Dodaj do ulubionych

Kłobuck i tamtejsze komisy !!!

11.08.11, 00:18
Witam.
Właśnie jestem na etapie kupna jakiegoś samochodu dla syna z segmentu grupy "A" tak do 20 tys.zł. Kilka dni temu przejeżdżałem z żoną przez m. Kłobuck i odwiedziłem tam 2 znajdujące się komisy przy drodze krajowej nr 43. Zacznę od tego "bliżej ronda". Samochodów troszkę jest, wypucowane, czyste ale większość bez dokumentacji, malowana a w rozmowie z właścicielem (chyba) na pytanie co w interesującym mnie było robione, wymieniane to odpowiedział, że większość samochodów to wstawiona przez klientów i nie zna ich historii co uznaję za bzdury. Reasumując, dałem sobie spokój z tym komisem odwiedziłem kolejny.

Teraz dojeżdżam do komisu bliżej torów kolejowych. Na placu z drogi widać parę egzemplarzy. Po wejściu na placu kręci się jakiś starszy gość i na pytanie dot. ofert to krótko pisząc natknąłem się niepotrzebnie chyba na jakiegoś "chama lub gbura".
Brak kultury, zero profesjonalizmu aby coś zaproponować, doradzić, mamrał coś pod nosem i powtarzał, że silnik w wozie się liczy a nie buda. To że malowane, bite czy cholera wie co to nieważne, motor ma ciągnąć w/g niego.

Podsumowując, przy rondzie jeszcze ok. ujdzie, ale ten drugi totalna porażka, tzw. kicha i ja osobiście, po moim kontakcie z tym gościem z kim tylko będę rozmawiał to omijać proszę z daleka.
Może ktoś ma jakieś doświadczenia, wrażenie proszę się podzielić aby inni po przeczytaniu rzetelnie sami ocenili wiadomości w tym temacie.

Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.11, 00:22
      > Teraz dojeżdżam do komisu bliżej torów kolejowych. Na placu z drogi widać parę
      > egzemplarzy. Po wejściu na placu kręci się jakiś starszy gość i na pytanie dot
      > . ofert to krótko pisząc natknąłem się niepotrzebnie chyba na jakiegoś "chama l
      > ub gbura".
      > Brak kultury, zero profesjonalizmu aby coś zaproponować, doradzić, mamrał coś p
      > od nosem i powtarzał, że silnik w wozie się liczy a nie buda. To że malowane, b
      > ite czy cholera wie co to nieważne, motor ma ciągnąć w/g niego.
      >

haha koleś z opatowa, twoja ocena bardzo trafna :D

aa furą ktorą jezdze ponad 2 lata, stała w tym koło ronda, nikt jej tam nie kupił, wróciła i stała "na rowie", tak ją znalazłem, mam do dzis i ciesze sie ze kupiełm bo jest swietna i tania w utrzymaniu, jeżdze sporo, zajrzyj tam moze jeszcze raz i nie licz na bezwypadkowe, to jak szukanie dziewicy w częstochowie ;) twoja stara byla "nie bitą" dziewicą jak ją poznałeś czy miała już 10ciu właścicieli? :)
      pozdr.
      • Gość: ja Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 07:42
        Ależ twój wpis chamski.Czy w tym pierdołowie to takie same bydla..i mieszkają?
        • Gość: michał Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! IP: *.Martel.net.pl 11.08.11, 08:15
          Widać że Pan dawno auta nie szukał, ostatnio kupowałem 2 auta, zajeło mi to ponad 3 miesiące. Proponuje poszukać na otomoto czy innym portalu prywatnych !!!!! ogłoszeń, takie auta są w o wiele leprzym stanie niż te z komisów czy od "handlarzy" .
          Osoby zajmujące się zawodowo handlem autami mają chyba bardzo duże dochody bo często nie zależy im na sprzedaniu auta, do tego wszyscy których spotkałem to "naciągacze" kręcą, kłamią , żeby tylko wcisnąć auto. Tak jest wszędzie i chyba u 99% handlarzy
    • Gość: krzyś Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 08:04
      Byłem w tym pierwszym komisie w Kłobucku z czujnikiem pomiaru grubości lakieru.
      Wszystkie samochody były po "dzwonie"!
      • taniarada Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! 25.05.18, 06:07
        I takie są.
      • bartosz1982 Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! 14.02.19, 22:01
        Może miałeś taki "świetny" czujnik lakieru
    • Gość: zenek Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 11.08.11, 09:37
      komis bliżej ronda - zakupiłem tam samochód prawie dwa lata temu, świadomy tego, że był bity lekko w prawe nadkole. W komisie samochód był gotowy i piękny, i jak na razie musiałem wymienić tylko pompę od wspomagania, która ucierpiała (jest zamontowana tuż za nadkolem) gdyż bardzo z niej ciekło.

na minusy :
      - miałem dostać płyty do navigacji przy zakupie - nadal mimo kilku prób - nie dostałem
      - w ostatniej chwili udawali, że nie ma alufelg do auta - ale ostatecznie je dołożyli
      - przyznali, że sprowadzają auta po dzwonach i je malują - ale podobno lekko dzwonione.

moje auto sprawdzilem miernikiem - malowany jeden element, niewielkie uszkodzenia.

powodzenia w zakupie auta, jednak zaznaczam, że każdy handlarz w Polsce kombinuje jak tu zarobić, więc najlepiej kupić auto od 1 właściciela z papierami - co nie jest proste. Ja szukałem prawie pół roku - w końcu kupiłem i jestem zadowolony
    • Gość: tynk Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! IP: 91.210.242.* 11.08.11, 19:27
      W tych komisach w ramach oszczędności, zleca się prace oszczędnościowo-naprawcze, ktore skutkują np. zespawaniem błotnika z trzech różnych i dużooo kitu, bądź zlepianie lamp i reflektorów, ktore i tak bardzo oszczędnościowe zakłady ubezpieczeń, przeznaczyły by do śmieci.
    • Gość: bea Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.11, 20:44
      Witam .Na forum widac jacy,,wykształceni inaczej,,wypowiadaja sie na forum.Żałosne ale prawda jest taka a nie inna zostawcie łoobuck w spokoju zajmijcie sie swoimi sprawami pozdrawiam intrenautów.
    • malania2233 Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! 16.08.11, 18:28
      Witam.
      Sam mialem w przeszlosci perypetie z opisanym komisem ale to juz historia.
      Szkoda, że tak malo ukazuje sie rzetelnych, wartosciowych wypowiedzi. Jak mozna zauwazyc wiekszosc to frustracji pisza lub szczekaja ale nie na temat i mozna osoby te okreslic mianem kretynow co zza klawiatury madrosci swe anonimowo pisza.
      Pozdrawiam normalnych formuowiczow a jesli juz udaje sie ktos po zakup samochodu to proponuje dobrego fachowca ze soba zabrac, stacje diagnostyczna obligatoryjnie odwiedzic i nie wierzyc tym pseudo sprzedawcą.
    • Gość: nauczycielka Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 20:25
      Gość"do autora".
      Szanowny Panie/Pani.
      Jest bardzo ważne,czy są "ogonki",czy też kropki przy literkach!
      Np: "a" czy "ą"
      "bąk" czy też" bak"
      Bak- może być- oleju napędowego lub benzyny itd.
      Bąk- może być taki, co lata nad chu... tego pana /co nie rozpoznaje różnicy/,kiedy sika w krzakach, a w tym samym czasie puszcza z drugiej strony też bąka, którego nie da się złapać.
      Pierwszy jest groźny, bo może ukąsić i wtedy "spuchnie" znakomity organ "jegomościa", z takim skutkiem,że ani dziwka, ani on sam , ani jego żona nie będzie mogła na takiego członka założyć - jak ten Pan określa tę gumę-,"kondoma"!
      To powiększenie członka tego pana nie będzie miało nic wspólnego z napływem krwi do ciał jamistych,- a zatem "kondoma" nie da się założyć!

Zapraszam do szkoły, wyjaśnię wszystko do końca i odpowiem na wszystkie pytania.
      Są szkoły dla dorosłych,-można skończyć podstawówkę,- na naukę nigdy nie jest za późno!
    • Gość: gość Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 16:23
      Udesz w stól,a nozyce się odezwały.
      • Gość: gość Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 16:25
        Szmatą to jest osoba,która trzasnęła sobie dziecko z żonatym facetem.
    • Gość: krzyś Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 20:44
      Po co ta wojna?
      Mój pierwszy wpis z 11 sierpnia:
      "Byłem w tym pierwszym komisie w Kłobucku z czujnikiem pomiaru grubości lakieru.
      Wszystkie samochody były po "dzwonie"".
      Drodzy forumowicze- czujnik kosztuje od 20 do 35 złotych i kurier przywiezie go Wam do domu!
      Ja " po znajomości" pojechałem do Kłobucka i miałem kupić roczny samochód!
      Jeszcze raz powtarzam- w tym komisie wszystkie samochody były po "dzwonie"!
      Nie byłem wtedy sam!
      Jeśli chcecie bronić ...kogo?- to brońcie dalej.
      Powodzenia życzę.
    • miss.kawodrzy Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! 26.08.11, 16:02
      te kłobuckie gacki to jednak wyjątkowe chamy i prostaki :D
      • Gość: gość Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 16:25
        Nietoperzowi puszczają nerwy?,ale dlaczego panie gacku się tak irytujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dobrze,że wiesz żeś cham i prostak.Epitety jakie wypisujesz świadczą o tobie.Czy miałeś do czynienia zcw...ami??????????????????.
        • Gość: haha ale burak :) Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.11, 17:03
          Proszę jakie wyszczekane te malomiasteczkowe medalikorze :)

Wyzwiska, ubliżanie, czy to skutek mieszkania w 4 osoby na 38 metrach czy braku pracy i perspektyw na przyszłość powiedz medalikorzu !? ;)

• Gość: krzyś Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 17:21
            Szanowni Państwo,-Częstochowianie,- proszę- nie odpowiadajcie na zaczepki "gacków" , "analfabetów" i "pierdół z Kłobucka"!
            Szanujcie swój czas.
            • Gość: ale jaja :D Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! IP: *.strategicsponsoring.com 26.08.11, 19:10
              Gość portalu: krzyś napisał(a):

> Szanowni Państwo,-Częstochowianie

A co to są te "Szanowni Państwo,-Częstochowianie"
              • Gość: sc SKL ehhhhh..... IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.11, 11:25
                Żeby nie Huta stali w Częstochowie i parę innych dużych firm to szlachcice z kłobucka by nie mieli co jeść. Wystarczy popatrzeć na parkingi przy zakładach pracy. Większość aut na trzyliterowych tablicach - wieś tu wieś tam - SKL, EPJ, SMY, SCZ - Częstochowa wam daje żryć panocki -
                nawet pies wie że nie kąsa się ręki która karmi.
                Jak wam tak Częstochowa nie pasuje to po co tu przyjeżdżacie?
                • Gość: gość moherowy Re: SKL ehhhhh..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 11:59
                  Ale gacki to wielie filozofy - skończyły szkoły specjalne na krótkiej sepecjalność dziewiarstwo, i to dla nich i wg nich wykształcenie wystarczające.Dziecko z żonatym facetem,to też norma.A potem gacek wychowuje jak swoje.I to własnie takie chamy,"mądrale",obrażające innych.To kasta zakompleksionych prostaczków.
    • ssamsung28 Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! 22.05.18, 21:20
      Szukałem kiedyś Cmaxa 2 na stronie komisu bliżej ronda znalazłem interesujący mnie model sprawdziłem Vin i okazało się że łucznik był cofnięty z 165 tys do 110 . Z wydrukiem pojechałem tam, ale się spóźniłem, dzień wcześniej go sprzedali. Tyle w temacie
      • ssamsung28 Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! 22.05.18, 21:21
        Miało być licznik
    • miras00001 Re: Kłobuck i tamtejsze komisy !!! 05.04.19, 13:59
      MOTO FRANK OMIJAĆ. Samochód zakupiony w tym komisie po wymianie oleju wypadanie zapłonu i praca na 3 gary itd. Auto na warsztat diagnoza 3bary na 2 cylindrze reszta po 7. Sprzedający nie wiedział? Nie wierzę teraz nawet telefonu nie odbiera. OMIJAĆ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka