Dodaj do ulubionych

Europoseł z Holandii

11.07.11, 22:45
powiedział pewne słowa , że on nie chce bezrobotnych z Polski ( a kto z pracowników chciałby konkurencję do pracy ), że nie chciałby łożyć pieniędzy na greckie emerytury ( a kto chciałby dotować rozrzutnych Greków ) , że nie chciałby oglądać żebrzących Rumunów ( co za manipulacja , przecież chodzi o Cyganów ) . A kto lubi żebrzących Cyganów np podczas uroczystości po szczytem jasnogórskim ?
Ten europoseł zażądał , żeby podziękować Holandii za płacenie do kasy Unii .
Wypada, to przecież oczywiste .

Media okrzyknęły go prawie rasistą .
A on powiedział normalne rzeczy .
Ja też pewnych rzeczy nie chcę i uznaję taką wolę innych .
Nie są to rzeczy niestosowne .
Dlaczego media tak manipulują i wciskają ciemnotę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: storima Re: Europoseł z Holandii IP: *.117.72.86.rev.sfr.net 12.07.11, 21:57
      forum.gazeta.pl/forum/w,55,126903322,126930751,Re_Storima_nie_przerywaj_brac_lekarstw.html

• Gość: Maniek Re: Europoseł z Holandii IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 22:13
      angrusz1 napisał:

> powiedział pewne słowa , że on nie chce bezrobotnych z Polski ( a kto z pracown
      > ików chciałby konkurencję do pracy ), że nie chciałby łożyć pieniędzy na greck
      > ie emerytury ( a kto chciałby dotować rozrzutnych Greków ) , że nie chciałby og
      > lądać żebrzących Rumunów ( co za manipulacja , przecież chodzi o Cyganów ) . A
      > kto lubi żebrzących Cyganów np podczas uroczystości po szczytem jasnogórskim ?
      > Ten europoseł zażądał , żeby podziękować Holandii za płacenie do kasy Unii .
      > Wypada, to przecież oczywiste .
      >
      > Media okrzyknęły go prawie rasistą .
      > A on powiedział normalne rzeczy .
      > Ja też pewnych rzeczy nie chcę i uznaję taką wolę innych .
      > Nie są to rzeczy niestosowne .
      > Dlaczego media tak manipulują i wciskają ciemnotę ?

Andrzeju!

Zgodzę sie z Tobą w 100% bo masz rację.
      A czy jakby merytorykę troszkę zmienić i wyglądało by to mniej więcej tak.
      Nie chcę płacić za nauczycieli religii w szkołach, dotację dla kościoła katolickiego (o innych cicho) emerytury dla księży, opodatkowanie parafii?

Czy też byś poparł mnie w tych żądaniach sprawiedliwości? O to samo przecież chodzi jedynie słowa inne.
      • Gość: angrusz1 Re: Europoseł z Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 22:40
        HHmm Maniek, te inne słowa mają inną treść .
        I z tego powodu się różnimy - różnimy się politycznie .
        Ale ty możesz żądać , masz prawo .
        Spróbuj się zorganizować politycznie, może ci się uda .
        Ja swoje cele polityczne próbuje realizować poprzez PiS - na tyle ile się da
        • Gość: Maniek Re: Europoseł z Holandii IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.11, 11:48
          Gość portalu: angrusz1 napisał(a):

> HHmm Maniek, te inne słowa mają inną treść .
          > I z tego powodu się różnimy - różnimy się politycznie .
          > Ale ty możesz żądać , masz prawo .
          > Spróbuj się zorganizować politycznie, może ci się uda .
          > Ja swoje cele polityczne próbuje realizować poprzez PiS - na tyle ile się da

Owszem mają inna treść ale tu chodzi o to samo. Ja do polityki się nie nadaję i nie chcę! Ale jeśli już to receptę na postawienie naszego kraju mam. Po prostu poprosić naszych sąsiadów Niemców o zarządzanie naszym krajem. Oni sobie radzą, zawsze! Oni będą potrafili wykorzystać nasze zasoby naturalne tak aby na tym zarobić. Zmienią nasze pseudo prawo na prawo a za tym wszystko się pozmienia. Teraz żeby kupić jakieś konkretne leki nierefundowane w Polsce trzeba jechać do Niemiec, bo polaczki z nfz nie wierzą w badania innych krajów na skuteczność ich w leczeniu. Czyli kasa do nich. Żeby usunąć niechcianą ciążę też trzeba tam pojechać i znowu wesprzeć niemiecki budżet. W Polsce jest do zmiany wszystko włącznie z konstytucją która nie gwarantuje nic. jest zapis o bezpłatnej opiece medycznej dla każdego ale jak co do czego przychodzi to Ci powiedzą że tego nie refundują nie robią nie mają sprzętu albo trzeba czekać.

Zresztą czy jest źle?? pracownika za 1000zł zatrudnisz do każdej roboty i nierzadko z wyższym wykształceniem, nie musisz się obawiać że pójdzie na dluższe l4 czy zajdzie w ciążę i będzie na wychowawczym. Bo w tym okresie skończy mu się umowa o pracę. Mnie się podoba to eldorado przedsiębiorczości. Oczywiście z punktu pracodawcy. Spróbuj to zmienić bo mimo to że dla mnie to jest wygodne to uważam że nie powinno tak być. Dla mnie to też będzie na rękę bo bogatszy klient zostawi u mnie więcej kasy.
          • Gość: angrusz1 Meniek ! Ty to poważnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 12:06
            mówisz :" Po prostu poprosić naszych sąsiadów Niemców o zarządzanie naszym krajem."

Jakie to smutne .

Ręce opadają .

Ale pisać sobie możesz , pisz tak więcej ja lepiej na twoim tle wypadnę , ze wszystkimi moimi wadami .
            • Gość: angrusz1 Maniek ! Ty to poważnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 12:08

mówisz :" Po prostu poprosić naszych sąsiadów Niemców o zarządzanie naszym krajem."

Jakie to smutne .

Ręce opadają .

Ale pisać sobie możesz , pisz tak więcej ja lepiej na twoim tle wypadnę , ze wszystkimi moimi wadami .
              • Gość: Maniek Re: Maniek ! Ty to poważnie IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.11, 19:41

>
                > mówisz :" Po prostu poprosić naszych sąsiadów Niemców o zarządzanie naszym kra
                > jem."
                >
                > Jakie to smutne .
                >
                > Ręce opadają .
                >
                > Ale pisać sobie możesz , pisz tak więcej ja lepiej na twoim tle wypadnę , ze w
                > szystkimi moimi wadami .

A ja Ci życzę abyś wypadł jak najlepiej w świecie politycznym jak również w życiu prywatnym. Jeśli wypadniesz lepiej na moim tle to też bardzo dobrze, tylko pytanie przed kim. Mnie tam wsio ryba czy będę turban na głowie nosił, pejsy czy spódniczkę będąc Szkotem, najważniejsze żebym nie miał kłopotów finansowych, dom, samochód + 2 razy w roku na wakacje i sporo wolnego czasu.
                • Gość: angrusz1 Dzieki Maniek za życzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 20:55
                  ale ja preferuje inne dobra .

Życzę ci spełnienia twoich marzeń .
                  Ale wiesz , dług publiczny ciągle rośnie i ciąży niemiłosiernie, więc ktokolwiek będzie rządził to będzie musiał namówić albo przymusić wyborców do zaciskania pasa . Unia już nie pozwoli na grecką księgowość i statystykę .
                  A ja skromny nauczyciel jakoś sobie radzę .
                  Chociaż stan umysłowy niektórych wyborców tu na forum mnie martwi - oni tez mają prawo wrzucić kartkę wyborczą . Hmm Konstytucja 3-Maja pewnym ludziom odebrała prawa głosu .
                  Czuję, że i teraz też jest potrzebne takie działanie .
                  • Gość: Maniek Re: Dzieki Maniek za życzenia IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 10:21

> ale ja preferuje inne dobra .
                    >
                    > Życzę ci spełnienia twoich marzeń .
                    > Ale wiesz , dług publiczny ciągle rośnie i ciąży niemiłosiernie, więc ktokolwi
                    > ek będzie rządził to będzie musiał namówić albo przymusić wyborców do zaciskani
                    > a pasa . Unia już nie pozwoli na grecką księgowość i statystykę .
                    > A ja skromny nauczyciel jakoś sobie radzę .
                    > Chociaż stan umysłowy niektórych wyborców tu na forum mnie martwi - oni tez maj
                    > ą prawo wrzucić kartkę wyborczą . Hmm Konstytucja 3-Maja pewnym ludziom odebrał
                    > a prawa głosu .
                    > Czuję, że i teraz też jest potrzebne takie działanie .

Zobacz ile kasy pochłania szkolnictwo, które jest na poziomie jakim jest. Za czasów moich rodziców średnie wykształcenie zdobywali zdolni uczniowie, teraz matura to norma. Dla statystyk przepchną każdego przez szkołę średnia a jeszcze taki studia skończy i będzie inżynierem. Ale jak nie załatwi mu ktoś dobrej roboty to na produkcję jak się do TRW dostanie to będzie zadowolony. Kiedyś pan inż. to był ktoś! Teraz rozmawiasz z mgr.inż. który ledwo co umie się wysłowić i przynosi cv z błedami ortograficznymi. A bo w szkole dysortografię stwierdzili. Jak zdawałem egzamin do szkoły średniej to po 4 błędach egzamin oblany był. Czy to było źle? Czy nie można płacić za studia tylko tych którzy na nie zasłużyli przez całą karierę szkolną?
    • Gość: Poseł Re: Europoseł z Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 22:56
      www.youtube.com/watch?v=Cc_sy0IbXIM
      • Gość: storima Re: Europoseł z Holandii IP: *.117.72.86.rev.sfr.net 12.07.11, 23:11
        czy ty mnie uwazasz za durnia?

ewidentnie tak

puszczasz mi tasmowke wideo, po moim komentarzu, wypierajac sie PiSanej odpowiedzi na zadane wczesniej pytanie

Pytam raz jeszcze i niezaprzestane wzoreMaciarewicza tweGUru inwigilowac Was Gruszczynski w sledztwie IPN
        Waszej wspolp^racy z rezimem PRL.

• pluto37 ReGruszczyński 13.07.11, 18:15
      macie racje towarzyszu!
      Ten Holender wyraźnie powiedział, ze nie życzy sobie polskich nieuków zabierających pracę wykształconym jego rodakom.
      Czyli to samo co stwierdziły władze oswiatowe w twoim przypadku za rządu Kaczyńskiego.
      Czyli było von nieuku ze szkolnej klasy bo zabierasz miejsce tym co sa nauczycielami z powołania i wykształcenia.
      Bo nie ma w szkołach miejsca dla pisowskich podróbek z legitymacja partyjną.
      • Gość: storima Re: ReGruszczyński IP: *.117.72.86.rev.sfr.net 13.07.11, 19:19
        Gruszczynski w epoce PRL
        byl PRL.-owiczem.
        W Stanie Wojennym
        byl jak bydlo ZOMO.

W stanie PiS
        byl wszystkim powyzszym do kwadradu.

W stanie na dzis jest zwyklym smieciem
        Forum Czetochowa.
    • Gość: xx Re: Europoseł z Holandii IP: *.centertel.pl 14.07.11, 09:08
      Swoj ciagnie do swego.

Na podobnej zasadzie pewnie w Polsce zawsze znajduja pole do popisu ruchy neonazistowskie, chociaz nazizm uczynil tyle zbrodni w Polsce.
      • Gość: xxx Re: Europoseł z Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 12:25
        To jest tylko Pana zdanie i nic nie znaczy dla polskiej racji stanu. Mnie ono też nie interesuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka