Dodaj do ulubionych

ciucholandy w Cz-wie

16.09.11, 14:25
Co polecacie? Jakie opinie? Co omijać?
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: ciucholandy w Cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 18:22
      Odwiedzam czasami ciucholand w Wełnopolu.
      A w którym jest dużo ciuszków dziecięcych w rozsądnych cenach?
      • Gość: Heidi Re: ciucholandy w Cz-wie IP: *.2.143.133.tvksmp.pl 16.09.11, 22:45
        Całkiem niezły jest na Wilsona, w tej bramie, co hurtownia Halim - duży i ciuchy, z tego co widziałam ok jakościowo
    • Gość: Ilona Re: ciucholandy w Cz-wie IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 17.09.11, 07:51
      to zależy. Jeżeli lubisz ciuchy modne, to takich ciucholandów jest mnóstwo! Ale ceny są śmieszne! W innych miastach za 1zł sobie ciuchów nakupują, a w Częstochowie oczywiście drogo...
    • Gość: q Re: ciucholandy w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 10:05
      Ja mam kilka - ten duzy obok galerii, scandia w 2 aleii, u dżo dża na Wolnosci za kinem i ten co był w drugiej alei w bramie za levisem ale babeczka sie gdzies przenosi na kościuszki podobno..w każdym zawsze znajde jakas perełke
      • Gość: Q Re: ciucholandy w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 08:40
        TAk przeniosla się na Kosciuszki na przeciwko postoju taxi, ale ten w Alejach nadal dziala i maja fajne ciuszki.
        • Gość: q Re: ciucholandy w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 10:05
          Gość portalu: Q napisał(a):

> TAk przeniosla się na Kosciuszki na przeciwko postoju taxi, ale ten w Alejach n
          > adal dziala i maja fajne ciuszki.

no to w takim razie jeszcze lepiej :)
          • Gość: ola Re: ciucholandy w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 08:21
            Bylam ostatnio i w tym w alejach i na kościuszki - mają dużo fajnych ciuchów większośc to firmówki typu H&M ,Zara, dużo fajnych męskich ciuchów.Kupilam mężowi kilka koszul.
            Polecam
            • Gość: szperacz Re: ciucholandy w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 20:44
              Witam ja polecam ciuszki na Pilsudskiego 13/15 trafilam przypadkowo w ta brame oprucz fajnych ciuszkow trafilam na ciekawe uzywane meble stylowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka