Dodaj do ulubionych

dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pilne

04.04.11, 18:45
podajcie proszę nowy namiar na gabinet pani doktor koło realu - od kwietnia miała tam przyjmować i podajcie numery telefonów bo znalazłam tylko adres: al. Kościuszki 7 lok. 4
kod pocztowy: 42-200
telefon kontaktowy: 0 34 324 34 75 ale niestety nikt nie odpowiada
z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil IP: *.play-internet.pl 04.04.11, 19:56
      Życzysz sobie aby podać dane pani doktor ,ale swoich danych nie podajesz.
      • Gość: pepe Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.11, 09:41
        jest ok
    • ona_37 Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil 05.04.11, 08:44
      tel.601-475-536 ,dzwonić w sobotę jak będziesz się zapisywać to zapytasz o dokładny adres.
      Jest na przeciwko reala w domkach jednorodzinnych ale dokładnego adresu nie znam.
      Czasem przyjmuje w środy.
      • Gość: bambino2010 Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil IP: *.2.141.24.tvksmp.pl 05.04.11, 09:10
        DZIĘKUJĘ !!!!
        • ona_37 Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil 05.04.11, 14:38
          Proszę bardzo :)
    • Gość: pacjent Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil IP: *.net.stream.pl 06.04.11, 17:58
      Kisielewskiego 17.
    • Gość: Boston91 Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 18:59
      kisielewskiego 12
      • Gość: 17 Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.06.11, 15:16
        17
    • Gość: www Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.06.11, 15:23
      jaki koszt obecnie?
      • Gość: jmk Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 19:02
        Zadzwoń na CEGLANĄ w Katowicach, kiedyś tam przyjmowali bez skierowań albo weź skierowanie do okulisty i zasuwaj do Katowic, tam jest KLINIKA OKULISTYCZNA, ta po Gierkowej i sporo medyków, stracisz 8 godzin a może mniej na badania ale warto bo wszystko w jednym miescu no i na NFZ a nie za kasę !!
        Tam tez znajdziesz poszukiwaną , a może trafisz do niej.
        • Gość: e Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.06.11, 20:07
          podróż też w ramach nfz?
          • Gość: umcs Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 20:17
            Ty jesteś kompletnym kretynem czy tylko takiego GŁUPKA rzniesz?
        • Gość: ewa Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil IP: *.net-5g.pl 08.06.11, 21:48
          Masz rację. Do każdego okulisty na NFZ idzie się bez skierowania. Teraz na Ceglaną w Katowicach trzeba się wcześniej umówić telefonicznie lub e-mail.
          W Częstochowie zapłacisz za wizytę i rzekome bez kolejki przyjęcie w Katowicach. Tam zajedziesz i tak trzeba swoje odstać. Zrobią wszystkie badania oczu, które pani W. nie jest w stanie wykonać w Częstochowie
          Nie mogę zrozumieć naiwności ludzi i nabijania kasy (czy na paragon fiskalny?) jakiemuś lekarzowi.
          • Gość: yrs Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.06.11, 15:34
            a po co mi wszystkie badania oczu?
            co za różnica czy napełnię kieszeń lekarza czy pkp?
            • Gość: xxx Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.11, 12:43
              Idź do przychodni (bez skierowania) na NFZ, nic nie będzie kosztować.
              Do P. Wyględowskiej wszyscy chodzą aby załatwić przyjęcie na oddział okulistyczny szpitala w Katowicach na Ceglanej.
              • Gość: e Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.06.11, 17:00
                nic prócz oczu dziecka - aż tak "oszczędna" nie jestem
              • Gość: e Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.07.11, 13:29
                dobrze, że poszłam - skorygowała niewłaściwe szkła (zbyt silne dla dziecka), które wcześniej przepisał jakiś głąb
              • Gość: pacjent Re: dr Wyględowska - okulista - Częstochowa - pil IP: *.net.stream.pl 13.07.11, 12:22
                Ciekawe jakim sposobem, Pani dr pracuje w Krakowie w Krakowskim Centrum Okulistyki Zooptica a nie w Katowicach. Najpierw sprawdź a potem wypisuj takie pomówienia.
    • Gość: Beata Re: Tylko nie doktor Fenig IP: *.Netcominternet.pl 19.09.13, 09:51
      O dr Fenig mam taka sama opinię. Po skasowaniu ponad 200 zł za dwie wizyty przepisała dziecku okulary i skomentowała: "niech córka pochodzi z tydzień i zobaczymy czy to coś da", a na drugiej wizycie dala nam ulotkę do prywatnej kliniki w Krakowie zaznaczając na niej nazwisko "mojej dobrej znajomej", do której mieliśmy się udać po pomoc. najśmieszniejsze jest to, że rzekomo pani doktor jest specjalistą od zeza u dzieci (wielki szyld przy wejściu), a prosto w oczy nam powiedziała, że ona nam jednak nie może pomóc. no i te teksty do dziecka, które się bało kropienia oczu, żeby nie przesadzało, bo to nie boli. na samo wspomnienie ogarnia mnie złość!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka