Dodaj do ulubionych

Protest w domu pomocy społecznej

24.08.11, 06:26
Nasze władze nigdy nie liczyły się z opinią społeczną więc dlaczego miałyby liczyć
się z rodzicami osób bezbronnych i chorych i takie właśnie podejście do tak ważnych spraw powinno się skończyć. Uważam że los dzieci niepełnosprawnych w naszym regionie
jest tragiczny. Wiem coś o tym bo sama opiekuję się takimi osobami.
Ostatnia wizyta u neurologa to prawdziwa trauma dla mnie, a wywalczona tomografia komputerowa głowy z powodu porażenia twarzy będzie mi się śniła przez wiele lat.
Obserwuj wątek
    • pisanka859 Protest w domu pomocy społecznej 24.08.11, 10:49
      Najprościej było zaatakować dzieci upośledzone umysłowo,bo one nie są w stanie się obronić. Dla władz miasta liczą się dochody, a nie dobro tych dzieci. To świadczy o tym, że "dobro" naszego miasta leży w rękach ludzi pozbawionych sumienia.
      • Gość: ff Re: Protest w domu pomocy społecznej IP: *.54.173.245.tvksmp.pl 24.08.11, 14:08
        Pan prezydent nie liczy sie z ludzmi jestem ciekaw kiedy bedzie referendum do odwołania go sam będe zbieral podpisy
        • Gość: ff Re: Protest w domu pomocy społecznej IP: *.54.173.245.tvksmp.pl 24.08.11, 14:10
          Wszędzie piszą że nic się nie zmieni dla pracowników to po co przekazywali te placówki stowarzyszeniom .
        • Gość: jak Re: Protest w domu pomocy społecznej IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 14:11
          Okazja nadarzy się wcześniej podczas wyborów parlamentarnych
    • Gość: oko Re: Protest w domu pomocy społecznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 15:45
      każdy kto miał do czynienia z MOPS-em wie, że przejęcie jego działalności przez stowarzyszenia czy fundacje tylko może poprawić sytuacje podopiecznych.
      • Gość: ciekawska Re: Protest w domu pomocy społecznej IP: *.54.172.230.tvksmp.pl 24.08.11, 21:04
        a kim był tej jeden wyjątek, który im pomógł?
      • Gość: ff do oko IP: *.54.173.245.tvksmp.pl 25.08.11, 17:27
        bzdury piszesz bzdury nie wiesz jak sytuacja wygląda nie wypowiadaj się
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka