne.
    • gad_z_rakowa Re: lokal na roczek 18.02.11, 15:52
      Ja bym zrobił w Egipcie. Ceny przystępne i na pewno bombowa zabawa!
      • Gość: A Re: lokal na roczek IP: *.alfanet24.pl 18.02.11, 15:55
        Ludziom to juz sie w dóópach poprzewracalo od tego kapitalizmu.......roczek w lokalu.
    • Gość: gość Re: lokal na roczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 19:58
      Polecam lokal Joanna w Kiedrzynie na ul. Ludowej. Bardzo dobre jedzenie i nie drogo.
      • Gość: popieram Re: lokal na roczek IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 10:27
        Jak ktoś ma kase to popieram. Bylem na roczku gdzie bylo 50 osob lub na 18 ktora trwala 2dni w lokalu.Z tego co mi wiadomo kosztowala ponad 10.000zl.A pracownicy ojca tego chlopaka ktory wyprawial tą 18 zarabiaja miesiecznie standartowe czestochowskie1200 zl.Dlatego moze tu tyle flustracji.Ale tak to jest i bedzie. Juz dawno spoleczenstwo podzielilo sie na bogatych i reszte:(((tyle
    • Gość: fretka Re: lokal na roczek IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 17:13
      Polecam lokal przy ul. Goszczyńskiego zaraz na początku tej ulicy :obiady domowe "DE Soule", organizowaliśmy tam chrzciny córki, jedzenie wyśmienite, obsługa super, ceny bardzo przystępne. to jest zaraz na wjeździe od ul. Bohaterów Monte Cassino
      • Gość: kinia Re: lokal na roczek IP: *.54.171.110.tvksmp.pl 19.02.11, 21:30
        Polecam 108 na Kiedrzyńskiej za przejazdem kolejowym. Jedzenie dobre, obsługa miła i wszystko dobrze zorganizowane
        • Gość: olo Re: lokal na roczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 23:48
          GŁUPOTA NIE ZNA GRANIC
    • rozowa-swinka Re: lokal na roczek 19.02.11, 23:57
      A o jaki termin chodzi i ilu ma być gości? Mam do odstąpienia termin 25 czerwca w restauracji Malaga na Promenadzie.
    • Gość: mama Vanessy Re: lokal na roczek IP: *.net.stream.pl 20.02.11, 00:39
      Polecam lokal Karczma na ul. Łódzkiej.
    • Gość: r Re: lokal na roczek IP: *.alfanet24.pl 20.02.11, 08:51
      Ludzie ,o co Wam chodzi ? Skoro kogoś stać na to żeby zrobić impreze moze kilkaset droższą niż w domu ,ale przy tym nie stać tygodnia w kuchni mieszając bigos i takie tam , a potem dwa dni przy zmywaniu garów... Przecież po to takie lokale istnieją. Na marginesie dodam ,ze wcale to nie wychodzi dużo drozej ,a niewatpliwym plusem jest fakt że jako gospodarz również mam komfort imprezy ,a nie stoje cały dzień w kuchni i usługuje innym!
      • Gość: r Re: lokal na roczek IP: *.alfanet24.pl 20.02.11, 08:58
        no a w tym zacietrzewieniu zapomniałem o istocie rzeczy:)
        Nie często bywam na tego typu imprezach ale całkiem niedawno miałem okazje być uczestnikiem podobnej ...i śmiało mogę polecić lokal mieszczacy się w wodociągach ,nie pamietam jaka to ulica ale w poblizu Jaskrowskiej.
        • Gość: Karol Re: lokal na roczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.11, 14:48
          Ja polecam ci puknij sie w ten glupi pusty leb,lepiej zamow msze w intencji dziecka.A jak masz za duzo kasy to pomoz biednym dzieciom co nie maja co jesc.
          • Gość: r Re: lokal na roczek IP: *.alfanet24.pl 20.02.11, 16:32
            pozwolisz że uczciwie zarobione pieniądze ,będe wydawał według własnego uznania. To czy pomagam ludziom potrzebującym czy nie zachowam dla siebie ,bo forum internetowe nie jest miejscem do przechwałek Splendoru to nie przynosi raczej pokazuje słome w butach .Ja dalej podtrzymuje swoje zdanie ,że wyprawianie chrzcin ,roczka czy podobnej imprezy jest duzo wygodniejsze w lokalu i jeśli kogoś stać na wydanie dodatkowych kilkuset zł. to nie ma powodów zeby z tego nie skorzystać
            • Gość: Magda Re: lokal na roczek IP: *.54.174.234.tvksmp.pl 20.02.11, 16:49
              To zalezy jaka to ma byc impreza, my tez robimy córeczce roczek w lokalu ale to bedzie Małpi Gaj, dzieci sie pobawią a dorośli zjedzą tort wypiją kawkę pogadają spokojnie. Będzie 14 dorosłych osób i 5 dzieci, w domu raczej nie mam tyle miejsca zeby posadzic tyle osób i jeszcze do tego miejsce na szaleństwo 5 dzieci w wielu od 1 roku do 4 lat-ło matko nie wyobrazam sobie etgo:-) Małpi Gaj to coś w sam raz na tego typu imprezę!
              • szyszak5 Re: lokal na roczek 20.02.11, 18:32
                Wszystko zależy od ilości gości, ale proponuję lokal na Starym Rynku - obiady domowe czy coś takiego. Miałam okazję kiedyś tam być na roczku i co mogę powiedzieć- jedzenie dobre, obsługa ok, ale decyzja nalezy do Ciebie.Powodzenia
                • Gość: mama Re: lokal na roczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 10:46
                  Lokal na roczek?? Wesele! Nie rozumiem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka