radca 27.03.01, 18:51 Szukam POPARCIA.Bardzo Prosze o zaufanie. Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: internet Re: ANDRZEJ KANIECKI - SENATOREM ? IP: *.ab.videon.ca 28.03.01, 16:44 Poszukuje Jerzego Palki z Czestochowy. Jest nauczycielem fizyki z wyksztalcenia, kiedys uczyl w szkole podstawowej w Zarkach (woj. czestochowskie). Ma zone Natalie, syna Dominika, oraz brata Adama (technik dentysta). Jerzy chodzil do LO Sienkiewicza i potem byl na WSP w Czestochowie. Bedzie mial chyba 43 lata, blondyn, niebieskie oczy, 180 cm wzrostu. Prosze mi dac znac jesli ktos cos o nim slyszal lub go zna. Uprzejmie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stock Re: ANDRZEJ KANIECKI - SENATOREM ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.04.01, 09:46 Posłem czy sentaorem! Najwyższy czas się zdecydować Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ANDRZEJ KANIECKI - SENATOREM ? 01.05.01, 00:52 Gość portalu: stock napisał(a): > Posłem czy sentaorem! Najwyższy czas się zdecydować Pozdrawiam Bardziej zalezalo by mi,aby uzyskac mandat poselski.Chce sie poswiecic dzialalnosci dla Spoleczenstwa.Szczegölnie zajäc sie sprawami ludzi pokrzywdzonych,ludzi biednych oraz dzialac w pelnej wspölpracy ze spoleczenstwem- szczegölnie z WYBORCAMI.Byc reprezentantem ich potrzeb i problemöw-gdzie jednostka-nie moze wiele zdzialac.Dzialac przeciwko NIESPRAWIEDLIWOSCI w "PANSTWIE PRAWA" oraz korupcji. Teraz pozostaje pytanie: gdzie mialbym wieksze szanse ? -jako niezrzeszony w zadnej Partii politycznej. Gdzie möglbym miec wieksze szanse dostac sie na LISTE WYBORCZÄ -jako kandydat niezalezny? Zastrzegam ,ze nie jest mojä intencjä- "robienie kariery".Chce sie poswiecic,chce dzialac jawnie i deklaruje ciägly kontakt ze Spoleczenstwem oraz zapraszanie do stalej wspölpracy i dyskusji. Przeciez ktos z nas powinien tam byc,ja sie odwazylem zaproponowac mojä osobe. Wiem,ze jestem zdolny walczyc dla obywateli.Posiadam swoje zdanie,nie wchodze w uklady.Szczegölnie uczulony jestem na oszukiwanie narodu oraz na panujäce uklady z dawnych struktur. Jestem gotöw zdawac ciägle sprawozdania ze swej dzialanosci oraz organizowac spotkania lokalne i dyskusje internetowe. pozdrawiam radca Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś