Dodaj do ulubionych

"Wystawa" na murach JG

20.09.11, 07:25
Chciałbym "pogratulować" osobom, które zezwoliły na to co jest wywieszone na murach JG. Takie wystawy powinny być prawnie zakazane, nie istotne co propagują (może zrobić wystawę o temacie zwolnij i okrasić ją zdjęciami z rotten?). Piszę o wystawie stopaborcji. Jestem zniesmaczony... Takie wystawy sobie organizujcie pod dachem, nie na powietrzu gdzie każdy musi to zobaczyć...

Dla dociekliwych:
www.stopaborcji.pl/min_mid_big/oryginal_292.jpg
Jak na takie obrazy zareagują dzieci i jak im wytłumaczyć co na nich jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: irka Re: "Wystawa" na murach JG IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.11, 07:47
      Jestem też przeciw ! Kiedy w telewizji mają być pokazywane drastyczne zdjęcia widzowie są uprzedzani ,a tutaj ???Ponadto,czemu konserwator zabytków pozwala na to, przecież Jasna Góra należy do wszystkich...........Dobry katolik wie co ma robić, a jeśli nie, to można mu przypomnieć podczas mszy, a resztą się nie zajmować ! Na to wszystko pozwalają klerowi CI BEZJAJOWCY Z LEWICY !!!
    • Gość: AAA Re: "Wystawa" na murach JG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 10:22
      to jest skrajnie chore by pokazywać tego typu zdjęcia. Dorosłe osoby są zniesmaczone, a co dopiero małe dzieci. Moja żona nie mogła na to patrzeć, a co należy powiedzieć 6-letniemu dziecku? Może jakiś ksiądz, który to wymyślił napisze porady w tej kwestii? Wszystkich odpowiedzialnych za powieszenie tych zdjęć należałoby wysłać do lekarza psychiatry, bo mam duże wątpliwości czy są normalni.
      • jezus_cytrus Re: "Wystawa" na murach JG 20.09.11, 12:23
        Mocno tym razem przesadzili! Będę musiał z nimi porozmawiać.
    • gad_z_rakowa Re: "Wystawa" na murach JG 20.09.11, 12:46
      moja kilkuletnia corka jest bardzo wrazliwa na przemoc i takie krwawe sceny moglyby wywolac u niej wstrzas. wowczas nalezaloby pozwac organizatora do sadu i puscic w skarpetkach. na szczescie wiem gdzie to 'cudo' wisi i nie chodze z nia pod tymi murami. tym tez sposobem nie jestem jeszcze milionerem.
      • dyziek_o Re: "Wystawa" na murach JG 20.09.11, 15:46
        Kościół ma oczywiście w dupie wszelkie poglądy społeczeństwa, które są różne od ich własnych.
        Co udowodniono już wielokrotnie na tym forum więc dziwię się , że jeszcze ktoś usiłuje
        się tym tematem zajmować.
        Zmienić tą chorą sytuację może jedynie zmiana mentalności ludzi u władzy, którzy będą w stanie przeciwstawić się kościelnej wierchuszce, która usiłuje wszędzie wtykać swoje lepkie paluchy byle tylko mieć wpływ na każdą dziedzinę życia naszego społeczeństwa.
        Ponieważ polska lewica w zasadzie nie istnieje, - ta która jest i mianuje się być "polską lewicą"
        - gdyby mogla, wlazła by kościołowi w ..........ę, jedyną alternatywą dla nas pozostaje
        Ruch Poparcia Palikota. Przynajmniej w teorii.
        Bo jeśli i Palikot zawiedzie..................pozostanie nam jeno sznur.
        Dyzio.
        • Gość: cynik dyziek, nie przeceniaj tego Palikuta IP: *.ice-net.pl 20.09.11, 16:12
          Dyziek, nie przeceniaj tego Palikuta. Show medialno-wirtualny robi niezły, ale znając życie wykonanie w świecie realnym będzie gówn......
          I z tym sznurem też bym nie przesadzał. Byłby argument dla dewocji, że Cię diabeł opętał i żeś zawisł.....
          Na temat wystawy: a co wyście się do cholery robili pod tymi murami JG, niby ateiści i antyklerykały obłudne. Pfui. Na swojej posesji każdy może se wieszać co chce.
          I nie denerwować mnie już dzisiaj.
          • Gość: roch Re: dyziek, nie przeceniaj tego Palikuta IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.11, 17:36
            A co mam do stracenia !? Głosuję na Palikota ! Może to i show, ale za jego własne pieniądze.I
        • Gość: olka Re: "Wystawa" na murach JG IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.11, 20:21
          Dyziek!!! Jestes prawie taki mądry jak ja. BINGO!!!!!!!!
    • Gość: vox populi Re: Wystawa na murach JG IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.11, 21:48
      Mnie się podoba... i moim dzieciom też. Spokojnie im wytłumaczyłem, że to jest nic innego od tego co widzą w telewizji i komputerach, śmierć i zabójstwa. Zrozumieli. Dorośli chyba mniej jakby rozumią, przynajmniej Ci tu na forum
      • gad_z_rakowa Re: Wystawa na murach JG 20.09.11, 22:02
        jak wam sie podoba to zrobcie sobie wystawe w domu, zamiast fototapety.

krew i flaki okej, ale za to kawalek golego cycka to fuj..
      • dyziek_o Re: Wystawa na murach JG 21.09.11, 07:41
        Do "vox populi":
        No i tym sposobem,dzięki rodzicom, rosną nam nowe zastępy moherowych berecików.
        W dalszej kolejnosci będzie miało to wpływ na rozwój nauki a co za tym idzie, na cofanie się
        w rozwoju społeczeństwa.
        Przy poparciu kościoła oczywiście.
        Amen.
        Dyzio.
        • Gość: XYZ Re: Wystawa na murach JG IP: *.play-internet.pl 21.09.11, 15:35
          Amen.Dyzio. Wystawa na murach obrazuje, którzy ludzie nie powini być poddani aborcji. Bo jak " życie" - forum pokazuje, w gabinetach ginekologicznych wyskrobali tych co nie powinni. Pozdrawiam NIEmocherowego.
        • Gość: Jacek do dyzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.11, 16:54
          Czy ty dyziu wiesz ze wszyscy maja cie w d...e i twoje wypowiedzi.
          • dyziek_o Re: do dyzia 21.09.11, 20:43
            Imaginuj sobie wasze, iż z wzajemnością, wzajemnością.
            Pozdrawiam,
            Dyzio.
      • Gość: Zenon Re: Wystawa na murach JG IP: *.ip.netia.com.pl 21.09.11, 17:12
        Bardzo mnie zainteresowała ta wystawa. Obdzwoniłem znajomych, powiedzieli że nie widzieli ale chętnie zobaczą.
    • barczysty90 Re: "Wystawa" na murach JG 22.09.11, 16:43
      Oh jakie przejęcie, jakie oburzenie, jakie zniesmaczenie...
      Ale jak przyjdzie co do czego, to do aborcji wielu nie ma nic przeciwko...
      Nawet w wyborach oddacie głosy na ludzi, bądź partie, którzy życia nie bronią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka