Dodaj do ulubionych

oddział chirurgii onkologicznej

25.05.11, 21:46
witam mam pytanie czy ktoś miał styczność z tym oddziałem?prosze o jakies opinie,mam umówiony zabieg do w/w oddziału.,dziekuje z góry za informacje
Obserwuj wątek
    • zosi-aaa Re: oddział chirurgii onkologicznej 25.05.11, 21:47
      dodam ze w szpitalu na parkitce
    • Gość: wdzięczny pacjent Re: oddział chirurgii onkologicznej - ostrzeżenie IP: 67.159.44.* 26.05.11, 09:48
      mam nadzieję, że będzie pani na mnie głosowała
      • lena.111 Re: oddział chirurgii onkologicznej - ostrzeżenie 26.05.11, 09:58
        ja miałam "przyjemność" tam być. No i mogę powiedzieć, że wszystko ok., pielęgniarki bardzo sympatyczne ( jedna była wrednowata, ale to chyba wszędzie musi się taka znaleźć:-) ). Minusem było to, Ze kontakt z lekarzem był tylko rano na wizycie,i nic za bardzo nie można się było dowiedzieć.
        Autorce życzę dużo zdrówka i powodzenia:-)
        • Gość: assd Re: oddział chirurgii onkologicznej - ostrzeżenie IP: *.realestate.net.pl 26.05.11, 17:04
          Moja mama tam leżała i potwierdzam, że jest ok.
          Ordynatorem oddziału jest dyrektor szpitala i dlatego tak trudno go później zastac.
          O wszystko trzeba się dowiedziec na wizycie.
          • Gość: wy Re: oddział chirurgii onkologicznej - ostrzeżenie IP: *.net.stream.pl 27.05.11, 09:53
            ja najlepszej opini niestety nie mam ale kwestia gustu!
          • Gość: zosi-aaa Re: oddział chirurgii onkologicznej - ostrzeżenie IP: *.net.stream.pl 30.05.11, 20:33
            podbijam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka