Dodaj do ulubionych

ile zarabia sprzątaczka

12.07.11, 23:01
Ile teraz zarabia sprzątaczka na pełny etat?
Koleżanka nie wie czy szef nie chce jej oszukać i jest ciekawa ile teraz pracodawcy płacą.
Obserwuj wątek
    • Gość: figaro Re: ile zarabia sprzątaczka IP: *.2.8.74.tvksmp.pl 12.07.11, 23:40
      vanees napisała:

> Ile teraz zarabia sprzątaczka na pełny etat?

Tyle, ile jest w stanie zapłacić pracodawca, i na ile sprzątaczka się zgodzi.
      To nie etat nauczyciela że z góry wiadomo ile się zarabia.
      No ale chyba "koleżanka" (pewnie to o Ciebie chodzi) nie spodziewa się 3k na ręke?
      Na początek pewnie i tak minimum.
      • Gość: vanees Re: ile zarabia sprzątaczka IP: *.net.stream.pl 13.07.11, 15:02
        nie nie chodzi o mnie, jest ciekawa bo zaproponował jej 1300zl na rękę i nie wie czy jej nie chce oszukać dodam ze jest z Krakowa i tam zarabiała o wiele więcej, a ja nie jestem w temacie wiec nie wiem i pytam się chyba jest ktoś kto sprząta
        • Gość: TYM w firmie TRW IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.11, 18:56
          wynajmowana sprzataczka przez inna firme zarabia z nockami 1100zl na reke,i chyba podobnei ale to jest caly etat,i tu tez jest jedna sprawa musi posiadac grupe niepelnosprawnosci.podobie jest gdzie indziej chyba ze neima calego etatu ale i tak musi zapierdzialac doslownie no to 700zl lub 600zl
          • Gość: do vanees Re: ?/ IP: *.play-internet.pl 13.07.11, 19:33
            Nie wiem czy jesteś pierdołą forumową i czy kandydatka na sprzątaczkę nie umie sama pisać takie są indywidua nasze -chciałyby zarabiać -tylko nie wiedzą co potrafią.
          • Gość: odp Re: w firmie TRW IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.07.11, 19:06
            A może zatrudnią cie na poł etetu, a praca na cały etat, także zastępstwo za friko, (dowiedz się jeszcze czy ktoś jeszcze na tym miejscu bedzie pracował na tym drugim pół etatu ) a pensja za gołe pół etatu, to jest ameryka to słynne usa !
            • Gość: TYM Re: w firmie TRW IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 19:21
              a co sadzisz ze tak nei jest walsnei tak tez bywa!!!
        • Gość: figaro Re: ile zarabia sprzątaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 09:40
          A skąd my mamy wiedzieć, czy nie chce jej oszukać? Podaj nazwę pracodawcy to wtedy się można wypowiadać na temat jego uczciwości. Jeśli daje umowę, określa zakres obowiązków, to dopiero przy najbliższej wypłacie się okaże, czy chce oszukać.
          Nie porównuj zarobków z innymi miastami bo to bez sensu. 1300 na rękę za sprzątanie na początek to jak na to miasto i te czasy nie źle. No jeszcze zależy czy będzie sprzątała odkurzaczem biura, czy starą ścierą śmierdzące kible.
    • Gość: lol Re: ile zarabia sprzątaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 19:33
      no przeciez to wszystko zalezy od tego jakie ma obowiazki...wiaodmo ze sprzatanie sprzątaniu nie równe..tak wiec pytanie od czapy..
      • Gość: TYM do lol IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 13:34
        pisze jak byk na pelnym etacie wiec to nei dom prywatny tylko w firmie a tam jak chesz wiedziec to kibelek ,szatnia,stoloweczka w miedzyczasie oraz hala produkyjna za 1350zl brutto i trzeba p[osiadac grupe neipelnosprawnosci tak tak i ci ludzie pracuja Berger TRW i tym podobne firmy,bo jak moze wiesz sa wynajowanymi pracownikami dla tych firm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka