michal25132 29.04.11, 07:06 PROSZE O OPINIE CO DO PRACY LISTONOSZY.JA W SWOJEJ DZIELNICY JESTEM ZADOWOLONY NIE BEDE MÓWIŁ JAKA TO DZIELNICA ZEBY NIE ROBIŁ CHŁOPINIE REKLAMY ALE TE 5 ZŁ ZAWSZE MU ODPALE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: listonosz prawda czy fałsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 08:50 brakuje tematów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal25132 Re: listonosz prawda czy fałsz IP: 193.138.242.* 29.04.11, 09:29 NIE TAMATÓW A PRAWDZIWYCH LISTONOSZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w.w Re: listonosz prawda czy fałsz IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.11, 09:31 Kapucyna zacznij sobie marszczyc jak ci sie nudzi buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal25132 Re: listonosz prawda czy fałsz IP: *.realestate.net.pl 29.04.11, 19:01 o widze ze na listonosza trafiłem witam kapucyna(to jakaś nowa forma listu ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konegunda Re: listonosz prawda czy fałsz IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 29.04.11, 10:43 U mnie jest w porządku, ale jak w zeszłym roku inny przynosił zwroty podatku i jak sobie końcówkę sam wziął (nie pamiętam czy to było 5 czy 7 zł) to się trochę bardzo zdenerwowałam (a zobaczyłam po fakcie), że tym razem powiedziałam, że ani grosza im nie dam. Od razu przy nich przeliczę i o każdy grosz się upomnę. Skończyło się! Przecież to są nasze pieniądze, które zarabialiśmy, a nie dostaliśmy. A tak to wystarczyło zareagować na poczcie, że ciągle zosatwiają awizo w skrzynkach i już teraz przynoszą listy tak jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora [...] IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.11, 21:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: listonosz prawda czy fałsz Wyczerpy tragedia IP: *.prenet.pl 03.05.11, 11:52 Listonosz na osiedlu Wyczerpy. Tragedia. Ten pan już nie powinien dawno pracować,ale żadne skargi nie przynoszą skutków. Mimo że cały dzień jest się w domu to w skrzynce znajduje się awizo że nikogo nie zastano i to jest ciągle. A jeszcze najczęściej to awiza nie ma wcale i czeka się na paczkę chyba że pójdzie się na pocztę i zapyta czy jest przesyłka, paczka itp. A nadodatek już 3 paczki zginęły i to u nas a poczta nie umie lub nie chce wyjaśnić jak to się stało. Czy ktoś ma takie same doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: listonosz prawda czy fałsz IP: 212.87.246.* 03.05.11, 13:49 Na Groszu chodzi starszy gość listonosz. Niby w porządku gość, ale... rzuca listami i przesyłkami. Dosłownie! Do sąsiadki w kamienicy obok wchodzi bez pukania, a właściwie otwiera tylko drzwi i sruuuu... listy na podłogę. Mi wrzucił list przez uchylone drzwi! Moja cierpliwość i tolerancja jest na wyczerpaniu, więc chyba będę musiał kilka słów ułożyć w skargę i wysłać w odpowiednie miejsce. (Szkoda, że nie posiadam kamery). Odpowiedz Link Zgłoś