bjb48 10.03.11, 09:57 A policji kierującej ruchem, widać na zdjęciach, aż gęsto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sosik36 Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] 10.03.11, 10:16 Owszem, kieruje. Przed chwilą tamtędy przejeżdżałem. Całkiem sprawnie im to idzie - ruch odbywa się z taką płynnością jak przy działającej sygnalizacji świetlnej. Odpowiedz Link Zgłoś
robqk Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] 10.03.11, 10:18 Troche zasował skoro tak go wyniosło,chciał sie załapac na poznym czerwonym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki czyżby znowu SKL ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.11, 10:36 Kierunek jazdy wskazuje , że viki posuwała od strony Kłobucka. Trzeba być niezłym "mistrzem" kierownicy, żeby na tym skrzyżowaniu tak zajechać przystanek od tyłu, ale ci ze Słonecznej Kalifornii tak mają - to są prawdziwi "artyści", wręcz "wirtuozi szos":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eskaelowiec Re: czyżby znowu SKL ? IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.11, 14:07 Ręce opadają, jak tylko zobaczyłem artykuł byłem pewien że ktoś bezpodstawnie pojedzie po SKL. Żal. Z drugiej strony może nawet lepiej bo sami robicie nam więcej miejsca na drodze i się luźniej jeździ. Mistrzowie kierownicy z Częstochowy - jak widać na załączonych zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: czyżby znowu SKL ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.11, 14:26 Niestety SKL wiele się natrudził na taką opinię. Powyżej dałem odpowiedź,że SC bardzo się stara być mistrzem we wszystkim. Sam jeździłem już na wielu rejestracjach ale nigdy na SC ani SKL Szkoda, że nie mam wideorejestratora, a pokazałbym co potrafią SKL i SC wyprawiać tylko na ulicach samej Czewy. Zresztą nie tylko oni, inni niestety też... PS: mnie też 3 lata temu nagrali na wideo bo jechałem "głupie" 98/70 a "misiaczki nasze kochane "koniecznie musieli wykonać plan dnia z rozkazu naczelnika:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretynie! szmaciarzu! ? IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.11, 22:27 Gość portalu: viki napisał(a): > Kierunek jazdy wskazuje , że viki posuwała od strony Kłobucka. > Trzeba być niezłym "mistrzem" kierownicy, żeby na tym skrzyżowaniu tak zajechać > przystanek od tyłu, ale ci ze Słonecznej Kalifornii tak mają - to są prawdziwi > "artyści", wręcz "wirtuozi szos":))) A ty jakim szmaciarzu jestes wirtuozem szos skoro barani zakuty łbie nie umiesz czytac kto z jakim numerem jedzie i wali w innych ofiaro losu je-bana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] IP: *.apus-net.pl 10.03.11, 11:58 >Trochę zasuwał skoro tak go wyniosło,chciał się załapać na pozornym czerwonym... skoro wjechał na torowisko to mógł ciąć po torach miałby drezynę,a przy okazji zaliczyłby kurs na motorniczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.03.11, 10:33 no proszę - rejestracja SC - a jeździć nie umie. Nieźle na pewno chciał przykozaczyć, że takie zniszczenia. mam nadzieje, że pokryje straty mpk - wstrzymany ruch tramwajów itd. pozdrowienia dla myślących kierowców, zdrowia dla poszkodowanego przypadkowego człowieka.. Odpowiedz Link Zgłoś
kingereu Re: Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] 10.03.11, 10:57 Rejestracja nowa bo z literka H na koncu czyli auto niedawno rejestrowane ja mam literke G i rejestrowalem w polowie listopada czyli dzieciak mial auto mniej wiecej od polowy stycznia badz poczatku lutego. Niezle musial zapierniczac zeby nie trafic w 2 pasmowa droge i wjechac od tylu w przystanek! na dzien dobry jakbym byl miskiem to bym dal 500mandatu i 10 karnych a najchetniej zabral prawko i wyslal na ponowny kurs nauki jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ax Re: Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 10:54 Jak już ktoś wspomniał, policjanci sterujacy ruchem byli i nieźle im to "szło" Poza tym po nr rejestracyjnym widać ze auto kupione i zarejestrowane całkiem na dniach czyli wniosek prosty... Dziś lekko wilgotno, agrotuningowana Viki od strony trójkąta przykozaczyła na zakręcie i albo ją wyniosło albo kierownik wpadł w poślizg którego się nie spodziewał lub też kontrolowany poślizg go przerósł... generalnie rzecz biorąc, na dzień dzisiejszy na naszych drogach są tysiące Mamei nie potrafiących właczyć kierunkowskazu przed hamowaniem i manewrem skrętu a co dopiero bezpiecznie przez niego przejechać. ale tak to jest jak na wydaniu prawka zarabia się 5x a później puszcza się delikwenta na drogę kompletnie nieprzygotowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiki Re: Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] IP: 83.19.65.* 10.03.11, 11:09 Ckłopak za dużo mocy miał w aucie i go nie opanował. Sam znaczek GT na drzwiach dodaje 10KM więcej, nie mówiąc już o przyciemnaimych szybach i o sportowym tłumiku, który to dodaje 20KM i 10 puntków do lansu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.03.11, 11:31 masz racje, faktycznie - przez ten cały tuning miał gość po prostu za dużo mocy. dla mnie sprawa prosta - jeżeli łebek ma świeże prawko - to powinien je teraz od razu stracić, za brak wyobraźni. tam jest tak szeroko, że nie wiem jak on to zrobił.... to chyba wina tej nadmiernej mocy.... mam nadzieje ze może był po piwku - i to on zapłaci za szkody i jeszcze straci prawko... jeden id***ta mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] IP: 91.208.55.* 10.03.11, 12:07 żal poszkodowanych, następny idiota może pomyśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ax Re: Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 12:36 Idioci nie myślą, nie mają czym. lub za późno dowiadują się ze mogli by do tego celu użyć mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ax Re: Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 12:34 i Szacun na Mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty77pn Wypadek. wjechał w przystanek [zdjęcia] 10.03.11, 12:38 Nieźle uderzył na filmie widać rozmiary zniszczeń lublin.com.pl/artykuly/pokaz/15548/czestochowa,opel,vectra,wjechal,na,przystanek,3,osoby,ranne,%28zdjeciavideo%29/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokan Re: Wypadek. wjechał w przystanek [zdjęcia] IP: *.220.121.2.dsl.dynamic.eranet.pl 10.03.11, 14:12 Chciał bałwan przykozaczyć i pokazać siedzącej obok dziewczynie jaki to on Kubica a wyszedł na bałwana i niedorajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwi.ru Re: Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 15:57 napisano - kierowca stracil panowanie.Skoro jezdza i lamia przepisy ruchu drogowego.Pasazerowie na przystankach autob. i tramwajowych obok skrzyzowan sa narazeni na niebiezpieczenstwo.Wczoraj podobna bylaby sytuacja ,pod wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek emeryt Re: Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 16:01 Na Rakowie też tak jeżdżą gady jedne...zwłaszcza teraz gdy budowana jest nowa linia tramwajowa...to gady żyjące w tej gadowskiej dzielnicy jeżdżą jak im się podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ax Re: Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 16:20 Wyprowadz się i nie bedziesz miał problemu zoofilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier Re: Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] IP: *.play-internet.pl 10.03.11, 19:33 Czy tak trudno jest ustalić kto spowodowal wypadek i napisac konkretnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 22:09 no no , gościa poniosło trzeba się bardzo postarać żeby od tyłu w przystanek i to jeszcze po torowisku wjechać gratulacje z okazji "wyobraźni" nieodpowiedzialny kierowco mam nadzieje że facet poniesie niemałe konsekwencje i stój tu sobie człowieku i czekaj na tramwaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titiriti Re: Wypadek. ruchem kieruje policja [zdjęcia] IP: *.pcz.pl 10.03.11, 23:30 albo jedz do pracy tramwajem....mialam dzis jechac o tej godzinie do pracy... wyjatkowo mnie chlop zawiozl....i cale szczescie...bo kto wie mogla bym przez jakiegos idiote nie zyc , albo byc poobijana....nie wiem jak mozna tam wyladowac samochodem.... mam wyobraźnie ale na taki numer chyba za tepa jestem zeby sobie to wyobrazic....trzeba ladnie zasuwac!!!!!!!! 23 latek ...wyobraźni człowieku bo pozabijasz siebie i innych!!!!!!!!! przemysl to jak ochloniesz i przeczytasz!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tom_83 Wypadek. wjechał w przystanek [zdjęcia i wideo] 11.03.11, 15:57 Tak się składa że jestem tym "pieszym" oczekującym na tramwaj a w zamian za to potrącony przez jakiegoś debila. Chciałem tylko sprostować to co jest napisane przez osobę zamieszczającą tą informację na necie. Otóż nie zostałem odwieziony do szpitala tylko zostalem przebadany w karetce pogotowia która znalazła się na miejscu odziwo bardzo szybko no chyba że bylem w takim szoku że umknęło mi parę minut. Nie dość że nie zostałem zabrany do szpitala to musiałem sam dostać się do domu ujebany jak bezdomny. Pytając policji oto czy odwiozą mnie do domu nie uzyskalem żadnej odpowiedzi. Dobrze że mialem przy sobie parę złotych to pojechałem taxi do domu. To już wszystko co miałem do powiedzenia na ten tema. Dziękuję i przepraszam za słownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_83 Re: Wypadek. wjechał w przystanek [zdjęcia i wide 11.03.11, 16:37 człowieku nie daruj mu tego niech ponosi konsekwencje swojej brawury!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -Alicja Re: Wypadek. wjechał w przystanek [zdjęcia i wide IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.03.11, 14:57 Większość obrażeń powypadkowych ujawnia się po jakimś czasie. Z polisy NW sprawcy może Pan dostać symboliczne odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś